Új privát üzeneted érkezett!

par extra kep:
Kép na felveszel mar vegre?
Kép konyhaban Kép apaval a hetvegen Kép nezzetak milyen formas a labam :wink: Kép pozolok

KépKép
KépKép
mush589

Mági, nekünk gyermeksebész mondta, hogy hozzá ne nyúljunk, még tisztítani sem, tisztul az magától! Azt mondta, hogy ha huzgáljuk akkor véletlenül megsérülhet, és na az okozhat lenövést.

Képek:
1 napos Máté Kép1 napos TibcsiKép
3,5 hetes Máté Kép3,5 hetes TibcsiKép
5 hetes Máté Kép
5hetes TibcsiKép
2 hónaposan Kép
3 hónapos Máté Kép 3 hónapos TibcsiKép
4 hónapos Máté Kép 4 hónapos Tibcsi Kép
5 hónaposan
Kép
6 hónapos Máté
Kép
6 hónapos Tibcsi
Kép

verzso

Kép hova megyunk

KépKép
KépKép
mush589

Halihó!

Délelőtt bankban voltunk szocpol szerződést módosítani, így most már "csak" 1,5 millát hitelez nekünk állambácsi. Meg még jópárat a bank, ők meg most emelték a törlesztőrészlet kamatát 2%-kal, hát, ez is nyilván nagyon hiányzott :evil: :evil:

Utána beugrottam Kobolddal a céghez, mindenki el volt tőle ájulva :D

Annyira édesek a babák,és olyan jó nézegetni őket!

Kuki-kérdés: nekünk is azt mondta dokinéni, hogy 1 éves koráig ne nyúljunk hozzá, de ő a havi kontrollon óvatosan meghuzigálja neki kicsit, de nem húzza vissza teljesen.
Sugárban pisilést az utóbbi 3 este pedig ékesen bizonyította :lol:

Mush: tündéri Sophie, főleg a szoknyás-kalapos képen, megmutizom Koboldnak, ha felébredt...
Sajnálom, hogy Sophie ilyen rossz alvó, gondolom, hogy mennyire kikészíthet az, hogy folyton fáradt vagy :(

Cili: szorítok, hogy rendben legyen a labor.

Vera: de örülök, hogy mégis sikerül!

Boci: látom, neked is kis Jodád volt születéskor. Annyira édes!

Verzsó: olyan gyönyörűek az ikrek, hogy behozták a "lemaradást". Nagyon kis vagányak. Úgy látom, hogy Tibcsi kicsit vaskosabb :)

Kép

Kép
gabilany79

Cili! A védőnő elmehet a jó büdös .........! Hogy képzeli,hogy hozzá nyúl a gyerek fütyijéhez! Én tuti két lábbal rugtam volna ki, ha ilyet csinál! Valószinű azért lett piros szegény gyerek fütyijén a bőr, mert megrepedezett, ami majd gyógyulhat hegesedéssel is. A bőrt húzogatni SZIGORÚAN TILOS, és akik ezt korábban megtették többnyire többet ártottak, mint használtak.

A képek nagyon jók!
Mush! Nagyon jó volt az ötlet!

Nekem még az jutott eszembe, hogy ha már Aida megcsinálta azt a szuper oldalt, lehet oda is lehetne képeket felrakni, minden hónapban 1-et és ott bármikor bárki számára elérhető, megnézhető a gyerek fejlődése.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush! Nekem Levente aludt ilyen keveset. Bár ő éjszaka csak enni kelt fel, viszont napközben szinte semmit nem aludt!
Ez a hová megyünk? kép nagyon tetszik! :D

Verzso! Hihetetlen mekkorák már a fiuk!
Nekünk is a madarász utcai sebészeten mondták, hogy nem szabad a fütyihez hozzányulni. Régen ez állítolag nagy divat volt és emiatt nekik volt is mit operálni rendesen 3 éves korban.

