Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt

Csak hülyéskedtem, hogy kiutáltok! :wink: :wink: :wink: Én érzem magam rosszul, hogy sokszor ígérem, és még sem jövök, pedig nagyon szeretnék!!!
Ezentúl nem ígérem :wink: :wink: jövök, ahogy tudok közétek.

Például most sem tudok mindenkinek reagálni, mert 5 perc és keltenem kell Gyuszimat, és hát Adél is felkelt már.
No nem is magyarázkodok :wink: :wink:

Am!
Istenem! Tiszta szívemből drukkolok, hogy ne legyen semmi baja a mi kis MiniGyuszikánknak!!!! Mit mondtak bővebben???? Amennyiben nem publikus privit küldj! ÚÚÚÚgy szorítok, hogy el sem tudom mondani!!! A képeitek meg annyira jól sikerültek, te meg olyan "hülye vagy :lol: :lol: :lol: :lol: " a kép véleményét illetően,hogy ettől még jobban tudlak csípni, amikor az ember önmagát parodizálja az az igazi! Amúgy meg: nem feltétlenül a kilóinkon múlik,hogy milyenek is vagyunk valójában!!!! Ezt ugye te is tudod????????????????????????????????? Puszi Nektek! Sokat gondolok rátok!!!!!!!!!!!!

Eszike!
Olyan tündér Noémi! Majd elolvasom a prividet.. :wink: :wink: ebéd után lesz egy kis időm Adél -remélhetőleg- aludni fog, és akkor jövök :wink:
A képeitek meg: egyszerűen zabálnivaló Noémi! Olyan édes kis pofija van. Milyen ügyes!!! Mindenhol feláll??? Adél "csak" belém kapaszkodva, vagy a kanapénál.. arra még nem jött rá, hogy a járókájában felálljon. Valahogy még "kimaradt" neki :lol: :lol: aminek nagyon örülök, mert így is elég óvatosnak kell, hogy legyünk, valamelyik nap akkorát koppant a feje :shock: :shock: én meg nem tudtam,hogy rohanjak hozzá vagy várjam meg, hogy milyen reakciót vált ki belőle.. ezért mint egy szobor álltam, és vártam.. a Földbe gyökerezett a lábbal -mint egy idióta- olyan hülye érzés volt.
Az se jó, ha kapkodjuk őket, mert akkor soha nem tanulják meg azt, hogy milyen a helyes "esési technika". :wink:

Mennem kell.
Majd valamikor jövök még!

szeder74

Jó reggelt!

Este azt hittem én leszek az utolsó, de úgy látszik tévedtem. Na majd most én leszek az első!!! :D

Az utóbbi 2 éjszaka kicsit jobban aludtunk, csak 1-szer kellett Noncsihoz felkelnem. Bár ő többször fent volt, de magától visszaaludt! Lefekvés előtt eszi a homi bogyit. Bár tudom az ilyen gyorsan nem használ....
Ma jó korán keltünk, bár ez nem nagyon izgat, inkább csak az éjszakai felugrálás nem tetszik!

Alváslabor: van Pécsen is, már meg is találtam a honlapjukat. Bár nem írják, hogy csecsemőknél végzik-e a vizsgálatot, de gyerekekről esik szó. Sőt leírnak egy betegséget is ami gyermekeknél előfordulhat (amitől éjjel sokszor kelnek) Majd felveszem velük a kapcsolatot, és érdeklődök. Mert pl nem tudom, hogy ott megoldható-e az éjszakai evészet, ivászat, stb...Van egy csomó kérdésem.

Citromfű tea: még nem próbáltuk. Ez is ilyen Herbáriás, mint a málnalevél tea volt? Majd el kell mennem beszerző útra, mert itt a városban elég szegényes a kínálat mindenféle "baba dologból".

Szeder: én is vártalak!
Vendég

Szeder: látom egyszerre írtunk!
Noémi is nagyon sokat esett kb. 1 hétig az első felállás után. Voltak is lila foltok a fején. Minden nap szerzett valami sérülést. De! Én csak távolról figyelem az eséseket, semmire nem reagálok semmit, csak kimondottan az üvöltős-sírós hatalmas eséseknél megyek oda, felveszem és mondom, hogy: NEM TÖRTÉNT SEMMI, és megsimogatom a kis fejét. És 1 hét alatt megtanult esni, illetve megtanult állásból visszakerülni a földre (leguggol, letérdel, vetődik) minden gond nélkül. Persze még vannak esések, mert néha felborul a szék amiben kapaszkodik, vagy véletlenül a függönyre (ajtó helyett az van nálunk) támaszkodik és eldől. Tegnap pl: pakolás közben mindkét kezével abba az újságba kapaszkodott amit éppen rámolni akart, és bumm elesett.
Igen, mindehol feláll ahol csak tud, egész nap áll, mindent felfedez. Rájött, hogy a szekrényeket nyitni lehet (és mögötte tök érdekes dolgok vannak) És most már egyik tárgytól a másikig úgy akar eljutni, hogy nem ül le hozzá. Ez eredményez eséseket, de majd ez is elmúlik.
És végre már ÜL! :D Ezt pár napja kezdte...
Ja és amikor felkapaszkodik valamire, akkor mindig elmondom neki, hogy: ÓVATOSAN, meg KAPASZKODJ! Mert ezek a kis huncutok nagyon könnyen "elfelejtik", hogy kapaszkodni kell. Hirtelen észrevesz valamit, és már elterelte a figyelmét arról, hogy kapaszkodni kell.

Na elég belőlem!
Vendég

Sziasztok!

Még mindig csak író módban vagyok, de láttam,hogy Honey reagáltál és van fejlemény :) Már írtak is vissza.
A sport ülés lábtartó részére lehet tenni az ernyőt (én oda is gondoltam,de nem próbáltuk,mert az eladó nagyon mondta,hogy tuti a vázra kell,mert különben mi értelme)
Van egy kép is, megpróbálom ide csatolni:
Kép

így kell feltenni. Szerencsére most a Brendon bénasága miatt még nem törölték a rendelésemet (pedig már lemondtam az ernyőt,mert hogy nem jó) de most akkor ma bemegyünk érte Pécs fele. Lehet rendelni a saját színében is csak az húzósabb árban,így én sima beige színűt kértem (ez is 4 rugó így, a másik meg 6!)

Most megyek is,csak ezért jöttem. Megyünk mindjárt szurira :? (prevenar)

Köszönjük a dícséreteket, végigfutván láttam azért,hopgy írtatok :)

Szép napot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Hi!

