Új privát üzeneted érkezett!

Sziporka!

Az már azért jó jel h tudod h a sárgatesttel van a gond!Nekem a closty mellett nem volt semmi,csak miután terhes lettem akkor kaptam az ultragestant!De szerintem már jó úton vagy!Szóval ha sikerül megit teherbe esned akkor az utro az segíteni fg a babának,nyugi!!!Azt meg szerintem döntsd el h szeretnél e hó közepén uhra járni és így tudni h mikor is repedne a tüsző!De otthon is megpróbálhatod beazonosítani!Pl hőmérőzés,nyálka nézése vagy lh teszt.
Mondjuk nálam elég jól lehetett érezni mikor van a pé...
Illetve a doki tu még adni tüszőrepit is,de ahogy látom nálad nem azzal van a gond h nem reped meg,hiszen 2szer sikerült teherbe esned!Amúgy hány naposak a ciklusaid?


Csucsu!
Még egyben,nyugi!Nem siet annyira Iza...a végén lesz vagy 4 kiló....na jó,csakvicceltem :lol:

Gabi!
Szép lett az udvar!!!A kori meg tök jó!Jaj de szerettem volna télenkorizni a jégen...de idén ugye kimaradt!Na ez legyen a legkevesebb bajom :lol:

Csige!
Nyugodtan csináld meg a kenetvételt!Úgyis lesz egy a 36.héten!Nekem már meg is csinálta,negatív lett szerencsére! :wink:

annus11
 
 


gabi gyönyörű a kertetek!!!!!!!!!!és ügyesen koriznak a gyerekek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Megjártam tegnap a dokit, minden rendben van, Nóri jól érzi magát odabent. 2 héttel nagyobb a koránál, úgy hogy ő sem lesz kisebb 4 kg-nál az tuti. Vasamra azt mondta a doki hogy még 10.-ig ad haladékot akkor kontroll, és ha addig sem megy 110 -ig vagy afölé az érték akkor 13.-án este találkozunk a kórházban és beadja az első szurit.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

gabi minden ok lesz..........
jövő héten megyek uh-ra!!!!nagyon izgulok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,
Gabi nagyon szép a család és a kert is.
Én megvagyok, tegnap voltam a védőnőnél megvan a kiskönyvem. A leleteim teljesen jók és a downkór szűrés is negatív lett. Sajnos mióta elkezdtem vérezni azóta látom, hogy sárgás a tisztasági betét, de azt hittem azért mert fel vagyok fázva, de most már egyre valószínűbb, hogy valami hüvelyi fertőzésem van. Tegnap délután elég nagy mennyiségű sárga trutyi ürült ki és volt benne barnál nyál is, ami ilyen vérszerű, de minimális. Felhívtam a dokit, azt mondta nyugi, holnap majd megyek hozzá és megvizsgál és ha valóban gond van akkor ad hüvelykúpot. Sajnos hajlamos vagyok az ilyen hüvelyi fertőzésekre, de ilyen sárgás izé még nem volt, csak viszketés és fehér trutyis váladék, szóval ez új. Bár azt mondták, hogy a kismamáknak megváltozik a hüvelyváladékuk, de szerintem ez akkor sem normális. Na mindegy, holnap majd kiderül. A szomszédasszonyok mondták,hogy nyugodjak meg, a baba nem érez ebből semmit és sok kismamának van ilyen problémája.
Na megyek pihizek tovább, ma egész nap azt tettem.

KépKép
csige-bige
 
 


csige semmi baj nincs,nyugodj meg......a tisztasági betéten ha megszárad a folyás akkor az sárgás lesz....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!! :)

Már régóta nem szedem a fogigátlót (4 éve), és már szeretnék kisbabát.Tb nődoki annyit mondott ,hogy 3 hónapig hőmérözek azt menjek vissza.Én ugy döntöttem hogy elmegyek inkább egy másik magánredelésre (12 cn voltam),és kiderült nincs peteérésem .Irt fel clostilbegyt ,jövö honaptól kezdem szedni 5-9 napig ,és 11-15 nap között megyek uh-ra . Remélem használni fog .
Milyen tapasztalatotok van a gyógyival??Légyszike irjátok meg !
Nagyon köszönöm,és remélem befogadtok a topicba
:wink: .Most sajna készülök dolizni !
Legyetek jok.Puszi
editke 27
 
 


editke üdv köztünk....nekem nagyon bevált a closty......lett pé-m tőle és a 3.clostys hónapba sikerűlt a baba is!!!!!!!!!

sok sikert neked is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

annus,gabi hogy érzitek magatokat? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Gabi nagyon szép az udvar. Én is akartam venni Bennek görkorit, de már a bicó se nagyon érdekli sajnos. Csak a rajzolás és semmi más.

Annus????????????????????????????

Amikor megjön a bajom, az a nap az 1 nap? Ettől kell számolni? Azért kérdezem, mert azt mondta a doki, hogy az az első nap, most a ciklus.hu-n pedig a következő naptól számolta a 28 napot. Most akkor mi azi gazság?

Csige
Nyugodjál meg, nem lesz semmi. Nekem kb. fél időben picit véres volt a vizeletem, be is feküdtem, kaptam gyulladáscsökkentőt és pár nap alatt rendbe jöttem. Úgyhogy nyugi.

timejka
 
 


Timejka!
Amikor megjön az az első nap!De én úgy látoma ciklus.hun is így számol neked!Látom neked is elég késői a péd!De úgy néz ki h van,az a lényeg :wink:

Editke!
Üdv itt!Bár nekem volt pém,csak írtó hosszú ciklusaim voltak...meghasonló.Én 4 hónapig szedtem aztán az 5.gyógyszermentes hónapban jött is a baba!Remélem h nálad is használ a bogyó!!!


Én megvagyok.Iza ma sokat fészkelődik...szegénynek kevés helye lehet,érzem a mocorgásából....

annus11
 
 


Annus
A diagramon tényleg úgy számolta, de a táblázatban 23-ra írja a mensi első napját. 2 hónapig 30 napra jött meg, lehet, hogy azért van késői pé.
Az biztos, hogy már nincs túl sok helye a pociba Izának. Jaj, úgy izgulok :lol:

timejka
 
 


annus már úgy izgulok érted!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Annus: te már nagyon a végén vagy! tök izgi!! Kíváncsi vagyok Iza majd mikor szeretne kibújni!

Editke: nekem az első clostis hónapban sikerült a baba! Hajrás, és mielőbbi babásodást!

Csige: nekem is sárgás ált. a tiszt.betét, és rengeteg a hüvelyváladékom mióta terhes vagyok:(. Ez van. Remélem nem lesz semmi baj!!!

Gabi: szép a kertetek!

Múlt héten szabin voltunk, anyukámnál, most van az utolsó munkahetem, de jó!
Nándi eléggé belakta a pocakomat, tökre érződik a kezecskéje, a háta, ill. ha mozig, szinte minden apró mozgást megérzek.

Az alvás egyre nehezebb, elég hamar elfáradok, szóval kezdődik a nyűglődés, várom a végét már!

Kiságy a helyén, szóval már csak pár apróság, ill. dekoráció hiányzik.
Majd hozok képeket!

Pusz
Vendég
 


Sziasztok

Köszi lányok a sok dicséretet.

Nitácska én jól vagyok, köszi. Ma a medence csontom a baloldalon feszeget, nyilallgat.
Ma voltam 4D-s uh-on de nem nagy élmény volt, mert a drágám befordult az egyik felével a lepényhez, a másik oldalát meg a kezecskéjével takarta el. Akárhogy mozgattuk, békésen szunyókált. De a lényeg hogy minden rendben van vele, szépen fejlődik. És jó nagy. Eszerint is nagyobb 31 hetes méretekkel rendelkezik. És 1756 g azt mondta a Györfy a praxisban hogy kb 3800 g körül lesz. hát én is erre számítok. Rendes volt, mert nem kellett csak a 2 D uh-ot kifizetni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi
Nem lesz kicsi Nóra. De ez már meg se kottyan Neked, nem? :lol: Örülök, hogy rendben van minden.

Puszedli
Így van ez ennyi hetes terhességnél :lol:
Tök jó, szépen sorban fogna születni a babák.

timejka
 
 


gabi akkor lehet előbb fogsz szűlni? :wink: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi!
A lényeg h minden rendbe a babával!!!Az meg h mekkora lesz meg mikor fog jönni...szerintem te tudod itt a legjobban h nem jelent semmit mit mondanak :wink:

Csige!
Hogy vagy????Voltál dokinál?

annus11
 
 


annus teszel még fel pocak fotót?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok :D !

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást :!:

Gabi!
Nagyon szép az udvar.
Tényleg de jó ,hogy egymás után fogtok szülni .
Örülök,hogy mindenkinek használt a closti .
Ami a tiszit illeti ,nekem is mindig sárga ,föleg mikor megszárad a váladék.De ez a normális nem?!Bár most voltam rákszűrésen 3 hét múlva lesz eredmény.Talán minden rendbe van!!
Puszi!!
Sziasztok
editke 27
 
 


Nita!
Persze,teszek!Pont mondtam ma h kéne csinálni újat! :wink:

annus11
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Annus persze tudom, mondjuk nekem mindegyik terhességemnél megmondták szinte majdnem dekára pontosan hogy mekkora lesz. És be is jött, ezért hiszem el most is.
De azért reménykedem hogy 4 kiló fölé nem megy.

Nitácska á, nem hiszem hogy előbb fog jönni, Réka is pont ugyan így 2 héttel volt nagyobb és még túl is hordtam őt 5 nappal.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi akkor jó!
olyan jó nektek hogy hamarosan a karotokba tarthatjátok a piciket!!!!!!nekem még odébb van!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


És dobok képet!!!Tegnapi pocakfotó!
Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus
Nem semmi pocak, csini vagy.

Nitácska
Tudod, hozzám képest előrébb vagy! :wink:

Megint a 29. napon vagyok és még nem jött meg, beállhatna már 28 napra, vagy baba legyen.

timejka
 
 


Sziasztok lányok.
Annus: igen szépen kikerekedtél :lol: csini vagy nagyon
Voltunk tegnap dokinál, minden rendben. Sajnos az utró kimarta a hüvelyt és a belső méhszájat is és ez okozza a maszatolást. A sárgás váladék pedig valószínű hogy bacik. Kaptam fertőtlenítő hüvelykúpot és most egy hétig azt használom, ami hihetetlen gusztustalan és hát termetes mérete van :oops: A baba jól van, most nem kaptam fotót. Ott feküdt a drágám és járt keze-lába, jól elszórakoztatja megát :lol: A doki szerintem nem kell feküdnöm, nyugodtan megfőzhetek és elláthatom magam, de azért csak óvatosan. Három hét mulva afp és akkor a dokihoz is be kell mennem a kórházba és megkuksizik, hogy minden rendben van e.
Rákszűrés elnapolva, mert azt mondta a doki, hogy ő nem szeretné irritálni a méhszájamat és mivel az előző rákszűrésem jó volt, így nyugodtan megvárhatjuk a szülést. Ennek örülök, mert én is ezen a véleményen vagyok.
Nitácska: raktál már fel képet a babakocsiról, multkor olvastam hogy megvettétek. Ha nem akkor kérünk szépen.
Gabi: örülök hogy minden rendben van a picivel. Hát igen, az benne van a 4d-ben hogy lehet hogy ő éppen sztrájkol :lol:
Editke: én is clostiztam és a harmadik hónapban sikerült is a baba. Nekem a progeszteron szintem volt alacsony, így már a terhesség első napjaitól szedtem az utrogestant egészen a 12. hétig. Sok sikert nektek a babaprojekthez és remélem neked is gyorsan meghozza a closti a várva várt eredményt :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Ez remek hír!!!Akkor nincs semmi baj!A rákszűrés meg tényleg ráér a terhesség vége felé is!Na meg most tényleg ne piszkáljon ott a doki!Igaza van :wink:

annus11
 
 


annus nem semmi mekkora pocakod lett!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.3374.jpg
16+4 hetes pocak képem.....

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.2952.jpg
és ez a babakocsink!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige
Látod, hogy minden rendben? Kúp helyretesz.

Nitácska
Szép a poci, és nagggggyon jó a babakocsi.

timejka
 
 


timejka köszíííííííííí :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Annus: szép nagy poci!
Te is nagyon csini vagy és Nita is! :wink:

Csige: örülök, hogy nincs nagy gond! Azért vigyázz magatokra, a rákszűrés meg ráér!

Én is hoztam képet:)


kiságy
Kép

Kép [img]


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.23 12:25-kor.
Vendég
 


Ja, Nita: nagyon szép a babakocsi!
Vendég
 


NIta!
Szépen gömbölyödik nálad is a poci!!!!A babakocsi meg szuper!Milyen márkájú amúgy?Lehet már írtad,bocsi :oops:

annus11
 
 


Na közben megérkezett Puszedli pocak is!Hát igen,neked se lesz kisebb hasad mint most nekem...lassan te is az utolsó hónapba lépsz!!!Kiságy is nagyon jó!!! :wink:

annus11
 
 


puszedli köszike!!!!!gyönyörű a kiságy és a pocakod is!!!!!!!!!!!
annus ez a babakocsi bergon standard :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Annus jaj de csini vagy, szép nagy pocakod van

Puszedli te is csini pocakos vagy, neked is jó nagy

Csige örülök hogy minden rendben van. És tényleg igaza van a dokidnak. Az Afp-n is minden rendben lesz

Nekem ez a kép 29+4 –nél készült.
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi szerintem te vezetsz a pocakoddal! :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,
Gabi: szerintem is átvetted a vezetést :lol:
Nita: te is szépen gömbölyödsz és tök szupi a babakocsi.
Puszedli: nagyon csini a pocakod és szép a kiságyatok.
Nekem poci nem nőtt, ugyan akkora mint nyolc hetesen. Aki nem ismer meg sem mondja hogy kismama vagyok :lol:
Ma már megfőztem és kimostam, hajat mostam és beszárítottam. Délután viszont pihiztem és olvasgattam. Azért nem viszem túlzásba a mozgást. Hát remélem ez a kúp segít, mert ritka gusztustalan. Egy pár kúpot már szedtem, na de ez..... Most nem ez a lényeg, hanem hogy helyrehozzon.
Ma kicsit fájdogált a hasam, jött a hidegfront, esett az eső, délután már sütött a nap. Igen csak megérzem a frontot.

KépKép
csige-bige
 
 


csige köszi......pihizz ám mert hátra kötöm a sarkad..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na vissza most nem olvasok,nézzétek el nekem!
De úgy tűnik h megyek szülni :lol: :lol: 6:15kor kis pukk,na mondom ez gyanus...kimásztam az ágyból és hupsz,egy kis magzatvíz :lol: :lol: Uramat visszairányítottam a munkából :wink: Aztán megyünk befelé ha hazaért!Amint van vmi fejlemény szólok!!!!

Addig is kéretik a drukk!!!!!

annus11
 
 


Annus megy neked a nagy drukk. Gyors szülést kívánok neked, ügyes leszel.
Puszi:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


annus hurráááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!
gyors szülést kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Annus
Megy a drukk.

Csajok ma szülős nap van. Egyik ismerősömet ma császározzák. A tesóm sogórnője éppen most van úton Pestre mert 5 perces fájásai vannak. Ma 3 kislány fog születni az ismerőseim körében. Hurrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

annus melyik kórházba szül?

timejka
 
 


jó kérdés melyikbe szűl annuska

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igazából nem fontos, csak a sógornőm Pesten szül és egyből eszembe jutott Annus, hogy melyikbe fog.

timejka
 
 


vajon hol tarthat most annuska?úgy izgulok érte......... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Elvileg ha minden igaz akkor Annus tervére ír majd nekem sms-t ha meg van a baba. annyit mondott hogy fájásai nem voltak, csak a magzatvíz folyt el. Ezt reggel mondta olyan 7 óra felé. Hogy azóta hol tart azt nem tudom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi
Nagyon szépen köszönjük Annusról a beszámolót. Izgatottan várjuk! Nemsokára érted is izgulunk. :lol:

timejka
 
 


gabi várjuk nagyon a híreket!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nincs még hírem. Csak annyi hogy kettő körül volt 2 ujjnyi, erős fájásokkal, oxitocin infúziót kap.Talán estére lesz meg.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?