Sziasztok Lányok
Nagyon régen írtam utoljára, és olvasni sem olvastalak Titeket, mert amióta jó idő van szinte egész nap kint vagyunk.
Barnabás imád homokozni, szaladgálni, sétálni, kutyát, macskát nyúzni, szóval nem unatkozunk.
Örülök, h mindnekivel minden rendben van!
Sziszi nagyon helyesek vagytok, és jól áll az a pici leányzó a kezetekben! Lehet már látni a pocakod?
Melinda, hogy állod meg, h nem kérdezel rá a baba nemére?
Én alig vártam, h megtudjam! Amióta tudjuk, h kisfiú azóta már nevén szólítjuk, úgy beszélünk hozzá.
Peppisimo, hogy bírod a munkát terhesen? Az első pár hét nem volt nagyon fárasztó? Reméljük Pepe gyorsan túl lesz ezen a náthás időszakon, nem lehet egyszerű
... Ilyenkor Te maradsz vele otthon?
A kombinált vérvételt meg teljesen jól csinálod
, szerintem mindannyian kihasznánk, ha lenne ilyen lehetőségünk, hiszen elég borsos az ára. Én is megcsináltattam (vagyis nem ezt hanem a 16 hetes négyes tesztet) de sajnos nekem ki kellett fizetnem a teljes árat, mert amelyik kórház ingyen csinálta volna oda nem mehettem, de így is elszámoltam egpt-ra.
Cini, Emmának én is Boldog Névnapot kívánok!
Beus, Marci nagyon helyes pasi!
Rólunk: tegnap voltam dokinál, sajnos már nyitva van a méhszájam és a méhnyak is megrövidült. Ráadásul vmi fertőzést összeszedtem (gondolom a suliból…) így most szigorú fekvésre vagyok ítélve..
A dokim azt mondta, h 4 hetet bírjak így ki, eltiltott a sulitól, a házimunkától, meg mindentől. Napi egy óra sétát engedélyezett. 32 hétig ki kell húznom, mert nem szeretnénk koraszülést. Pedig olyan jól bírtam magam, a hétvégén bedobozoltam egy rakás könyvet, meg az összes dvd-t, húsvét előtt nagytakarítást csináltam, Barnust emelgettem, stb. Most meg itt fekhetek visszintben…elég gáz! Ez volt az első napom, de elég rosszul éltem meg, a pici viszont nagyon aktív volt egész nap. Barnussal megpróbálok fekve játszani, nagyon helyes, jön hoz mesekönyvet, autókat, h játszunk, zenét hallgatunk…Sokat keményedik a hasam, nem szeretném elbagatelizálni ezeket a hetek, úgyhogy megpróbálom betartani amit a doki kért. A férjem nagyon helyes, ma többször lellenőrzött, h tényleg fekszem-e…
Puszi.