Én is csak rídonli :oops: "netelvonókúrán" vagyok, mert már borzasztó sokszor ültem a gép elé :oops:

gwini :)
tegnap nem mentünk Lurdyba, mert még rohangáltam Pesten, és üzenni meg nem tudtam :oops: bocs, ha mégis voltatok.

fogzás: úgy tudom, hogy ha már megreped az iny, akkor már nem annyira fáj a babáknak, mert már nem feszit annyira, igy lehet, hogyekkor már jön a nyugisabb idöszak.

alvás: mi továbbra is ébredünk 1-2-3szor teljesen kiszámitahatatlan számomra, hogy mikor miért.

mozgás: iszonyatos erővel feláll mindenhol, mostanság már kicsit óvatosabb, vagy legalábbis megtanult leülni, ettől függetlenül vettünk kutacsvédőt (én csak buksinak hivom), mert rengeteget esik :oops: bár leginkább pl feltámaszkodik a gurulós játékra, vagy kisautóra, ami kimegy alóla...

szaladok, mert még ezer dolgom.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Hogy lehetek ilyen feledékeny?

Noni: utólagosan Boldog Névnapot kívánok!!!! Ejnye bejnye milyen szita fejem van!
Vendég

sziasztok lányok!

hihhhetetlen ütemben fejlődnek a gyerkőceink.
panna is már kúszik, annnnyira zabálnivaló.
lassan minden veszéllyé válik, napról napra többet fedez fel!

valakinél volt olyan h. akár hétszer is kakilt egy nap a baba??
doki azt mondja biztos a foga miatt...
most két napja ez van nálunk........

ma rossz az idő :( azért ha nem esik épp le fogunk menni játszóra.

beszéltétek még:nekem nem csomósodik a beba2, nagyon erősen rázom..

Kép
winona

Winona: Noncsi szinte minden nap 2-szer kakil mostanság.
Vendég

Basszuskulcs tényleg....

NONI: BOLDOG NÉVNAPOT NEKED IS!!!!!!!!!!
Vendég

Ez rám jellemző: a saját névnapomon mindig elfelejtem felköszönteni az összes Eszter ismerősömet. Úgy látszik már a lányom névnapján is ez van! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Noni!
NE HARADUDJ!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánok így utólag is!

Ég a pofám :oops: :oops: :oops:

Nagyon-nagyon köszi az aggódást és szurkolást mindenkinek!
Honey!
Hidd el rögtön Ti jutottatok az eszembe Flórával. Meg azért szerintem sem így néz ki egy beteg baba.

Ági!
1 hónapja voltunk először neurológusnál a kéztartása miatt amit a gyerekorvos javasolt. A neurológus kért időpontot uh-ra és mostanra adtak. 1 éves korig lehet uh-ni a fejecskét,mert utána zárul a kutacs.Csak biztos akart lenni a dolgában ezért nézette meg. 1 hónap múlva contorll uh.

Márti!
Ha a folyadék stagnál vagy csökken az jó. Ha véletlen nőne az nagyon nem jó :(

Szeder!
Hát igen öniróniám az van :lol: hál' Istennek.Így könnyebb mindent elviselni. :wink: és persze tudom,hogy nem feltétlenül a kiló számít (persze azért bizonyos határokon belül 120 kg-an nem érezném olyan jól magam)
Én is hiányollak és sokat gondolok rátok. Tegyél Adél képet!!! Imádom a kalács képét és a gyönyörű szemeit.

Kép
Kép
a.m.

Eszike!
Ez a Noncsi lány milyen ügyes :D Gratula hozzá. Remélem sikerül a szakembereknek megoldani az alvásproblémát.Szorítok.

Blúmi!
Nagyon szorítok a nagyidnak továbbra is. Írj ha van róla híred.
Bálintnak meg nagy gratula a felálláshoz.

Kép
Kép
a.m.

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!! Kisregényem elszállt!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Na most nem kezdem újra, mert megyünk Bölcsi nyílt napra! Majd este jelentkezem! Pedig annyi mindent írtam!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Úgy látom, sokan net elvonón vanak. :D

Eszike!
Csak ámulok, miket művel a lánykád. Nagyon gyorsan fejlődik.

Noni!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Bejci!
Miért nem írod Word-ben és másolod be? Úgy tuti nem fog elszállni a kisregény.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Noni!

De bamba vagyok én is! :oops: Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Bejci!

Gyere majd,mesélj a nyílt napról! Az már jó jel,hogy a bölcsiben is tartanak ilyet,hidd el,nem mindenütt teszik!

Megjöttem a bőrgyógyásztól,kaptam krémet és reméljük használ! Szerencsém volt,a szakrendelőben mindig tömeg van,de most összesen hárman voltak előttünk! Kamilla csoda édes volt,nagyon jól viselkedett,semmi sírás,pedig egy 2 év körüli kislány jól felébresztette azzal,hogy mint a villám odaszaladt hozzá és simogatni kezdte...szegény anyukája meg nem győzött bocsánatot kérni érte! Jó,persze jobb lett volna,ha alszik még a pici lány,de nem dőlt össze a világ és tudom,milyen 2 éves gyerkőc anyukájának lenni...
Szóval,ha nem javul,2 hét múlva kontroll,de remélem,nem jutok el odáig,mert már rémségesen viszket-fáj-csíp szopi után!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Noni, nagyon boldog névnapot Neked is!!!

Márti, remélem hogy használni fog a krém! Ez nagyon borzasztóan hangzik!!!

Winona, Ádám tegnap 4x kakilt... Simán lehet a fogától, nekem Dorkának minden fogánál iszonyúan ment a hasa!

Blúmi, Bálintnak gratula! nagyon ügyi!!! :) Nagymamádnak pedig mielőbbi javulást!

Ági, azt jelenti hogy valószínűleg az én nyavalyámat nem örökölte. De úgy éreztem hogy nem 100% biztos a doktornő a dolgában :(
Lehet elvisszük egy másik dokihoz is, aki engem kezelt anno.

Eszike, Noémi nagyon ügyes!!! :)

Rólunk. Úgy tűnik, Ádámot csak meg kell ijeszteni dokival! :lol: Tegnap egész délután forogni próbált, többször sikerült is neki, olyankor diadalittasan nézett rám :)

Hoztam pár képet is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Tesó tornáztat ahogy Anyától látta :)

Noni, az utsó előttit tedd a 7 hós videóba légyszi!

Kép

Kép
anyoooka

[b]NONI BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
[/b]

-MILYEN AJÁNDÉKKAL KEDVESKEDTEK AZ OTTHONIAK???

Eszike!
Írtam! :wink:

Anyooka!
Édes cuki falat Ádám, mint mindig. Az a kép kedvencem, ami a 7 hós videóba kerül majd!

- Most főzöm a vacsoránkat.. az ebédből vacsi lesz 8) délelőtt nem volt időm főzni.. ááá sűrű mostanában minden napom.

