Új privát üzeneted érkezett!

Mushi! Kicsi Sophinak is nagyon boldogságos szülinapot!!!! Nagyon szépen nőtök Ti is! Gratulálok! :)

Szundikendő nekünk is van: én csücsinek hívom... Egyelőre csak nappal adom oda Mesinek, de nagyon jókat játszik vele: bújócskázik stb... :lol:

Gabi! Kiskobold mimikája az enyémmel vetekedik! Angyali! És Lyndee! Arni mintha fogyott volna pofira! Nagyon helyes!
sinaszi

Vera, privi ment! Iza pedig gyönyörű! Pláne a 4 hós képen!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Annyira gyönyörűek a gyerkőcök, hogy nem is tudok betelni velük!

Vera: sajnálom :( Tudom ,hogy nem vigasztal, de ha lenne 160 pénzem, akkor gondolkodás nélkül odaadnám nektek.

Solya: hétvégére teféle husit tervezek (Susytól loptam az ötletet, hogy szétnézzek a recipés topikban :oops:), és azt akarom kérdezni, hogy a marinált csirkecombnál a sütéskor is benne hagyod a tepsiben az alufóliát a husi alatt? És csak simán betolod a sütőbe és kisütöd? Fólia sem kell rá?

Kép

Kép
gabilany79

Vera! Sajnálom! :cry:
De azért ne adjátok fel, hátha mégis sikerül pénzt szerezni!
Iza gyönyörű! Nem is változott sokat.

Gabi! Kiskobold viszont tök sokat változott, kerekebb lett a pofija!
Milyen kanala van?

Lyndee! Arni édes! Ő is sokat változott!

Köszönöm Gergő köszöntéseket és dícséreteket!

Kép
Kép
Kép
erika26

aida: azt nem tudom, hogy csak kispesti babákat vesznek fel vagy máshonnan is de megadok egy tel.számot és ott tudsz felvilágosítást kérni. 06-1-282-6474

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi, köszönöm!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Odett 3 naposan
Kép

1 hónaposan:
Kép

2 hónaposan:
Kép

3 hónaposan:
Kép

4 hónaposan:
Kép
Vendég

Erika: jó kérdés, még karácsonyra kapta az egyik nagyitól, és a kanálon nincs márka, én meg már nem emlékszem :roll: :? Azt tudom, hogy kettő volt egybe csomagolva és ez olyan, hogy kifehéredik, ha forró benne a kaja (aminek nem túl sok értelmét látom, de mindegy). Talán MAM-os :?

Kép

Kép
gabilany79

Kép születés Kép gratisba 2 naposan Kép ~1 hónaposan Kép 2 hónaposan Kép 3 hósan Kép 4hónaposan

KépKép

Kép
orsimorsi

Gabi: Ha MAM-os, akkor annak azt hiszem a nyelére van írva, csak alig látszik. Nekünk olyan van, 2 volt 1 csomiban, és az is olyan forróra fehéredős.

Aaaaaaannyira édik a bébik, lányok! :lol:
Én is szedtem össze Ákosról:

Kép szülinapon :)

Kép 1 hónapos

Kép 2 hónapos

Kép 3 hónapos

Kép 4 hónapos

...és ezzel kívánok mindenkinek szép álmokat! :D
bébic

Manna,
Matek és statisztika vizsgaelmaradásom van, tavalyi vizsgaidőszakot 50%-ban kórhiban töltöttem, egyébként nemzetközi gazdálkodást.

Boci,
Van szopikendőnk, kétféle is, mindkettőt fogja, az egyik tigrincs (micimackó) a másik pedig egy pihe-puha pelus négybe vágva. Így legalább mindig tudok belőle tisztát produkálni.

