Új privát üzeneted érkezett!


Gabi: 4 évente :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Móni:Helyesek vagytok :lol:
Milyen furi,teljesen másnak képzeltelek :oops:
Idősebbnek,mikor mondtad,hogygyülekezetbe jártok,és kinézetre is mást gondoltam.Pozitív a csalódásom :lol:

Tünde:Boldog szülinapot a csemetédnek :wink:
Vendég
 

 
 

Csöre: téééényleg :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


borcsi
köszönöm szépen :oops:
Sokan nem néznek ki annyinak mint amennyi vagyok valójában, sőt 3 gyereket sem nézik ki belőlem. :D :D
manocskak
 
 


Miért Móni, hány éves vagy? :shock: (juj, de indiszkrét voltam :oops: ezért gyorsan elárulom: én 34)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Fogadni mernék,hogy mindjárt felébred Bence :P Szerintem érzi,hogy mikor ülök a gép elé :x :D

Teljesen kivagyunk Apával :? Az idén már többet voltunk temetésen,mint eddigi életünkben talán :cry: Ma meghalt a férjem unokatestvére,aki 34 éves volt :cry: 3 gyereket hagyott itt :cry: Apa teljesen kivan,nem is lehet hozzá szólni :cry:

Kép
tünde733
 
 


csöre
33 éves leszek júliusban. :D :D
A párom szeptemberben lesz 44 éves. :D :D
manocskak
 
 


Tünde: ó, nagyon sajnálom :( nekünk a tavalyi év volt ilyen :cry: bár ilyen fiatal családtagot nem veszítetünk, szerencsére. Őszinte részvétem a családnak.

Móni: éreztem én, hogy közel egyidősek vagyunk :wink: Enyém Apus júliusban lesz 34 :roll: mindig azt mondja, hogy leliliomtiportam :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Úgy fúj a szél!
Apa ma ment dolgozni, olyan jó volt a múlt hét, annyira sajnálom, hogy vége :(
Tegnap otthon voltunk, nagyszülők egymás kezéből kapkodták ki Kristófot, ő meg csak vigyorgott, dumált, papa megmutatta neki az almafát, megszagolták a virágát, aztán megnézték a kutyákat, a birkát, a cicát, elsétáltunk öcsémnője szüleihez, ott a galambokat, malacokat, csirkéket, kész állatkertezés volt tegnap :lol:

Tünde: szívből sajnálom :cry: :cry: :cry: , tudom ,mit érzel, ilyenkor nem lehet mit mondani. Részvétem...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést... :cry: Szerdán lesz a temetés... :cry: még azt kell valahogy átvészelnem...A HIT gyülekezet tagja volt és az Ő szokásuk szerint temetik el.Sógorom azt mondta,hogy náluk nem szomorú a temetés :? :cry:

Reggel sikerült az óvónővel is szépen összevesznem. :evil: Mint kiderült,Ádámot 6.-a óta nem vittem oviba.(Persze,hogy nem viszem mikor hányás-hasmenés vírus volt :twisted: )A múlt héten meg arra a 3 napra már nem akartam vinni.Erre kéri a drága az igazolást :twisted: Mondtam neki,hogy milyen igazolást kérsz mikor nem is volt beteg a gyerek??!Azt mondja,hogy neki igazolás kell!Mondtam neki,hogy ha megnyugszik tőle,akkor hozok egyet a dokitól.De azt is hozzátettem,hogy ne tőlem kérjen igazolást,hanem a roma anyukáktól,akik el sem viszik orvoshoz a gyereket,csak beszaladnak a dokihoz,hogy nem beteg a gyerek adjon már egy igazolást.Holott taknya nyála egybefolyik a gyereknek szeptember óta! :twisted: Én meg mire kérjek igazolást,mikor nem is volt beteg Ádám?? :shock: Így megnyugtattam azzal,hogy írok Én egy igazolást neki! :twisted:


Csöre:Nálatok is kell igazolás akkor is ha nem volt beteg Zaza?

Mi tegnap bográcsoztunk..csirkét..amit sikeresen le is égetett Apa
:evil:

Bencének mióta foga van,állandóan harapja a cicit :twisted: Már alig merem a szájába adni :cry: Hálátlan :D

Remélem vége lesz már a rossz dolgok sorozatának :? :cry:
tünde733
 
 


Tünde: akkor kell igazolás, ha beteg Zaza, ha nem, akkor nem kell. Szólok, hogy nem megy, természetesen előre, azt is megmondom, hogy miért, és nem szoktak zaklatni ilyesmivel.
Saca is harap :? pedig még csak a foga leghegye van kint :roll:

Gabi: én békát fogtam hétvégén Sacinak :D kis zöldlevelit :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre:Én is szólok,hogy nem viszem.De most mi a francot írjak az igazolásba?? :P Nem vittem ,mert féltem,hogy összeszed valamit az oviban??? :shock: Az lesz a legjobb ha délután mikor megyek Ádámért,viszek egy papírt és majd ott az óvónő előtt kitalálok valamit :P

Fúúúúj Csöre!A világból ki lehetne kergetni a békával! :D

Mikor megharap Saci mit csinálsz vele,hogy engedje el a cicit?
tünde733
 
 


Tünde: azt mondom, hogy júúúúúj, jó hangosan, és akkor meglepődik, tátva marad a szája, én meg kikapom a cicit, és elmagyarázom, hogy akkor kapja vissza, ha nem harap. Persze fél perc múlva újra harap. Akkor újra eljátszom. Majdcsak megtanulja egyszer... addig is gyűjtöm a véraláfutásokat a cickón.

Igazolás: hááát, szerintem nyugodtan ráírhatod, hogy a vírusszezon miatt inkább otthon tartottad, nehogy hazavigyen valamit Bencére, mert rá még nagyon veszélyes. Nem kell beleírni, hogy az oviban vannak betegek, inkább csak azt, hogy megelőzés céljából. Hm?

Béka: én nagyon szeretem :D A varangyot is megfognám, ha nem tudnám, hogy mérgező anyagot választ ki a bőre :D Saci kis morzsolókendője is IKEÁ-s béka :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok !

Apa itthon volt egy kicsit szabin, nem is fértem a géphez tőle :lol: :lol:

Tünde, részvétem.
Nálunk is csak akkor kell igazolás az oviba, ha beteg volt Máté, ha szólunk, hogy "csak úgy" nem megy, akkor nem.

Enikő pénteken 5040 g volt, és olyan hosszú a drágám... Főleg hason alszik, néha egész nagyokat napközben is.
De ha fent van (szopi után úgy egy órát, másfelet még ált.) akkor szórakoztatni kell... már nincs meg magában, valami érdekes dolog kell a környékére :)

Zsófi most már általában csak a szopizás miatt hisztizik, vagy ha azért kell feljönni az udvarról, mert kaja idő van... Lassan talán lecsillapodik a szentem. Most az öltözős korszakában van, folyton másik ruhát akar felvenni, akár pl. harisnyát is a 30 fokban :lol: Vetetett magának napszemüveget... és közölte, most már tud mesét olvasni (mer anyám mindig felveszi a szemüvegét olvasásához) :lol: :lol:

Csütörtökön megyek beíratni Mátét az iskolába... őrület... iskolás lesz a fiam... öregszem :wink:

Tegnap egész meglepődtem, Apa a vásárlásból egy nagy bokréta virággal jött haza. Nekem hozta. Egy pillanatig nem értettem, aztán esett le, hogy házassági évfordulónk van... :oops:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Dóra: gratula a házassági évfordulóhoz :)
Örülök, hogy Zsófi alakul :)
Nálunk már az első szülői is megvolt az iskolában :) Zaza május 8-án megy először ismerkedni az osztálytársakkal és a tantónénivel :)
Figyelj arra, hogy naccsalád lettetek, ingyen jár Máténak a tankönyv! Kérjél hozzá nyilatkozatot!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Vagyok én is csak a jó idő miatt nem igazán voltunk itthon napközben este meg már apa ül a gépnél! :D De most írok gyorsan :)

Kristófom az 5hós vizsgálatom kereken 7kg volt és 64cm. Mostanság nyűgösködik egy kicsit mert nem igazán akar elaludni utána meg felkelni nem akar mikor már kaja lenne. :) Sajnos mostanság negyon keveset eszik így tegnap a védőnő azt tanácsolta hogy az 5 étkezésből 3-at váltsak ki. Eddig már egy megvolt. Valószínűleg nem ízlik már neki a tápszer, de az is lehet hogy vas hiányos(én is az voltam mindig is). De majd el kell vinnem jövőhéten is mérekezni, meg utána a 6hós kontrollon lesz még egy mérekezés és ha keveset gyarapszunk akkor pisi vizsgálat! :? :roll:
Az oldarra fordulás nagyon megy de hasról hátra eddig 2szer sikerült. Hátról hasra még nem!
Na mennem kell, mert alváshoz készülődik a drága de most már megpróbálok többet jönni! :oops: :D

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok!