Ki merre volt ma??
Kint voltatok sétálni??
Mi nem vállaltuk ma be.. mert fújt a szél, és az eső is esett.

szeder74

Sziasztok! :)

Noni Boldog névnapot! :) Bocsi :oops:

Eszike: citromfű elég általános gyógynövény lehet fogsz kapni otthon is. Ha van kerted adhatok is mert nálunk nő vadon :) Imádom morzsolgatni a levelét nagyon jó citrom illata van. Terhesen fürödtem sokat citromfüves habfürdővel nagyon jól esett mindig, nagyon jól ellazít.

Winona: Tegnap Donát is vagy 5szor produkált, ma még csak 3szor. De most a foga is nagyon jön.

Monee: Erről jut eszembe /már rég írni akartam/, szerintem nagyon jól írtad a kajákat hogy Ákosnál megszünjön a szorulás. Nálunk is beválik bár nem volt fájdalmas kaki és csak a húsos kajákat fogom vissza.
És eszembe jutott hogy van a Babamosoly nevű tea próbáljátok ki, de először hígan mert egyszer én is ittam belőle 2 pohárral és úgy meg hajtott mint Singer a varrógépet.

Bejci: Milyen volt a böli? Nagyon érdekelne.

Anyooka: Nekem a cumis kapucnis kép tetszik nagyon, szerintem jól elkaptátok. Olyan kis bölcsen néz ki Ádám :)
A tornáztatós pedig fergeteges Dorka jó dadája az öcsinek :)

Szeder: A fiúk csak eljöttek felem a futópályára míg leróttam a mai etapot :) De legalább kicsit kiszellőzött mindkettő. Itt is nyekenyóka idő volt egésznap.

Kép

Kép
starlark

Na akkor gyorsan... zanzásítva!

Márti: Akkor remélem hat a csodaszer! A bőr viszketése, fájdalma szerintem az egyik legsz@rabb dolog! Én már csak tudom! :(
Abba meg bele sem merek gondolni, hogy Kamilla apuja merre járt... ilyen veszélyes a munkája?

Ági: Tök mindegy volt hova írom, mert valami bibbi volt a géppel..

Eszike: Noncsi nagyon édes a képeken! Annyira nagy már! És olyan teliszájjal tud nevetni! :lol: Alvás: Hááát.. nem akarlak elkeseríteni, de vannak nem-alvós gyerekek. Minden esetre azért én is utánajárnék a dolgoknak!

Szeder: Én az esésnél hasonlót teszem mint Eszike, bár mi inkább poénra vesszük az egészet! Bár Bius még csak ülésből esik el, azért az is tud fájni, de mi egyenlőre még ezen nem sírunk.. csak röhögünk!! :)

A.m: Én nagyon remélem, hogy Mini babának nincs semmi baja!!!! És Te is erre gondolj!!! A képeken irtó cuki a kiccsávó! És nyugi... messze vagy Te a bálnától! :wink: :wink:

Gabolino: Képek szuperek! Andorod egy kis husis, csókosszájú édi-bédi baba! És Te meg szemtelenül jól nézel ki!!! :wink: úúú, mikor leszek én megint formában!! :oops:

Anyooo: Jaj Ádám is csudaszép!! Nekem az első képen tetszik a legjobban... ez a nézés... hááát.... asszem a csajok majd elolvadnak tőle, ahogy én is!! :wink:
Ügyyes baba, hogy forgolódik és hogy örömet szerez anyucikájának!

Blúmi
: Grat a felálláshoz! :)

Böli nyilt nap: hát annyi volt, hogy körbevezetett a böli-vezető néni, elmondta, hogy mi merre hány méter, közben lecsekkoltam a tesóm kislányát, aki odajár, és a végén elhoztam őt is magammal! A bölcsit mr ismertem, igazából most csak pofa-vizitre mentem, meg azért, hogy a felvételről érdeklődjek! Érkezési sorrendben van a felvétel! Az első 45 gyereket felveszik, a többi várólistás. Úgyhogy az fog dönteni, "mennyit futok 100-on", mert jelentkezési lapot is csak aznap adnak!
Vendég

Halló!

Márti: mielőbbi jobbulást kívánok! Remélem gyorsan használ a krém.

Anyoo: szuperek a képek. Nekem is az utolsó előtti tetszik a legjobban. Az olyan babás és pasis is egyben! Na és az első??? Elolvadok!

Nem is meséltem, hogy hozzánk jött egy fényképész, és csinált jó sok képet Noncsiról, egy hónap múlva kapjuk meg, majd felrakom ide is. Remélem jók lesznek.

Szeder: mi ma semerre nem voltunk. Itt is iszonyúan fújt a szél, és elég hideg lett a tegnapi időjáráshoz képest. Itthon nyügiztünk szinte egész nap, mert Noncsi nem sokat aludt nap közben. Viszont már durmol! Ki tudja megint meddig?

Starlak: nincs kertünk, panellakók vagyunk! Pároméknál van kert, nem tudom mennyire igényes növény? Bár ha írod, hogy nálatok vadon nő, akkor gondolom nem kell sokat foglalkozni vele.... Szerintem majd gyógynövényben veszek egyelőre.

Bejci várunk a hírekkel!

Mindenkinek nyugis éjszakát. Ma megpróbálok 11 előtt lefeküdni!
Vendég

Van fent új Noncsi videó! :wink:
Vendég

Eszike!

Én néztem meg először :D Nagyon édesen beszélget. Milyen nagy már a szókincse. Biztosan hamar megtanul beszélni is :wink:

Ma délután voltunk doktornéninél. 73 cm és 8750 g Gyuszika. Az elmúlt 2 hónapban csak 750 g-ot hízott,de takaros így is :D

Kép
Kép
a.m.

Eszike!

Igen,van citromfűből Herbariás is,filteres! Lazító,nyugtató hatású gyógynövény és még a szigorú (általam követett) Kismama-hozzátápis táblázat is engedi 8 hónapos kortól! Szerintem kifejezetten kellemes íze van, az esti lefekvés előtti pár órában érdemes itatni vele a babát,illetve éjszaka,ha sokszor ébred! De napi 1 filternél több ne fogyjon eleinte, sőt,szerintem előszőr csinálhatod kicsit hígabbra is,mint ahogy rá van írva,mondjuk 1 filtert 2-2,5dl vízzel forrázz le! Ja,egyébként vírus és baciölő hatása is van,úgyhogy már csak azért is érdemes megkedveltetni a gyerkőccel,hogy később is megigya,ha jöbnnek a bölcsis-ovis betegségek!

Bejci!