Velünk minden rendben, Marci tünemény, eszik, alszik, játszik. A szokásos, a sétáknál meg továbbra is dumál ezerrel a babakocsiban/ból. Mindenkire somolyog aki odahajol és mond 1-2 kedves szót.
Lassan kénytelen vagyok levágni a haját, brutál hosszú.
Holnap leszünk 4 hónaposak :lol:

és akkor képekben is

1 naposan
Kép

1 hónapos
Kép

2 hónapos
Kép

3 hónapos
Kép

4 hónapos (2 db)
Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!!!

Szorsi:Odett nagyon ügyes volt :lol: :lol:

Boci:nagyon édes Marci és tök jó a játszószőnyegetek(már amit látni belőle :lol: :lol: )

Vera: :cry: :cry: :cry: remélem hamar megoldódik a lakás probléma

Mush:nagyon jó ötlet ez a "hogyan fejlődik" dolog :lol: :lol:

Erika:Boldog 4.hónapot Gergőnek :lol: Én is ilyen kengurut néztem először mikor kengurut kerestem,és az ára sem rossz.

Bébic:dettó Olvér is napok óta teljesen más,napközben pl alig tud elaludni,csak kínlódik és van hogy napközben csak egyszer alszik kb fél órát...nem értem én ezt :roll:

Boci:nekünk is van szundikendőnk,úgy kaptuk egyik bnőmtől(babylove-s macis),Oli csak ezzel alszik el,mindenhova visszük ő is imád gyűrögetni :lol: ja egyébként én is ilyen voltam és Réka is a mai napig az én régi pólómmal alszik el :roll: :D

Jaj mindenki babája annyit nőtt és annyira gyönyörűűűűű :lol: szerintem a decemberi babák a legszebbek :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi:igen alatta hagyom a fóliát,nem kell zsíradék sem hozzá,és nem kell fólia sem a tetejére :wink:

Nálunk:Réka sajna beteg és ahogy nézem Oli is kezdi szépen lassan elkapni már szörcsög az orra,és közbe köhécsel is :roll: lehet holnap meg sem kapjuk az oltást,ja és nekem is fáj a torkom :?
Ma voltunk masszázson Öcsipöcsi nem nagyon díjjazta a mai alkalmat,főleg az arc-masszázst,na de talán majd legközelebb :wink:

solya051020
Káld

[quote]H írta:asról hátra már régóta, de hátról hasra még csak egyszer-kétszer sikerült.

Zseb! Hannának is. MA! Jeeeeeah!
Bizony nagyon igazi a szemüveg.

Musi! Pl: http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.html?q=nyakp%E1rna

Cumikérdés megoldva...ma vettem három Mam-ot, és láss csodát, elsőre bekapta!

Solya! Köszi! Tecccccik ;)

[quote]Z írta:öldi:

ja igen péntek nekem jó, hol találkozzunk?
nekivágok bkv-val a városnak...

Hú, de jóóóóó!
Jászai? Mkor? nekünk 9-12 vagy 3-7-ig bármikor jó.
Ki jön még?

Kép
zölddisznó

És akkor az én képeim

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

solya051020
Káld

Zöldi:örülök!!!!!!

solya051020
Káld

Ja és egyik nap az jutott eszembe hogy nem is olyan régen még annyi emberke jelentkezett be mint zúgolvasó,és azóta sem írtak..tessék írni,jelentkezni!!!!!!!!!
És mindneki aki már régen írt!

solya051020
Káld

Orsi! Kenguru: fél óra után ha elfárad, akkor szerintem nem jó neki az a kenguru/kendő, vagy nem jól kötöd meg.

[quote]A írta:nthony mekkora paraméterrel rendelkezik???

...na de Mágnes! :oops: :oops: :oops:

[quote]T írta:ényleg használ valaki szundikendőt, mármint a baba???

Boci! Szigorúan üres az ágy! Semmi fulladásveszélyes cucc nincs bent éjjelre.

Napszemcsi 1790.- volt. 0-2 évesig jó a méret. A Baby banz egy fokkal jobb : http://www.dealtech.hu/babybanz.htm

Trombi! Nekem a Római is kiváló. Solya?