Cili! Szerintem nincs is olyan baba, akinek vissza lehetne csak úgy húzni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi, hát igen... szombaton 710 g volt közöttük a különbség.
Jaj, és már akartam mesélni, hogy én is hívom Koboldnak Mátékát ezen oknál fogva(kicsit elfeküdte a fülét, de nem maradt ám ilyen :) :D :
Kép

verzso

Enikő: Akkor a mi gyerekdokinkat konkrétan kinyírnád, ugyanis múltkor TELJESEN visszahúzta neki, szegény kicsi meg nem tudta, mivan. Már kezdett szerintem fájni neki, mert addig mosolygott (pedig szurit kapott), doki szerint azt nézte meg, hogy szabad e a húgycsőnyílás. Bakker, mér nem kérdezett meg, olyan gyönyörűen pisil sugárban, hogy csak na, ebből sejthette volna, hogy okés....Én meg mire észbe kaptam, már ott sem volt a doki a pelenkázóasztalnál.... :?
bébic

Mush: Ne aggódj, Ákos sem alszik nappal szinte semmit. Délelőtt nagy nehezen szó szerint beájul 20 percre (ez most kitolódott dél körülre), meg délután olyan 3 körül (mint éppen most :lol: ). 1-2 hete még aludt 5-6 felé is egyet, most már az sincs.
Több helyen is kérdeztem, hogy ez baj-e, mert én félek, hogy nehogy ártalmas legyen neki ez, de mindenki azt mondta, ő ilyen baba.
bébic

sziasztok

annyira szép mindenki babája...nagyon gratula mindenkinek hozzájuk..

már rég voltam..ugyhogy hirek rolunk.Vivi elérte a 6kg,de sajna 1 hete tápszeres.tejem van bőven.150-200at fejek,de nem kell neki sem ciciből sem üvegből.a védőnő szerint és szerintem is betudhato hogy megjött és más lett az ize...

a fejlődése nagyon gyors,mindkét irányban hátrol hasra fordul,folyamatosan dumál,sikit,kacag.és szerencsére nagyon jo baba.este 7-kor kidől és alszik 3-ig..felkel enni és alszik vissza.imádom..Hajnika meg odavan érte.

mellékelek én is képeket hogy milyenek vagyunk. Kép 1. naposan
Kép 1 honaposan
Kép 2 honaposan
Kép 3 honaposan
Kép Vivi hason,Márk 1 nappal előbb egy korházban született velünk:D

Kép

Kép
nikianya21

Állati jók ezek a sorozatfotók! Megmutattam anyumnak is, odáig volt meg vissza. :D

Niki, nagyon ügyi kiccsajod van!

Akkor most én jövök! :D

Kép Noli 10 perces

Kép Noli 2 hetesen

Kép Noli 1 hónapos

Kép Noli 2 hónapos (még az apuja mellett :( )

Kép Noli 3 hónapos

Kép Noli 4 hónaposan - 3 napja :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hí, ahogy így nézem, Noli nem sokat változott! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

mushi: azért nem vettem, mert nem is tudtam, hogy létezik :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: mea culpa

zöldi: renben akkor jászai, ha ilyen lesz az idő akkkor is megyünk?
mert nálunk lóg az eső lába
már csak a tel. számod nincs meg:)

nemrég jöttünk meg babamasszázsról, meg voltam új szemüveget csináltatni, transtison lencsés szemüveg,mert a napfénybe kifolyik a szemem, egyszerűen ahogy öregszem annyira nem bírom a napfényt, ezt kaptam szülinapomra, apától,meg apa családjától:)
és végig aludta az egészet úgy kidölt:)

fotósorozat:
annyira édesek tényleg, és hogy mennyit fejlődtek:)
jó ötlet volt mush
nem rossz ötlet, hogy tegyük fel az oldalunkra a képeket, minden hónapba egyet-egyet és decemberre lesz egy albumunk:)
sőt... számítógépes guruk,még naptárat is tudnának csinálni belőle, karácsonyra és szép ajándék a családnak,kicsi photoshop és máris kész:)
kinek a párja is számítógépes guru?

körkérdés
ja igen vki írta csak már nem emlékszem(szenilis vagyok), hogy van méhészete vagy apósa méhész...már nem tudom.
szóval az lenne hozzá a kérdésem, hogy csinálnak-e mézcukrot?
mert múltkor kaptunk és isteni finom meg egészséges és ha megoldható akkor rendelnék tőlük.