De durva!
Akkor a beíratkozás hajnalán ott kell majd toporogni a bölcsi előtt, a nyitásra várva??? Vagy netán érdemes a bajárat előtt tölteni az éjszakát,hogy tutira menjen az ember?
Az viszont tök jó,hogy Bius unokatesója is odajár! Legalább lesz ismerőse a lánykádnak! Sokat számít ám!
Nálunk az alapján dől el a felvétel kérdése,hogy aki mondjuk otthon van a kistesóval,az ne is menjen a bölcsi közelébe,mert tuti,hogy nem veszik fel a gyereket! És ez így megy az óvodákban is,egészen a gyerek 5 éves koráig,amikor már muszáj lesz felvenni ,mert kötelező!
Ahol mondjuk az egyik szülő munkanélküli,hasonlóan "jó" esélyekkel vághat neki a dolognak,mert az már senkit nem érdekel ,hogy a munka nélkül maradt szülő állást keres,interjúkra jár,szóval,hogy el akarna menni dolgozni... itt Miklóson hihetetlenül sok a gyerkőc! Most adják át az új ovit és az épülőfélben lévő is telítve van már gyerekekkel,szóval minden hely elkelt már szeptemberre, már hétfőn, pedig még egész héten beíratkozás van! Csak a mi ovinkból 50 gyereket utasítanak el és van még a miénken kívűl 4 óvoda a városban!

Ja,a férjem vizsgálómérnök és többnyire betonacél-gyárakat auditál Európa-szerte (itthon meg különböző engedélyeket ad ki,meg köti a szerződéseket a külföldi partnerekkel). Hát most a keleti tájakat osztotta neki a gép! De megy még idén Olaszországba,Németországba,Lengyelországba,Törökországba is,viszont olyankor valahogy nyugodtabb vagyok...

Anyoooka!

Jaj,nem is tudom,mit mondjak ezekre a szuper képekre! Hm...mikor jöttök át hozzánk,hogy jól megdögönyözzem ezt a kis gyönyörűséget?

Jaj,és mit tudtam meg!
Csabi leendő sulijából szervezetten viszik kocsolyázni,lovagolni a gyerekeket,ha igénylik! Fú, Csabi imádja a lovakat,már rég akartam vinni lovagolni,csak kivitelezhetetlen volt a dolog,mert szombat délelőttönként erre nagyon nincs kapacitásunk!

Éééés nem akarom elkiabálni,de úgy tűnik, a bőrgyógyász beletrafált! Még csak egyszer kentem be,de szopi után és, bár éreztem a viszketést-égést-csípést,de nem olyan borzasztóan elviselhetetlenül! Felcsillant a remény!

És holnap végre hazaér Apa!!! :lol: :lol: :lol:

Márti
borossné becz márta

Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám.
Hogy mivel lepett meg a párom? Már régóta terveztük, hogy kicseréljük a tűzhelyet, hát most elérkezett a pillanat, hogy megvegyük. Naggyon örülök neki, ma fel is avattam. :lol:

Eszike: Nagyon aranyos Noncsi, ahogy mondja a magáét. :lol:

Minden babafotó tündéri, imádom nézni őket.

Most nem reagálok senkinek, mert nincs lelkierőm összeszedni a gondolataimat, de ígérem jövök holnap és hozok friss képeket én is.

Ja, és ha jól tudom tegnap indultak Humankaék "haza", már fél úton járhatnak, így utólag is kellemes és nyugis utat kívánok.
Nagyon örülök, hogy találkozhattunk.

Még mindig várok képet: Mambu,Sziszi7,Ormolya,Lolababa és persze majd Humankatól.

Jó éjt.

Kép
Kép
noni78

Eszike!

Csúcs a lányod!

Én egyébként nem csodálkozom,hogy nem alszik jól éjjel! Olyan gyorsan-hamar csinál mindent,annyira intenzíven fejlődik,ezáltal annyi inger éri, meg annyi mozgásélménye van,hogy nem dolgozza fel az agya mindezt könnyen!
Van egyébként összefüggés a nagyon tehetséges,intelligens gyerek és a rossz alvás között (na persze ez nem jelenti azt,hogy a jó alvók nem lehetnek nagyon-nagyon tehetségesek),legalábbis,amikor a fejlesztőped. képzésre jártam,egyszer eljött az ELTE-re egy hölgy,aki Pesten vezeti az egyik tehetséggondozó intézményt és ő mondta,hogy a hihetelenül tehetséges gyerekek között kifejezetten sok az alvásproblémás lurkó!
Ebből persze egy 7-8hónapos babánál nyílván nem lehet messzemenő következtetéseket levonni,csak érdekességképpen írtam le!

Márti
borossné becz márta

Eszike!

Csúcs a lányod!

Én egyébként nem csodálkozom,hogy nem alszik jól éjjel! Olyan gyorsan-hamar csinál mindent,annyira intenzíven fejlődik,ezáltal annyi inger éri, meg annyi mozgásélménye van,hogy nem dolgozza fel az agya mindezt könnyen!
Van egyébként összefüggés a nagyon tehetséges,intelligens gyerek és a rossz alvás között (na persze ez nem jelenti azt,hogy a jó alvók nem lehetnek nagyon-nagyon tehetségesek),legalábbis,amikor a fejlesztőped. képzésre jártam,egyszer eljött az ELTE-re egy hölgy,aki Pesten vezeti az egyik tehetséggondozó intézményt és ő mondta,hogy a hihetelenül tehetséges gyerekek között kifejezetten sok az alvásproblémás lurkó!
Ebből persze egy 7-8hónapos babánál nyílván nem lehet messzemenő következtetéseket levonni,csak érdekességképpen írtam le!

Márti
borossné becz márta

Bocsi! Nem normális a babanet mostanában! Dög lassú is, na meg hibaüzenetet ír ki,majd elküldi 2x! Na mindegy...

Megyek tornázni! Haladok, a mérlegen megjelenő számtól ma nagyon jó kedvem lett!

Márti
borossné becz márta

Márti! Örülök, hogy jobb a helyzet. Erre az égésre, viszketésre még jól emlékszem, amikor állandóan begyulladt az enyém is a rajta lévő seb miatt. Hát tényleg a falat kaparná az ember... A tornáért meg elismerésem. Amilyen lelkesen elkezdtem, szép lassan elmaradt. Pedig rettenetesen hiányzik a mozgás. Jövő héten elutazunk pár napra, jókat kirándulunk majd, és remélem beindul nálam is a fogyi...

Noncsi, Noni! Nagyon boldog névnapot nektek!!!

Bejci! Erről az egyetemi vizsgára jelentkezések jutnak eszembe. Volt olyan, amikor egymást tiporták az emberek kapunyitáskor, az egyik barátnőmhöz majdnem mentőt kellett hívni. Na jó, nem dramatizálom túl, de azért ez felháborító...

