Sziasztok!
Lányok, van rengeteg babaruhám (kb. 40-50 db), nem fényképezgetném, hanem majd eljösztök és kimazsolázzátok.
Olgi, sajnálom ,ami történt Apukáddal, jó egészséget és melőbbi javulást kívánok neki!
Doktori 2 gyerkőc mellett? Nem semmi csaj vagy!
Gratula Tücsi lépéseihez, hamarosan futhatsz utána!
Andi, hogy tetted fel a gyerekek képét és a szöveget a vonalódra?
Nem látok szerkesztő opciót sehol.
Jól emlékszem, hogy felvették Bencét a suliba? Ha igen, szívből gratulálok! Nagy teher ez, pedig csak ovi, ált. suli.
No, de ez már más világ, mint mikor mi voltunk 6 évesek.
Mi is egyengetjük Olivér útját, pedig még 2 év az ovi (ő is 7 évesen megy suliba remélem), de muszáj előre gondolkozni.
Krisztinaa, szia neked is!
Gratulálok a babádhoz!
Polipom nem volt, de rossz helyen tapadt a lepény, így drukkoltunk végig, hogy felhúzódjon. A 12. héten durva bevérzés, utána pihenő üzemmód stb. Aztán megszületett Nelly a 42. héten 3760 gr-mal és 49 cm-vel.
A te kis manóddal sem lesz semmi gond, ne aggódj, pihenj és élvezd ezeket a gyönyörű hónapokat! Sajnos hamar elszaladnak ám, még ha sokszor valóban "terhes" az ember..
Hol és kinél fogsz szülni?
Képzeljétek Nelly olyanokat mond, hogy csak ámulunk. Ha tilosban jár mindig mondom neki, hogy "Nelka, látlak!". Ez a kis büdös meg mondja utánam "elka átla". Megeszem, annyira édes!
Régen a játszin volt egy anyuka, aki mondta, hogy egyévesen beszélt a kisfia. Mindenki hülyének nézte (én is), biztos hazudik stb. Erre tessék az én kislányom is egy kis szövegláda!
Mióta megvan Nelly megfogadtam, hogy nem ítélek el senkit többet. Próbáltunk vele majd' mindent....
Puszi, mert fürdetés jön!