Új privát üzeneted érkezett!

Na, meg is jöttem. Boginak ma grafikája és edzése is van, ezért kell vinni, mert busszal nem érne oda. Közben Szabi is eleludt a kocsiman, hurrá! Ma még csak egy fél órát aludt. Akkor elkezdtem tornázni, de mivel fölébredt, beültettem a hintába, és dumáltam neki torna közben, tartottam egy edzést :D . Mikor megszólal, már tudni fogja, hogy négy-három -kettő... :D

A hétvégénk jól telt, a kerti bulira jó volt az idő, köszi az intézkedést! :wink: Szabit nem vittük, mert szerettünk volna kicsit tovább is maradni, és azért este már nem volt valami meleg. Mi a tűz körül jól éreztük magunkat, de ő nem biztos, hogy nem fázott volna, úgyhogy anyósomék jöttek be vigyázni rá. Végül úgy 11 körül jöttünk haza. Még itthon is beszélgettünk kicsit, úgyhogy éjfél után feküdtünk le, hát ez az ebadta kölke nem fölkukorékolt bennünket hajnali 6-kor? :) Pedig általában fél8-fél9-ig alszik. Aztán elkezdtünk készülni a Gergő bulijára, én minipizzát sütöttem (magunknak ebédre pedig rendeset), illetve befejeztük Bogival a torta díszítésést, amit szombaton már megsütöttem. Tettem föl képet, egész jól sikerült, finom volt nagyon, és szerintem a díszítés is jó lett. Gergő mindenesetre jobban örült neki, mint a cukrászdai tortának. A buli nagyon jól sikerült, nyolcan voltak, ebből egy lány (a fényképen Gergő mellett ül, már kinézetre is olyan fiús kislány). Volt sorverseny, vetélkedő, fociztak, legóztak, úgyhogy jól érezték magukat. Gergő szerint ez volt a legjobb bulija (mondjuk minden évben ezt mondja :) ) És azt is mondta, hogy ma a suliban biztos mindenki az ő bulijáról fog beszélni.

Lilla! Nem semmi huzata van Anna babának a 210 ml-rel! A konfortszopi tényleg jó ötlet, próbáld meg! Nálunk is mindíg nagy üvöltés van, amikor a cumisüveget elveszem Szabitól (150 ml után), de aztán vagy szopcsizik még egy picit (ilyenkor már tuti, csak konfortszopi, nem jön már tejcsi), vagy a cumit adom oda neki, és így megnyugszik. És elég is neki a kaja, mert 2-2,5 óráig kibírja. Mostmár kénytelen voltam délutánra is beiktatni egy tápszert, úgyhogy most délben és délután 5 körül van tápi (no meg elelvás előtt), mert úgy érzem, mostmár tényleg csökken a tejcsi:( Na mindegy, már annak is örülök, hogy eddig tudtam szoptatni! Meg azért még most is, csak már szerintem több a tápi, mint a tejcsi.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket Nektek!!!
Ma beirattuk Bencét iskolába, Dorkát az oviba. Megkaptuk a tanitó néni listáját, melyik órára mit kell beszereznünk.
Dorka ha minden igaz megkapja a Bence óvónénijeit, és a szivecske jelet (most a bölcsiben is az a jele).

Kissé morci vagyok, nagyon belelkesedtem , de hiába: ma betegség miatt elmaradt a Friderikusz talk-show. Igaz a héten visszaváltják a jegyeket, igaz valamikor meg lesz tartva, de nem lehet még tudni mikor . Hát kösz szépen. Na jó, a betegséget előre sosem lehet beiktatni, értem én.
Hab a tortán:
A show helyett kaptam ma vendégségbe sógornőt + anyóst. Jó csere, nem??? :roll: :lol:

Zsebi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok utólag is Gergőnek!!!
Képeket még nem néztem, de a leirtak alapján jó kis bulija lehetett. Örülök hogy a kerti-party is jól sikerült. Hát ja... az ebadta kölkök már csak ilyenek, nincsenek tekintettel a szülőkre. :lol: :lol: :lol: Mi reggelente a gyerekeket alig tudjuk kivarázsolni az ágyból, bezzeg hétvégén... már 7-8 között kukorékolnak. :roll:

Lilla!
Tényleg jó a huzatja Anna babának ha 210 ml-t is benyom egyszerre. :wink:
Anno nekünk még Bencével a neonatológiára nemcsak 6 hetesen, hanem 3 hónaposan is kellett mennünk. Pedig nem volt gondunk. Dorkával már csak 6 hetes kontroll volt. De a lányok által leirtak alapján már ez sem kötelező.
:wink: :wink:

Kriszti!
Én is "fosok", hogy el ne kapjuk ezt a fosós-hányós vírust, nem hiányozna. :roll: :roll: :roll:

Anita!
Börzén Te is bevásároltál? Miket vettél?
Miről kell Anna babát leszokatnod?
Dorkám lassan 3 éves és még mindig nagyon anyás. :wink:

Cilamila!
Gratula Patrik szobatisztaságához!!! Nagyon ügyes kisfiú.
Miért adnak rá a bölcsiben pelust? :shock: :shock: Lusták átöltöztetni ha bepisilne?

Panka!
Na..... építkezés????
És találtatok már telket?

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi! Jó cserét csináltál! :wink:
Gondolom, jó kis listát kaptatok a suliban! De én is úgy élveztem a készülődést! Mi is a finisben vagyunk, szerintem a héten Bogi is megkapja a papírt.