Anyoo! Ádám megint nagyon tündér! Nekem a tesós kép tetszik! Olyan jó látni a nagyobbakat, hogy mennyire megkomolyítja, felnőtté teszi őket egy kistesó.

Nem tudom hogy vagytok vele, de én soha nem érem utol magam. Állandóan fáradt vagyok, mindig elmaradok a takarítással, állandóan rohanunk, és mégsincs elintézve soha semmi... Olyan elégedetlen vagyok, nem tudom hogy kéne jobban csinálnom... Zavar, hogy dundi vagyok, hiányzik a mozgás, de valahogy sosincs idő semmire.. És közben rettenetesen szégyenlem, hogy többgyerekes anyák százszor különbül gazdálkodnak az idejükkel. Komoly változásokat kell csinálnom, mert ez így elég gáz. (Mondjuk legalább Bálinttal kapcsolatban következetes tudok lenni, de minden más ....)

A-m! Látod, nekem le sem esett, hogy azzal a megjegyzéssel magadra céloztál! Egyébként nekem is eszembe jutottak azok, amiket a csajok írtak: olyan szépen fejlődik, ügyesedik Gyuszika! Én nem értek ugyan hozzá, de ha probléma lenne, már előjött volna szerintem! Mindenesetre valamiért úgy érzem, minden rendben lesz!!!
blúmi

Jó reggelt!

Márti!
Örülök,hogy végre kezd rendeződni ez a csúnya bőrgyógyászati probléma.
Hát most olvasom,hogy a férjed sűrűn jár erre-arra úúú olyan nagyon rossz lehet ez. Függetlenül attól,hogy merre megy épp. Persze, hogy azért rosszabb, ha olyan országokba megy, ahol épp nincs olyan közbiztonság.... ugye? Ilyenkor hány napra vagy kénytelen nélkülözni???

Blúmi!
Fáradtság:
Én nem vagyok állandóan fáradt.. inkább hullámokban jön elő.. és akkor iszom egy fincsi cappuccinot és már rendeződik is valamelyes a helyzet.. és, ha mondjuk nem tudok neki állni a háztartás rendbe tételének, akkor jövök és egy fincsi kávé mellett írogatok Nektek. Itt aztán egy idő után erőre kapok és megyek is tovább.. tudom,hogy olyan nehéz.. nekem a mai napom ilyen épp... 8)
Egyébként mivel nekem ugye vannak a fiaim.. hát azok után ne tudd meg mennyit kell pakolászni... de én nem tudom úgy hagyni a dolgokat.. nem vagyok képes nézni,hogy kupi van. Én minden nap porszívózom, és naponta többször felmosom a nappalit-konyhát-előszobát.. ez a mániám.. (kell is egyébként) sőt úgy fekszem le,hogy tök rend van, hogy másnap reggel ne ezzel kelljen kezdenem.. hát ördögi kör az tuti.
Időhiány:
Az van :lol: :lol: :oops: és egyébként, ha valaki otthon van, annál sokszor jön elő ez a probléma.
Én úgy oldottam meg,hogy nem ülök ide írni.. és az is plussz idő.. de ez meg a másik felemnek nem jó.. mert hiányoztok..
Ezért van,hogy nem írogatok, mert ettől az időtöltéstől veszek el önmagamtól időt.
A párom mondjuk megjegyezte egyetlen egyszer: hát most nem a babanetet kellene megnyitnod, hanem a fürdőszobát kellene tervezned... hát én nem szoktam úgy kiakadni, mint akkor.. mert nekem többnyire a mindennapokban TI vagytok.. és a régi barátaim azok befuccsoltak előttem.. ezért próbálok időt szakítani,hogy jöjjek, de tényleg nem mindig tudok..
Hidd el drága Blúmi,hogy mindenkinél vannak problémásabb területek.. az időhiány meg szinte mindenkinél előbb - utóbb előjön. Gondold át, hogy mitől tudnál időt elvenni.. és időre végezni egy-egy házimunkával.. én úgy csinálom, most már, hogy 10 órára rend kell,hogy legyen, legalább egy adag ruha ki kell,hogy legyen mosva.. de ha lehet, akkor két adag ruha... az Adél legyen megreggeliztetve, ha mindez kész utána irány a bolt.. és miután hazajöttem, ebéd Adélnak és jöhet a délutáni alvás.. mindezekbe bele-bele sűríteni az a személyt - Adélt - aki miatt itthon vagyok , és az életem értelme.. Háttttt a pasik a nyomunkba sem érhetnek soha-soha. Ez tuti.
Remélem, hogy valamelyest átszűröd az írásom és tudtam segíteni :wink: Tegyél te is képet Bálintról. Légysziiii..

Eszike!
Noémi csuda édes. Azt hiszem,hogy lesz vele gondod, ha elkezd beszélgetni majd értelmesen is. Le se lehet majd lőni.. :lol: :lol: :lol: :lol: . Valószínű,hogy az apukájára ütött ez a kicsi lány :wink:

Am:
Milyen kis formásak Gyuszika méretei. Megnyugodtál egy ici-picikét?????????

Most megyek.. közben elfogyott a tejeskávém.. és hát, van mit csinálnom megint.

Jövök remélhetőleg.

Legyen szép napja mindenkinek!!!!

szeder74

Jó reggelt a babáknak és a mamáknak!

A.M: Nem is látszik, hogy Gyuszika már majdnem 9 kg! Szép, formás baba!

Blúmi: Jajj, de ismerős, amiről írsz... mi is folyton rohanásban vagyunk, én is dundi vagyok és nálunk is "szalad a lakás" :) Az elején még idegesített, ma már csak legyintek. Kb. 3 hós volt Bius, mikor jött a védőnéni, ki akartam porszívózni előtte, de nemtudtam, mert bealudt a kiscsajszi. Mikor védőnéni odaért, elkezdtem mentegetőzni, de erre azt mondta: " És akkor mi van, ha egyszer nincs kiporszívózva? Attól még fel fog nőni az a gyerek!" :lol: ÉS milyen igaza van! :) A torna már nekem is kellene, de amig a pajzsmirigyem nem jön helyre, addig nem nagyon merek tornázni, mert nem akarom, hogy "kiugorjon" a szívem! Szóval NO PARA, nem vagy egyedül!! :)

Márti: Lovagolni, úszni viszik őket? De jó!!! Bár én lehet, hogy lerágnám a fél kezem, ha Biust lovagolni vinnék! Jaj de parás vagyok! :(
Bius unokatesója már nem lesz ott, mire Bianka bölcsibe megy.