Tünde: mi ilyen esetben is szoktunk igazolást vinni, kérek az orvostól, és akkor csak ráírják a dátumot, hogy mettől meddig volt itthon, a betegség leírása helyett pedig az áll rajta "Igazolt" és ki van töltve rajta az is, hogy "Egészséges, közösségbe mehet"
(Egyébként tesóméknak is úgy van, ahogy Csöre írta, előre beszól, hogy nem megy pár nap a gyerkőc - és nem zaklatják :? )

Mi is csütörtökön megyünk beíratkozni az iskolába. Tényleg olyan hihetetlen, hogy már ekkorák.
Tünde, Csöre: nektek már van tapasztalat iskoláztatásban is - írhatnátok még ilyen tippeket, mint az ingyenesen járó tankönyv :wink: Meg leírhatnátok a tapasztalatokat, hogy mit szóltak a gyerekek az iskolához, tanítónénikhez, milyen nehézségek voltak eleinte (ha voltak)

Csöre: ez igen, már szülői is volt az iskolában???!! :wink:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Ó, Kriszti, már azt is tudom, hogy 20-an lesznek az osztályban, 12 fiú, és 8 lány... (az egész évfolyamon 2/3 a fiúk aránya :shock:), a tanítónéni tartotta, nagyon aranyos, és egyetértek az elveivel.
Szóval mi az, ami a nagycsaládnak jár: ingyen tankönyv, és étkezési támogatás. Nálunk ez 50% mindkét gyereknek. De utóbbit talán az önkormányzat adja. Ennek érdeklődj utána. Egyéb tekintetben is az önkormányzatot ajánlom, mert lehetnek még más juttatások is a nagycsaládosoknak, ami településenként eltérő. Nálunk vannak még egyéb dolgok is, de általában jövedelemfüggő, így mi nem esünk bele (inkább azt mondom, hogy szerencsére). Az állam az ingyenes tankönyvet biztosítja, ehhez nyilatkozatot kell kitölteni, és kell hozzá egy bankszámlakivonat a családi pótlékkal. Ezek kívül nálunk nincs más. De ez sem kevés :wink:
Mit szóltak az iskolához: nos, Mesi ugye hihetetlen alkalmazkodó fajta, neki nem volt nagy törés, csak nagyon izgult, hogy nehéz lesz. Már nem izgul :roll: Zaza maga választotta ki a tanító nénijét (szerencsére egyetértettem vele), jár már a suliba rajzra (ezt már írtam), így ismerős a terep neki. A tanító nénihez meg tornázni járt, így őt is ismeri, és viszont.
Ami szerintem fontos, hogy Bálintot vidd magaddal bevásárolni az iskolás cuccokat, egyrészt: ha választhat, sokkal inkább magáénak érzi, másrészt: megismeri az iskolai eszközöket.
HA még eszembe jut valami, leírom :D

Bea: Saci is pont kétszer fordult hasról hátra, mindkét alkalommal dühből :D egyébként meg csak nyüszög :D
A védőnő úgy gondolja, hogy keveset gyarapodik Kristóf? Ezt nem értem. 7 kg 5 hónaposan szép súly!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: Nem gondolja kevésnek csak ebben a hónapban csak 460grammot hízott és inkább azért gondolja hogy vas hiány, mert egy kicsit kifehéredett, meg hogy nagyon keveset eszik. 4óránként eszik (napi 5kajcsi) és kb. 120ml-t eszik meg jó esetben. És ebből egy kajcsi már ki volt váltva tejpéppel úgy hogy raktam bele gyümit és fél "adagot" csináltam mindig (kb. 120g gyümivel együtt) és ennek is csak a felét ette meg. :?
Először arra gondoltam hogy a meleg, meg hogy lehet egy kicsit tele van e sajnos már egy hónapja ezt csinálja!
Ma már 3* átfordult ébredés után! :lol: :lol: Szerintem most jött rá hogy akkor ezt hogy is kell! :)

Kép

Kép
kbeya
 
 


Bea: az én védőnőm az 550 grammot is teljesen normálisnak tartotta 3 hós korban, sőt, mondta, hogy már kevesebbet fog :roll: de ő látta, ha fehér is, tényleg jobb megnézetni :) Gratula a forgolódáshoz :D
Ó, én hétvégén majdnem megőrültem :? Saci 5-6,5 óránként evett, a cici mint a kő... szerencsére visszatért a 3 órázásra :) de én is komolyan aggódtam, mi lehet.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Bea: gondoltam rátok a múltkor, néztem az iwiwes képeket. Én Kristófom is 7 kiló (na, jó, picit több, kb. 10 dekával :D), de ő 70 centi hozzá, és szerintem totál rendben van... Egyébként én azt olvastam, hogy ha megduplázza a születési súlyát, utána már az se gáz, ha 50 g körül hízik hetente. Ha majd meg már kúszik-mászik, még kevesebb is jó.
De igaza van Csörének, az a tuti, ha megnézik.

Nálunk nagyon megy az almázás, az uzsinál már nem kell tápit adni, csak cici és alma. Kb. 1,5 deci pürét megeszik ,és nagyon bejön neki :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Háát majd kiderül a 6hós kontrolon, hogy kell-e addig lehet hogy változik. Tegnap egy egész üveg gyümit evett meg 11-kor. 3kor majdnem egy fél üveg sárgarépapürét csirkehusival 7kor meg a tejpépbőlkb. 100-at és 11kor megette a 200ml tápszert (ilyen is régen volt), de talán tényleg csak a tápszer ízét unta nagyon! :lol: :lol:

Gabi: Akkor ti is jó magasak lesztek! :lol: :lol: Te vagy a párod ilyen magas?? Én a lábán vagyok "kiakadva" :) szerintem olyan lábai lesznek mint az apukájának (46-os) :lol: :lol: .

Csöre: És este nem pótolta be amikor 5-6,5 óránként evett??
Ma reggel volt az első alkalom, hogy nem kellett azért bemenni hogy megfordítsam játszani, hanem egyszercsak a csörgőre keltem fel, meg hogy valaki nagyon sikítozik a nagy játékban. Olyat nevettem amikor megláttam :lol: :lol: !

Kép

Kép
kbeya
 
 


Bea: én 152 centi vagyok :oops: :P , a párom 180 körül, de az én ágamon is vannak magasak, öcsém pölö 192 centi :lol: , csak én sikerültem ekkorkára. De jóból az isten kicsit ad :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Bea: nem pótolta... azokon a napokon (3 nap) összesen max. 400 grammot evett. Lefejtem a kőkemény cicit (hogy ki ne durranjon), 100 gramm jött le belőle (mondjuk nem szívtam üresre, hátha Saci kér, de nem kért), igaz, az tömény zsír :roll: hagytam ülepedni, 1/4-e kicsapódott a tetején tejszín formájában :) szóval szerintem kevés, de tartalmas a tejem. Mindenesetre már jól eszik. Nem tudom, mi lehetett vele.
Enyém Mesinek is nagy a lába... meg Zazának is. Sacié, most úgy tűnik, nem lesz nagyon nagy. Szerintem a 7 kilót sem fogjuk hozni az 5 hós kontrollon :roll:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Gabi: Ismerős! :lol: :lol: Én 160cm apa meg 190cm :lol: :lol: , ezért ha tudok inkább magassarkúban megyek mellette :lol: :lol: , de szerintem utoljára az esküvőn volt rajatm magassarkú és nem is lesz egy darabig :lol: :lol: !! Érdekes mert mondhatni hogy nálunk mindenki e körül van kivéve apum mert ő 180, de a párom családjában senki sem olyan magas mint a párom :? :? ő mindenkinél magasabb.
Akkor én is jó vagyok ( mert kicsi vagyok) :lol: :lol: .

Csöre: Az nem gond ha nem sok (most ) a tejcsi ha Sacinak elég később úgy is hozzá igazodik. Mondjuk pont én mondom akinek 2hónapig volt tejcsi, meg pont egy gyakorlott anyukának mondom! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Bea: ó, nincs semmi gond a mennyiséggel, úgy tűnik, Saci elég jól feldolgozza a kaját, ha ettől is hízik (hallottam babákról, akik ebben a korban 200 ml-eket esznek, háááát, Sacikám annyitól kidőlne, az tuti). Ma megdícsérte a védőnéni, hogy szépen fejlődik, és jó kemény húsú :D A gond az volt, hogy még ezt a keveset sem ette meg.
Én is kicsi vagyok :wink: és azt hiszem, Saci sem lesz akkora, mint a nagytesói, bár ezt még azért elég nehéz megállapítani ilyen pici korban. Mesi 77 cm volt 1 évesen (ami magasnak számít), most 143 cm, 8 évesen, ami szintén nagyon magas, de ha Gabi-Kristóf ilyen ütemben halad, akkor az 1 éves értéket lekörözi :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!


Miért van az,hogy az alacsony csajszik elvadásszák a magas csajok elől a magas pasikat? :lol: :lol: Én 181 centi vok,Apa 175 :P Mondjuk,amikor elkezdtünk járni(15 éves voltam),akkor még Ő volt a magasabb :P :lol: Kinőttem :wink:

Kriszti:Szerintem Csöre mindent leírt a támogatásokkal kapcsolatban :D
Kbeya:Bence is csak 35 dekát hízott a múlt hónapban :? A védőnő nem mondta,hogy kevés...

Gabi:Csak almát adsz még Kristófnak?Nem próbáltad a tejpépet?

Megyek,mert ezer dolgom van :x Bomba robbant a lakásban :twisted:

Kép
tünde733
 
 


sziasztok :

Röviden rólunk:
Zsófi 2 napja lázas, 39 felé is felmegy neki, de más panasza nincs.
Viszont mióta Ő beteg és vele virrasztok (hűtőfürdő hajnalban, lázmérések és gyógyszerezés éjjel), azóta Enikő átalussza az éjszakát, este 9 után alszik el és reggel 6 után ébred... remélem ez így is marad
Mátét meg ma írattam be az iskolába... május 6án lesz az első szülői..

Én meg 154 cm vagyok, apa meg 2 méter felett jár :)
Nálunk a gyerekek is úgy tűnik az ő alkatát fogják örökölni...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Tünde: nekem eszembe se jutott :roll: , a védőnő meg nem mondta... Most úgy van, hogy reggel szopi, ebédre szopi-tápi, uzsira szopi-alma, este szopi-tápi és éjjel 11-kor még egy kis szopi-tápi. Ezt még 1-2 hétig így csináljuk, aztán jön majd a főzelék ebédre.
Tejpépet tápszer helyett kell? Lehet, hogy jövő héten rákérdezek az 5 hós kontrollon :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Tünde: micsoda pazarlás, ugye? :wink:

Dóra: jobbulást Zsófinak

Rólunk: vagyunk, takarítok, hétvégén vendégeink lesznek :) Saci újra rendben szopik, szerencsére a kínálat nem esett vissza. Védőnéni szerint, a ilyen zsíros a tejem, besokallhatott Saci tőle. Túlterhelte a gyomrát. Hááát, nemtom.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Bocsi, hogy eltüntem, mostanában én is csak olvasó üzemmódban vagyok, gyerekkel a kezemben. Múlt héten siker ült 4 hónaposan megkapnia Nikinek a 3 hós oltást, Péntekre megint mindkét gyerek lerobbant, a szokásos felsőlégúti vírussal. Most újra gyógyulgatunk.

Tejem egyre kevesebb van, kb 50-et tudok 3 óránként produkálni, így mi is elkezdtük a gyümi kóstolgatást, nagyon élvezi a csajszi.

Nekünk is majdnem kint van az alsó kettő első fogunk, kicsit meglepődtem rajta, mert Viki 9 hónaposan kezdett el fogzani. Ja és ő is harapdál ezerrel, ha már nem ömlik a szájába a tejci. Ráadásul már csak éjjel és reggel szopizik, amikor még bővebb a kínálat.

Méreteink szerencsére már elég szépek 64cm és 5,85kg. :D

Bea, a vashiány látszik a gyerek nyálkahártyáin, érdemes lenne doknak megmutatni.

Vettünk tegnap sport babakocsit, jó sok ideig kutakodtam utána. Végül Coletto Fiorinot vettünk, eddig nagyon tetszik :lol:

Ja és én is bővítem az előttem szólók táborát, 164cm vagyok, párom pedig 186. Szerencsére a csajok úgy tűnik az apjukra ütöttek.

Most rohanok haza a csajszikhoz, letelt a munkaidőm ......

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Gabi:Ne ijedj meg! :D Nekem a két kicsi nagyon szerette,azért gondoltam,hogy Bencének is adni fogok.Szerintem finom és tápláló.A Milupának van most egy új terméke.Gyermekálom tejbedarapép ,4 hós kórtól.Persze,kérdezd meg a dokitokat,hogy mi a véleménye róla :)

Csöre:Azért Én a kis 175 centis pasasomat nem adnám oda semmiért :P De mikor azokat a gyönyörű magas sarkú cipőket látom... :wink: :lol:
tünde733
 
 


Tünde: engem meg a 27 cm különbség sem tudott rávenni a magas sarkú cipőre :wink: :lol: :lol: :lol: de így is szépek vagyunk együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (163-190)

Tejpép: Zaza és Mesi is szerették, de én sokkal később adtam nekik (minthogy Zaza csak 10 hónaposan kezdett hozzáenni :?)

Katica: megint betegek a lányok? Szegények, nem mond semmit a doki, hogy miért mennek betegségből betegségbe?
Mindjárt megnézem a babakocsit :) Dönthető vízszintesig?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok :)

Képzeljétek Kíra nagyon ügyesen korizik,kár volt paráznom,amiért nem akart az elején korizni :wink: SŐT!!!Én is kaptam egyet,gyerekkori álmom volt egy egysoros kori,és most megkaptam,akciós volt a tescóban.

Jól meg is szívtam,mert akkorákat estem!!
Kíra lett az oktatóm,nagyon édi ahogy tanít :wink: Akkorát estem,odajött és kérdi:anya,nem haltál meg???Nagyon fájt a csuklóm,de nem bírtam ki nevetés nélkül :lol: :lol: :lol:
Viszont amit szerettem volna nem kaptam :cry: Botinak kendőt!
Kíra behúzott egy hercegnős papuccsal,olyan szépen kérte.azt mondta:-anya,pont ilyet akartam.Még soha életemben nem volt ilyenem. :lol: Beszarás.

Botikám már 3 napja megeszik 1 egész almát,reszelt baba keksszel,nagyon ízlik neki.Vettünk neki kalapot,nagyon cuki benne :wink:

Képzeljétek,apósék vettek autót,mi meg megkaptuk a fordot :lol: :lol: Igaz,hogy 11 éves autó,de a MIENK!!!!!!!!!
Nem kell többet könyörögni nekik :lol: :lol: Csúcs szuper :lol: :lol:

ja és én 178cm apa pedig198cm
Vendég
 


Dóra: Jobbulást Zsófinak! Remélem már jobban van!

Borcsi: Kendőt már én is nagyon régóta keresek, de még a tescóban sincs. A Brendonban van, de annyi pénzért meg nem veszek!
Aranyos lehetett Kira amikor rábeszélt arra a papucsra, ,meg az esésnél is! :lol: :lol:

Katica: sajnálom hogy megint betegek vagytok! Már ki lábalhatnátok belőle!! :? :? :?


Mi ma megyünk szétnézni esernyőre csukható babakocsi után nézni, mert hiába van olyan amit 4fokozatban lehet dönteni és az elejétől a végéig lehetne használni, sajnos csak lapra csukható és így kerülgetni rossz ebben a kis lakásban! :? :? A brendonba most van egy ami 22000-ről van leárazva 15000-re , de azért még szeretnék szétnézni, mert általában mindig mindent egyből megveszek a brendonba és utána meg megtalálom olcsóbban máshol! :? :?

Gabi: Tejpép: Nekünk amíg nem mondta a védőnő, hogy 3kajcsit váltsak ki addig úgy ettünk hogy egyik nap gyümi tízóraira másnap tejpép és nagyon szereti. Most már tejpép van vacsira .

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok!

Bence péntek óta eszi gyümölcsös bébiételt :D Tegnap sütőtök-almát kapott.Nagyon ízlett neki :D

Kendő:turiztam egy frankó Nike kendőt :P Bencének még nagy,Ádámnak már kicsi :wink: Amíg Bence feje belenő,odaadtam a hugim kisfiának.Hjaaa és csak 500 ft volt.

Borcsi:Gratula az autóhoz! :wink: Nekem is van görkorim de még felállni sem tudok vele :P :oops:

Katica:Jobbulást nektek!

Kép
tünde733
 
 


Borcsi: görkori :lol: :lol: :lol: én is görkoriztam a hétvégén :) már egy éve nem volt a lábamon, jaj, de nehezen sikerült belejönni :D

Bea: melyik kocsi akciós?

Aj, mi még nem táplálunk hozzá :) Ráérünk, Saci még picike :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: Ez a babakocsi van leárazva:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=37

Sajnos az egriben már csak piros van ,de szerintem az unisex szín.Legalább jó lesz a második bébinek ha lány lesz :lol: :lol: :lol: !

Görkori: Én nagyon szeretem tavaly előtt végre megint elővettük apával és egy csomó helyre azzal mentünk.

ozzátáp: A gyümölcsök és a tejpép nagyon bejön nálunk, de a főzelék az nem igazán. :lol: :lol:

Két napja tiszta nyűgik vagyunk és ömlik belőlünk a nyál.Kíváncsi vagyok hogy meddig fogunk szenvedni.

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok !

Úgy tűnik, Zsófi végre meggyógyult... 2. napja nincs láza, és ma reggel 1/4 11-ig aludt :shock: Igaz, hogy hajnali 3kor felébredt és vagy negyed óra volt, míg visszaaludt, még kakaót is kért... napok óta alig eszik ugye, gondolom éhes volt...

Encsike ma 2 hónapos :) és szépen átalussza az éjszakákat. Hason pedig simán felemeli a fejét és nézelődik, akár másfél percig is. Van benne erő...

Nekem reggel óta fáj a jobb térdem, néha alig bírok ráállni... Gondolom az ízület megint begyulladt, mint Zsófi születése után is. Akkor elmentem az ortophédiára és megkérdezte az orvos, hogy meddig akarok még (?) szoptatni ? :shock: Hagyjam abba, mert addig nem tud semmit kezdeni a térdeimmel, szét vannak kopva (a sportolás ugye... kézilabda és foci...) Nem mondom mit válaszoltam neki, úrinő olyat nem is gondol...

Hát a hozzátáplálás nálunk se téma még egy darabig. Encsike továbbra is csak szopizik és most 230 g szedett fel egy hét alatt, pénteken 5270 g volt a drágám :D

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


dojka: Gratula a súly gyarapodáshoz :lol:
Milyen ari a doki :oops: Kapják be :shock:

Kori láz még tart nálam,bár már a véremet adtam érte,szó szerint.NAGYON FÁJ A KÖnyököm,VÉRZETT is!!!! :oops: :shock:

Botikám 2 almát evett meg ma keksszel :shock: És még kért volna,kis béldózer :oops:

Szeretnék elkezdeni fogyni szépen lassan,mert nagyon nem érzem jól magam már a bőrömben.Kicsit depis is vagyok miatta :oops:
Tudom,nem leszek újra 54kg ,de 66 szeretnék lenni újra!!!!!
Vendég
 


Dóra: Háát igen az orvosok!! Kíváncsi lennék, hogy a feleségének is ezt mondta volna vagy talált volna valami más megoldást :? :? :twisted: !??

Borcsi: Én most szerencsére belehúztam a fogyiba. Van egy jó lötyi amit iszok és belendültem :lol: :lol: ! Ha kell leírom neked!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Hát a Dokin kiakadtam ez tény... Volt vagy 3-4 hónapos Zsófi akkor és erre azt kérdezi, meddig akarok MÉG szoptatni ??? :shock: :evil:
NEm is mentem vissza hozzá, azóta sem.

Lányok, csoda történt :)
Este 22.30-tól reggel 05.00-ig ALUDTAM ! Végre Zsófi se nyöszörgött éjszaka, aludtunk mind. Lencsi fél 6kor kelt, Zsófi meg fél 8kor.

Ha minden jól megy, ma eljutok a 6 hetes kontrollra az orvosomhoz. Csináltattunk neki egy fotófüzetet a 3 gyerek képeiből, kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Mindig örül az apró kis meglepiknek :)
Ja és nem akármilyen szülész-nőgyógyász ám :) 5 lány büszke apukája ! :lol:

Beya, kíváncsi lennék az italra, amit említettél, ha Lencsi majd már nem szopizik, nekem is kéne fogyni...

Borcsi
én mikor Zsófi befejezte a szopit egy dietetikussal csináltattam magamnak diétát, személyre szabott volt. Nem mondom, nem volt olcsó, de minden héten -1 kg volt, ez tény, sőt, volt hogy -2 kg is sikerült. És nem éheztem, egyetlen percig sem.
1,5 hónapig csináltam és le is jött 8-9 kg szépen, sajnos most visszamászott megint :( Én szoptatáskor mindig meghízom :roll:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


A recept:

Hozzávalók:

Teafilterek: szűztea(vigyázz hamisítják), ginseng, zöldtea, citromfű, borsmenta

Gyümölcsök: grapefruit, citrom, ananászkarika(konzerves is jó)

Egyéb hozzávalók: méz, ananász lé(rostos üdítő)



Elkészítés:

Fél liter vizet felforralsz és a tea filterekből egyet-egyet beleraksz a vízbe majd 20 percig állni hagyod.
Egy nagyobb edénybe belerakod a meghámozott és apró rostokra szedett 1 db grapefruitot és ananászkarikát,
a kifacsart citrom levét, 1 kanál mézet, fél liter ananászlét és összekevered. Miután kihűlt a tea hozzáöntöd
a gyümölcs rosthoz, és keverés után palackozod. Hűtőben tartandó.

Én naponta fél litert iszok meg. Az íze kellemes, kesernyésen édes és pikáns. Általában 3 nap alatt veszed észre a
változást.

Én ezt iszom most. És hidegen nekem nagyon ízlik.
Elsőre kicsit drágának tűnik amúgy, mert a ginseng, meg a szűztea 1000-1000ft de nagyon sokáig kitart. Egy adagból kb. 1,5 liter jön ki.
Ja még annyi hogy az első adag után teljesen kisalaktalanít. Én jól meg is szivattam magam,mert aznap este amikor elkezdtem , megittam egy adag guttalax cseppet és másnap szenvedtem egésznap nem mertem sehová menni mert állandóan budin voltam.

Dóra: Mennyi volt kb. amennyiért megcsinálta a dietetikus?

Kép

Kép
kbeya
 
 


Dóra: szoptatáskor én is hízok :)
A doki meg menjen a fenébe! Addig szoptat az ember, amíg a baba és az anyuka is szereti, nem?!
Jó ötlet az album :) mi csak képeket vittünk, de annak is nagyon örült a doki. Majd a negyediknél, esetleg :lol: :lol: :lol:

Borcsi: könyökvédő, térdvédő, bukósisak! Komolyan. Marha nagyot lehet esni a görkorival! Nekem is van, és vén, 34 éves fejjel sem tartom cikinek... mellesleg példa is a gyerkőcöknek, hogy nem vagánykodunk...

Csajok, de csak vánszorog a babanet!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megjártuk dokinénit, 1/4 10-re volt időpont, 1/2 11-re végeztünk, Kristóf már hulla volt, de így is csak kicsit sírt az oltásnál, azt is inkább a fáradtság miatt. Hazafelé aludt séta közben, de nem eleget, úgyhogy bealudt a déli szopiba, és most 1/2 3-kor tettem le aludni. Utálom ezt a szelet, szegény elég nyűgös tőle. :evil:
Viszont 7320 g és 70 cm a "kis" drága :lol:

Borcsi: gratula a korizáshoz, egy hős vagy (és a többiek is). Én ehhez tök béna vagyok, egyszer kaptam még kiskoromban, és nem mertem felvenni, erre apám a lábára kötött valami régi görkorit, hogy megmutassa, mennyire nem gáz, perecelt is egy hatalmasat rögtön, na azóta se kori se görkori :oops: :lol:

Dóra: gonosz doki monnyon le! :evil: Viszont örülök, hogy ilyen jó éjszakátok volt. :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Beya
és ez az általad "lötty"-nek nevezett folyadék, minek nevezi magát ? :lol:
Fogyókúrás ital vagy anyagcsere javító vagy csak egy koktél ami jót tesz ? :lol: :lol:

Hehe
az ultra rövid szülések vajon beleférnek ezekbe a történetekbe ? :lol: :lol: "Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed"

A tegnapi napunk tiszta káosz volt ... mindenki máskor kelt mint szokott (Zsófi, Lencsike) és onnantól nem tudták összehangolni magukat a csajok... teljesen felborult a napirendünk...
Ma meg hajnalban kelt mindkettő :shock:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Dóra: Neve nincs lötty :lol: :lol: :lol: .
Itt megtudod nézni: http://karcsulettem.freeweb.hu/
Szerintem a tiéd érdekes, de hosszúnak egyáltalán nem mondható!
:lol: :lol: :lol:

Gabi: Szép méretek! Mi tegnap voltunk egy kontroll mérésen és 7240g és 65cm. 2hét alatt 240g és a védőnő szerint kevés és az is amit továbbra is eszik Kristóf! :? :? :cry:
Csak nem elkezdetek mászni?? Láttam az iwiwen a képet! :lol: :lol:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Bea: én nyilván nem vagyok szakértő, de szerintem egyáltalán nem kevés a 240g 2 hét alatt.
Hát, ráutaló mozdulatokat már tett 1-2x a mászásra (fenék az égnek és löki magát :)), de szerintem még csak ösztönösen, nem tudatosan.

Kép

Kép
gabilany79
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?