Sziasztok,
ha a fene fenét eszik is, de most visszaolvasok...
Ja, csütörtökön bent voltam a kombinált tesztem eredményéért. Szerencsére minden rendben, jók lettek az értékek. Mondjuk miért is ne lettek volna jók?
Brumi, üdv újra itthon. biztos nagyon jó lehetett kicsit kiszabadulni a kerékvágásból. Párod meg ügyin megoldotta a helyzetet.
Lina, gratula a punáshoz.
Móka, kérdezted Kehidát... A szállodában voltunk. Én nagyon szeretem azt a helyet, 1-1 napra havonta elmegyünk, de azért így, hogy 3 éjszakát voltunk sokkal jobb volt. Míra is nagyon élvezte a dolgot. Megtanult karúszóval úszni!!! Így már rá sincs olyan nag gondunk. Szerencsére párom sokat besegített, így el tudtam vonulni mindegyik nap 1-1 órára kicsit napozni, lazítani. Egyébként nagyon ajánlom mindenkinek ezt a helyet. Árban is elfogadható, és teljesen bababarát hely és a felnőttek sem unatkoznak.
Na, igen ez a 9 hónap ki van találva rendesen. De ne aggódj, jön majd minden szép sorjában. Mire a pici megszületik, már teljes mértékben lelkileg is kötődni fogtok egymáshoz. A fészekrakó ösztön meg alapból bent van minden nőben. Kinél korábban, kinél később jelentkezik. De emlékszem én még arra, mikor szinte naponta csutakoltam a lakást a végefelé.
Tudod, nekem még most is felfoghatatlan érzés, hogy egy kis élet van bennem, aki belőlem van, én táplálom, vigyázok rá, óvom, szeretem őt... Valahogy most másodszor sokkal szentimentálisabb, érzelgősebb vagyok és bár Mírával is sokat foglalkoztam a pocakban, most úgy érzem sokkal jobban befelé tudok fordulni és kommunikálok a picivel. Az aggódás meg egész életünket végig fogja kísérni, nincs menekvés.
Aranynap, én párom is Robi.
Floranan, én épp ellenkezőleg vagyok meg voltam is pocakosan. Sose fázok, szinte mindig melegem van.
Sex... hmmm. Mírával semmi gondom nem volt, simán ki tudtam kapcsolni az agyam. Aztán miután megszületett... na az nem volt egyszerű eset, hónapok kellettek mire azt mondtam hogy el tudtam lazulni. Persze ehhez hozzátartozik, hogy egy szobában van velünk (sajna nem tudjuk külön rakni)... most újra pocisan kicsit zavar... de asszem apát jobban, nagyon félt engem is meg a babót is. Nem mondja, de érzem.
Vicger, hurrráááá!!!! De jó, hogy minden rendben a picivel.
Gondolom volt nagy kőomlás. És tök jó a sztárfotó!
Telószámodat nem lehet, hogy még én csesztem el a táblázatban?
Süti, ez jó... És ugyanaz a doki mondta most a lányt is?
Még én sem álltam neki Míra csajos ruháinak a kiszanálásához... megvárom azért majd a 4D-t... bár nálunk elég egyértelműen megmutatta magát a kölök. Lehet ezért is nem merem elhinni... Köldözsinórral meg nem lehet összekeverni, messze nincs a kukac olyan vastag.
Fogyókúra... sztem nem jó a 90 napos... se pocisan, se anélkül... Akit ismerek és ezt csinálta, alatta tök jól fogyott, de amint elkezdett újra normálisan enni, visszahízta az egészet. Sztem most csak arra kell figyelni, hogy a rossz, fehér szénhidrátokat kell elhagyni (fehér liszt, fehér kenyér, tészta, cukor...) és helyette teljes kiőrlésű dolgok jöhetnek. és ami nem utolsó szempont mozogni kell!! De az sajna nem elég, ha már a meglévő gyerkőc után futkosunk... nálam legalábbis nem elég, hanem helyi speckó torna kell, csípőre, combra, vádlira... De ez az én maszek véleményem örök életemben utáltam fogyókúrázni, ahhoz túlságosan szeretem a hasam.
Én inkább a mozgás híve vagyok... Látom Mabe-val hasonló véleményen vagyunk.
Ha, már a kiskanál szóba került... kis tányérból is jobb enni!
Nagyobbnak tűnnek benne az adagok.
Képeket megnéztem s taliról. Áááá, olyan irigy vagyok.
Biztos jó lehetett... Na, majd talán egyszer én is találkozom valakivel közületek....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.04.26 08:59-kor.