Kép
zölddisznó

Zöldi:ezt nem értem... :oops: mit szeretnél kérdezni?

solya051020
Káld

Nem Solya, Orsi. Bocs.

Kép
zölddisznó

Zöldi:semmi,okés :lol:

solya051020
Káld

Zöldi: Római?
hmm az már egy picit messze van.
oda már csak kocsival tudnék menni, viszont előre nem tudom bekötnia légzsák miatt, hátra megnem látom, hogy mi van vele....mindjárt jövök, felébredt

KépKép

Kép
orsimorsi

15 perces
Kép
1 hónapos
Kép
2 hónapos
Kép
3 hónapos
Kép
4 hónapos ...meg egy kicsi
Kép
majdnem 5 hónapos
Kép

Kép
zölddisznó

...akkor legyen holnap sziget!

Ki jön még?

Kép
zölddisznó

zöldi:az mitől lehet, hogy kb 4 napja Réka záptojás szagúakat pukizik,de vmi fertelmesen büdös emellett a széklete nem szép sárga ahogy egy anyatejesnek kell lennie hanem zöld és szúrós szagú,de nincs hasmenése sőt két naponta van csak széklete,nem folyik az orra, nem lázas, jó a kedve, eszik rendesen, semmi infekcióra utaló tünete nincs...szted?
mitől lehet ez, amúgy utána néztem az aloe gélnék és azt írták, hogy iható szoptatás alatt, okozhat ez ilyet?
nem hinném, hogy az ő kis bélrendszerébe már lerakódtak volna ilyen mennyiségű méreganyag ami ezt okozná.

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic:
én Sorin dolgozom, és tudom, hogy van bölcsi! A templom magasságában van, pontosan nem tudom melyik utca.

Szundikendő:
Alváshoz én sem adom oda neki, egyenlőre még rágcsálni, gyűrni szokta, majd, ha nagyobb lesz, akkor megkaphatja (amikor már le tudja szedni az arcáról)

Képeket majd teszek én is ,de Bence ébredt. :))

Kép
Kép
Kép
mágnes

na felhívtam a gyerekorvost és azt mondta mivel múlt héten beteg voltam elkaphatta és megtámadta a bélflóráját és ettől lehet, azt mondta adjak normafloret...

KépKép

Kép
orsimorsi

zöldi:
inkább a du 3-7 időszak a reálisabb nálunk néha a reggeli szopi után bealszik 11-12ig is, igaz utána már nem nagyon alszik:)
arra gondoltam, hogy amikor indulunk rád csörgök és ahhoz képest egy óra múlva érünk ki kb...ha ez neked is jó,
úgy tervezem,hogy Ferenc krt. metró, onnan meg kombinoval a sziget bejáratáig.

elviszem a kendőt és megmutatom, lehet,hogy te rájössz mi lehet vele a baj.

KépKép

Kép
orsimorsi

orsimorsi. miert nem veszel vmi ilyesmit?
http://www.halfords.com/webapp/wcs/stor ... yId_165597

brutal napok vannak mogottem. majd jelentkezem

KépKép
KépKép
mush589

lanyok. tudnatok javasolni altatodalokat?

KépKép
KépKép
mush589

fantasztikusan szepek a babak es gyonyoruen fejlodnek!! sajna nekem meg nem sikerult leszedni a eprol a 4 hos kepeket, de amint sikerul majd en is felteszem oket, ha mar en voltam az ertelni szerzo. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Orsi! Szerintem lehet az aloetől is.

[quote] írta:gy tervezem,hogy Ferenc krt. metró, onnan meg kombinoval a sziget bejáratáig.

Ne a szigeti bejáróig, mert ott nem lehet átmenni - elcseszett sok lépcső van. Szerintem Jászai. Akkor 3 és 7 között. Úgy tökéletes, ha hívsz előtte.
Zsiráf, Manna, Vera?

Musi! Brutál nagy alvást kívánok neked!