KépKép

Kép
orsimorsi

Aida! Arra az oldalra amit csináltál van lehetőség minden hónapban egy képet feltenni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

orsi. en sokkal szivesebben vezetek igy, hogy van az a tukor. :lol: biztos otthon is lehet kapni.

http://www.youtube.com/watch?v=WNVEern4dM0
http://www.youtube.com/watch?v=bwTsc3Qdxt4

na most mar eldugolok.

orulok, hogy bejott z otlet!

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Nagyon édes Kincső! Nem is csoda, hogy nem alszik! Én sem aludnék ilyen rabszolgák mellett! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1240497481.8698.jpg[/img] ma délutáni alvásunk.. :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

zöldi: ne haragudj de lehet, hogy mégsem megyek holnap, tegyük függővé,Réka nagyon kis bágyadt, szopizni sincs kedve,épp, hogy eszik pár kortyot, láza nincs mértem csak hőemelkedés (ezt betudom a tegnapi oltásnak) de a pocakjába mintha égi hárború dúlna, lehet benyalt vmi a drága kint a telken :( :( :( :(
a géllel már tegnap leálltam,hátha attól volt....
remélem nem lesz rosszabb,de holnap értekezünk rendben?

KépKép

Kép
orsimorsi

AKkor én is dobok sorozatot!

Megszülettem:
Kép

1 hónaposan Kép

2 hónaposan
Kép

3 hónaposan
Kép

4 hónaposan
Kép Kép
susy75

Orsi:mi méhészkedünk vagyis apa,este megkérdezem tőle hogy smint van ez,jó?mert bevallom halvány lila gőzöm sincs hozzá :oops: :roll: :? :lol:
Meg Ciliék mélhészkednek még

solya051020
Káld

Orsi én is megkérdezem majd, ha lesz egy kicsi időm, és át tudok szaladni apósékhoz.

Bakker egy pillanatra nem figyeltem oda és majdnem leesett a kanapéról.

Enikő nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baja a kukacának...

Kép

Kép
dcili81

Valaki meg tudná nekem mondani hogy milyen indokokkal függesztik fel az embert a tesz veszen?Mert egyik csaj áruit szerettem volna megnézni akitől szoktam vásárolni de fel van függesztve....Negatívja is kb össz-vissz 5db van.

solya051020
Káld

Solya:
pl. ha nem egyenlíti a teszveszes számláját, akkor felfüggeszthetik

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:köszönöm

még egy kérdés:ugye Oli kapott "gyógyszert"(szirup),kiskanállal próbáltam beadni neki mert gondoltam a mérőpohárból úgysem tudja meginni.Na de a kanállal is kínszenvedés volt beadni neki,van vkinek vmi ötlete h hogyan lehetne könnyebben beadni?

solya051020
Káld

Solya! ha van otthon nurofen szirupotok esetleg akkor ahoz van egy fecskendő szerű adagoló. Azzal könnyű beadni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Solya: Patikában vettünk pár forintért szemcseppentőt, én azzal adtam/adom be Ákosnak az ilyeneket. Mondjuk neki nincs baja a kanállal, csak ha valami olyat kell adnom neki, aminél nem jól ha mellémegy, ezzel adom.
bébic

...nem JÓ, ha mellémegy.... :oops: már írni sem tudok... :P :? 8)
bébic

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek gáz, ha az ember túl sokat puszilgatja a gyerkőcét? Ma a cégnél Kobold a karomon volt, és ahogy beszélgettünk, meg-megpuszilgattam. Erre az egyik kolléganőm (3 gyereke van), tök rám förmedt, hogy "Mit puszilgatod annyit azt a gyereket?" Úgy meglepődtem ,hogy reagálni se tudtam. Azóta ez jár a fejemben :(... De mikor úgy szeretem, hogy olyan puha bőre meg fincsi babaillata van... :oops: :oops: :oops:

Solya: múltkor én is így jártam, kinéztem egy tök jó étkészletet Koboldnak, és egyszercsak jött az e-mail, hogy felfüggesztették az eladót. Pedig neki is többszáz pozitív értékelése volt :? :shock:

Cili: te-féle gesztenyés tortát akarok sütni majd apának szülinapjára, és azt szeretném kérdezni, hogy ehhez mekkora tortaforma kell? Vagy a kapcsos formából csak egyenméret van? :roll: Szégyellem, de ebből kicsit steril vagyok :oops: :oops:

Verzsó: az én Koboldomnak meg szőrös volt a füle :lol: meg hát az újszülött képe is magáért beszél... mint egy kis kertitörpe...

Kép

Kép
gabilany79

Köszi csajok jobbnál jobb ötletek,eszembe sem jutottak...(szőke vagyok..na de nem sokáig :lol: :lol: :lol: )lehet el kínlódtam volna,nem tudom meddig :roll:

Gabi:miért lenne baj ha puszilgatod a gyereked?Én is egyfolytában puszilgatom,mind kettőt.
Nem értem miért "szóltak" rád.Nekem egyáltalán nem fura ha egy anya "egyfolytában" puszilgatja a gyerekét :)

solya051020
Káld

Gabi: Kedves kolleganő hozzáállása gáz! :? :twisted:
Puszilgasd, csókolgasd, ölelgesd Kiskoboldot, amennyit csak jólesik! :lol: :lol:
...én még szagolgatom is (főleg a kis buksiját, mikor az ölemben van), aaaaaaaaaaannyira fincsi babaillata vaaaaaaan! :oops: :lol: :lol: :wink:
bébic

solya: én fecsivel adtam be a dolgokat pár forintért vettem(mert nem jutok be a munkahelymre :evil: :evil: :evil: :evil: )a patikába.
ha nincs nurofenos fecsid.
én 5ml-t vettem 10forint/db

cili, solya köszi

képzeljétek jelentkeztem suliba, kisgyermekgondozó nevelő szakra, most indul május 9.-én, mert, hogy nem elég a diplomám egy bölcsibe.(érdekes) szóval E kategoriás végzettséget ad 18 hónapos képzés. minden szombaton 9-13ig
Mondtam a hölgynek a telefonba, hogy én még bőven szoptatok, mondta az nem baj, vagy előbb eljövök az óráról, vagy elkérem vkitől a jegyzeteit és lemásolom.
Amúgy is nyáron szünet van szeptembertől kezdődik újra addigra meg már 9 hónapos lesz, remélhetőleg egy kaját ki tudok majd váltani már addigra.

körkérdés:
Bár azért aki jár suliba, vagy tanfolyamra hogy oldja meg egy szopi kimaradhat kérdést?
kap a fagyóból egy adagot?
Vagy hogy szokás a lefejt anyatejet adni ilyen esetbe?

vera:
hol leszel megtalálható szombaton?
bár lehet ha Réka ilyen kis bágyadt marad nem megyünk ki

KépKép

Kép
orsimorsi

Solya! Én fecskendőt használok pl. a gripe water beadására! Szerintem azzal más gyógyszert is könnyen be lehet adni.

Gabi! Én is folyton puszilgatom! Szerintem nem lehet egy gyerek szeretetét túlzásba vinni. Annyira jó belepuszilni a finom puha, meleg hurkácskákba. Sőt, nagy a kisértés néha, hogy beleharapjak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jól van, akkor mégsem hülyültem meg. Csak annyira rosszul esett. Úgy mondta, mintha valami rosszat tennék ezzel. De igazatok van, nem lehet betelni velük, meg különben is, hipp-hopp eljön az az idő, amikor már cikinek érzik a puszit. :D
És mostanában már elkezdett odabújni is, hát az valami hihetetlenül jó érzés :oops: :D :D

Kép

Kép
gabilany79

Mush: most jut eszembe, hogy altatódal szerintem bármi lehet, amit lassan, halkan és végtelenített üzemmódban tudsz énekelni. Az a lényeg, hogy adott helyzetben (altatás) azzal ringasd el. Nálunk pölö már 2 hós kora óta a "Hová mégy te kisnyulacska" című örökzöld sláger az altatódal (nemtom, miért, így alakult) :lol:. Volt, hogy 30 percig nyomtam neki megállás nélkül. :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: én is észre vettem, hogy hozzám bújik, főleg ébredés után, olyan jóóóóóóó :wink: :wink: :wink: :wink:

és én is gyakran puszilgatom, ezzel is kifejezzük a szeretetünket.
amúgy meg kinek mi köze hozzá, hogy hányszor puszilgatod.
én ezt mondtam volna neki.
hogy,....

van a jó reggelt napsugaram ébredős puszi, a játszási puszi, a csiklandozós puszi, a kinek büdi a nyaka(kaki után)puszi, a nincsen semmi baj itt van anya puszi, a ügyes voltál dicséret puszi, a köszönöm,hogy vagy nekem puszi, és nem utolsó sorban a jó éjt puszi,meg a csak úgy puszi
egyenlőre ennyit tudok :)

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi: ezek nagyon jó puszik :D Igazad van, csak tényleg úgy ledöbbentem, hogy köpni-nyelni nem tudtam... Pedig alaphelyzetben be tudok szólni, ha valami nem oké... :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Bújás nálunk is van. :lol: Imádom!

Orsi: Hű, ez jó ötlet, a fecskendő! Mert a szemcseppentő sem rossz, de az később, ha lesznek fogacskái, veszélyes lesz, mert ugyebár üvegből van....úgyhogy holnap veszek én is fecskendőt, úgyis megyünk gyógyitárba.
Tök ügyi vagy, hogy ilyen jó sulit találtál! A hamikát meg bizti meg tudod oldani majd vhogy!

Altató: Én (nemhiába decemberi a manó) a Hull a pelyhesnél leragadtam..... :oops: :lol:
De Mush, szerintem úgyis inkább a monotonitás a lényeg, legalább is Ákosnak tökmindegy, mit éneklek, csak legyen folyamatos meg ritmusos, és monoton.

Ja, képzeljétek, nem is újságoltam, kapunk egy járókát! :lol:
Párom szerelt vkinek gépet, és ők ajánlották fel, annyi, hogy nem lehet szétszerelni, mert ők eléggé összekalapálták, de annyi baj legyen! :D
bébic

Sziasztok lányok!

Végre 2 nap újabb szünet után talán már véglegesen van gépünk! Visszaolvastam, megpróbálok pár dologra reagálni, bocsi, ha kimarad valami vagy valaki!

Gabi! Huni is lustácska mostanában, ami a fordulást illeti, viszont a kúszás kezdeményeit vélem én is felfedezni a mozgásában. Olyan édes!

Mági! Sajnálom, ami Bencével történik. Biztos emlékszel, Huninál is volt kis gond, de rendbejött, kívánom, hogy mielőbb nálatok is így legyen!

Osrsimorsi! Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!

Vera! Örülök, hogy jól vagy és gratulálok az új lakáshoz. Egy ilyen gyönyörű nagy családnak, mint a tiétek, kijár egy szép nagy lakás. Használjátok egészséggel!!!

Zsebi! Még nem jutottam el a Decathlonba, nem tudok róla nyilatkozni.

Mush! A fotóötlet fantasztikus! Az eddigi fotók szuperek, gyönyörűen fejlődnek a babák! Megpróbálok majd én is a maradék fotóállományunkból mazsolázni.

Zsebi! Boginak gratulálok, büszkék lehettek a nagylányra!

Bocika! Huninak is van morzsolgató kendője, a napközbeni elalvásokhoz "használja", DM-es.

Orsimorsi! Amikor én a jogra jártam, Zalán még szopizott. Sokszor a párom volt vele kint a folyosón, aztán ha eljött az idő, kerestem egy csöndes zugot és megszoptattam (volt, hogy az autóban). Egyszer még vizsgáról is ki kellett jönnöm, mert az apja nem tudta "lehalkítani" a folyosón! :lol:

És hát rólunk. Tegnap volt megismerkedésünk 15. évfordulója. Mivel válság van, nem tartottunk nagy ünneplést, jobb híjján összetettük, amink van! :lol: :oops: :oops:

Zalánnak tegnap volt az angol szavalóverseny, negyedik lett. Ma volt a megyei csapatverseny és hát a fiamék megnyerték!!! :lol: Holtverseny volt 3 csapat között, egy plusz feladattal döntötték el, ki legyen a győztes. Állatokat kellett felismerni. Az angol tanárnénik azt mondta, Zalán nyerte meg a csapatnak az első helyet, mert ő tudta a legtöbb szót. Hát mit ne mondjak, dagad a mellem, nagyon büszke vagyok rá!!!

Hunor egy angyal. Ő is bújik, sőt időnként a két kezébe fogja az arcom, és olyan, mintha puszit adna. Megható, megismételhetetlen, mámorító, ... Imádom a gyerekeimet!!!

Na, egyelőre ennyi, mert túl sok leszek. Holnap jövök fotókkal, addig is jók legyetek!!! Jó éjszakát! Laura

Kép
Kép
szeles4

Laura: Boldog évfordulót így utólag is!
És Zalánnak meg nagy nagy gratula, el is hiszem, hogy büszke vagy rá, nagyon ügyes! :lol:
bébic

erintettek, mar oda is ert a csomag hihetetlen gyors volt!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Párom a kövi 2 napban csak aludni jön haza a melója miatt :( , legkorábban előreláthatólag vasárnap tud elugrani a cuccért.
Vagy hétközben 6 után.
Írsz majd nekem címet, meg hogy Anyukádnak mikor jobb?
bébic

GAbi!
Látom rákaptál a receptes topikra te is! :lol: :lol:
Èn is sokat puszilgatom Vinzentet, állandóan. El fog kopni... :oops: :P

Orsi!
Aranyosak ezek a puszik! Nálunk van még a megeszlek puszi is! :wink: :wink:
susy75

Gaby ezek a tortaformák standardek, de ha mondjuk nagyobb formát kapsz arányosan növeled a mennyiséget, mondjuk 7 tojásra.
Ne puszilgasd a gyereket????? Hát noooooooooooooooooooormális? Dani akkorákat kacag, mikor az apja puszilgatja a hasát, hogy csak na!

Vera most leragadtam, mégis költöztök?

Laura nagy gratula a fiadnak, ügyi volt!

Kép

Kép
dcili81

Bkati tegnap volt az iwiw-en, de nem válaszolt az üzenetemre.

Kép
Kép
szeles4

Laura! Boldog 15éves évfordulót! Ennél jobban nem is lehetett volna ünnepelni! Ügyesen feltaláltátok magatokat!
Szeretném megkérdezni, hogy a DM-es pontjaid mevannak-e még?
Gratulálok Zalánnak! Büszke is lehetsz rá!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Orsi: gratula a sulihoz. húú már én is úgy várom a szeptembert akkortól ismét iskolás leszek. Úgy hiányzik. :roll:

Laura: gratula az évfordulóhoz, és szintén nagy-nagy gratula Zalánnak! :D

Puszi: Mi az, hogy ne puszilgasd a saját gyerekedet. Brrrrrrrrrrrrrr!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.23 21:46-kor.
Vendég

Egyszerűen tündériek a gyerkőcök!!!!
Nem lehet betelni velük. :D :D :D
Vendég

Enikő! Sajnálom, de kidobtam. Bocsi!!! :?

Kép
Kép
szeles4

Laura:Boldog évfordulót nektek!!!!!
És gratula nagy fiadnak,hihetetlen milyen okos :D

Bébic:járóka,juhhhééé!tök jó h kaptok :lol: :lol:

Lányok köszönöm mégegyszer a tanácsokat... :lol: holnap ki is próbálom az az adagolót amia Panadolhoz volt :D

Orsi:megkérdeztem apát,azt mondja nem szokott csinálni mert mindig el tudta eddig adni a mézet(frissen)

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?