Sziasztok lányok!
Végre 2 nap újabb szünet után talán már véglegesen van gépünk! Visszaolvastam, megpróbálok pár dologra reagálni, bocsi, ha kimarad valami vagy valaki!
Gabi! Huni is lustácska mostanában, ami a fordulást illeti, viszont a kúszás kezdeményeit vélem én is felfedezni a mozgásában. Olyan édes!
Mági! Sajnálom, ami Bencével történik. Biztos emlékszel, Huninál is volt kis gond, de rendbejött, kívánom, hogy mielőbb nálatok is így legyen!
Osrsimorsi! Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!
Vera! Örülök, hogy jól vagy és gratulálok az új lakáshoz. Egy ilyen gyönyörű nagy családnak, mint a tiétek, kijár egy szép nagy lakás. Használjátok egészséggel!!!
Zsebi! Még nem jutottam el a Decathlonba, nem tudok róla nyilatkozni.
Mush! A fotóötlet fantasztikus! Az eddigi fotók szuperek, gyönyörűen fejlődnek a babák! Megpróbálok majd én is a maradék fotóállományunkból mazsolázni.
Zsebi! Boginak gratulálok, büszkék lehettek a nagylányra!
Bocika! Huninak is van morzsolgató kendője, a napközbeni elalvásokhoz "használja", DM-es.
Orsimorsi! Amikor én a jogra jártam, Zalán még szopizott. Sokszor a párom volt vele kint a folyosón, aztán ha eljött az idő, kerestem egy csöndes zugot és megszoptattam (volt, hogy az autóban). Egyszer még vizsgáról is ki kellett jönnöm, mert az apja nem tudta "lehalkítani" a folyosón!
És hát rólunk. Tegnap volt megismerkedésünk 15. évfordulója. Mivel válság van, nem tartottunk nagy ünneplést, jobb híjján összetettük, amink van!
Zalánnak tegnap volt az angol szavalóverseny, negyedik lett. Ma volt a megyei csapatverseny és hát a fiamék megnyerték!!!
Holtverseny volt 3 csapat között, egy plusz feladattal döntötték el, ki legyen a győztes. Állatokat kellett felismerni. Az angol tanárnénik azt mondta, Zalán nyerte meg a csapatnak az első helyet, mert ő tudta a legtöbb szót. Hát mit ne mondjak, dagad a mellem, nagyon büszke vagyok rá!!!
Hunor egy angyal. Ő is bújik, sőt időnként a két kezébe fogja az arcom, és olyan, mintha puszit adna. Megható, megismételhetetlen, mámorító, ... Imádom a gyerekeimet!!!
Na, egyelőre ennyi, mert túl sok leszek. Holnap jövök fotókkal, addig is jók legyetek!!! Jó éjszakát! Laura