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóMusi! Brutál nagy alvást kívánok neked!

en is magamnak! :cry: :wink: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Olyan jó nézni a képeket! :) Vannak babák, akik nagyon sokat változtak, és vannak, akinek a vonásai megmaradtak :)

A mieink:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1240477333.3764.jpg[/img] 17 percesen

[/img] Kép 1 hónapos

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1240477377.785.jpg[/img] 2 hónaposan

[/img] Kép 3 hónapos Bence

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1240477436.1014.jpg[/img] 3 és fél hónapos (mi még itt tartunk :) ) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

jajj majdnem elfelejtettem!
Sina, Zöldi: ti ajánlottátok, hogy jönnétek Harasztira, hát szívesen látunk benneteket bármikor (feltéve, ha itthon vagyunk ) :wink: :lol:
A többiekre is vonatkozik !

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Húúú de sokat nőtt mindenki!
Mushi: ez a fotósorozat dolog nagyon jó ötlet volt. :D :D :D
Olyan jó nézegetni a babákat. És milyen gyorsan röpül az idő. Még most születtek. :roll:
Ja! Én is kivánok neked jó nagy alvást és pihit!!!

Mióta hazajöttünk egyszerűen nem érem utol magam. Olyan jó volt a múlt hét, hogy nem kellett csinálnom szinte semmit. Mióta itthon vagyunk egyszerűen semmire sincs időm.
Lelkiismeret furdalásom van mert nem tudok a gyerekkel eleget foglalkozni, pedig próbálok mindig akkor ténykedni mikor alszik. pl. most. húúú de depis vagyok most brrrr.... el is dugulok
Vendég

Sziasztok!

A héten most tudok leülni rendesen a gép elé. Minden napra volt program nagyon elfáradtunk!

Kedden voltunk ortopédián, minden ok, lebasztak minket, hogy miért nem 3 hónaposan voltunk, mert nekünk azt mondták, hogy 3 hónap múlva kontroll, de nem is érdekel.
Tegnap voltunk védőbe, 8 kiló és 69 cm. Ma meg megkaptak a 4 hós kötelezőt, csak egy picit sírt. Vinnem kell laborba, mert egyfolytában hőemelkedése van, és a dokinak ez annyira nem tetszik.

Két napja azt vettük észre, hogy amikor megfürdetjük, a kukacán alig lehet visszahúzni a bőrt. Tegnap a védőnő visszahúzta, estére tök piros lett. Ma megmutattam a dokinak, azt mondta minden ok vele, lehet kicsit le volt tapadva, de semmi baja. Kenjem Betadinnal, nehogy fertőződjön.

Úristen ennyit írni, na visszaolvasok!

Berni elég durva helyzet! Nálunk van olyan, amiről én tájékozatom a védőnőt…
Mi sem adtuk be neki, bukás meg miegymás miatt. A doki meg sem említette, hogy be kellene adni…

Orsi nagyon boldog szülinapot utólag is!!!!!

Andy nem semmi husiban van a leányod. Nagyon aranyos!

Mági remélem Bencével minden rendben lesz!

Solya tök jó, hogy rendbe jöttél. Danim is szinte a bal kezével nyúl a játékokért, de van, amikor a jobbal…

Gaby :D:D:D:D, hát nem lehetett semmi a fiad. Ma Dani a dokinál pisilte le az apját…
Nekem nem kell már a Babamókát bevetnem, ha fordulni akar a gyerek…., megcsinálja magától…

Vera ez tök szuper, de jó legalább kényelmesen el fogtok férni az új lakásba. Mikor költöztök? Most olvasom…. :(

És végigolvastam mindent, nagyjából képben vagyok…
Minden bébibogyó gyönyörű, és valóban a mi gyerkőceink a legszebbek a fórumon!!! :D :D :D :D :D