Köszi a köszöntést Gergő nevében, nem is utólag van, mert igazából szerdán lesz, csak a bulit tartottuk tegnap.

zsebi_baba
 
 

 
 

Sziasztok!

Andi , Panka!!!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK nektek!!!!


Zsebi!
Gergőnek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép
dinaedo
 
 


Kamival kapcsolatban a vérvétel eredménye tul.képpen negativ lett, tehát nincs benne virus és már nem is vérszegény szerencsére.
De még mindig látszik az ödéma, és végülis nem derült ki h miért van, orvos szerint lehet a fogzás és az oltás mellékhatása, nem tudjuk pontosan, de holnap megyünk uh-ra a klinikára, majd kiderül remélem.
Baba-expo: én is voltam, nagyon sokan voltak, 9-re nyitásra mentünk mi is, Kamira a párom vigyázott itthon, én meg jol elnézelődtem, vásároltam 3 órán keresztül :oops: :lol:
Taliztam Zitával is, de csak futólag, mert mindketten nagy nézelődésben voltunk, Lillát és Anitát nem láttam, pedig én elég sok mindent megnéztem.
Tul képpen inkább rucikat vettem, rövid ujju bodykat, melegitő felsőt, sapit, kalapot, napozot, stb... napellenzőt a kocsiba, játékot.
Jol bevásároltam, de még mindig tudnék mit venni :oops: :P :lol:
Csak olyan bőségzavarom volt, és azt nagyon nem szeretem mikor már olyan sok van h nehéz választani.

Lilla!
Húú az nagyon sok az a 210ml, Kami még most is ritkán eszik meg annyit egyszerre. Egy 3 hetes babának nagyon sok szerintem is.
Próbálj meg neki Édeskömény vagy Mecsek baby teát adni, vagy tényleg komfort szopi. Azért a táp nagyon tömény.
Neonatologiára 6 hetesen kellett mennünk, egy ilyen rutinvizsgálat h a korához képest miket tud, 1-2 héttel előtte be kell jelentkezni!!!
Ortopédiára Klinikán voltunk, gyors vizsgálat, nekünk semmi rossz tapasztalatunk nem volt, és a neonato rendelés után közvetlenül mentünk időpont nélkül, nem kellett sokat várni.

Kép
dinaedo
 
 


Köszönöm a köszöntéseket!

Zsebi!
Gergőnek én is kívánok boldog szülinapot!

Andi!
Áh, most lakást nézünk, a telek jó helyen van, de sz@r a közlekedés:(
De a lakás téma is elég nehéz, ha nem sikerül a szocpol,akkor hagyjuk a témát...
Hát nem volt jó a csere! :twisted:
De jó, hogy Dorka Bence nyomdokaiba lép, így mindenkinek könyebb gondolom.
Húha, nagyo izgalmas lesz akkor az ősz, iskolakezdés!Gondolom Bence már be van sózva:)

Késő van , leragad a szemcsim, jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Kriszti!

Akkor el tudnád küldeni priviben az ortopéd doki elérhetőségét?
Köszi szépen
Vendég
 


Kriszti!
Te tetted fel azokat a játékokat? ha igen akkor összegyűlt már pár dolog ami érdekelne a tieid közül, ha majd vmikor aktuális nektek elmennénk megnézni őket. majd szolj mikor értek rá. köszi

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok:

Szerintem valami olyasmi hogy nem figyelnek oda rá.Az udvaron is van wc de pellust tesznek alá.Beviszem es szolnak hogy tegyek alá majd ök kiveszik.Pedig itthon csak akkor szol mikor már wc zett.Na mindegy.

Most rohanok dolgozni.Szép napot nektek.
cilamila
Debrecen
 
 



Sziasztok!!!
Teljesen elhanyagoltam Titeket :( Ne haragudjatok.
Pár napja jöttünk csak vissza otthonról, hírtelen mentünk, egyik napról a másikra, mert apukám kritikus állapotban volt. Kocsival oda vissza 3600km, babákkal, le a kalappal, hogy teljesen jól bírták.
Majdnem 2 hetet voltunk ott, azóta jobban van apu, nem akarom terhelni a topikot, hogy mi volt vele. Lényeg egy: nagyon nagyon megijedtünk, én éjjeleken át zokogtam, nappal erősnek kell lennem babák miatt. Aztán férjem mondta, hogy ez nem állapot, indulás.
Tegnap mi is beiratkoztunk az oviba, a jeleket nálunk csak később osztják ki.
Tüncsike már stabilan megáll kapaszkodás nélkül, már megtette első 3 lépését. Okosodik napról napra, szépen mondja anya, apa, baba, kaka, abda, inni, mama, nanana ( ha nem szabad valamit), adide. Megkaptunk 15 hós oltást késve a prevenar miatt. 12 foga van.
Közben elkezdtem doktori iskolát meg dolgozat írását. Gyakorolnom kell, de babák mellet még kissé nehéz :?
Szóval ezért nem jutok a géphez, pontosabban dolgozom rajta éjjelenként, csak babanethez egyáltalán nincs időm :(



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!!!

