Sziasztok!
már nagyon régen írtam, de szoktam olvasgatni
Heni: én a Vigantolt mindig egy kiskanál anyatejjel adom be, és úgy szokott sikerülni! A gyerekorvos szerint baromi rossz íze van, úgyhogy nálunk az a taktika, hogy szopi előtt jön a kiskanál tejjel a vigantol, és utána rögtön a finom tejecske
Vicces, a használati utasításban az van, hogy egy éves koráig kell neki adni, ez engem eléggé megrettentett, megkérdeztem a dokinkat, aki azt mondta, hogy neeeem, két éves koráig!!
De azt is mondta, hgoy hozzá lehet szokni
A kórház témához: én április elején szültem, és igaz, hogy nem egy wellness szálloda, de velünk korrektek voltak (sajnos épp teltház volt, így nem tudtam fizetősbe menni, később pedig már inkább maradtam az eredeti helyemen). A csecsemősök között volt, aki kevésbé kedves, ez igaz, de ha kérdeztünk, mindig segítettek! Akkor épp nagyon sok gyerek volt, úgyhogy pl a pelenkázás megmutatására kétszer is meg kellett őket kérni, de a végén persze megmutatták
Én a magam részéről hiszek abban, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten! Másrészt viszont én sokkal inkább foglalkoztam a kis csöppséggemmel, minthogy azt nézzem, mi nem tökéletes (hát pedig sokminden nem az
) Én úgy gondolom, hogy kevés napot kell ott tölteni, és ez is csak egy kórház, ahol nem szerelemből van az ember!
Nekem is Habermajer volt a dokim, és maximálisan meg voltam vele elégedve! Most úgy gondolom, hogy a következő gyerekemet is az Uzsokiban, és Habermajernél szeretném szülni!
Szóval kedves leendő kismamák: nem kell aggódni, az Uzsi sem rosszabb a többi kórháznál, és az emberek igenis értik a dolgukat, és TESSÉK KÉRDEZNI!! Mert hát néma gyereknek...
További jó babavárást és babázást mindenkinek!
Edina