Eszike: Noncsi kis dumagép! :) Jók az új videók! Nekem a "megmondom a frankót" tetszik a legjobban! :) :)

MA is megyünk bölcsis nyílt napra, de ma apa is eljön velünk! Ja, kiszámíttattam, hogy hogyan kell mennem dolgozni. PApíron 2009. december 1-jével állok munkába, de gyakorlatilag csak 2010 március 23-án kell mennem dolgozni! :lol: Úgyhogy Biust csak februárban kezdem el szoktatni! Így azért jobb lesz!
AMi a 100m-es síkfutást illeti, csak az a gáz a jelentkezési lappal, hogy a munkáltatóval is le kell pecséltetni és a védőnő is készít valami környezetttanulmányt, szóval a május 11-ei napom az egy rohanás lesz! Reggel 8:00 Zugló, átveszem a jelentkezési lapot, átrohanok a Váci útra a Humánpolitikára lepecsételtetni, aztán Erzsébetváros: Védőnénivel találka és utána vissza Zugló, Bölcsi! Szegény Biát már előre sajnálom! Remélem nem lesz kánikula aznap, mert nincs a kocsimban légkondi! :(
Vendég

Találtam a mozgásfejlődéssel kapcsolatos gyakorlatokat.Nekünk szükségünk van rá.
http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/c ... s-segitese

Kép
Kép
noni78

Bejci!

Visszajöttem neked írni!
ÚÚÚÚ ez annyira komoly, amit a bölcsiben tesznek a jelentkezőkkel.
Nem lehet, hogy a férjed tegye mindezt??? Csak azért, mert, mi van, ha Bius alszik, esetleg nyűgösebb nem tudod ezt a kört lefutni..
Ne vállalj ilyen dolgokat. Felesleges, és ráadásul neked, és Biusnak sem tesz jót a rohangálás.
Ma mit csináltok a nyílt napon?????
Tök ügyi vagy, hogy így kiszámítottad, hogy mikor milyen időben kell mit tenned. - én olyan hülye vagyok.. tologatok ilyen dolgokat.. nem tervezek így előre soha, amiből már volt pedig gondom :oops:
Majd küldj nekem képeket.... :wink: :wink: :wink: hegedus@edigital.hu -ra. Jó????? Puszi nektek!

szeder74

Jó regg!

Köszönjük a dicsiket, nagyon jól esik.

Márti: ezt nagyon jó hallani. Tudom ilyenkor még sokminden nagyon "képlékeny", de én mégis boldog vagyok attól amit írtál.
Nem akarom fényezni itt sokáig a lányom, de a boldogságomat egyszerűen meg kell osztani veletek, nem bírom ki, hogy ne mondjam el. Azt hittem az a csúcs nálunk, hogy mondom Noncsinak, hogy integessen, és erre ő integet! De nem, ez semmi! Fogok egy törlőkendőt, odateszem az orrához, mondom neki, hogy fújd, és ő fújja!!!!!! És közben vigyorog és élvezi!!! Bár most nem náthás, és persze olyan erővel még nem fújja, hogy ki is jönne a trutyi. De én azért minden nap gyakoroltatom ezt vele, hogy már most megtanulja ezt a módszert, és ne csapjon át az orrfújás hatalmas hisztibe majd amikor szükség lesz rá.
Amúgy ezen a hiperaktivitásán nem csodálkozok nagyon, mert a párom ikertestvérének a kisfia dettó ugyanilyen volt (csak ő éjjel aludt). És láttam milyen "gondok" vannak vele, egyszerűen nem bírták semmivel lekötni, nem tudott egy percre megülni, állandóan csinálnia kellett valamit (most 3 évesen is ez van--sőt rosszabb lett). Na és akkor mondtam, hogy Jesszusom! Csak fiam ne legyen! Erre itt van, Noncsi dettó ugyanaz, csak lányban.

Szeder: szerintem is tiszta apja, mármint arcformára.

Márti: örülök,hogy jobban vagy, reméljük már nem tér vissza az a kellemetlen érzés!

Megyek, mert hiszti van!
Ja, amúgy az éjszakánk a szokásos volt. fél8-kor leraktuk aludni, egy óra múlva már fent volt. Magyarázott, hintázott, nyöszörgött. Ezt csinálta kb. éjfélig. Akkor elaludtam, és 2 óra felé kellett hozzá felkelni, mert annyira sírt. És reggel 6-kor már gügyögött, és az apját szórakoztatta. Úgyhogy remélem hamarosan úgy dönt, hogy alszik egy kicsit!

Kép
Vendég

sziasztok!
szeder:huhh én is pont ilyen vagyok, csak én kétnaponta porszívok, meg is kapom sokszor, h. kicsit mániákus vagyok.de ez van....tényleg, de máskülönben rosszul érzem magam.
csajok!!szerintem egyre kevesebb időnk lesz, én azt vettem észre, h. mászik már panna, így állandóan figyelnem kell.....míg pici volt, nagyon jó baba volt, csomó időm volt.tényleg jól meg kell szervezni az életünket,h. mindenre jusson. én azt mondom, h. amire akar az ember arra fog jutni idő.
márti vagy aki tudna válaszolni: gyerekem nem eszi se a répát se a krumplit....már próbáltam mindenhogyan, ma tápszerrel fogom összekeverni....hátha mert azt szereti.leeht h. a brokkolit fogom kipróbálni......de úgy gondolom, h. előbb az alapot kéne megszeretnie......krumpli, répa....vagy ez hülyeség??
vagy adjak husit neki???lehet h. azt imádná???na de mivel?ha ezeket nem eszi??köszi előre is

jó sütkérezést és sétát mindenkinek!!!

Kép
winona

bocs félreérthető amit írtam. szóval panna most is nagyon jó baba.....nem így akartam írni....

eszike: noncsi hihhhhetetlen!!

jah fáradságról annyit, h. nem szoktam érezni, de biztos azért van mert általában egyszer kel panna enni......az rengeteget jelent, h. éjjel tudok aludni. tegnap életében szinte először viszont éjjjel annyira de annyira sírt.........h. én is könnyeztem:(( kist tea, megnyugizott és a kezemben elaludt......nemtom szerintem a foga!!

Kép
winona

Ezt most csináltam, családi idill!
Vendég

ja, bocs, a kép lemaradt!
Kép
Vendég

Winona: Nekem se eszi meg a krumplit, répát, csak májjal és hússal turmixolva. Én is próbáltam először Sinlaccal keverni, de az egészet rámköpte szó szerint, utána meg teli szájjal a képembe tüsszentette.(Aztán mentünk átöltözni mind a ketten.) :lol:

És igaz két nappal megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok RONINAK BOLDOG SZÜLINAPOT.

Kép
Kép
noni78

Eszike, csúcs ez a fénykép. :lol:

Kép
Kép
noni78

Te vagy baloldalon, apája meg a jobboldalon?

Kép
Kép
noni78

Noni: pont fordítva! Apa bal oldal, anya jobb oldal. Az én időmben még csak fekete fehér kép volt, az ő idejében, meg már szines... Ilyen öreg vagyok :(
Vendég

Anyooka!
Hát az első képbe teljesen beleszerelmesedtem :D Gyönyörű. A tesós meg elbűvölő. Persze a többin is csodaszép a kicsi fiad.

Eszike!
Gyönyörűek Noncsid szemei.Nagyon beszédes. És nagyon tetszik a családi fotó is.

Szeder!
Hát igen egy kicsit azért megnyugodtam. Biztosan nem fejlődne ennyire ha baj lenne :wink: Ma épp megörvendeztetett 2 "lépés" mászással :D Úgy örülök neki.

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok lányok!
Most tudtam csak jönni és végig olvasni a sok napi adagot.
Sok minden azóta már lejárt, megválaszolódott, úgyhogy csak az utóbbi napokat írtam ki

Boldog Névnapot Emma, Csongi és Noémi babáknak!

Eszike,
Nagyon ügyes Noncsi, hogy már így álldogál és egyetértek Mártival, hogy lehet, hogy a napközbeni sok inger a nem alvás oka. Ha más jele nincs, nem hiszem hogy bármi gond lenne vele :) , de persze az nem árt, ha megnézeted az alvás centrumban
Ami az eséseket illeti, Jázmin még csak ülésből dől el, meg a fürdőkádban szokott elvágódni, de nála is azt csinálom, mint Mercinél, mert bejött. Próbálok nyugodt maradni, nem kapkodni, mosolyogni és mondani, hogy semmi baj. Mercinél az első mondatok egyike volt 13-15 hónaposan, hogy "semmi baj" - nevetett is rajta a doktor nénije :D , mert akkor is azt mondta, mikor hideg volt a sztetoszkóp

Blúmi,
Nem vagy sereghajtó fog témában, Jázminnak sincs még foga. De én így is nagyon imádom, főleg mikor összeszorítja az ínyét és olyan mint Popey vagy mint egy öregasszony :D Nagyon édes, össze-vissza szoktam puszilgatni. :D

Starlark,
Nekünk is most kell majd leengedni a kiságyat, mert Jázmi is kb egy hete már hogy szinte mindig felhúzza magát térdelésbe a kiságyban. És mivel amúgy a lábát is mindig kifeszíti állásba, ha nem az ágyba van, félek, hogy egyszer térdelésből is kinyomja magát és kibukik az ágyból. Viszont nagyon élvezi a térdelést, ha lefektetem hasra, és még nem álmos, azonnal vissza ülésbe és onnan térdelésbe és vigyorog rám :D

Szeder,
Hát vannak ilyen hülye p...k. Ezekkel én sem tudok általában mit kezdeni, utána persze tök jókat találok ki, hogy mit kellett volna mondani.
Azt nem is mondtad, milyen lett a fiad haja a fodrász után, az már tetszett neki?

a.m.
Ügyes Gyuszi baba :D Mi is járunk és múlt hét végén volt a vizsga :shock: Úgyhogy most szombaton már a 2. csoportba megyünk. Nagyon szereti, csak néha sír. Sokszor ő a próbababa, mert az oktatónál sem sír :)

Márti,
Amit a nyelvtanulásról írtál az szerintem is igaz. És még azt olvastam mostanában valamelyik babaújságban (vagy az Évában? nem tudom), hogy az ún. kétnyelvű gyerekek között nagyon sok a dadogó. Én is gondolkodtam a Helen Doron iskolán még Mercinél, de aztán inkább most hagyom, ráér iskolában megtanulni

Anyooka,
Ádám tündéri, és hogy hasonlít a növérkére :shock:

Rólunk:
Mensi még nekem sincs, pedig úgy emlékszem Mercivel ilyenkor már megjött. De végül is így kényelmes, úgyhogy nem aggódom
Hozzátáplálás: Jázmin most 2x eszik naponta még anyatejet (kb 500-550 ml tudok fejni naponta) - reggel és este - mivel jövő héttől fizikailag is már be kell járnom, hozzá kellett szoktatni a mellemet a ritkább fejéshez, őt pedig arra, hogy napközben már bébi kaját kap. Ha van friss, akkor azt, ha nincs, akkor üvegest. A frissen általában a gyümölcsöt (banánt már korábban is kapott mint 7 hónap, és nem volt gond, és már a 4 hós kajákban is volt, ezért nem értem a táblázatokba, amit írtál Márti, hogy miért csak 7 hónaptól írja), illetve vasárnap a levesből a répát és a csirkehusit turmixolva kis anyatejcsivel. Amúgy szinte mindent megeszik, csak a nagyon íztelen főzelékekkel van gondja.

A cumisüveggel épp ezért nincs is baja, viszont lenne egy kérdésem. Az esti etetésnél mostanában nagyon nyugtalan. Állandóan rángatja a fejét, pedig tudom hogy álmos, a tej nem meleg, nem hideg, a cumin a luk is elég nagy (a 3-as MAM már túl nagy lenne, 1x kipróbáltam, de abból meg ömlött), úgyhogy nem tudom miért csinálja. Lehet, hogy nagyon fáradt és azért?

Amúgy az esti alvásnál nagyon rendes baba. Fürdés, evés, fektetés és alvás. Nagyon keveset kell vele foglalkozni, van hogy magától elalszik. Napközben ez már nem ennyire egyértelmű, pedig sokszor látom, hogy fáradt, dörzsöli a szemét, mégis nagyon nehezen alszik el. De este legalább jól alszik. Általában fél 10-ig legkésőbb elalszik (vagy elaltatja magát) és általában 6-kor (legkorábban 5-kor) kel enni. Lehet, hogy 1x éjjel felsír, de akkor cumival könnyen visszaalszik.

Amúgy azért nem jöttem mostanában, mert Mercivel kell kicsit többet foglalkozni. Most kedden volt az orrmandula műtétje, előtte voltak a kivizsgálások. Szegénykém, nehezen viselte. A vérvétel után (amit hősiesen kibírt sírás nélkül) elájult - biztos nagyon félt és a stressztől összeszűkültek az erek. Nagyon sokáig volt kóka utána. Aztán a műtét előtt is nagyon félt, de most már jól van, szerencsére.

