Sziasztok!
Üdvözlet mindenkinek! Köszönöm, hogy keresgéltek időnként engem is, sajnos, vagy nem is tudom, hogy sajnos-e, Vikó mostanában nem marad el egyedül és aludni sem akar, így az egész napomat lefoglalja, mostanában, hogy aludjon 3 órákat sétálgatok vele, kimegyünk a Farkaserdőbe és ott szuperül tud szundizni, csakhát ott valahogy még nincs internet, pedig ott tudnék időt szakítani. Bár tuti felébredne, ha észrevenné, hogy mást csinálok. Így aztán estére olyan vagyok, mint az a mostott... és megyek aludni, ahogy letette a fejét és elaludt. Ettől függetlenül imádni való, csak fárasztó. A héten kaptuk meg az 5 hó oltásokat, de hőemelkedésen kívül semmi gond nem volt, még sírni sem sírt többet, bár nehéz már többet nyekeregni.Amúgy fejlődik rendesen, adokinéni telejesen meg van vele elégedve, mert beérte a mezőnyt súlyban és magasságban is, bár nem számít a legnagyobbak közé. Az oltásnak köszönhető vagy másnak, de a héten azért sikerült itthon is altatni kicsit és mit szerettem volna, hát netezni, és ki voltunk csukva... Rögtön szóltam Zolinak, hogy intézkedjen, mostanra lett net végre... Különben volt már, hogy elolvasgattam a hozzászólásaitokat, de mire az irásra került volna a sor, Vikó rákezdett...
Szóval bocs', amiért ritkán jelentkezem.
Most úgy döntöttem inkább csak az utolsó hozzászólásokat olvasom el és inkább írok, biztos, ami biztos.
Szirom, Hanzika:
Szívesen megyünk a talira, de mikor és hová kellene menni és mit vigyünk? A héten bizti még benézek, úgyhogy ha publikus, akkor írjátok meg, ha nem akkor a mail cím:
m.mihalyvari@freemail.hu Előre is köszönöm. Ja, ezzel kapcsolatban még egy kérdés, hogy Zoli is jönne, ha nem gond.
Szirom:
Miksa nagyon aranyos a képeken. Valami hasonló pozícióban már Vikó is üldögél. Simán megtartja magát kb. 4,5 hónapos kora óta, ha meg tud támaszkodni a kezével. A babakocsiban is csak üldögélve hajlandó ellenni, míg el nem alszik. A dokinéni, meg mindig leszúr minket, hogy nem tesz jót neki, de mit csináljak, jöjjön ide és hallgassa ő egész nap a nyekergést, ha bírja, mert háton folyamatosan nyekereg, a hasonfekvést meg még mindig nem csípi, pedig amúgy meg tud fordulni, meg szerintem elég erős már a mászáshoz is, csak lusta megpróbálni. Úgyhogy marad az üldögélés, így mindent meg tud szerezni és amit lehet meg is kóstol. Csak felhergeli magát azon is, ha nem tud bekapni valamit, mondjuk a labdát, valahogy nem fér a szájába...
Látom a képeken, Ti is olyan összerakható puzle játszót csináltatok Miksának. Mi is ilyet készítettünk Vikónak, de én csak fürdilepedőn merem őt rátenni, simán nem mertem, aztán egyszer jött belőle kicsi tejcsi és lefolyt a fürdilepedőre és egy lilás rész felett volt és a fürdilepedő lila lett, így aztán most már végképp nem teszem őt csak úgy rá. Ti hogy csináljátok? A fürdilepedő jó, csak csúszik alatta és a mozgást kicsit nehezíti neki.
Erika:
Nekem Szirom és Krisztocs ajánlották Dr. Hammersberg Elemért, és ráadásul félidőben kerültem hozzá, de nagyon rendes volt, mintha mindig hozzá jártam volna, úgy állt a dologhoz. Aztán jó alaposan nem sikerült nála szülni, mert Vikó 1 hónappal előbb érkezett és még faros is volt, így átküldtek azonnal a Szabolcs utcai kórházba. 36 órát feküdtem a szülőszobán, mert mindenféle gyógyszert kaptam, hogy biztos ne legyen gond a babával és még ott a szülőszobán másnap (éjfélkor kerültem be) meglátogatott, pedig akkor műtötték sérvvel. Aztán vállalta, hogy hozzá menjek a kontrollra 6 hét múlva és akkor is nagyon rendes volt, szóval én csak jót tudok róla mondani, ami a terhesgondozást illeti, akármilyen problémám volt, nyugodtan felhívhattam.
Ja, én is Kápmegyeren lakom, pontosabban kicsit előbb, a patak másik partján, de oda számítom magam.
Na, most megint mennem kell, de mindenkit üdvözlök és akkor írjatok légyszi a talival kapcsolatban. Köszönöm.
Marycus