Új privát üzeneted érkezett!

Nekem refruxom van és rekesz sérvem....terhesség alatt anno a dokim csak a Maalox-ot engedte és azóta is!A tablettát...
A refrux okozza a torokban az égő érzést...amit szinte ki tudsz hányni...legalábbis Én ki tudom...szódabikarbóna egy átmeneti segítség...de az meg fekélyt okozhat!
A gyomor felnyomódik a terhesség miatt,és a gyomor száj kicsit nyitottabb!
Nekem csak a Maalox jó!A refrux gyógyszert nem szedhetem terhesség alatt!Keksz-prézlis dolgok engem jobban irizálnak!-ja és ami nagyon gáz...a banán evése után!

Kép Kép
Ja és nálunk 16.héten(ha elmúltál 35éves),26.héten és a 36.héten szigorúan nézik a terheléses cukrot!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Mi is megyünk a 4D Genezishez, május 7-én!!! Majd küldök képeket! (képzeljétek én kötöttem velük finanszírozási szerződést az ultrahangra, amivel dolgoznak :lol: :lol: )

Hú, és úgy néz ki, hogy megtaláltam a menyasszonyi ruhámat, megpróbálom feltenni :lol: Kép ruha

Rilla, gratulálok a cukrodhoz :lol:

Madaran: én is így vagyok ezzel a ruha dologgal... Igaz, hogy az ember nem hordja sokáig, de én sem szeretek mindig ugyanabba a ruhába lenni. Én vettem két mindennapos-dolgozós nadrágot, meg egy világosabbat, amiből rövidet is lehet csinálni. Ezekkel már tök jól elvagyok :) :)
Emlékszem a Szent Péter esernyőjére, az mennyire jó kis könyv :lol: :lol:
[/img]

Kép

Kép
dbea

Huu, Kandi :lol: ez nem lehet vmi kellemes!!! (ki is tudod hányni??) néha lefekvéskor én is érzem, hogy több a savam a kelleténél, de ilyenkor iszom egy kis tejet és semmi bajom.

Dbea :lol: :lol: Nagyon szép a ruhád!!! Így szemböl nem is látszik a pocid!!!

na, találtam mákigubi receptet, már meg is csináltam. Most már csak attól félek, hogy az egészet befalom, mielőtt az uram hazajön... :wink:

azért az elképesztő, mennyire különböznek a kötelező vizsgálatok még országon belül is!!!
Most mát tényleg érdekelne, nálatok eddig hányszor volt ált. vizelet, ill. teljes vérkép. Csak én vagyok hülye, hogy keveslem az eddigi egyet????????? :?: :?:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran,
nekem a védőnő néz mindig vizeletet olyan tesztcsíkkal. Egyszer nem volt jó, akkor elküldte laborba, ott meg már jó volt. Azóta vizeletet nem néztek. Teljes vérképem ma volt a második, de csak azért, mert Rh negatív vércsoportos vagyok, ezért kellett ellenanyagot nézetni, és ha már szúrnak nézetett vérképet is. Rh+ anyukáknál hivatalosan csak a 32. héten van újra egy vérképnézés. Nekem, mivel nézték most, csak a 36-on lesz újra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Névnaposok: Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Voltam dokinál sajna kinyiltam igaz csak egy szűk ujjnyira. Remélem nem lesz baja a picikémnek nem kapok el semmit. Szóval fekvés ezerrel csak hát Jázmin mellett ez elég körülményes, de azt mondta a doki reméli, hogy nem kell végig feküdnőm. Ebben nagyon reménykedem.

Remélem mindenki jól van és sajnálom a diétázókat, de nézzük a jó oldalát nem lesz túlsúly:-)))))
Na ez vicc volt tudom milyen rossz ha diétázni kell nyáron se görögdinnye se fagyi. Ez szörnyű.

Bea: nagyon csini ez a ruci, szép leszel a nagy napon.

Puszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Anna!Simán.....a refrux- egy tünete is ez,hogy ennyire fel tud jönni...3éve fekélyes lett a nyelő csövem tőle...mert annyira felmaródott!
Bea!Nagyon szép vagy ebben a ruhában!!!! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Irdab,
a tesztem eredménye: Boci csoki nyuszit nem eszek többet. Még olyan 80 perc után is 7,3 volt :cry: Most már tényleg leállok a bűnözéssel, nehogy később gond legyen... :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Madaran,nem vagy te akkor olyan szigorú!:) Nekünk nem volt kötelező olvasmány a Sz.P. esernyője :oops:
Nekem is még csak egyszer nétek a laborban vizeletet,meg vérképet.De havonta a védőnő megnézi tesztcsíkon.Egyébként anno Szolnokon minden hónapban néztek rendesen vizeletet.

Dbea,csini leszel a menyasszonyi ruciban,nem is látszódik benne a pocakod :wink:

Kandi,micsoda figurák!:)

Ildi,és gyógyszerszedés után is nézted már a vérnyomásodat?

Linácska,megy a drukk holnapra Lilinek,hogy jól viselje a szurit!

Rilla,gratula a jó eredményekhez!:) Egyél csak azt amit szeretnél.Szerintem rosszabb ha nem esszük meg amit kívánunk,mintha megennénk.

Mimi,kicsavarogtátok akkor magatokat a múlthéten :wink: Kell is néha :)

Kép
Kép
tundi24

tundi:
Meg nem mertem gyogyszer utan, mert gyogyszert ma kezdtem csak szedni es amig hat az eleve 4-5 nap... Ami szamomra furi, hogy itthon mindig sokkal jobb eredmenyeket merek, mint a dokiknal... Lehet stresszre megy fel. :roll:

linacska:
Boci csoki nyuszi: nyammmm... Hat nekem is le kell ezekrol mondanom.

dbea:
Nagyon nagyon szep a ruha es neked is nagyon jol all! :)

beus:
Hat remelem meghozza a fekves a hatasat es nem lesz gond. Nekem a 35. heten nyilt ki Timinel a mehszajam, 10 napig fekudtem csak (persze nagyon feltem, ugyhogy meg sem mozdultam, max WC), mert a betoltott 36. het utan mar nem kellett es tulhordtam a vegen Timit 4 nappal. Az utolso hetekben mar mindent megtettem, hogy szulhessek... de nem akart kibujni Timi.

baratodildi

Sziasztok!
Csak gyorsan.
5,7 lett a a terhelt cukrom :lol:

mimi12

Sziasztok!
Kicsit nekem is begörcsölt a pocim, úgyhogy az orvos magnézium-kúrára és fekvésre ítélt a héten. Úgyhogy a héten itthon leszek, laptoppal dolgozom, meg internetezek ágyból, úgyhogy azt hiszem sűrűn jövök!
Marci nagyon aktív ma, óriásiakat rugdos már :lol: :lol:
Bea

Kép

Kép
dbea

Bea, szép a ruhád! Mi ez a finanszírozási szerződés? Nem értem...
Vendég

Sziasztok, apa nézi a focit, és elkoboztam a szgépet. Mert amúgy közbe is nyomja laptopon általában :roll:

Bea: hát nem jó hírrel jöttél. Próbálj feküdni. Azt hiszem írtad annó, hogy anyukád veletek lakik, és gondolom csak tud segíteni?!
Lehet hogy most pár nap szigorú fekvés és utánna minden jó lesz.

Ildi, előtte is ilyen magas volt a vérnyomásod?

Mindenkinek gratula a szuper cukor értékekhez.

Linácska, jaj, pedig azt hittem már teljesen bűnözhetsz. És amúgy kaja után mennyi a normális mérési érték? Már olyan jó eredményeid voltak! :twisted:

Én ma a diétától nagyon tele vagyok. Elötte nem is ettem ennyit és szerintem fogyni sem fogok tőle. Még arra leszek kiváncsi, hogy a nagy wc menni fog e?

Ma a kiscsajom nagyon elemében volt, annyira izgett mozgott mászott, hogy már fájt is, le is kellett feküdnöm. Egész nap feszült a hasam és hullámzott. Reménykedtem, hogy befordul, mert szombaton még farosan feküdt, és igen :lol: az én kis drágámnak ma már lennt volt a fejecskéja. :lol: a dokinál.

Babóval minden rendben, de dokim mondta h Tatabányára menjek most vérvételre és kedden oda diabetológiára.
Aztán majd meglátjuk mit mondanak, és utánna majd eldönti, hogy Tatára vagy Tatabányára kell e járnom minden héten. :twisted:
Úgyhogy holnap gyüjtenem kell a 24 órás vízeletett is, amit pénteken viszek. Illetve a reggeli utánni vérvételre kell mennem, úgyhogy Mandaran akár össze is futhatunk. Te hányra mész?
Linácska ez a reggeli utánni vérvételt 1 órára rá veszik le?Esetleg nem tudod?

Dbea, ez a ruci csudaszép. Nagyon szép menyaszony leszel.

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
a kaja utánit 60 perc után veszik le.
Ha bármit eszel, és egy óra után megméred, akkor az a cél, hogy 6,7-en belül legyen az érték, az még normális. Nekem amúgy a kajától tényleg jó, de hát valószínű tömény csokit nem kellene azért ennem. Arról meg nem nehéz lemondani.

Tündi,
apa jön velünk szurira, szerintem ő jobban fog szenvedni a várakozástól. A doktorbácsink nem a gyorsaságáról híres.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ildi:ez tényleg magas vérnyomás.De nem lehet,hogy csak afehér köpenytől van?
A dokinál nálam is magas szokott lenni,mondjuk nem ennyire.Itthon pedig teljsen jó.

Irdab.amikor nekem kellett mennem a diabetológiára 90 perc múlva vették le a vért.

Dbea:nagyon szép a ruhád.csini leszel benne :D :D

Mimi.gratu a jó eredményhez :D

Beus:sajnálom,hogy feküdnőd kell,de a baba érdekében mndent.Azért tud neked vki segiteni?
Vendég

Ma tök rossz cukorértékeim vannak. Ugyanazt vacsiztam, amit szoktam, és 8,5 lett. Igaz azt hiszem korán mértem, a férjem mondta, hogy kb csak fél óra telt el. Holnaptól keményen betartok újra mindent, nincs mese...

Tegnap este átjött Lili az én ágyamba hajnalba, mert hogy fura hangokat hallott, és fél, na most már nem is akar ott aludni. Végül úgy sikerült, hogy mondta az apjának, hogy a laptopot tegye oda a szivacsra, és ott dolgozzon mellette. Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből, pedig eddig olyan szépen ott aludt már két hete. Hogy mit hallhatott??????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina:sajnálom A rossz eredményeket.De lehet,hogy tényleg korán mérted.
Én ma vacsira 2 párizsis zsemlét ettem és rá kb 75-80 percre csak 5,5 lett az eredmény.
Vendég

Sissi,
most megint megnéztem, 7,5 szóval megy azért lentebb. 2 párizsis zsemle??? Az már 60 g CH. Nekem csak 30-at szabad vacsizni.
Na mindegy, a lényeg, hogy holnaptól újra megpróbálok mindent betartani, főleg azt, hogy semmi nasi. Az utóbbi napokban csomó sütit is ettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért! Lenne pár könyvem a terhességgel kapcsolatosan, hátha érdekel Benneteket!

Gonzalo Pin, Babánk édes álma (Új ára 3000.-) 2100.-
Lelki köldökzsinór (Új ára 3490.-) 2500.-
Zita West, Gyereket szeretnénk (Új ára 3000.-) 2100.-
Babavárók naplója Meséld el kilenc hónap történetét (Új ára 1490.-) 950.-
Willy Breindholst, Hahó, megérkeztem! (Új ára 1490.-) 900.-

A könyvek a Népstadion és annak környékén vehetők át!
kecskemetiandrea@freemail.hu

Kép
andaka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:31-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anetto,
nem baj, hogy korpás zsemlét ettél, mert ugye ha minden ok, akkor annak sem szabad felvinnie a cukrot, sőt a Boci csokinak, és semminek sem.
Így legalább kiderül, ha baj van. Amúgy nekem csak 6 hetente kell menni ellenőriztetni, és itthon mérni.
Amúgy ezek a normális kaja utáni határértékek, amit írtál. Mondjuk nálunk 5,5 és 6,7, de majdnem ugyanaz.
Én a felvágottak közül inkább a sonkákat kívánom, most is azt eszem, de úgy, hogy vettünk egy darab combsonkát, és azt megfőztem. Meg a kolbászt, meg az ilyen nehéz kajákat. Valahogy lehet, hogy úgy érzem, hogy ha már diétáznom kell, amit megeszek az legyen "igazi" kaja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Tegnap megpróbáltam írni, de mire befejeztem volna, kiugrott a netről és már nem volt hozzá idegem, hogy újra kezdjek írni!De most gondolotam, mielőtt még elindulnék írok pár sort!!

Pocik:Látom, egyre kerekebbek a pocik, és egyre nagyobbacskák a kis Babócák!!!Mi is aranyosak vagyunk ám!!!Teszek is fel a héten képet magunkról!!!

Vércukor:Én jövő héten fogok menni!!Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!!!Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj!!!Nem irigylem azokat, akiknek diétáznia kell!!Fel a fejjel Lányok!!!A kis Manók érdekben mindent :lol:

Alvás:Nálatok is van ilyen vagy csak rám jellemző!?!A héten észrevettem, hogy jobban alszom, ha párnával alá van támasztva a pocakom!!Eddig is tudtam aludni, de most frissebnek érzem magam mikor felkelek!!!

Névnap:ÍGY UTÓLAG KÍVÁNOK MINDEN NOÉMINEK, CSILLÁNAK, ANDREÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Na megyek!Lassan indulnom kell!!!Este jövünk!!!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bener 2009.04.23 05:59-kor.
bener

Linácska:Tudom, hogy miről beszélsz!Nálunk is zghyyanez van a laborban!!!És nálunk mindig az nyüszög a legtöbbet aki ráérne és belefér az idejébe!!És te mehetsz reggel 6.45-re is, de kb. 8.45 lesz mire sorra kerülsz!!!Hála Istennek nem vagyok az a nagy orvoshoz járó, de amit némelyik ember tud művelni?!?!

Kép
bener

Sziasztok Lányok!!!

SOS, aki ismerős a témában, mit gondoltok a vércukorszintemről, most lett meg az eredménye:
- vércukor éhgyomri: 4,0 mmol/l
- vércukor 60 perces (75 gr cukros lötyi után, de 60 !!!! perccel): 6,9 mmol/l

Anetto, ez szörnyű, hogy tejet sem lehet inni, én annyira szeretem a tejet, nehéz lenne nélküle...

Linacska, Neked is sajnálom, hogy magasabb lett az érték, biztos nem könnyű tartani a diétát, de szorítok, hogy sikerüljön lejjebb tornásznod az értéket.

Dbea vigyázz magadra és a kicsire, pihenjél vele!!! Gyönyörű vagy a ruhában, nagyon jól áll!!!

Mimi 12! Hmbori, Rilla! Grat a jó eredményekhez!!! De jóóóó Nektek!!!

Holnap megyek én is védőnőhöz, kedden orvoshoz, azt hiszem előtte telefonálok az orvosnak, hogy ez az eredmény milyennek minősül.... :roll:

Legyetek jók!

Kép
judi79

Jó reggelt !

Judi
Én nem merek nyilatkozni az eredményedről, mert nem vagyok szakértő ! :? De biztosan hamarosan írnak Linácskáék, akik profik benne !!

Beusmimi
Annyira sajnálom, hogy kinyíltál !! :( Pihenj nagyon sokat, bár tudom milyen rossz egész nap feküdni, de a babáért mindent !!

Linácska
Én amiatt már nem szeretnék aggódni, hogy előbb nézték meg a vércukromat pár nappal, inkább örülök, hogy jó lett az eredményem !....meg a doki csak tudja, hogy miért ilyenkor küldött el ... :roll:

Hmbori
+ 8 kg ...ez csak 2 kg különbség hozzám képest, és te már 1 hónappal előrébb jársz tőlem....remélem 1 hónap alatt én sem szedek fel 2 kg-nál többet ! :shock:

Madaran
Drukkolok Neked holnapra !!
Nálunk teljes vérképet a terhesség alatt 3x csinálnak (terhesség legelején, 24. héten és a 36. héten).
Vizeletet pedig a védőnő minden alkalommal megnézi tesztcsíkkal !

Dbea
Nagyon szép a ruhád, nagyon jól áll rajtad ! :D

Mimi
Gratulálok a szép eredményhez !!

Irdab
Hanyadik héten kell a babának befordúlnia lefelé ??

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Úgy néz ki hogy kezdek rendbejönni. Ma reggelre már csak kicsit fájt a torkom. Nem is bánom hogy már elmúlik, mert tökre aggódtam hogy a Hajnusnak ettől nehogy valami baja legyen.
És nem tudom hogy ettől vagy a diétától de 1 hét alatt 3kg-ot fogytam, nekem azért ez kicsit rémisztőnek tünik.

Mostanában nagyon rosszúl telnek az éjszakáim. Állandóan forgolódom majd meg zavarodok úgy fáj a hátam. Ti hogy álltok ezzel?

És ami a legfontosabb, tegnap nem tudtam jönni ezért így utólag most kívánok NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN CSILLÁNAK ÉS NOÉMIEK!

DBEA: nagyon jól áll a menyasszonyi ruha rajtad, igazán csini leszel!
Vendég

Sziasztok,
hogy vagytok ma? Minden diétázónak erőt, a fekvőknek pedig derűt és kitartást!!! Gondoljatok arra, amikor már egy egészséges és gyönyörű babát tologattok a cukrászda/zöldséges felé, ahol a kedvenc friss sütitek/görögdinnyétek vár! Ki fogtok tartani addig, ne hagyjátok a negatív gondolatokat felszaporodni!!!

Anettoo - Szia, madárrezervárumban Biharugrán voltunk, és tényleg hihetetlen élet volt, egészen feltöltődtem. Jó érzés arra gondolni, hogy majd nemsokára Ákoskát is visszük magunkkal mindenfelé, amit mi már ismerünk. Szeretnénk úgy felnevelni, hogy harmóniában maradjon a környezetével - azaz ismerje, értse a működését. (Azért ne hidd, hogy hogy teljesen zöld vagyok, pl. ez a "csak textilpelust a gyerekre"-dolog egyáltalán nem hoz lázba.... :oops: ).
Te hogy vagy ma?

Earhart - Kata,
beírnád a klassz táblázatodba a következő doki-vizsgálatot: 05.06. Köszi!

Lányok, az a helyzet, hogy mi még nem voltunk 4 D-n. Lehet, hogy most ezzel szégyentáblára kerülök, de eddig folyton izgultunk valamiért (Down-kór-szűrés, amnio stb.), aztán jött a terheléses cukor, és valahogy nem mertünk bejelentkezni... Most, hogy május elején csak egy sima vizsgálat lesz, gondolkodunk erősen a dolgon, mert úgy hallottam, hogy a 25. hét körül látszik legszebben a baba, de felénk csak egy Hepinet van, annak meg ismerem a főnökét, és nem hiszek benne, hogy 12 ezerért elkápráztatna...
Olvastam jókat tőletek a 4DGenezisről, láttam, hogy még olcsóbb (10.500,-), mint a Hepinet. Van még valakinek jó tapasztalata erről vagy másról?

Kép
goldplast

irdab:
Nem volt meg eddig gondom a vernyomasommal, de sajnos a csaladbol hozok ra hajlamosito geneket boven, mert Apukame is magas es 3 nagyszulomnek is voltak ilyen gondjai... Timinel is jo volt a vernyomasom, egyedul szules kozben ment fel 150 korulre.

sissi:
Van valami az orvosnal magas elmeletben, mert tegnap mielott elmentem a haziorvoshoz a beutalomert itthon 119/70-et mertem, utana az orvos meg 135/80-at. :roll: Igazabol itthon meg soha nem mertem magas erteket.

Anettoo:
Remelem azert inzulint nem kell kapnod.

mimi:
Gratulalok a jo cukorhoz!

v.piroska:
Gratulalok a fogyashoz! Bar en is tudnek 1 het alatt 3 kilot fogyni!! :roll: Nekem most kihangsulyozta tobb doki is, hogy nem szamit ha a megfelelo szenhidrat (nalam 170 g, de 140g minimum)mellett fogyok.

Linacska:
Biztosan vissza fog allni a cukor erteked. Szerintem annyi minden befolyasolja az erteket. Olvastam, hogy meg a gondolatra, hogy enne edesseget az ember is elkezd a hasnyalmirigy inzulint termelni... A csoki mondjuk tenyleg nem jo a cukornak, de terhesen annyival nehezebb megallni minden megvonast.

baratodildi

Kedves Mimi! Igaz ezt már tegnap meg kellett volna tennem, de tegnap nem voltam gép közelben csak este 5 percre, hogy beleolvastam! Szóval így utolag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

goldplast:
En a Praxisban voltam, arrol csak jot tudok mondani. Mondjuk 12 ezer egy vizsgalat, de ha itt a babaneten regisztralsz 1000 Ft-tal olcsobb. Szerintem nagyon profik es nagyon jo az uh gep is.

baratodildi

Goldplast: még mi sem voltunk 4D-n, májusra tervezzük. Szerencsére már itt is csinálnak Cegléden és így nem kell hogy felutazzunk akár Bp.-re vagy máshová.

Baratodildi: na lesz még ám ennek a fogyásnak bőjtje! Jövőhéten lesz a férjem keresztfiának a ballagása és hát vacsora is lesz, na akkor úgy bezabálok majd hogy a leadott kilók vissza is jönnek majd :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma ritka szar napom van.... :twisted: de nem fogok panaszkodni...nehogy átmenjen ez a rosz kedv..

Kandi reflux :twisted: gyerekkori?szőrnyű...Nolit azt hitték,hogy refluxos amikor úgyi a jó kis tejcsimet szopizta és a orrán ,száján jött ki de szerencsére nem.De akkor rengeteg emberkével is találkoztam aki refluxos..hát nem lehet könnnyű.

Dbea szerintem jól választottál nagyon szép vagy benne :P

Noémi gratu a cukorhoz :P

majd később visszaolvasgatok..DE mondjátok már meg mi az,hogy a védőnő tesztcsíkkal nézi meg a vízeletet?Nekem még ez a k@cs@g a vérnyomásomat sem nézi csak a kg.-al van elfoglalva.
:twisted:

:twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

bim-bam:
Nekem is nezte az elozo vedono az elozo terhessegnel, gondolom most a vernyomasom miatt fogja mar ez a mostani vedono is nezni. A feherjet nezi egy tesztcsikkal a vizeletben.

baratodildi

Bim-bam: Nekem például minden védőnős találkozásra vinnem kell magammal a reggeli vizeletemet, a rendelőben ő pedig belerak egy tesztcsíkot, amivel nézi a fehérjét (ha sok gyulladásra utalhat), a cukorszintet, meg lehet, hogy még egy két dolgot. Ha gond van, akkor szól, és gondolom elküld valami vizsgálatra, de szerencsére eddig nem kellett ilyenre mennem.

Nektek a magnézium mennyi idő múlva szokott hatni? Tegnap dél óta vettem be két magneB6-ot, este ettem egy banánt (egy kis kálium nem árt), meg egy Ca pezsgőtablettát, ma reggel is két magnerotot, de még mindig görcsölget, szúrogat a pocim. Vagy az normális, hogy ilyen lassan múlik el?

Kép

Kép
dbea

Sziasztok lányok!

GYors bekukk aztán fekvés.

Köszönöm az aggódást, remélem nem lesz semmi bajunk. Nehezen viselem, hogy egész nap feküdnöm kell de mindent a babáért.

Képzeljétek dülőre jutottunk névügyileg. Szóval a baba neve Ducsai Marcell Donát lesz. Mert a végén bele egyezett apa, hogy második névnek adhatom az övét. Nekem tetszik így is :D Ennyi előnye van a fekvésnek mindent kisírhatok :oops:

Na megyek

Sok puszi mindenkinek
Beus

Kép
Kép
beusmimi

dbea:
Hat nekem altalaban elegge gyorsan szokott hatni. Pihenni is probaljal mellette. Magne B6-bol nyugodtan vehetsz be 3x2-t is, amig el nem mulik.

baratodildi

bim-bam: nyugi, ne túráztasd magad! Nem tesz jót se neked, se a picinek!!! És különben is, van olyan, hogy ha rosszul indul a nap, nagyon jól fejeződik be - hátha ez neked is bejön ma!

cscsi: szóval műköröm!? Biztos szép - én még nem próbáltam, valahogy nem vonz... De láttam már tényleg nagyon szépeket! És szerinted, amikor már meglesz a bébi is, akkor is el tudsz járni a körmöshöz, vagy magadnak is meg tudod csinálni?

tundi24: nem is hallottam még kókusz pólyáról!? Mi kaptunk egy hagyományost és egy angol pólyát, de nem tudom, fogjuk-e egyáltalán használni? Azon gondolkozom, hogy ha nem veszek hordozót, csak biztonsági ülést az autóba, akkor eleinte pólyában ölben lehet szállítani a picit - de ez nem hangzik valami biztonságosnak... Te mire használod majd a kókusz pólyát? Nyáron az elég meleg, nem?

Mimi12 : képzeld, hozzátok, Érdre megyek 4D-s uh-ra, a Korall Ház 2-be! Te már voltán 4D-sen? Ha nem, hova tervezel menni? Itt 9.900,-ért csinálják a vizsgálatot + adják a DVD-t és egy nyomtatott képet.

kispinty: toxo-fóbiás vagy? :) Megértelek, én is mindig mosok kezet a cicázás után, de épp ezért inkább csak beszélek vele, nem simizem, mert nekem is hamar kiszárad a kezem. Sajnálom, hogy neked is magas a vérnyomásod! :(

Linacska: na, hogy viselte Lili az oltást? Ez az első oltás, vagy már emlékeztető? Sokat kellett várnotok?
Látod-látod, a csokival már túllőttél a célon! Ne bűnözz ennyire! Lehet kapni igazán finom diétás csokikat, nem olyan drágán (2-300,- Ft), inkább azokra csábulj el!

madaran: hol túrad a klassz kismama felsőket? Engem is érdekel a lelőhelyed! :) Majd mesélj, mi volt ma a védőnőnél?

baratodildi: sajnálom, hogy magas a vérnyomásod. Az a rossz, hogy ez ellen nem is tud mit tenni az ember, nem azon múlik, hogy mit eszünk, vagy hogy viselkedünk... :(

kandi72: jaj, ne is említsd a banánt! Imádom, de nekem nem savat okoz, hanem kijön tőle a herpeszem... :( Ez olyan szívás!

dbea: hú, nagyon-nagyon jól áll Neked ez a ruha! Tökjó, hogy így rátaláltál, gratula! :) Tuti nem gondolja meg magát a párod, ha meglát ebben a ruhában! :)
Tényleg mi ez a finanszírozási szerződés?
Nálunk is úgy van, hogy mindig kell vinni a védőnőhöz a vizeletet és beleteszi a csíkot. Igazából nem is tudom, miket néz, mert mindig csak annyit mond, hogy minden rendben...

beusmimi: sajnálom, hogy így kinyíltál! Nem igazán vagyok tisztában, ez mitől lehet, vagy vissza lehet-e "csukni"? :oops: Ha pihensz, akkor visszaállhat, nem?

irdab: milyen diétát csinálsz, hogy tele lettél tőle? :) Jól hangzik!
Tegnap nekem is nagyon aktív volt a bébim, úgy látszik valami front lehetett, mert dbea is írta ezt...
De miért jó, ha már ilyen hamar befordul a baba? Nem lehet, hogy csak ficánkol, és egyszer így, másszor úgy helyezkedik?

Anettoo: drukk-drukk az újabb eredményekhez! :wink:

bener: várjuk a pocakfotót és megy neked is a drukk a cukormérésre!

judi79: szerintem, bár nem a legjobb az eredményed, azért nem hiszem, hogy diétáznod kellene. Szóval nekem ez olyan határesetnek tűnik... De majd írd meg, mit mondott a védőnő és a dokid!

v.piroska: én is irígyellek, hogy tudtál fogyni. Nekem ez olyan elképzelhetetlen, hogy miközben a baba és az egyéb hozzátartozó dolgok mind gyarapodnak, mégis lehet fogyni... :shock: De Te vagy az élő példa erre! :)

goldplast: tetszik ez a mondatod, hogy ne hagyjuk a negatív gondolatokat felhalmozódni! Teljesen egyetértek, mindig csak pozitívan! :)
Amúgy még mi sem voltunk 4D-n. Nem is terveztünk menni, de amikor megtudtuk, hogy a köv. hivatalos uh-ra csak május végén kell menni, akkor bejelentkeztünk, mert annyit már nem tudunk várni. Furcsa, hogy a 19. hét után csak a 32.-en kell nézni, ez negyon soknak tűnik, főleg, hogy eleinte milyen gyakran nézték...

Kép

Kép
hmbori

hmbori:
Nekem a 24-26 korul is javasoltak egy uh-t, azon a mehlepeny aramlasat neztek. Igazad van, sajnos a vernyomassal nem lehet sok mindent tenni. A rendszeres mozgas es a dieta azert segit rajta altalaban. :roll: Majd meglatjuk mi lesz a vege, mindenesetre elegge koran jott elo ez a gond. Jobb lett volna, ha mondjuk csak 1-2 honapot es nem 4-et kell evvel izgulni. :roll:
Szerintem nem lehet a babat polyaban vinni a kocsiban (lehetni lehet, de nem szabad es nem valami biztonsagos), csak hordozoban vagy gyerekulesben, esetleg bekotheto mozeskosarban.
Hordozot miert nem vesztek? Viszonylag jo aron kolcsonozni is lehet, ha nincsen kocsitok... Mi elegge sokaig hasznaltuk, szerintem legalabb 6-8 honapig avval jartunk mindenhova.
Nekem is tetszik a kokszpolya. Timinel nem hasznaltam polyat, mert meleg nyar volt, amikor pici volt, de most osszel biztosan jol jon majd neha a meleg polya. Nekunk hagyomanyos polyank van, azt kaptunk kolcson, feher szinu, kisfiunak is jo lesz. :8 Viszont a kokuszpolya kenyelmesebben ki-be kotheto es konnyebb tartani a babat vele, mint polya nelkul. :roll: Bar amikor meg nagyon pici, akor mindig becsuszhat :lol:

baratodildi

Sziasztok!:)

Hmbori,azért szeretnék kókuszpólyát,hogy Lucus tudja fogni Zsombit,mert ahoz,hogy csak úgy a kezébe adjam még nagyon kicsi.
Így néz ki: http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... p%c3%b3lya
De nálunk a piacon a hapsi 3500ért adja.Nekem ez azért tetszik jobban,mint a sima pólya,mert utána lehet takarónak is használni,de a simával nemigen tudsz mit kezdeni.

Beus,elhiszem,hogy nehezen megy a fekvés,de tarts ki!!Jázminnal ki van?

Bim-bam,én sem vagyok a jókedv magaslatán,de tegnap sem voltam...

Piroska,örülök,hogy jobban vagy!Ballagási kajcsi,hm..majd gondolj rám is :)

Ildi,lehet a doki miatt van a magas vérnyomás...nekem szülés előtt ment fel 140re.Nézte is a szülésznő a kiskönyvem,de soha nem volt magas..de abban a pillanatban...igencsak felszökött!:)

Goldplast,mi sem voltunk még 4D-s uh-n.Majd május 4én megyünk.Úgyhogy nem hiszem,hogy ez miatt szégyentáblára kerülnél!!!!Meg ha vki nem megy el,ez nem kötelező.Mindenki maga dönti el!!!De szerintem azért se néznénk ki innen senkit ha nem menne el...!!!!!!

Judi,szerintem jók az értékeid!!!De nincs odaírva hogy mettől meddig jó?

Linácska,hogy viselte Lili az oltást?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

4D-n külön még mi sem voltunk.A 18hetes genetikain volt kis 4D de nem sok.

Bori,én is szeretnék elmenni és én is ezt néztem itt ki.Az ár miatt is,meg a közelség miatt is.De ez itt csak mozizás.Már mikor genetikaira kellett mennem,akkor is ide telóztam,de mondták,hogy genetikai uh-t nem csinálnak,vagyis nincs hozzá szakemberük.
Viszont a nő akivel beszéltem,mondta,hogy talán szerdánként van egy dokinő aki jobban ért a babák értékeihez és nem csak leméri az adatokat....
Amúgy tőlünk ám az messze van.Mi Érd pont túlvégén lakunk.De annyira,hogy ha elindulok akkor kb 10-15 percre itt az erdő ami Tárnokra visz..:-))

És aki még ma köszöntött annak köszönöm! :lol:

Meg köszi a gratut a jó cukorhoz.A Szabival amúgy ha jól rémlik 6,9 volt és nem szóltak érte...

mimi12

Jimboni!
Igyál rendes teát,meg esetleg kávét.
Én szoktam kávét inni,nekem is alacsony a vérnyomim de azért nem ennyire.

mimi12

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:32-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Judy,
ez tökéletes érték. Nekem 2 óra múlva volt pont ennyi. Úgyhogy ne aggódj, ha 2 óra múlva vették volna, akkor kellene 7,8-on belül lennie, neked meg már egy óra múlva is bőven alatta volt.

Piroska,
nálatok van a Toldy F. kórház, ugye? Ma láttam a védőnőnél a szuper 4D UH hírdetésüket. A hírdetésen lévő képek tényleg nagyon szépek.

Hmbori, Tündi
hát az oltás elég érdekes volt. Odamentem én fél 8-ra, hogy ha lehet, elsők legyünk. Ez sikerült is. Csak az volt a baj, hogy ma nem volt a dokibácsi, aminek nagyon örültem, mert a helyettesítő az halad rendesen, nem órákat tölt el egy gyerekkel, szóval mondtam, annyi baj legyen, hamarabb végzünk. Apa jött Lilivel fél 9 körül, de helyettesítő dokibácsi 9:45-re ért oda a 8-10-ig tartó tanácsadásra. Akkor már 2 perc alatt végeztünk, csak én több mint 2 órát dekkoltam ott. Lili jól viselte, akkor sírt egy picit, mikor fel kellett feküdni az asztalra, meg még megkapta szurit, aztán mikor kivitte apa már csacsogott tovább. A barátnőm kislánya tegnap kapta (egy napon születtek), és ő még egy óra múlva is sántított, meg hisztizett. Nálunk ilyen gond nincs soha. Ez már a 3. volt, tavaly kapott kettőt Lili.

Ma letudtam az EKG+háziorvos kört is. Jövő héten már kellemesebb dolgok következnek, megyek megint UH-ra szerdán :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
hát, ma nekem sem túl jó a napom, mit ne mondjak... Reggel óta fáj a szeméremcsontomnál, feszít a babó, alig bírtam ki a sulit, menni is , lépcsőzni is :evil: Most du. pihentem, valamivel jobb. Jó lenne, ha kijjebb jönne Picúr...
Voltam a védőnőnél, tényleg nem kell külön vizelet vizsgálat, Ő minden alkalommal nézi tesztcsíkkal- ma is. csak én gondoltam, hogy az kevés... Hál' Istennek a súlyom egyenletesen gyarapszik, pedig azt hittem, hogy így a húsvét után majd kiakad a mérleg..

SZóval én holnap megyek a cukira... Kiváltottam ma a glükózt (iszonyat mennyiségnek tűnik), majd beszámolok, mi volt. AZt mondta a dokinő, hogy ma 6 után :shock: :shock: (azaz mostantól) már ne egyek semmit.... :roll: Nem tom hogy fogom kibírni??? Ilyen volt valakinek
:?:

bener :lol: Hú, én már az elejétől párnával alszom, sokkal kényelmesebb :wink:

Adri :lol: Igyekszem minél korábban menni, hogy hamarabb túl legyek rajta, és minél előbb kajálhassak :P SZtem 7- fél 8 körül megyek, aztán ki tudja, meddig, hol??? majd mondják. Felismerlek, jó lenne összefutni :lol: :lol: Valszeg a férjecském is jön --nehogy elájuljak, de ez még nem tuti

Tünde :lol: ez a pólya nekem is nagggyon tetszik!!! első látásra most beleszerelmesedtem, nekem is kelllll!!! Tépőzáras?

Anettoo Mimi :lol: gratu a jobb, ill. jó eredményekhez!!!

beusmimi :lol: Kitartás!!!!!!!!

madaran

Sziasztok!

Én a Bolgárkerék utcai központban csináltattam meg az integrált tesztemet. Alapvetően normálisak voltak, nekem csak azzal volt gondom, hogy fél háromra kellett mennem (előtte telefonon egyeztettünk időpontot) és két és fél órát kellett várni végül az UH-ra, mert az orvosnak el kellett mennie... Nem volt valami nagy élmény ott ülni, mert bár kicsivel ebéd után mentem, azért öt körül már szédelegtem az éhségtől. Elmenni senki sem mert, mert mi van, ha éppen akkorra jön vissza az orvos, úgyhogy nem volt egyszerű. Mindösszesen egy darab orvos végezte a vizsgálatokat és az egyik betegével lett valami gubanc, azért kellett elmennie. Ezzel nem is volt bajom, csak hát ennyi pénzért lehetne valami helyettesítés vagy mi :cry:

Anettoo: gratulálok az új ereményekhez, ügyesek vagytok :lol:

Linácska: tök jó, hogy Lili ilyen jól viseli az oltást :lol: A múltkoriból akkor már teljesen felépült :lol: :lol:

Judi79: gratulálok neked is a jó eredményhez!!

Bea

Beusmimi: kitartás, kitartás, szerintem mindannyian gondolunk Rátok sokat!!!

Kép

Kép
dbea

Madaran,
én ha reggel 6-ra megyek vérvételre, akkor este 8-kor ehetek utoljára. Azt mondták, hogy 10 órával előtte ne egyek.

Bea,
az a múltkori már elmúlt, végül is feltöltötték folyadékkal, onnantól nem is volt gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska :lol: akkor kb jó. Most ettem utoljára... Vizet azért ihatok, azt mondta a védőnéni...
ja, és a citromlé nálunk is engedélyezett (mm. a valódi, úh. viszek egy félbevágott citromot, biztos, ami tuti)

madaran

Kókuszpólya: Milunál nekem sem volt (szerettem volna, de elfogyott a boltban :() de most kapok egyet :lol:
Én szoptatásnál fogom nagy hasznát venni, legalább nem nyeklik-nyaklik a kis gerince a kezemben, szépen megtámasztja a pólya.

Bori, nem üvöltően műköröm, csak szolíd szelíd :) A saját körmömre húzott rá egy vékony réteg zselét, nem is hosszú, és szépen kilakkozta. Kértem hogy ha lehet természetesnek tűnjön...

Remélem az én cukrommal nincs gond, ma megettem egy szelet tortát, egy adag somlóit és 3 gombóc fagyit :wink:
Vendég

Mandaran, csak most gyorsban neked válaszolok, mert apának kell a szgép!
Mi is akkor fogunk odaérni (7 fél 8), és én is viszem az uramat. Az jó ha megismersz, mert én nem biztos. De akkor gyere oda ám! Nem ám ott minden kismamira vigyorgok majd, aztán egy sem jön oda :lol:
Nekem reggeli utánni várvételt csinálnak. Szerintetek reggelizek meg itthon, és úgy menjek oda, vagy vigyem a szenyom, odaérek eszem, aztán majd utánna leveszik? Ti hogy csináltátok?

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri :lol: szuper lenne! Viszont nekem be kell mennem előtte a betegfelvételre beutalóért ---azt mondta a védőnéni!
farmerban leszek, a hajam sztem copfban!! én tök alacsony, a férjem jó magas... Ha jön velem, sztem tuti megismersz minket (olyan 25 cm a magasságkülönbség :wink: :wink: )
a.

madaran

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?