Ó, Kriszti, már azt is tudom, hogy 20-an lesznek az osztályban, 12 fiú, és 8 lány... (az egész évfolyamon 2/3 a fiúk aránya
), a tanítónéni tartotta, nagyon aranyos, és egyetértek az elveivel.
Szóval mi az, ami a nagycsaládnak jár: ingyen tankönyv, és étkezési támogatás. Nálunk ez 50% mindkét gyereknek. De utóbbit talán az önkormányzat adja. Ennek érdeklődj utána. Egyéb tekintetben is az önkormányzatot ajánlom, mert lehetnek még más juttatások is a nagycsaládosoknak, ami településenként eltérő. Nálunk vannak még egyéb dolgok is, de általában jövedelemfüggő, így mi nem esünk bele (inkább azt mondom, hogy szerencsére). Az állam az ingyenes tankönyvet biztosítja, ehhez nyilatkozatot kell kitölteni, és kell hozzá egy bankszámlakivonat a családi pótlékkal. Ezek kívül nálunk nincs más. De ez sem kevés
Mit szóltak az iskolához: nos, Mesi ugye hihetetlen alkalmazkodó fajta, neki nem volt nagy törés, csak nagyon izgult, hogy nehéz lesz. Már nem izgul
Zaza maga választotta ki a tanító nénijét (szerencsére egyetértettem vele), jár már a suliba rajzra (ezt már írtam), így ismerős a terep neki. A tanító nénihez meg tornázni járt, így őt is ismeri, és viszont.
Ami szerintem fontos, hogy Bálintot vidd magaddal bevásárolni az iskolás cuccokat, egyrészt: ha választhat, sokkal inkább magáénak érzi, másrészt: megismeri az iskolai eszközöket.
HA még eszembe jut valami, leírom
Bea: Saci is pont kétszer fordult hasról hátra, mindkét alkalommal dühből
egyébként meg csak nyüszög
A védőnő úgy gondolja, hogy keveset gyarapodik Kristóf? Ezt nem értem. 7 kg 5 hónaposan szép súly!