3 naposan:
Kép

1 hónaposan:
Kép

2 hónaposan:
Kép

3 hónaposan:
Kép

4 hónaposan:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Kép szuleteskor
Kép 11 orasan Kép 1 hos Kép 2hos Kép 3hos Kép 4 hos

KépKép
KépKép
mush589

Fiús Anyuk:
Vissza kell húzni a bőrt a fütykösön???? Mert nekünk nem mondta egy szóval sem a gyerekdoki, és én azt hallottam, hogy csak 1 éves kor után szabad. Most akkor mi a helyzet??? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, pont ilyen bajunk volt a héten, és azt mondta a gyerekorvos, hogy 3 éves koráig nem is nyúlnak hozzá, de nekünk tegnap visszahúzta a védőnő, mert le volt tapadva....

Kép

Kép
dcili81

cili:húúú... letapadva? Na asszem a következő oltásnál megnézetem, hogy rendben van-e a fütykös... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nyugi nem volt vészes, és nem is fájt neki, de azért jobb megnézetni, nehogy aztán ne tudjon pisilni!!!!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!!!

Mági:nekem védőnő is azt mondta amit hallottál hogy 1éves koráig hozzá ne nyúljak..hát én szótfogadok neki :lol: :lol:

Cili:szuper h minden ok a csípővizsgálaton.És nem semmi paraméterei vannak a legénynek :lol: :lol: remélem minden okés lesz a laborban

Voltunk dokinál,úgy volt h oltást kapunk de aztán mégsem kaptunk(gondoltam is)Oli reggelre nagyon benáthásodott és köhög is,szerencsére láza nem volt(kopp,kopp)torka nem piros,meg is hallgatta elég becsülettel(nem szokása)a doktornő mindenhol és azt mondta szép tiszta,de azért mennem kell délután a rendelésére ír köptetőt meg vmi másik gyógyszert Olinak.
Védőnő mondta hogy most ez a divat megint,és sok a hörkurutos beteg,most azon parázok nekünk ne legyen...de remélem a gyógyszerektől nem is lesz.

solya051020
Káld

Vera:hurrrráááááááá de szupi,örülök neki :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

na jól van írok írok de ez meg lemaradt súlyunk 7280g(két héttel ezelőtt:6700g)hosszunk:66cm(két héttel ezelőtti hossz:63,5cm)

solya051020
Káld

Sziasztok!

Mági! Mostani dokink szerint sem kell még hozzányúlni, de Gergővel egy idősebb dokihoz jártunk, ő finoman visszahúzta már néhány hónapos korában. De ha jó nagy sugárban tud pisilni, akkor nincs gond. Márpedig Szabi ezt előszeretettel bizonygatja tisztábatevéskor :) .

Megjött az értesítés, Bogit felvették a 6 osztályos gimnáziumba reál orientációra!!!!!!! Nagyon szerette volna, és sikerült!!!
Zöldi! Bizony, volt felvételi (írásbeli) és figyelembe vették a felvételkor! (csak emlékszem, egyszer írtad, hogy nem lehet felvételiztetni)

zsebi_baba

1 oranyi siras utan, nagy nehezen elaldut a kezemben, es most a kisagyban van, hat meglatjuk majd hogy meddig.
miert nem alszik ez a pici lany??? 24 orabol kb 10-11-t alszik. ez 4 honaposan nagyon keves!!!

KépKép
KépKép
mush589

Mush nekem is ez a gondom, bár most Dani alszik, megkapta a 4 hós oltást..., már több, mit 2 órája durmol.

A védőnő szerint lehet neki ennyi alvás elég..., na ja csak estére annyira nyűgös lesz, hogy nem lehet vele bírni. Most azt csinálom, hogy este is kiviszem, olyan 6 és 7 között, és még ha csak fél órát is, de pihen...

Kép

Kép
dcili81

Most csak fotók! Később visszajövök! :lol: :lol:
Kép születéskor
Kép 1 hónapos
Kép 2 hónapos
Kép 3 hónapos
Kép 4 hónapos
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: