Sziasztok lányok.
Annus: igen szépen kikerekedtél
csini vagy nagyon
Voltunk tegnap dokinál, minden rendben. Sajnos az utró kimarta a hüvelyt és a belső méhszájat is és ez okozza a maszatolást. A sárgás váladék pedig valószínű hogy bacik. Kaptam fertőtlenítő hüvelykúpot és most egy hétig azt használom, ami hihetetlen gusztustalan és hát termetes mérete van
A baba jól van, most nem kaptam fotót. Ott feküdt a drágám és járt keze-lába, jól elszórakoztatja megát
A doki szerintem nem kell feküdnöm, nyugodtan megfőzhetek és elláthatom magam, de azért csak óvatosan. Három hét mulva afp és akkor a dokihoz is be kell mennem a kórházba és megkuksizik, hogy minden rendben van e.
Rákszűrés elnapolva, mert azt mondta a doki, hogy ő nem szeretné irritálni a méhszájamat és mivel az előző rákszűrésem jó volt, így nyugodtan megvárhatjuk a szülést. Ennek örülök, mert én is ezen a véleményen vagyok.
Nitácska: raktál már fel képet a babakocsiról, multkor olvastam hogy megvettétek. Ha nem akkor kérünk szépen.
Gabi: örülök hogy minden rendben van a picivel. Hát igen, az benne van a 4d-ben hogy lehet hogy ő éppen sztrájkol
Editke: én is clostiztam és a harmadik hónapban sikerült is a baba. Nekem a progeszteron szintem volt alacsony, így már a terhesség első napjaitól szedtem az utrogestant egészen a 12. hétig. Sok sikert nektek a babaprojekthez és remélem neked is gyorsan meghozza a closti a várva várt eredményt