Krisztina vagyok,12 hetes kismama.Látom itt főleg már anyukák vannak,de szeretnék hozzátok csatlakozni,mert nagyon kevés debreceni topik van és jó néha beszélgetni.
Máris lenne egy kérdésem hogy volt e valakinek hasonló gondja terhesség alatt.
Terhesség elején volt egy kis barna pecsételésem,szedek is utrogesztánt és rutascorbint,és azt mondta a doki hogy van egy pici polip a méhszájon az is lehet hogy az produkálja a pecsételést.
Már egy hónapja nem volt és most tegnap megint volt egy picike barnázás,de tényleg kicsi.Tp-en vagyok nagyon sokat fekszem.
Volt vkinek ilyen problémája?Nem tudom hogy aggódjak e vagy nem,de persze aggódom :(
Éppen holnapra vagyok bejelentkezve dokihoz,nagyon izgulok mit fogok látni és hallani.

Kép

Kép
krisztinaa
 
 


Hello Lányok!

Olgi!
De jó hogy írtál. De már megint nem a legjobb hírekkel jöttél, ami apukádat illeti. :( Sajnálom. Az viszont jó, hogy a kritikus állapotból jobban lett. Sokerőt és egészséget neki.
Tüncsi baba is biztos nagylány már, sokat nőhetett, változhatott mióta nem láttuk. Zolcsikáról nem is beszélve.
Melyik oviba fog járni? Várja már?
Nagyon ügyes vagy, hogy képes vagy 2 gyerek mellett is tanulni. Azt hiszem én erre már képtelen lennék. :oops: :oops: :oops:
Bár tudom: soha ne mondd, hogy soha....

Krisztinaa!
Írok privit. :wink:

Edina!
Köszi Neked is a névnapi köszöntést, ari vagy.
Az jó, ha negatív lett a vérvétel eredményetek és a vérszegénység is elmúlt.
Kibabaexpoztad magad ?Ezek szerint megérte elmenned. :wink:

Cilamila!
Gondoltam , hogy lustik a gondozónők azért nem próbálkoznak pelenka nélkül. :? :roll:

puszi

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Lányok, van rengeteg babaruhám (kb. 40-50 db), nem fényképezgetném, hanem majd eljösztök és kimazsolázzátok.

Olgi, sajnálom ,ami történt Apukáddal, jó egészséget és melőbbi javulást kívánok neki!
Doktori 2 gyerkőc mellett? Nem semmi csaj vagy!
Gratula Tücsi lépéseihez, hamarosan futhatsz utána!

Andi, hogy tetted fel a gyerekek képét és a szöveget a vonalódra?
Nem látok szerkesztő opciót sehol. :shock: :shock:
Jól emlékszem, hogy felvették Bencét a suliba? Ha igen, szívből gratulálok! Nagy teher ez, pedig csak ovi, ált. suli.
No, de ez már más világ, mint mikor mi voltunk 6 évesek.
Mi is egyengetjük Olivér útját, pedig még 2 év az ovi (ő is 7 évesen megy suliba remélem), de muszáj előre gondolkozni.

Krisztinaa, szia neked is!
Gratulálok a babádhoz!
Polipom nem volt, de rossz helyen tapadt a lepény, így drukkoltunk végig, hogy felhúzódjon. A 12. héten durva bevérzés, utána pihenő üzemmód stb. Aztán megszületett Nelly a 42. héten 3760 gr-mal és 49 cm-vel.
A te kis manóddal sem lesz semmi gond, ne aggódj, pihenj és élvezd ezeket a gyönyörű hónapokat! Sajnos hamar elszaladnak ám, még ha sokszor valóban "terhes" az ember..
:cry:
Hol és kinél fogsz szülni?

Képzeljétek Nelly olyanokat mond, hogy csak ámulunk. Ha tilosban jár mindig mondom neki, hogy "Nelka, látlak!". Ez a kis büdös meg mondja utánam "elka átla". Megeszem, annyira édes!
Régen a játszin volt egy anyuka, aki mondta, hogy egyévesen beszélt a kisfia. Mindenki hülyének nézte (én is), biztos hazudik stb. Erre tessék az én kislányom is egy kis szövegláda!
Mióta megvan Nelly megfogadtam, hogy nem ítélek el senkit többet. Próbáltunk vele majd' mindent....


Puszi, mert fürdetés jön!



Sziasztok!!!

Bendor köszönöm .

Oli köszönöm.Neked sem volt akkor vmi felhőtlen,de jó lett a vége és ez a lényeg.
Én a klinikára esküszöm/az orvosom is ott van/,ott én is és a baba is biztonságban van.Sajnos szerintem az osztályos körülmények sehol nem a legjobbak,de azt a pár napot kibírja az ember.
Nelly tényleg nagyon ügyes,kevés baba beszél 1 évesen és nyugodtan büszkélkedj vele :)

Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
krisztinaa
 
 


Sziasztok!!

Mit szólnátok kedden 10 körül egy talihoz nálam?

Krisz, te is gyere nyugodtan , ha van kedved!!

Csókica



Hali!!

Köszi Oli kedves vagy,de most szigorú fekvés a pecsételés miatt,de legközelebb ha tudok szivesen csatlakozom.

Kép

Kép
krisztinaa
 
 


Sziasztok!

2009.04.15.-én 05 ora 55 perckor 3250gr 55 cm-el megszületett Petra.

Itthon pihengetek, tejcsi van, baba még eddig jol viselkedik.

Kép
encike 2
 
 


Hello Lányok!

Zsuzsi!
Nagyon boldog 28. születésnapot kívánunk Neked!!!!!!!!!!!!!Puszi!!!! Kép

Krisztina!
Ment az újabb privi. :wink:
Remélem minden okés.

