Jó éjt!
Memme!...
meg akit még érdekel!
A "nehogy már nekem kelljen beszélni a dokikkal".....az arra vonatkozik, hogy ha ott vagyok éppen a kétpercesekkel és szülni készülök, akkor nehogy már az ügyeletes ne segítsen csak azért, mert fél attól, hogy a dokim megharagszik, hogy nem ő kapja a lóvét a segítségért!!!
És egyébként én beszélgettem a dokimmal és megkérdeztem tőle, hogy mennek-e síelni (mert általában február elején szokott menni a családdal) vagy van e valami programja akkorra. És azt mondta, hogy nincs, ott lesz a szülésnél, hacsak nagyon valami váratlan közbe nem jön...de mért jönne?! És kaptam egy mosolyt és bíztató kézfogást!!!! Namár most arról meg igazán nem tehetek, hogy kisebbik Lányom úgy gondolta, hogy akkor Ő most nem sz@rozik és az első 10 perces fájástól....gyorsan csökkentve az időt 5 majd 2 percre....45 perc alatt méltóztatik kibújni!!! És nekem sem volt időm ott kérdezősködni, hogy ugyan már lenne-e kedves segíteni, mert ez a gyerek nem biztos, hogy megvárja a "dokiját"!
Meg ha meg is kérdezem, hogy ki lesz az ügyeletes akkor amikor szülni fogok, ha drága doktor úr nem lesz bent, akkor arra tud pontosat mondani, hogy ki? Mert ugye az ember ki van írva egy időpontra, de nem biztos, hogy a gyermek méltóztatik pont aznap megszületni. Szóval szerintem nem lehet tudni ennyire előre, hogy mikor "rádjön" a szülés ki lesz bent. Ennyi erővel lehetne beszélni mindegyik orvossal.
Szóval csak ezért írtam-gondolom azt, hogy az ügyeletes dokit nem azért "találták ki", hogy ne segítsen, ha éppen szükség van rá!!!
Mert rendben van, ott a választott dokid és még T. dokival is "lezsíroztad" a dolgot, hogy ha V nem ér vissza szabiról akkor vele-nála szülsz. Na de mi van akkor, ha neadjisten közbejön neki is valami???(mert ugye hányan is törték össze magukat pl. így télen??doki és szülésznő egyaránt) Mert ennyire előre azért nem lehet tudni 100%-an, hogy mi is lesz akkor. Szóval nehéz ügy ez!!!
És nem is akarok bántani ezzel a témával senkit sem!!! Csak tényleg, ahogy valaki írta, értsük meg egymást.....nem vagyunk egyformák!!!
Más. Vezetéssel hogy boldogulsz? Bringás életmentés vagy valaki más?!?!?!
Mikor lesz a nagy nap? Vagyis a vizsga?
Egyébként meg drukkolok minden pocakosnak, hogy simán menjen a dolog mind szüléssel, mint orvossal és szülésznővel egyaránt!!
És ha nem muszáj, ne is tapasztaljon senki rosszat ügyeletessel!!! Vagy nem ügyeletessel!!! Mert azért ugye volt itt olyan is, aki nem bánta meg, hogy az ügyinél szült!!!
Csak nem tudom ki volt az! Bocsi!
Jelentkezzen!!!!
És egyébként meg ez a pénz dolog....
Uncsitesóék a "nagy" Szent Imrében fognak szülni napokon belül, ahol a doki közölte velük (és általában ott a dokik megmondják!!), hogy 80 ezer lesz a szülés, amit akkor adjanak majd oda neki, amikor mennek haza és megkapják a zárójelentést!!!
A magánban való gondozás összegének a 10x-sét kérik el szülésnél!!! Na ez már a pofátlanság teteje!!!!
És még 1800 forintért megvetették velük a köpenyt meg a zacsit a cipőre, amit apukának kell majd felvenni a szülésnél. No comment!!!!
És ezt közlik veled a 36. héten. Na akkor is váltanátok dokit??? Főleg, hogy senkit nem ismersz se ott se máshol és már "elköltöttél nála" majdnem 100 ezer forintot és ráadásul az első babádat várod??? Mert belegondolva azért nem lehet nekik egyszerű!!!! (vagyis én tudom, hogy nem egyszerű nekik és van némi lelki görcs emiatt!!!)
De most akkor keresse fel a fődokit és kérdezzen rá, hogy akkor ez most hogy is működik??? Mert én "nagypofájú
ezt javasoltam Nekik. Na de kívülről könnyű!!!!
Szóval nehéz dolgok ezek!!!!
De ezennel a témát zárom!!!!
Egyébként már egyszer kérdeztem, de megkérdezem újra...hátha most "meghallja" valaki!!!!
Tudja valaki, hogy hol van az a Füsti, ahol a bábanap lesz május 5-én??? Mert erre még senki nem válaszolt!!!
(de ez biztos nem volt fontos kérdés részemről!
)
Emese!
Egyetértek veled az Eni kontra Bori hsz-del,
de....a felszisszenést arra írtam, hogy nem biztos, hogy Eni ezt úgy fogja levenni, ahogy Bori gondolta. Nem arra, hogy Bori meg akarta bántani a hsz-vel Enit!!! Vagy hogy "rosszul" vette le amit Eni írt. Mert biztos vagyok abban, hogy nem!!!!
És
Edina!
Igenis csodálatra méltó az, ahogy Eni "viseli" a JaSzával való "dolgokat"!!!! Mégha teljesen ki is van borulva miatta, amit meg lehet és kell érteni!!!!
Ugyanúgy, ahogy csodálom
Durcát is Boró miatt!!!!
Az erejüket a kitartásukat amiket nap mint nap véghezvisznek és még sorolhatnám. ŐSZINTÉN!!!
Boldog szülinapot Gyermekednek!
De hagyjuk a fenébe a vitákat!!! Nem jó ez senkinek sem!!!!
Renáta!
Megyek aludni! További szép hétvégét Mindenkinek!!!