Hát most ennyi gyorsan
Megnézem, van-e most új kép és rakok fel mindjárt

Kép
Kép
csibe21

Kép usziban
Kép

Kép térdelek

mosolyalbum
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe21

márti: remélem bejön a krém, mert szörnyűű lehet!!

am: mi van akkor ha nem is így van, én biztos mégegy dokhoz elvinném, és akkor totál megnyugodnék.....h. nincs is semmi.néhaössze vissza beszélnek...egy vélemény nem az.nekem.

gyerekem kihúzta előbb a mobilnetemet, hihhetetlen h. miket csinál, órák alatt annyit fedez fel.....h. csak na.győzzem követni.:)

noni kösziiii

Kép
winona

Sziasztok!

Köszönöm a dicsiket! 8)

Bejci, ez nagyon durva amit a bölcsiről írtál! Eléggé vizuális alkat vagyok, magam elé képzeltem ahogy az anyukák egymás haját tápve igyekeznek jelentkezési laphoz jutni :lol:
Itt nálunk várólista van... De az jó hosszú ám!

A.M. nme semmi Gyuszika méretei! :)

Márti, Megbeszélhetjük! :wink: Ha valamikor hétvégén Nektek jó hogy Apa tudjon vinni-hozni bennünket!

Winona, ha nem eszi magában a krumplit, keverd neki! Pl. almát párolj hozzá, az édeskés, azzal turmixold. Esetleg krumli-répa-alma :wink:
TÁpszerrel megette?

Eszike, jó lett a kép! És itt is látszik,hogy tiszta apukája Noncsi!

Blúmi, mintha rólam írtál volna :) Rajtam is van 10 kiló, én is folyton fáradt vagyok.
És nagyon nem értem hogy hogy tudnak itt nálunk is a lakóparkban a kétgyerekes anyukák délelőtt és délután is sétálni a gyerekekkel :shock: Én napközben max. gyógyszertárba, boltba , piacra ugrom ki velük és délután ha felébredtek akkor megyünk ki játszani.

Csibe, este Ádám is ugyanet csinálja! 5szöri nekifutásra eszi meg az adagját és alszik el. Szerintem már nagyon fáradt és azért csinálja, "kínlódik" Én ilyenkor le szoktam tenni pár percre, hadd tekeregje ki magát az ágyon és újra próba. Ha nem teszem le akkor csak a nyafi, sírás van.
Képek nagyon jók! Nagyon ügyes Jázmin!
Mercinek jobbulást!

Eszikén felbuzdulva én is csináltam két képet :D
Eddig nem akartam elhinni hogy a két gyerekem hasonlít egymásra... Most már elhiszem! :mrgreen:

Kép

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Hú, Anyoooo, mint két tojás úgy hasonlítanak egymásra.

Csibe: Jázmin képek is gyönyörűek, neked is erős a lánykád?!!
Úgy irígylem az uszis képeket mindenkitől, olyan jó lenne nekünk is eljutni.

Na, erre én is felbuzdultam és készítettem összehasonlító képeket.
Nálunk látszik, hogy mennyire nem hasonlítanak egymásra a gyerkőcök.
7 hónaposan:
Kép
Kép

Kép
Kép
noni78

Noni, hát tényleg nem :)
Melyikük kire hasonlít?

Kép

Kép
anyoooka

Bejci!
Húúú, hogy jöttek ki ezek a dátumok? Nem tudod arra az egy napra lepasszolni Biust a nagyszülőkhöz? Te is jobban haladnál.

Márti!
De jó, hátha végre fellélegezhetsz.

Eszike!
Aztaaaaaa. Nagyon értelmes lányod van. Nem csodálkoznék, ha könnyen és gyorsan tanulna kitűnő eredménnyel. A képek nekem is nagyon tetszenek.

Noni!
Bocsi, de úgy nevettem Misike kaja kiköpése és rád trüsszentése közben, hogy Dávid is kacagásban tört ki. :lol: Tudod, én nagyon vizuális vagyok, meg már jártam én is hasonlóan, így tudom, miről írsz.
Nem mint két tojás a gyerekeid, na de egy fiú egy lány.

a.m.!
gartula mininek!

Csibe!
Nálunk is ordítással kezdődött a vacsi és a fürdés vége nemrég. Fél órával előbbre hoztuk az egész műveletet, és láss csodát, szépen, nyugodtan eszik azóta. Sajnálom, hogy már dolgoznod kell menni. Hány órába mész vissza? Ki lesz addig Jázminnal?

Anyooka!
Még hogy hasonlítanak?! Mintha ikrek lennének. De jó, és ugyanaz a játék.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Csibe!

A bolti bébikaják feliratában ne keress logikát,mert nincs! Leginkább a Hipp tud nagyokat alkotni,pl. láttam már 6 hónapos babáknak szánt epres,áfonyás,túrós gyümölcsdesszertet tőlük! Sok babát allergizál mostanában a banán (aminek valószínű nem a gyümölcs,hanem a környezetszennyezés és tsai az oka,ami miatt túl érzékenyen reagál a kicsik szervezete),ezért nincs a kezdő gyümölcsök között!
Mercinek jobbulást,Jázmin pedig egy kis tünemény!

Winona!

Hát,nem tudok okos lenni,tényleg az van,hogy amit szeret,abba kell előszőr egész keveset rakni abból,amit meg akarsz vele etetni,utána napról napra picit többet! Az 1. kisfiam mindent megevett,amiben alma és hús volt! Kamillával meg vesződök nagyon,mert tényleg csak pár kanállal hajlandó enni mindenből,kivéve a sütőtököt! Azt meg mégsem adhatok neki minden nap! Holnap kipróbáljuk a gesztenyét,azt nagyon sok baba szereti,hátha az én lányom is...
Még a Sinlacban bízom,az úgy néz ki,nagyon bejön neki,úgyhogy lehet,hogy a főzelékét is azzal fogom sűríteni,hátha...

Szupik ezek az összehasonlítós képek!
Anyoooka,döbbenetes a hasonlóság,de nekem a kisképeiken is egyértelmű volt,épp tegnap akartam írni!

Eszike!

Ez az orrfújás nem semmi,komolyan! És tiszta apja ez a lány!
Kamilla is integet,ha mondjuk neki,én is teljesen ledöbbentem!

Szeder!

Jobb esetben "csak" 3-4 napra megy el, de volt,hogy összevont 2 utat és akkor 1 hétig nem volt itthon (az nagyon vacak volt)! és még örülhetek,mert,ha a pászmákkal foglalkozna,mint a kollegája,akkor fél éven belül 3x megjárta volna már Kínát is!
Viszont most nemsokára hazaér,már nagyon várjuk!

Bejci!

Kitartást akkor május 11-re! Tényleg jó ötlet lenne legalább megosztani a pároddal a dolgot,akkor talán gyorsabban,olajozottabban menne az egész és Biusnak is egyszerűbb,kényelmesebb lehetne. Van B terv,ha ne adj' Isten nem jön össze?

Márti
borossné becz márta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?