Olimami Kriszti ! :lol:
Sajna mi nem tudunk menni a talira, dolgozó nő vagyok. Talán majd legközelebb.
Fényképet nem volt egyszerű a vonalzókra varázsolni. Illetve nem én varázsoltam rá. (A
nagyonbaba.hu-n találsz olyat hogy eddig elkészült egyedi babás háttérképek. Na ott talán még a régiek közt megtalálod a gyerekeim vonalzóját is. )A nagyonbaba-nak kellett küldeni képeket és születési adatokat a gyerekekről és pár nap múlva küldték a kódot amivel el lehetett készíteni a vonalzót. Alíz mondta hogy ezt így kell. De perpillanat nem találom a lapjukon, hogy milyen cimre kell küldeni a képeket, adatokat. :(
Ügyes nagyon Nelly baba ha szövegel, GRATULA!!!!!!
Én a hisztiket tapasztalva fogadtam meg nem ítélek látatlanba, mert az én gyerekem is ugyanúgy tud hisztizni ha akar mint a másé, holott a kis feneke is ki van ny@va, nincs elhanyagolva, tehát nem azért hisztizik, hogy felhivja magára a figyelmet, hanem mert el akar érni valamit. :roll: Van mikor le tudom szerelni, de van mikor minden hatástalan. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Majdcsak "több esze" lesz és a hisztik is elmúlnak. Bízom benne, hogy mihamarabb. :lol: :lol: :lol:

Encike!
Szívből gratulálok a kis Petrátok születéséhez!!!! Sok tejcsit és hasfájásmentes napokat kívánok!!!! Formás, szép kislányotok van, büszkék lehettek rá!!! Lányok hogyan fogadták????

Kép
Kép
bendor
 
 


Kriszti!
Elfelejtettem válaszolni:
Igen , felvették Bencét az első helyen megjelölt suliba, aminek nagyon örülünk mindannyian. Köszi a gratulációdat!
Irtad, egyengetitek már Ti is Olivér útját. Melyik iskolába szeretnétek járatni?

Képzeld/képzeljétek!
Ma mentünk fociedzésre a gyerekekkel, egyszer csak megszólal Dorka a kocsiban:

Anyukám, anyukám
Találd ki,
Hogy az én nagy kincsem
Ugyan ki?
Ugyan ki más, ha nem Te
Ültess gyorsan az öledbe.

(Dorka így mondta, lehet hogy nem minden szó stimmel, de így adta elő)

Mondanom sem kell a szívem dobogott rendesen és nyeltem a könnyeimet. Lányomtól ilyen szép versikét még nem hallottam. Készülnek anyáknapjára a bölcsiben, ott tanulta. Persze kicsit hamarabb elmondta nekem mint kell(ene) de a hatás ugyanaz.
Bence ovijában szerdán lesz anyáknapi ünnepség, készülök a papírzsepikkel. :P :P :P :P :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Juj, már anyáknapja jön? Nálunk is a tanítónénik olyan szép műsort szoktak rendezni! A csúcs az volt, amikor negyedikben Bogiéknál a műsor végén mindenki odament az anyukájához, mintha már csak az ajándék átadása lenne, és ott szemtől szemben még elmondtak egy verset. Na, gondolhatjátok.... hullott a könnyem, mint a záporeső. De most Gergő is ugyanahoz a tanítónéni párhoz jár, úgyhogy ők is nagyon szép műsort csináltak már tavaly is. Bogiék pedig meglepi műsort csináltak, merthogy felsőben már nem szokás, de szülői értekezlet volt, és akkorra készültek meglepivel :) .

Tegnap megérkezett az értesítés, Bogit fölvették a Kossuth reál osztályába!!!! Nagyon boldog volt ő is és mi is. A barátnőjét pedig a humán osztályba, úgyhogy legalább az évfolyamon lesz ismerős.

Szia Krisztina, üdv köztünk! Kívánom, hogy minden rendben legyen a babáddal! Ki az orvosod?

Encike! Gratulálok kislányotok születéséhez! Nagyon boldog nagycsaládos életet kívánok nektek!

Kriszti! Nekünk előreláthatólag jó a kedd, ha atöbbieknek is, mi szívesen megyünk.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Zsebi baba!
Jajj, de jó.Drukkoltam nagyon Boginak.
Szívből gratulálok hogy felvették, és oda ahova szerette volna !
Hát igen... az anyáknapi mnűsorok már "csak " ilyen meghatóak tudnak lenni, ha egyszer van gyereke az embernek. :P :P :P :lol:

Márti!
Fannidnak hova sikerült bejutnia????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Jajjj de jó, végre tudunk talizni, meglátjuk mennyit nőttek a gyerkőcök!!! Nekünk jó az időpont, megyünk! Köszi a meghívást! :wink:


Andi, Zsebi!

Gratula a gyerekek felvételiéhez! Biztosan nagy az öröm most nálatok, el is hiszem, hiszen az :wink: első helyre bejelölt suliba felvételt nyerni nagy öröm! :wink:


Encike!
Gratulálok, Sok BOLDOGSÁGOT kivánok kislányotokhoz, és sok tejcsit!

Kép
dinaedo
 
 


Zsu!!!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!


