Sziasztok!
A héten most tudok leülni rendesen a gép elé. Minden napra volt program nagyon elfáradtunk!
Kedden voltunk ortopédián, minden ok, lebasztak minket, hogy miért nem 3 hónaposan voltunk, mert nekünk azt mondták, hogy 3 hónap múlva kontroll, de nem is érdekel.
Tegnap voltunk védőbe, 8 kiló és 69 cm. Ma meg megkaptak a 4 hós kötelezőt, csak egy picit sírt. Vinnem kell laborba, mert egyfolytában hőemelkedése van, és a dokinak ez annyira nem tetszik.
Két napja azt vettük észre, hogy amikor megfürdetjük, a kukacán alig lehet visszahúzni a bőrt. Tegnap a védőnő visszahúzta, estére tök piros lett. Ma megmutattam a dokinak, azt mondta minden ok vele, lehet kicsit le volt tapadva, de semmi baja. Kenjem Betadinnal, nehogy fertőződjön.
Úristen ennyit írni, na visszaolvasok!
Berni elég durva helyzet! Nálunk van olyan, amiről én tájékozatom a védőnőt…
Mi sem adtuk be neki, bukás meg miegymás miatt. A doki meg sem említette, hogy be kellene adni…
Orsi nagyon boldog szülinapot utólag is!!!!!
Andy nem semmi husiban van a leányod. Nagyon aranyos!
Mági remélem Bencével minden rendben lesz!
Solya tök jó, hogy rendbe jöttél. Danim is szinte a bal kezével nyúl a játékokért, de van, amikor a jobbal…
Gaby
:D:D:D, hát nem lehetett semmi a fiad. Ma Dani a dokinál pisilte le az apját…
Nekem nem kell már a Babamókát bevetnem, ha fordulni akar a gyerek…., megcsinálja magától…
Vera ez tök szuper, de jó legalább kényelmesen el fogtok férni az új lakásba. Mikor költöztök? Most olvasom….
És végigolvastam mindent, nagyjából képben vagyok…
Minden bébibogyó gyönyörű, és valóban a mi gyerkőceink a legszebbek a fórumon!!!
3 naposan:
1 hónaposan:
2 hónaposan:
3 hónaposan:
4 hónaposan: