bim-bam: nyugi, ne túráztasd magad! Nem tesz jót se neked, se a picinek!!! És különben is, van olyan, hogy ha rosszul indul a nap, nagyon jól fejeződik be - hátha ez neked is bejön ma!
cscsi: szóval műköröm!? Biztos szép - én még nem próbáltam, valahogy nem vonz... De láttam már tényleg nagyon szépeket! És szerinted, amikor már meglesz a bébi is, akkor is el tudsz járni a körmöshöz, vagy magadnak is meg tudod csinálni?
tundi24: nem is hallottam még kókusz pólyáról!? Mi kaptunk egy hagyományost és egy angol pólyát, de nem tudom, fogjuk-e egyáltalán használni? Azon gondolkozom, hogy ha nem veszek hordozót, csak biztonsági ülést az autóba, akkor eleinte pólyában ölben lehet szállítani a picit - de ez nem hangzik valami biztonságosnak... Te mire használod majd a kókusz pólyát? Nyáron az elég meleg, nem?
Mimi12 : képzeld, hozzátok, Érdre megyek 4D-s uh-ra, a Korall Ház 2-be! Te már voltán 4D-sen? Ha nem, hova tervezel menni? Itt 9.900,-ért csinálják a vizsgálatot + adják a DVD-t és egy nyomtatott képet.
kispinty: toxo-fóbiás vagy?
Megértelek, én is mindig mosok kezet a cicázás után, de épp ezért inkább csak beszélek vele, nem simizem, mert nekem is hamar kiszárad a kezem. Sajnálom, hogy neked is magas a vérnyomásod!
Linacska: na, hogy viselte Lili az oltást? Ez az első oltás, vagy már emlékeztető? Sokat kellett várnotok?
Látod-látod, a csokival már túllőttél a célon! Ne bűnözz ennyire! Lehet kapni igazán finom diétás csokikat, nem olyan drágán (2-300,- Ft), inkább azokra csábulj el!
madaran: hol túrad a klassz kismama felsőket? Engem is érdekel a lelőhelyed!
Majd mesélj, mi volt ma a védőnőnél?
baratodildi: sajnálom, hogy magas a vérnyomásod. Az a rossz, hogy ez ellen nem is tud mit tenni az ember, nem azon múlik, hogy mit eszünk, vagy hogy viselkedünk...
kandi72: jaj, ne is említsd a banánt! Imádom, de nekem nem savat okoz, hanem kijön tőle a herpeszem...
Ez olyan szívás!
dbea: hú, nagyon-nagyon jól áll Neked ez a ruha! Tökjó, hogy így rátaláltál, gratula!
Tuti nem gondolja meg magát a párod, ha meglát ebben a ruhában!
Tényleg mi ez a finanszírozási szerződés?
Nálunk is úgy van, hogy mindig kell vinni a védőnőhöz a vizeletet és beleteszi a csíkot. Igazából nem is tudom, miket néz, mert mindig csak annyit mond, hogy minden rendben...
beusmimi: sajnálom, hogy így kinyíltál! Nem igazán vagyok tisztában, ez mitől lehet, vagy vissza lehet-e "csukni"?
Ha pihensz, akkor visszaállhat, nem?
irdab: milyen diétát csinálsz, hogy tele lettél tőle?
Jól hangzik!
Tegnap nekem is nagyon aktív volt a bébim, úgy látszik valami front lehetett, mert
dbea is írta ezt...
De miért jó, ha már ilyen hamar befordul a baba? Nem lehet, hogy csak ficánkol, és egyszer így, másszor úgy helyezkedik?
Anettoo: drukk-drukk az újabb eredményekhez!
bener: várjuk a pocakfotót és megy neked is a drukk a cukormérésre!
judi79: szerintem, bár nem a legjobb az eredményed, azért nem hiszem, hogy diétáznod kellene. Szóval nekem ez olyan határesetnek tűnik... De majd írd meg, mit mondott a védőnő és a dokid!
v.piroska: én is irígyellek, hogy tudtál fogyni. Nekem ez olyan elképzelhetetlen, hogy miközben a baba és az egyéb hozzátartozó dolgok mind gyarapodnak, mégis lehet fogyni...
De Te vagy az élő példa erre!
goldplast: tetszik ez a mondatod, hogy ne hagyjuk a negatív gondolatokat felhalmozódni! Teljesen egyetértek, mindig csak pozitívan!
Amúgy még mi sem voltunk 4D-n. Nem is terveztünk menni, de amikor megtudtuk, hogy a köv. hivatalos uh-ra csak május végén kell menni, akkor bejelentkeztünk, mert annyit már nem tudunk várni. Furcsa, hogy a 19. hét után csak a 32.-en kell nézni, ez negyon soknak tűnik, főleg, hogy eleinte milyen gyakran nézték...