Andi!!
Húúú nagyon megható ez a versike!!! még én is elkönnyeztem magam :oops: elhiszem h nálad is megvolt a hatása, hiszen a te gyermekedről van szó, milyen nagy szó h már igy tud beszélni, mikor tavaj taliztam veletek, Dorka még nem sok mindent mondott, az utolsó minitalin pedig már be sem állt a szája :P :lol: :wink:
Jajj és olyan gyorsan el megy az idő, a gyerekeken látszik, tavaj még a pocimban volt Kamilla, most meg már fél éves és emlékszem akkor is mennyit beszéltünk az Anyák napjáról, most pedig itt vannak a gyerkőcök is, olyan megható.

Kép
dinaedo
 
 


Edina! Ti hol tartotok a szilárd kajával?

zsebi_baba
 
 


Zsebi!
Kajcsi: először ettünk alma levet, és reszelt almát de ez nem jött be Kaminak, majd az őszibararack-alma üveges desszert jobban izlett, aztán a sütőtök is. Utána ettünk burgonya-almát, az is izlett, de a banán-alma az már nem.
A banán és a burgonya nagyon megfogta a hasát, az őszibarack pedig meghajtotta.
Ezeken kívül nem ettünk még mást, talán most jönne a répa?!
Igazából nem is tudom nagyon, mindig félek vele uj izeket megkóstoltatni, mert minden evés után ugy összemaszatolja magát, nem tudom kivédeni, h a ruhája ne legyen olyan :roll:
Ilyen húsos püréket nem adok még neki, hiába rá van irva a az üvegre h "5 hónapos kortol" a dokinő is azt mondja h azokat csak 8 hótol lehet adni, viszont van olyan ismerősöm aki tápszer mellett már 4 hónapos korátol adta a gyereknek, aki kislány és 5 hós korára már 8 kg felett van, és az orvosa nem tudja h adott már neki húst. szóval elég borzasztó szerintem, mondjuk mindenki maga tudja.
Zsebi amugy te biztosan sokkal tapasztaltabb vagy nálam ilyen kajcsis ügyekben, ugyh majd én kérek tanácsot tőled!
Szabi miket eszik már?

Kép
dinaedo
 
 


Zsebi!
Kajcsi: először ettünk alma levet, és reszelt almát de ez nem jött be Kaminak, majd az őszibararack-alma üveges desszert jobban izlett, aztán a sütőtök is. Utána ettünk burgonya-almát, az is izlett, de a banán-alma az már nem.
A banán és a burgonya nagyon megfogta a hasát, az őszibarack pedig meghajtotta.
Ezeken kívül nem ettünk még mást, talán most jönne a répa?!
Igazából nem is tudom nagyon, mindig félek vele uj izeket megkóstoltatni, mert minden evés után ugy összemaszatolja magát, nem tudom kivédeni, h a ruhája ne legyen olyan :roll:
Ilyen húsos püréket nem adok még neki, hiába rá van irva a az üvegre h "5 hónapos kortol" a dokinő is azt mondja h azokat csak 8 hótol lehet adni, viszont van olyan ismerősöm aki tápszer mellett már 4 hónapos korátol adta a gyereknek, aki kislány és 5 hós korára már 8 kg felett van, és az orvosa nem tudja h adott már neki húst. szóval elég borzasztó szerintem, mondjuk mindenki maga tudja.
Zsebi amugy te biztosan sokkal tapasztaltabb vagy nálam ilyen kajcsis ügyekben, ugyh majd én kérek tanácsot tőled!
Szabi miket eszik már?

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!


Encike, gratulálok a gyönyörű kislányhoz!

Kép

Várjuk az élménybeszámolót!


Lányok, akkor eddig Edina és Zsebi ér rá (Andikám bocsi, hogy nem péntek, de majd legközelebb, ok?).
Többiek nem?????? :cry: :cry:

Képzeljétek , most mondja egy ismerősöm, hogy a kullancs elleni oltásból kétféle van, egy 1700 Ft-os és egy 5 e Ft-os. Ua. a hatóanyag, csak más a gyártó!
Mivel 3 kell belőle, nem mindegy, hogy 5100 Ft vagy 15 e Ft!
Nálunk pl. 10200 Ft vagy 30 e Ft. Hopppá!

Andi, elfelejtettem írni neked, hogy a Mickey showra vasárnap megyünk, 2800 Ft-os jeggyel. Az kibírható, de van 8 e Ft-os is..
Bár tavaly a Disney on Ice-on is pangott a Főnix, oda ülhettél ahova akartál... A jég mellett minden hely foglalt volt (az a legdrágább), a fentebbi helyek tök üresek voltak, nem fura?
Sopront még nem tudjuk, a héten bírálta a kedves Üzemi Tanács. Még L. sosem kért főszezoni beutalót, így van esély, hogy megkapjuk, de ha nem akkor megyünk oda , ahova ti! Hihi.
Van Siófokon is üdülőjük, de a Balaton nem érdekel, max. leugrunk egy napra Sopronból (bár kár a benzinért ), annyi bőven elég belőle....
Olivér a Kardosba megy (reményeink szerint).

Hétfőn jövök, lemeózom a létszámot a keddi talira. :wink: :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!



"Médiasztár" nagyfiamat :lol: :lol: :lol: megnézhetitek:

http://www.alfoldtv.hu/index.php?id=2537&q=q

Kép
Kép
bendor
 
 


Köszönöm a gratuláciokat!

Szépen szopcsizunk, már átállt 3 oránkénti evésre, éjszaka 2* van fenn, eszik, de még kicsit mocorog és jo ora mulva visszaalszik.

Nappal is tudok mellette pihenni.
encike 2
 
 


Bocsi az előbb 2szer küldtem el, mert fagy a rendszer nálam.

Andi!
Megnéztem a videot, olyan édes Bence ahogy nyilatkozik a TVnek!
Kicsit zavarban volt, de ez érthető, én szerintem mégjobban zavarban lettem volna, de ő nagyon jol kezelte a dolgot!
Lehet a jövője is kötődik majd a TVhez :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Edina!
Össze van vágva az a pár mondat,amit leadtak, mivel több dolgot is kérdeztek Bencétől. Bár szerintem ha már vágták, értelmesebben is lehetett volna, na de mindegy.
Jaja, a fiam képe már 2x jelent meg a Naplóban , most tv-nek is "nyilatkozott". Mondtam is neki hogy eddigi élete során is bőven lekörözte az egész családot a szerepléseivel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Edina!Mindig elfelejtem:
Utólag is nagyon boldog féléves évfordulót kívánunk Kamilla babának!!!

Kriszti!
Semmi baj, jó talizást, babázást, dumcsizást, turizást azoknak akik mennek és Nektek is mint házigazdáknak.
Persze hogy nagyon nem mindegy, mennyibe kerül az oltóanyag. Sajnos az ilyesmire nagyon oda kell figyelni manapság. Aki merészebb az az orvosát is megkérdezheti egy-egy antibiotikum kezelés előtt, vagy akár más receptfelírásnál, hogy nem tud-e olcsóbb, de azonos hatóanyagú gyógyszert ajánlani. Mert a betegnek joga van maga dönteni.
Nálunk mindkét gyerek be van oltva a kullancs-encephatitis elleni oltóanyaggal, de gondolkodunk mi is, hogy nekünk, felnőtteknek sem ártana . :roll: De kösz hogy felhívtad a figyelmet ezügyben.
Öcsémnek előző hétvégén vettem egy koncertjegyet a Főnix jegypénztárában, akkor kérdeztem rá a Disney-s árakra. Akkor még bőven volt jegy, ugyhogy szerintem nem lesz teltház itt sem.
Kardos:
Erős suli az is, hajrááááá!!!!!

Képzeljétek, végre én is bekeményítettem a sportolás terén. Már nagyon muszáj volt, teljesen le vagyok amortizálva. :roll: :cry:
Reggel családi kerékpározás keretében vittük Dorkát bölcsibe (ő apa bringájára szerelt ülésben pózolt), de mi hárman tekertünk.
Mai biciklis távom:
Lakástól-Egyetem
Egyetem-Lakás
Lakás- Stop Shop
Stop Shop- Lakás
Kezdetnek nem is olyan rossz, szerintem.
Holnap délelőtt is készülünk bicajozni, délután fiúk meccsre mennek.
Vasárnap meg megyünk a Paripa-csárdába, ahova anyuékat is meghívtuk.
Bízom a jó időben, és akkor sokat lehet a szabadban lenni.

Szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Alízkám!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk NEKED!!!!!
KépKép
Kép




Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok Csajok!!!
Szoktalak mindig olvasgatni titeket. Csak nem nagyon írok.
Most azért írok hogy bendor a fiad megnéztem,büszke lehetsz rá,gyönyörű,és értelmes nagy fiú. Bocsika,csak ezért jöttem.puszika nektek,olvasgatlak tovább titeket.



Kata&Milán


oszman777
 
 


Sziasztok!!

Előkerültem én is. :D
Bocsika de teljesen elvagyok havazva,totál lefoglal a két kismanóm,he meg idejutok akkor meg már hulla vagyok és nincs eröm írni,de azért olvasgattlak benneteket.
Egyébként jól vagyunk,voltunk már 1 hós státusz vizsgálaton,több mint 1kg hízott Viki baba,de eszik is rendesen,nyugodt baba általában eszik-alszik inkább délután estefelé nyügösebb, főleg ha nem kakél 1-2 napig mert azzal sajnos néha gond van,de valamikor meg naponta van.Remélem majd alakul.az éjszakáink jók1 -szer kel fel hajnalban utánna alszik reggelig,de volt már olyan is hogy este 10-től reggel 6-ig aludt.
Balázska is jól viselkedik vele,bár van hogy piszkálja ,meg állandóan simogatná,meg fogja a kezét.
de már Viki is ismeri mert ha sír és oda megy Balázs a kiságyához akkor elhallgat. :)
Raktam fel új képeket,majd megnézitek.
Jól telt a Húsvét is ,a fiúk elmentek locsolkodni,Balázs nagy örömére rengeteg toját,nyuszit összeszedett ,mi meg csajok anyukámmal vártuk a locsolókat.Szerencsére nem voltak sokan. :roll: :D
Röviden ennyi rólunk.


Andi:
köszönöm szépen a köszöntést neked,aranyos vagy hogy gondoltál rám.
Tényleg aranyos volt Bence ahogy nyilatkozott. :)
Igazi nagyfiú már!

Na lépek mert ébred Viki,majd még jövök.

