Aranynap, bírni fogsz majd a tini korú lurkókkal is:) Tuti!
Nekem a legfontosabb a következetesség..szerintem nagyon-nagyon kellenek a szabályok.
Most Apuka családjával próbálom megérteti, h nálam ez fontos
(röviden annyi, h öten vannak ők tesók, már vannak feleségek meg lurkók is és van egy anyóspajti meg egy tündéri após... s a Drágámnak van a balcsin egy nyaralója, ami igaz, h hatalmas, sokan elférünk, DE szeretünk egyedül is lenni, meg a mi barátainkkal..s nincs kedvem anyóst kerülgetni... erre ma csináltam egy táblázatot, h akkor lehet jelölgetni, h ki mikor szeretne menni...
neki , ez azt jelenti, h Ő (anyós) attól még ott lehet.... , no hát már tavaly is elkezdtem, h oké, h nem az enyém a ház, hanem a Férjemé, de akkor is 4 napot a nyáron igazán megérdemlünk, úgyh minden költséget mi fizetünk... szóval ragszkodok a szabályaimhoz, mert különben egy ekkora családban elveszünk.... nem egyszerű kézben tartani, s nem is mindig a legkedveltebb személy vagyok, apukánál sem:(
amikor tanítottam, akkor se mindig csípték a gyerekek, h Móka néni miért szigorú, pedig csak azt csináltam , amiben megállapodtunk..,.
no, ennnyi, ehhez ragaszkodok, s remélem a kisfiunknál, aki egy idő után majd nagy lesz, is sikerül következetesnek maradni... )
Köszi az összefoglalót:)
Zsófi, hát ez is nagy kérdés.. érdekes dolog ez az ikres dolog:) így meg még izgalmasabb, hogy egy fiú egy lány érkezik..
Majd ha kibújnak, s eltelik egy kis idő, felteszem ezt a kérdést, hátha akkor már jutsz vmire:D
Astrid, mi újság nálad, olyan rég hallotunk felőled?!
A szex kérdéskörben nálunk is apuka, aki jobban aggódik:) de nálunk sincs már akrobatikázás
Keményedés nekem egy-egy pillanatra van, s mindig csak egy kicsi részen , s nem sokáig.. olyan mintha akkor ott lenne kisembere, aztán meg tovább úszkál:)
Babcika, nagyon durva, h mindjárt itt a félidő:)
Vicger, éljen éljen éljen!!!! Végül a máv-ba vagy az istenhegyire mentetek?
Andi, köszi:)
Átjáróházat én sem szeretnék, főleg ha nem készül el addig a másik lakűs, akkor egy légtérben marad minden, szóval egy 42 nm-es lakásban nincs kedvem a pici babót mutizni.
afp brrrrr
Erika, Te is eltűntél:( Tudom mondtad, de azért bújj elő:D