Sziasztok,
Süni, az UH-s becslések nem sokat érnek... Gabimat óriásbébinek jósolták, azt mondták 4 kg felett lesz. Ehhez képest az utolsó 3 hetben már semmit sem hízott. Végül teljesen normál méretekkel, 3250 grammal született és 54 centivel. Pedig én eleinte még 56-os ruhákat sem akartam venni, aztán a végén teljesen elveszett bennük
Mó, nagyon szépek a gyerekeid, és minden tiszteletem a tiéd, hogy öt gyereket nevelsz. Kemény meló lehet. Megnéztem az iwiwes oldaladat, Budapesten laktok? Gyönyörű a házatok, különleges.
Nika, nagyon édes a rácsfogós kép
Juci, nagyon dögösek a csajszik, ezek a portfóliós képek, ugye?
Erika, sajnálom ezt a hercehurcát
Az ember ki van szolgáltatva, nincs más hátra, mint a sarkunkra állni. Szorítok, hogy minden rendbejöjjön veletek! A darabos kajához gratula, mi még messze nem tartunk itt... Ami az anyukádat illeti, hááát. Megnyugtadhatod, hogy az évek megszépítik az emlékeit
Gabi sem jár még! És nem is néz ki úgy, mintha szeretne... a védőnő azt mondta ez így oké, mássza csak ki magát négykézlábon először, minek siettetni?
Vuki, sajnos nem tudok segíteni, lombikom nem volt, császárom viszont igen, ráadásul programozott....
Lukinéni, édes a kis művész-Falat
Vicuska, értem a dilemmádat, nehéz szétszakadni
Talán van vmi részmunkaidős vayg távmunkás lehetőség... derítsd ki!
Tubikriszta, gyönyörű édes kisfiad van, húúú, imádni fogják a csajok
Körülmetélték, ugye? Mi is gondolkoztunk rajta, de végül a párom úgy döntött, hogy nem csináltatjuk meg. Nehezen viselte? Hol szültél? Amit leírtál a császárról, az bizony nálam is így volt, nagyon fájt. Viszont mikor hazaengedtek 4 nap elteltével akkor már teljesen jól voltam, rohangáltam simán Gabival a lépcsőkön...
Na csajok, átestünk a tűzkeresztségen, megjártuk a balesetit.
Ma reggel el kellett mennem vérvizsgálatra, Gabi az apukájával maradt itthon. Amikor hazaértem mesélti a párom, hogy ne is vetkőzzek le, mert ahogy jött le a gyerekkel a lépcsőn, nem vette észre, hogy a macska a lába alá keveredett, elvesztette az egyensúlyát és Gabit elejtette. Legurult több lépcsőfokot. A homlokán lett egy nagy lila búb, és a haja alatt is látszik pár zúzódás. Amúgy nem ájult el, nem hányt, vérzett vagy ilyesmi. Bementünk a dokinéninkhez a Kútvölgyibe, nagyon alaposan megvizsgálta, megállapította, hogy nem tört el semmilye, és egyelőre nem látszik semmi nyoma az esésnek a zúzódáson kívül. De azért a biztonság kedvéért elküldött a János kórház gyermektraumatológiájára, hogy megröntgenezzék. Csináltak egy halom felvételt a fejéről, szerencsére nincs törés, de figyelnünk kell 1 hónapon át, és ha hányna, azonnal csomagolunk és beköltözünk a kórházba. A dokinénink javasolt 2 homeós szert, azt ma elkezdem adni neki... nagyon remélem, hogy tényleg megúsztuk ennyivel és nem később jön ki rajta valami.
Különben Gabi tündér volt... 3 órán át tartott a várakozás, vizsgálat, stb. már rég evés és alvásidő lett volna (azért persze megetettem közben, de az alvás kimaradt), és egy nyaffantás nem sok, annyi sem hagyta el a száját, pedig idegen emberek Fogdosták és Nézték és Macerálták. Most persze alszik.
(Most komolyan, más gyerekekkel is történnek ilyenek, vagy csak mi vagyunk extrabéna szülők?)