Kép

Kép
aliza
 
 


SZIASZTOK LÁNYOK! Örömhirrel jövök én is .FELVETTÉK FANNIT az ADY Endre Gimnazium 5évfolyamos német angol nyelvi előkészitő szakra :lol: :lol: :lol: Nagyon boldog ő is és persze az az egész család örül a sikernek :lol: Jó sokáig kellett várni az értesitőre már kész voltam idegileg,de ez a boldogság mindent megér :lol:
Andi!
Gratulálok asulifelvételhez!Kezdődnek a kemény de élményteli iskolaévek nagyon sok sikert kivánok hozzá az ifjuMédiasztárnak :lol: :lol:
Zsebi!
Boginak is hatalmas gratula aKossuthhoz! :lol: Akkor nálatok is volt pezsgőbontás!!A mi örömünk még az övéknél is sokkal nagyobb!!
mártid
 
 



Kriszti: nekünk is jó a kedd, szívesen elmegyünk.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Andi!
Ez igen !jól nekikezdtél! a biciklizés a legjobb sport szerintem !csak igy tovább hajrá!! követem a példád! Téged a család is motivál !mostmár nincs megállás ,mig le nem tekered a napi adagot!Nálunk meg futásra adta acsalád a fejét, minden este körözünk párat itt aTégláskertben .elég nagy szenvedés ,de utána nagyon jól érzem magam ,nagyon eltespedtünk mi is ezen a télen :o
mártid
 
 


Hello Lányok!

Na végre... a nagy pangás után kezdtek megtáltosodni és írtok. :lol: :lol: :lol: Örülök.

Márti!
Szívből gratulálok Fanni felvételéhez!!!!!
Elhiszem, hogy nagy az öröm a családban, hisz angy dolog ez.
Kitartást a futáshoz!!! Én is agyalok mér egy ideje rajta hiogy el kellene kezdeni, de a gyakorlatban ez valahogy nem akar összejönni. :oops: :oops: :oops: :P :P na de majd ezután. :lol:

Oszman Kata!
Köszi a dícséretet.
Jöhetnél gyakrabban is, és nem csak olvasó üzemmódban. :wink:

Alízkám!
Nagggggggyon jók az új képek.
Édesek együtt a gyerekek, meg cuki Vikike felnőtt körben is. Milyen hurkácskái és pocija van. Nem egy alultáplált baba , szerencsére. Van sok tejed?
Nekem még mindig a sok-sok haja a csúcs, hisz nagyon sok van neki. Szenzációs.
Egyik-másik képen nagyon hasonlít Balázskára, persze lányos "kiadásban". :lol: :lol: :lol: Az angyon jó, hogy ilyen szépen kevés ébredéssel végigalussza az éjszakát. Ügyes kislányka. Na és hogy Balázska hangjára megnyugszik, és nem sír tovább. Hát ez a legédesebb. :P :P :P :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!!

na még most értem ide. :?
Először is az ünnepelteket köszönteném:

ZITA:
Nagyon sok boldog Névnapot kívánunk neked erőben ,egészségben!!![/color
Kép Kép
ÉVI:
Neked pedig [color=red]Sok boldogságot kívánunk Születésnapod alkalmából!!

Kép Kép


Kriszti:
Úgy néz ki hogy mi is eltudunk menni a talira,írd már meg a címed priviben vagy iwiw-en vagy valahol mert mi még nem voltunk nálatok.Köszi.
Elhoznám már a rucikat is amiket eltettél,meg megnézném a többit is.Ha lenne kis zoknid meg kis sapid ilyen mini nőre mint Viki akkor azt is megnézném. :wink:
Ja és Anditól kérdezted az egyedi vonalzót.Nos, az info@nagyon baba.hu címre küldesz egy e-mailt a gyermek fényképével meg a szöveggel amit szeretnél hogy a vonalzón legyen és majd ők megszerkesztik és elküldik.
Én küldtem a múltkor de még nem jött meg. :? Remélem megkapták. :D


Zsebi,Márti:
Szívbő gratulálok a lányok felvételijéhez,nagy öröm ez nekik,persze nektek is!

Márti:
Akkor majd figyellek hátha erre futtok egyszer mi felénk.
Irigyellek hogy rá tudod magad szánni a futásra,én utálok pedig nagyon jó sport.

Egyelőre ennyi lányok,mert etetés idő van.
Utánna meg készülödök mert megyünk a 6 hetes kontrollra,igaz 7 hetes már de csak most adtak időpontot pedig már 4 hetesen hívtam őket. :roll:
Na mindegy azt mondta ahölgy hogy nem lényeges mert akiknek időpontot adott mostanában azok már 8 hetesek voltak.
Puszi mindenkinek
és SZÉP NAPOT!!!

Kép

Kép
aliza
 
 


Aliz!

Sok Boldog Születésnapot Kívánunk!!!!


Zita!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!



Évi!
Neked is Sok Boldog Születésnapot Kívánunk!!!


Kép Kép

Kép
dinaedo
 
 


Aliz!
Jajj de jó, h ti is tudtok jönni! Legalább megcsodálhatjuk élőben is a kis Vikikét! Gondolom nem lehet könnyű 2 ilyen kis gyermekkel, de te nagyon ügyi anyuka vagy, megbirkozol a feladattal! :wink:
Vikinek milyen nagy haja van, csúcs, és tiszta apja a csaj :wink:
persze vegyes, de azért a lányok általában az apjuk :wink: Kamira is mindig azt mondják :roll: :wink:

Olgi!
Legalább veletek is talizhatunk, hisz olyan ritkán látunk titeket!
Tüncsike is rengeteget nőhetett már! :wink:

Márti!
Gratula lányod felvételiéhez! Nem semmi egy ilyen nehéz helyre bekerülni, le a kalappal előtte, nagyon ügyes nagylány!

Andi!
Köszi a köszöntést Kami nevében, el is felejtettem én is irni.
Na nem semmi, akkor te is elkezdtél sportolni, nem mondom elég jó nagy túrával kezdted, nagyon frankó csaj vagy! :wink:
Szerencsére itt a jóidő, és többet kint lehet lenni, nagyon sokat számit, mint bent a panelban. :roll:

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Zita!
Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is Neked!!!!!


Évi!
Neked pedig nagyon boldog születésnapot!!!


Jó talizást Mindenkinek aki el tud menni. (irigy is vagyok... :oops: :oops: ). De ugye valaki majd készít fényképeket és felteszitek a picasára? Legalább utólag érezhessük mi is ott magunkat a képeket nézegetve. :P :P :P :P

Kriszti!
Milyen volt a Mickey show??????????????????

Mi tegnap délben svédasztalos ebéden voltunk a Paripa csárdában, mondanom sem kell az eddigi biciklizésem is kevés , olyan sok finomságot ettem. Tekerhetek még többet. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

A cím Kaffka Margit u. 10/b.

Legegyszerűbben az Akadémia utca folytatása a Karinthy Frigyes, abból nyílik a 4. utca.

Vagy a Füredin a Katonaságnál jobbra forduéni, át a körforgalmon, a zöldségesnél (patikánál) balra, a többi ua.

gyertek!



Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki, hogy minem tudunk menni, mert náthás lettem :( .
Nem vészes, csak babák közé nem akarok menni. Remélem a sajátomat védi a tejcsi! Sajnálom, szívesen mentem volna! Na, majd a következőre.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Sajnos mára még sz..bbul lettem, úgyhogy biztos nem tudunk menni, de nektek nagyon jó talizást kívánok és várom a fotókat!!

Képzeljétek, nagy fába vágjuk a fejszénket. Írtam már korábban, hogy velünk szemben van a nagymamámék háza, amit ők sajnos csak 1-2 évig élvezhettek, mert nemsokkal a beköltözés után haltak meg. :( Most úgy volt, hogy anyukám költözik át oda, így lett volna a gyerekeknek külön szobájuk. Sajnos erre nem került sor, úgyhogy próbáltuk albérletbe kiadni, de nem sikerült. Úgyhogy úgy döntöttünk, magánszálláshelyet nyitunk. Ma adjuk be a kérelmet, azt mondták telefonban, hogy a jövő hét végére meg is kaphatjuk. Úgyhogy most gőzerővel csinosítjuk, alakítjuk. Néhány dolog még hiányzik, de azokat most próbálom elsősorban vaterán beszerezni. Ilyen pl. egy franciaágy. Nincs valakinek eladó??
Csinálunk honlapot is, ha kész lesz, megmutatom. Úgyhogy ha valakinek ismerőse szeretne Debrecenbe jönni, ajánljatok bátran! :wink:

zsebi_baba
 
 


Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Hello Lányok!

Milyen volt a mai tali??????????? :shock: :shock: :shock:
Meséljetek!!!!

Lélekben Veletek voltam. :lol: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Zsebi!
Jobbulást Neked! Mostmár csak a kis családod el ne kapja. :roll:
Micsoda jó kis ötletetek van a házikó használására.
Hazajön a férjem és megbeszéljük a franciaágy "témát", mert nekünk szándékunkban áll lecserélni. :wink: :wink: Régóta napirenden van egyébként is a dolog, de mindig csak olyan szinten hogy kellene venni egy újat, a régivel meg kezdeni valamit. Tovább még nem jutottunk. :P :P :P :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Valamelyikőtök a Krisztinél készült talis képek egy részét a nálunk készült minitalis képekhez rakta föl. Engem nem zavart, félre ne értsétek, de áttettem a Krisztis babatalis képekhez, mert az én albumom lesz a következő amelyiket helyhiány miatt majd törölni kell és nem akartam, hogy ezek az új képek is törlődjenek majd vele. :wink: :wink:

Férjemet ma a megműtötték. :cry: :cry: :roll: :roll:
Elszakadt az Achilles ina,egy rossz mozdulat következtében, így rohanni kellett a bal.sebre a Kenézybe, ahol meg is műtötték. Holnap a viziten talán már kiderül meddig kell bent maradnia. De ha hazajöhet ha nem , a hosszú hétvégés programjaink ugrottak, mert 6 hét pihi következik neki, illetve addig nem igazán terhelheti a lábát. Így a gyerekszoba felújítás is tolódik a nyárra. :roll: :cry: De ezek a legkevesebbek, a mai izgalmat nem kívánom senkinek. :roll: :roll: :roll:

Bencééknél az oviban ma volt az anyáknapi ünnepség, tündériek és nagyon ügyesek voltak a gyerekek, a picasámra tettem is fel képeket. Akit érdekel megnézheti. :wink: Apa híján Dorkával kettesben mentünk. (Mint kiderült őt éppen akkor műtötték...)

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok,

Jaj Andi miket irsz:-(((( Gyors gyógyulást férjednek, sajnálom ami vele történt?És mi okozta a szakadást?

Tegnap este volt egy kis időm akartam is irni, persze nem működött a babanet. Ma már rohanok megint, csak egy gyors kérdésem lenne:
Nincs valakinek egy hétre kölcsön olyan ernyőre csukható babakocsija, ami nagyon könnyű?Tudjátok az a legegyszerűbb, legolcsóbb. Vasárnap megyünk Kehidára, ott kapunk babakocsit, viszont Pesten el akarunk menni az állatkertbe az odaúton és a mi babakocsink elég sok helyet foglal . . .

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: