sziasztok,
Na visszaolvastam... Ha valami még elkerülte a figyelmemet, akkor sikítsatok légyszi!!!
Renáta,
Anna nem szólt semmit, békésen szuszogott hátul
Egyszer felébredt, akkor felsírt, mert nem tudta hol van, de beszéltem hozzá kicsit, akkor megnyugodott és húzta tovább a lóbőrt
Zsó,
Kitartás, idővel biztos hogy változik Levi és fog aludni. Nálunk már kicsit javulgat a helyzet, napközben 2x1óra már megy általában, van hogy több is, éjszaka meg csak 1x kelünk. Tiszta hawaii
És tényleg ne okold magad. Vannak ilyen többemberes gyerekek, nem könnyű…
Amúgy Laci sem veszi észre ha ki vagyok purcanva…
Csak ha már összeesek a fáradtságtól. Valahogy a pasiknak erre nincs szemük (tisztelet a kivételnek persze)
Levinek gyógypuszik!!!
Nikóca,
Üdv itt. Bocs, hogy eddig nem, de csak rohantam folyton
Szépek a gyerekek nagyon!!!
Gabi,
De jó hogy jöttél!!! Gyógyítgassátok a lelketeket, kell az a sok program. Nagyon jók a képek!!!
Papád hogy van?
Vandini, Bori, köszi!!!
Tigrincs,
Jaj, dehogy éreztem kioktatásnak. Azért jó ha ilyenre figyelmeztetik az embert
Amúgy 5 dobozról tudok, mind a régi szakaszon, ahol tényleg végig 80. De az új szakaszon már jobban lehet menni, ott nem tudok még dobozról, de ezért írtam, hogy érhetnek meglepetések
Amúgy nem szoktam én annyira röpködni…
Bori,
Az autóban Anna is akkor van csendben, ha kölesgolyót, bulátát vagy kekszet rágcsál
Andi,
Balukép nagyon jó!!! Hogy tudta felvenni???
Jó nagyon az új vonalzó is
Táblázatba hozzám még beírhatod Kistarcsát
Valentina,
Viktor+nyuszi kép
Jobbulást nektek!!!
Lilluska,
Csak annyi a baja, hogy nagyon hasonlít az Annához. Ezért mondta olyan félve, de aztán megnyugtattam, hogy engem tényleg nem zavar, a nagyszülők meg majd feltalálják magukat
Orsi,
Jobbulást! Remélem a reggeli rosszullétek is elmúlnak hamar…
Kati,
Orsinak jobbulást!
Veronikusz,
Én még egy másik oltóanyaggal kaptam, de azt 3 (vagy 5?
) évente ismételni kell(ett volna). Ezt az oltóanyagot nem ismerem
Na szép regény lett, asszem most lelövöm magam...