Új privát üzeneted érkezett!

Veronikusz
ment sms :D
Vendég
 


Andi
hű az hozzánk nincs közel. (balatonederics). de megoldható! :D hozzánk is jöhettek, ha van kedvetek (bár mindig hozzáteszem, hogy kicsit nomád a hely (budi van) :lol:
én meg harmadszorra is abbahagytam a németet.. :oops: nemtudom, valaha eljutok-e egy használható szintre??
Vendég
 


Bori
tényleg nincs közel egymáshoz :lol:, de majd megoldjuk, bár nem tudom mikor megyünk :lol: :lol:
na a német sem egyszerű :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 

 
 

Köszi ismét :)
Igen, szokták lánynak nézni, de amíg ezt ő nem fogja fel, addig nem gond :)
Orsi,
Igen, "láttalak" már párszor a mamamin, de még nem "társalogtunk" :)
No megyünk kertezni,
Szép napot mindenkinek! :)

KépKépKép
nikóca
 
 


Sziasztok,

Veronikusz, én is úgy mennék szoliba annyira fehér vagyok, főleg az arcom, de most esélytelen. állítólag káros a babának, meg amilyen hányingerem van a melegtől csak rosszabb lenne.

Bori,köszi!

Andi, én is akartam már, jó az új vonalzó!
balatonfüred, imádom! régebben mindne nyarat ott töltöttünk a nagyszüleimnél, jó volt. sajnos a ház már romokban mióta papa nincs, mama meg nem mer egyedül lemenni.

Tigrincs, bocsi a "fura" szóért, ha nekem is megjön nem vezsem észre a babát, bár én gyanakodnék mitől vagyok rosszul mindentől. Te nem voltál rosszul ezek szerint?

Gabi, szijjaa. és milyen most nektek? nehéz volt a költözés gondolom, kicsit jobb a lelked?
snooopy
 
 


Sziasztok!

Mi Tihanyban leszünk augusztus 22-29. Veronikusz, Ti is, meg talán még Orsiék? Akkor a környéken összefutunk majd?
Bori, a budi adja az egész hangulatát, nem? Én nagyon szerettem, mi Erdélyben voltunk a hegyek között ilyen nyaralóban. Bár ott kicsit féltem, mert télen farkasok, nyáron medvék, mivel ez egy zsákfalu, kb. 10 házzal. Szóval simán járkálnak ott a brummogók, így mindig ketten mentünk és jó hangosan ha kellett. :-)

Téynleg, nem menne vki közületek most Erdélybe Pünkösdkor?

Eni, mizu? Mesélj....és mit próbálsz ki?
Anesztes papírok, ne is mond. Már eleve a csaszinál vicces, én annyi idő után már a saját akasztásomat is aláírtam volna, de hogy a 40. egészségügyi kérdé
snél már igencsak felpofoztam volna vkit az tuti. :-) Már annyira mindegy volt, hogy szemüveges vagyok, meg volt e műtétem....
Meg Levinél is, éjjel 11kor, már vagy 8 órája ordított, szondával a nóziban, na akkor is a legjobb kérdéseket voltak képesek nekem szegezni, mintha eljutott volna a tudatomig egy is. Szóval szar ügy és sztem csak tovább mélyíti a dolgokat. Tudom, szükséges rossz, de ha lehetne másképp, kevésbé élesen....na igen.

Nálunk a helyzet változatlan, mint a Niagara úgy folyik KisPrüccser orra.
Memme, igen, néha picit irigykedem is.....de azért nem cserélnék. Imádom a kis Büdöst.:oops: :lol:
Csak pont emiatt vagyok vele úgy, hogy már nagyon vágynék egy kistesóra, meg sztem Levinek is nagyon jót tenne, de így nem merem bevállalni. Amikor egyhuzamban napokig nem alszunk és folyamatosan cipelni kell, meg nyűgös-üvöltözik, 100% figyelmet követel....szóval ez egész emberes és nem tudom pocakosan/csecsemővel hogy lehetne....pedig annyira szuper lehet két kicsivel, csak a tartalékok basszus. Úgy igyekszem töltögetni őket, de mindig lemerül. :oops: :oops: na és ilyenkor olyan selejtnek érzem magam, körülöttem mindenki 2-3-4-7 gyereket nevel és olyan simán megy, hozzám képest. :cry: :cry:

Akiknek van hitele, bármilyen, deviza: nálatok kb. hány százalékos az emelkedés? Mert nekünk már a dupláját nyaldossa alulról....

:evil: ez reális?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


ApróZsó
Mi kezdtük 38ezerrel a hitelt és most pedig 70ezret vontak (CHF alapú) :twisted: :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Aprooka,
a férjem hitelekkel foglalkozik, adott esetben a dupla is reális lehet sajnos :( Néhány esetben, de nem mindig, van lehetőség hitelkiváltásra, úgy, h. valamivel jobb legyen a helyzet,
ha írsz egy privit, szívesen megadom az elérhetőségét, szívesen segít, ha tud. (ügyfeleknek díjmentes)

KépKépKép
nikóca
 
 


Zsó, hááát, valami olyasmit próbálok ki, amitől bár Levi nem lesz jobban, te sem leszel fittebb, de talán derűsebb. Értem a kistesó utáni vágyat, bennem is nagyon nagyon nagyon erős volt. Érdekes, mert 2 hónappal azelőtt az mondtam, soha, szó szerint azt, hogy "nem kell még egy beteg gyerek" (akkor jöttünk haza Benedekkel a kórházból). Ha igazán őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, nekem most könnyebb. Legalábbis a felszínen könnyebbnek érzem az egészet két gyerekkel. Sokkalta rugalmasabb vagyok a kettővel. Sokkal többet alszom, többet bírok. A felszínen. Aztán olykor persze félnapokat töltök a fürdőben zokogással, egyéb problémákról nem is beszélve, amelyekről itt és most nem akarok többet.

Kész vagyok a papírokkal. Meglepett, hogy előre ideadták. Azért a 20., "előfordult-e a családban..." kérdés után én is befordultam. Minden igenigenigen. De tény, tudniuk kell róla. Nekem is. A veszélyekről és kockázatokról. No, erről 3 oldal szólt...
vbea
 
 


Szia Gabi! Hogy vagytok? Enci új oviban? Sikerüllassanként berendezkedni - ha akár átmenetileg is - az új otthonotokban?

AprooZso:, Ne, ne, ne, ne ne. Az ilyen mondatokkal, hogy "Selejtek érzem magam". Nehogy ez erősödjön benned. Előbb utóbb meg fogjátoktalálni Levi rossz napjainak az okát. Előbb utóbb ki fog alakulni a kis életének a ritmusa.
Tudom, elmondtam már ezt itt, de tényleg ne hidd, hogy - eltekintve az egy- két hónap szopis időszaktól,amíg a nígobb megtanulja ezt a tesós életformát - hogy két gyerekkel kétszer olyan nehéz is. Én nem hittem el, amikor egy kétgyerekes ismerős anyuka azt mondta nekem, hogy bizonyos szempontból könnyebb lesz, de most már értem. És úgyvan, ahogy Eni mondja, az ember lazább lesz, a gyerekek kevésbé sérülékenyek (Ha elesik és nem tudok rögtön odaszaladni, nem baj, feláll magától. Melindánál sem szaladtam oda, de nála figyelnem kellett erre.) Az embernek iszonyúan kifinomul a füle a különböző sírás-félékre.
És nem kevesebb problémára fordít több (esetleg a kelleténél több) energiát, hanem több problémára kevesebbet (esetleg pont annyit, amennyit az igényel).
De ezt a "sejeltes" mondatot ezt tényleg töröld ki a szótáradból. Kell az önreflexió/kritika. De azt tapasztalom, hogy aki valóban selejtes (jaj, ilyet leírni), annak eszébe sem jut ez a gondolat.

Kép


Kép

Kép
memme
 
 


:lol: :lol: :lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Aprozsó
mi kezdtük 85-tel és most 96 körüli :lol: :lol: mert magas volt akkor is, mikor felvettük sőt sokáig nem emelkedett a törlesztő, mert tavaly valamikor nagyon erős volt a forint, akkor túlfizetésbe mentünk át :lol: (pedig azt hittem ilyen nincs a hiteleknél, itt volt)

nyári talit meg összehozhatjuk, Tihany is jó, ha pont mind lenn leszünk, úgy is el akarom vinni Bogit.
Vendég
 


Andi
Balu cipője :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


és teljesen egyedül produkálta :lol: csak a kopogásra lettem figyelmes 8)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Aprooka!
Mi JÚNIUS végén leszünk Balatonfüreden!!! :oops: :D Aug. végén mi már bőszen készülünk majd a DUPLA OVIS kezdésre!!!! :lol: :lol: :lol:
Jobbulást! Szegény Levi! Gyógypuszikat küldünk! :oops:
Más! Ti hova jártok ringatóra??? Lehet egyszer mi is elmegyünk majd!!! Nekünk a Fonó (XI. Stregova utca) van a legközelebb, de a művészetek palotáját is megnézném 1x. :D

Andi!
Balu :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Most nem számít ha fehér vagy! Majd szülés után ráérsz barnulni! Én is most kezdtem :wink:

Bori!
Még Kati néni előtt DE. voltam szoliban. :D szolis csajszi addig babázott Zsófival :lol: :lol: kis pozitív fényterápia, nem is beszélve Kati néni terápiás dicséreteiről :lol. :lol: :lol:

szaladok a nagyokért 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Veronikusz
dupla ovis kezdés! aztaaa! kitartás! Egy oviban lesznek a csajok? :lol: :lol:
Vendég
 


Veronikusz
engem Kati néni mindig tök ostobának néz, én már nem szívesen megyek hozzá.. :( olyasmit elmagyaráz, ami evidens, ami meg érdekelne, arra már elfelejt válaszolni.. múltkor apjukkal küldtem a kölköt, és egy papírra írtam a kédéseimet, de így se sikerült kicseleznem :lol: :roll:
Vendég
 


Bori!
nem néz ostobának! nekem is mindig mindent elmagyaráz. Szeretem hogy olyan nyugalmat áraszt még a beszédével is. Én bírom őt! ez emberfüggő. Van akinek bejön, van akinek nem. Én vissza szoktam kérdezni, ha valamit kihagy. Ha van több minden akkor fel is írom, hogyn biztos ne felejtsem el megkérdezni! :D Viszont olya NAGYON JÓL esik, hogy mindig úgy megdicsér! RAJTATOK és KAti nénin kívül :wink: más nem nagyon szokott megdicsérni, pedig jól esne. :oops:

dupla ovis kezés:
igen! Kata már középsős lesz, Szofi meg kiscsoportos :lol: fúúú ! azért olyan jó érzés, hogy itt van nekem ez a 3 szaros!!! :D annyi singli gyerekre és családra vágyó barátnőt/ismerőst látok magam körül. :? :oops:
Arról nem is beszélve, hogy férjem minap meglepett! :shock: úgy néz ki, ő még benne lenne egy 4. gyerekbe :shock: :shock: :roll: most folyton ez jár az eszemben :roll: :roll: :D :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Memme, köszönöm...nem vagyok ám ilyen negatív, csak néha kijön, aztán szerencsére hamar el is múlik. :oops: :)

Eni, teljesen felcsigáztál....mesélj!

Veronikusz, hűha, ez szuper...sztem meg sem fogtok állni 7 alatt. :wink:
Dupla ovi, ezmándöfi. Lehet, hogy még a közeletekben leszünk a nyáron...
Ringató: MÜPA-s lehetetlenség bekerülni, mindig tömeg van. A fonóra jár rengeteg ismerős és nagyon dicsérik. Mi most Téténybe járunk hétfőnként, de állítólag szerdán is van vhol. A hétfői sajna nekünk eléggé korai, mert 10 órás és Levi pont akkor kezdi kb. a délelőtti alvását, ami ha kimarad, hűha.... :-) A szerdai azt hiszem kicsit későbbi. De majd megkérdezem pontosan sógornőmet.

Bori, tök jó, nyári baba projekt. Hitel meg egyenesen szuper, főleg most.

Nikóca, nagyon aranyos vagy, köszönöm. Megkérdezem páromat. Szerencsére nem a nagyobbik hitelünk, hanem a kisebbik, de még így is meggondolandó.

Andi, akkor Nektek is jó car. Mármint a hitel.
Balu meg tündéri!

Kopaszi gátas képeket sikerült végre letöltenem, Banana, Bori, egyenlőre csak a picassa albumomban van a 9. hós képek között keressétek, ha érdekel, de majd kicsinyítek is párat. Csajaitok nagyon fotogének, sztem lett sok édes. Meg a csőrös pohár csere-bere sorozat külön nagyon cukkancs sztem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok

hát jól megjártam tegnap, ugye beköszöntem,hogy vagyok, de este már meg sem nyikkant a net :twisted: ma vennem kellett új modemet! de a lényeg, hogy mostmár remélem netezhetek végre!!!

Sorjában: szóval megvolt a költözés...Enci első 2 nap kérdezte mikor megyünk haza Szentendrére...? Meg Apu miért nem alszik itt? stb. :cry: na ez gáz volt, de már ugy ahogy túl vagyunk ezen...
Végül is Apja majd' mindennap jön,ugyhogy a hiányát nem érzi..sztem.
Játszótérre mindennap megyünk :D Húsvétkor Ligeteztünk...majd rakok képeket, szóval próbálok sok programot kitalálni neki,és úgy látom megszokta már,hogy itt vagyunk....és nincs az a nagy csend! mert ugye alattunk, felettünk is laknak :lol: ez is újdonság volt neki..
meg az utcazaj...Ja! voltunk villamosozni,buszozni is!nagyon élvezte! (300 ft egy jegy :shock: ) ez azért ujdonság mert eddig ugye csak kocsival közlekedtünk :oops: :oops:
szóval összességében a lelkünk gyógyul(gat)....
Nem emlékszem ki kérdezte de a XV.kerbe költöztünk...
Andi! Fűzfőn fogtok nyaralni??mi Kenesén :lol: az közel lesz.... :lol:
nagyon jó a kép!!!!!!
AZ oviba sajnos MOST nem veszik fel, csak szeptembertől!
multhéten volt a nyíltnap és jövőhéten beiratkozunk majd....
Munkát majd ezután keresek...ami kilátásban volt sajnos nem jött össze a válságra való tekintettel létszámstop van :evil: pedig közel lett volna,,,na mindegy...
most mennem kell, fürdés...
később jövök....(remélem nem úgy mint tegnap :roll: )

Kép
gablaty
 
 


Halihó!

Gabi, jobb is talán, hogy Enci nem egyből megy az új oviba, nem?

Andi! Szuper a magassarkú Balu!! :D Nagyon ügyi, hogy ilyet tud.

Zsó! Tök megértelek. (Ismét.) Én is sokáig úgy képzeltem, hogy majd jönnek szépen egymás után a gyerkők, én meg majd terelgetem őket, mint egy tyúkanyó, és minden nagyon vidám lesz... Aztán épp a napokban fogalmaztam meg, hogy nem is bánnám, ha most egy jó darabig csak Máté lenne, egész addig, amíg szépen alszik, már nem szopizik, beszél és szobatiszta... Mostanában kezdem érezni, hogy konszolidálódik a helyzet, és olyan jó lenne ezt "kiélvezni"... Úgy érzem, hogyha újra terhes lennék, akkor megint minden szétesne totálisan, és nekem már nincsenek tartalékaim, épp most fordulok be a töltekezős szakaszba. Szóval, egyszer talán Reni fogalmazta meg jól valahol, hogy nem mindenkinek való a kis korkülönbség, már ami a gyerekeket illeti. Ehhez még azt is hozzá kell tenni, hogy nem csak anyája, hanem gyereke is válogatja: és az ilyen Levis-Mátés többembereseknél lehet, hogy jobb is várni a tesóval... A mi érdekünk is, meg a porontyoké is.
Vendég
 


sziasztok, en is itt, csak hetvegen rengeteget maszkaltunk, mindket nap uszni voltunk, aztan szombaton kimentunk a szentendrei skanzenba,nagyon szep, es csomo uj dolog van benne, pl kisvasut, erdemes kimenni! vasarnap a normafanal voltunk, heveresztunk a fuvon, szep ido volt nagyon, tegnap meg az orvosnal, Zsofi megkapta a harmadik prevenart, szegeny elegge zokon vette, eddig nem nagyon sirt oltastol,most meg nagyon, es azota eleg nyugos is...ma jol le is farasztott, egesz nap visitott, plusz meg anyosom is itt volt, KO vagyok toluk... :shock:
Judy, Andi, boldog szuli- meg nevnapokat! Andi, jo a kep!:)
Zsofi, nem talalok nalad kopaszis kepeket.

banana
 
 


Sziasztok Lányok!

NA már lassacskán utolérem magam és nem csak olvasgatni fogok állandóan...

Most akkor átolvastam a gyedes cuccot, de igazából én azzt vettem ki az írásokból, hogy annyi ideig lehet gyeden lenni amennyi időt az anya elötte biztosítva volt...de max. 2 év...
Sztem ez nem vészes...eddig ugye 180 napig kellett biztosítottnak lenni és ez most több lesz, de a lényeg, hogy ját majd a 2 év gyed ha valaki már dolgozott elötte pár évet...
[size=9]A kormány szándékai szerint a jövőben a terhességi gyermekágyi segély és a gyermekgondozási díj igénybevételéhez a jelenlegi 180 nap helyett 365 nap biztosításban töltött időre lesz szükség, és a gyermekgondozási díjat legfeljebb olyan időtartamban lehet igénybe venni, mint amennyit a szülő biztosításban töltött - mondta Korózs Lajos expozéjában.

Hangsúlyozta: így ez a juttatás továbbra is legfeljebb a gyermek kétéves koráig jár.
A törvénynek ez a része - a javaslat szerint - 2010. május 1-jén lép hatályba, tehát a jövő év április 30-ig született gyerekekre a jelenlegi szabályok vonatkoznak.[/size]


Orsi kicsit taknyos, de még annyira nem vészes...csórikám egyik éjszaka nagyon átfagyott. Most ugye már nincs fűtés és ő a szélső szobában alszik...sztem akkor fázott meg...pedig kombi,póló,naci,zokni.... :evil:
Viszont az ovi nagyon jó neki...ugye nem akartam rögtön otthagyni ennyi kihagyás után egész napra ezért elhpztam ebéd után...de pénteken már mondta, hogy marad alvásra is...készülnek az anyáknapi ünnepségre...nagyon lelkes (és már elárulta mi a meglepi :oops: )

Megyek megágyazni...próbálok képeket feltenni, ma csináltam frisseket... :D

Kép

Kép
cukipofa
 
 


sziasztok,

na én jól beígértem tegnap hogy jövök, aztán jól eltűntem :oops:
Este apája hozott somlóit, azt felfaltuk, meg ittam kb 1,5 deci búzasört és soknak tűnt :oops: Látszik hogy semmi alkoholt nem ittam mióta megtudtam hogy Anna lakik a pocakban...
Ma reggel meg vírust kapott a gépem, mostanra sikerült kiirtanom :evil: :? :roll:
Úgyhogy visszaolvasás csak holnap, de most már igyekszem.

Tigrincs,
neked akartam még, hogy az M0 új szakaszán már széles és jó minőségű az út, ott már 110-el lehet menni ;) Na jó, nem mindenhol, de azért többnyire... 8)

Hugoméknak lányuk lesz :D Egyenlőre úgy néz ki, hogy Hannának fogják hívni. Kicsit félve mondta a nevet, de mondtam, hogy engem nem zavar, a nagyi meg majd megoldja 8)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Csak beköszönök.
Sajnos betegek vagyunk és én rosszul viselem mert már 4hónapja nem voltunk betegek.

Kérdés: a dokink nagyon szeretné beadatni a kulancs elleni oltást és szeretném megkérdezni tőletek hogy be merjem-e adatni Viktornak??? :?: :?: :?:

Kép Baba-nyuszi és Viktor

Jó éjszakát mindenkinek
V

valentina
 
 


én is rakok egy pár képet : húsvéti, ligetes

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gablaty
 
 


Jóreggelt!
Gabi húsvét hétfőn voltatok???
Mi is voltunk itt :lol: :lol:

Valentina
mi beadatjuk Balázsnak!
jobbulást nektek!!!!

Orsi
Balázs reggel felkelt és azt kérdezte hol van Kolos?? :lol:
Te/Ti?Anyud?

Cukipofa
jó hogy jöttél!!!

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:54-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Gabi!
Hihetetlen hogy megnőtt Enci!!! :D már olyan nagylány! :D nagyon jók a képek!
Gabi! Hogy van a papád? Nem ő gyengélkedett egy kicsit odaköltözés előtt??? :oops:
Gabi! Nagyon sokszor gondolok rátok!!!! Remélem mielőbb megnyugszik a kis lelketek és nagyon boldogok lesztek!

Cukipofa/ Kati!
Jobbulást Orsinak! :oops: ezek szerint ő takaróval alszik és lerúgta magáról? :roll: :oops:

AproZsó!
Fúúú! Megnéztem. Ti a Nagytétényi 306-ba a Szelmannházba jártok akkor. Az jóóóó kint van. :D Jól olvastam, hogy egy alkalom az 700Ft??? És akkor ti 10-re jártok ide hétfőnként??? Egyik hétfőn majd elkísérünk! Ide be kell jelentkezni? Azért a MÜPA és a Fonó még izgat. :lol: A Fóno mellett lakunk :D no és a MÜPA!!! Hát azt nagyon megnézném. :D:D:D JA! És mi van ha nem csak Zsófit, de Szofit is hozom!? :roll: H-K-re már annyi minden van amit jobb kettesben elintéznem …. Jobb lenne ha Sze-Cs-P-en lehetne ide menni. Más nem hoz egyszerre 2 gyereket???
Családbővülés: az a helyzet, hogy én most már csak akkor vállalnék újabb gyereket, ha az tutira fiú lenne!!! :oops: (nem mintha kifogásom lenne a lányok ellen :wink: )

Judy!
Ti aztán tudtok élni!!! :lol: .lol: :lol:

Lilluska!
Csokitorta nyamííííí :D

Andi!
mennyi a kullancs elleni oltás??? hogy is kell azt oltatni?? 2x kell és aztán véd? és akkor egy oltás ára mennyi??? csak hogy tudjam, hogy a 4db (Kata 2db + Szofi 2db) oltóanyag az nekünk mennyi lenne!!! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Veronikusz
encepur junior a neve 2x kell oltani és 3500 körül fizettem tegnap
És ha jól tudom 3 év múlva 1 ismétlő :roll:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok,

Andi, de édes Bali! akkor össze kell jönnünk egy talira! :)
és a kép...hogy tudta felvenni a cipődet! annyira édes. Kolos is akarta már felvenni az edzőcipőmet, de nem jött össze.
köszi jól vagyunk. Kolosnak már láza nincs, eszik is de csak módjával.
én meg köhögök egy kicsit, meg ugye a rosszullétek, de remélem ez minél hamarabb abbamarad.

Lilluska, csokitorta reggel?? :lol: már a gondolattól rosszul vagyok..bár most minden kaja gondolatától rosszul vagyok.

Gabi, jók a képek, jól áll Encinek a koszorú!

Judy, gratulálok húgodéknak! szép név a Hanna, én is azt szerettem volna ha Klos lány lett volna.

Eni, tesód hogy van? vérzés?

Kati, Orsinak jobbluást!
snooopy
 
 


Andi!
és a 3. oltás után egy ÉLETRE SZÓLÓ védettséget kap a gyerek??? az első kettőt milyen időközzel kell beadatni? a két oltás után lesz csak védett a gyerek. Ugye?!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Veronikusz
első kettőt 1 hónap különbséggel kell beadni
délután lefotózom a papírját és átküldöm:)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Andi! igen hétfőn voltunk, kár hogy nem találkoztunk... :(
Lilluska! koszorú Anyukám műve.... :D
Veronikusz Apu már jól van, most vizsgálatokra járunk, de eddig nem találtak semmit.Ráadásul olyan időpontokat adtak hogy május ,június, szóval ez a magyar EÜ. győzzük kivárni....

Kép
gablaty
 
 


Valentina nyugodtan beadathatod a kullancs elleni oltást. Enci is kapott már 2er, most 5 évig védett.

Kép
gablaty
 
 


sziasztok,

Na visszaolvastam... Ha valami még elkerülte a figyelmemet, akkor sikítsatok légyszi!!! :oops:

Renáta,
Anna nem szólt semmit, békésen szuszogott hátul :D Egyszer felébredt, akkor felsírt, mert nem tudta hol van, de beszéltem hozzá kicsit, akkor megnyugodott és húzta tovább a lóbőrt ;)

Zsó,
Kitartás, idővel biztos hogy változik Levi és fog aludni. Nálunk már kicsit javulgat a helyzet, napközben 2x1óra már megy általában, van hogy több is, éjszaka meg csak 1x kelünk. Tiszta hawaii ;) :D
És tényleg ne okold magad. Vannak ilyen többemberes gyerekek, nem könnyű…
Amúgy Laci sem veszi észre ha ki vagyok purcanva… :? Csak ha már összeesek a fáradtságtól. Valahogy a pasiknak erre nincs szemük (tisztelet a kivételnek persze)
Levinek gyógypuszik!!!

Nikóca,
Üdv itt. Bocs, hogy eddig nem, de csak rohantam folyton :oops:
Szépek a gyerekek nagyon!!! :D

Gabi,
De jó hogy jöttél!!! Gyógyítgassátok a lelketeket, kell az a sok program. Nagyon jók a képek!!!
Papád hogy van?

Vandini, Bori, köszi!!!

Tigrincs,
Jaj, dehogy éreztem kioktatásnak. Azért jó ha ilyenre figyelmeztetik az embert :roll: Amúgy 5 dobozról tudok, mind a régi szakaszon, ahol tényleg végig 80. De az új szakaszon már jobban lehet menni, ott nem tudok még dobozról, de ezért írtam, hogy érhetnek meglepetések :? Amúgy nem szoktam én annyira röpködni…

Bori,
Az autóban Anna is akkor van csendben, ha kölesgolyót, bulátát vagy kekszet rágcsál :roll:

Andi,
Balukép nagyon jó!!! Hogy tudta felvenni???
Jó nagyon az új vonalzó is :)
Táblázatba hozzám még beírhatod Kistarcsát ;)

Valentina,
Viktor+nyuszi kép :D
Jobbulást nektek!!!

Lilluska,
Csak annyi a baja, hogy nagyon hasonlít az Annához. Ezért mondta olyan félve, de aztán megnyugtattam, hogy engem tényleg nem zavar, a nagyszülők meg majd feltalálják magukat :D

Orsi,
Jobbulást! Remélem a reggeli rosszullétek is elmúlnak hamar…

Kati,
Orsinak jobbulást!

Veronikusz,
Én még egy másik oltóanyaggal kaptam, de azt 3 (vagy 5? :oops: ) évente ismételni kell(ett volna). Ezt az oltóanyagot nem ismerem :?

Na szép regény lett, asszem most lelövöm magam... :roll: :lol:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Veronikusz, sztem nem gond, hogy Szofi is jönne, bár mondom, nekem kissé korai a 10 órás alkalom, szóval nem minden hétfőn vagyunk ott.
A MÜPA engem is érdekelt volna, de azt hallottam, hogy a tömeg miatt kissé futószalagos.
A Fonót mindenképp próbáld ki, állítólag ott az a hölgy tartja, aki a legrégebben műveli és minden más ringatós tőle tanult. Szóval sokan esküsznek rá, bár ott ha jól tudom 11től van csütörtökönként.

A kullancs oltás nem ad életre szóló védettséget, egy ismétlő egy évre rá és utána ha jól tudja Peti, 3 évente kell ismételni. Sajna viszont kullancsoltással is lehet kullancsot beszerezni és csak az agyhártyagyuszi ellen véd, a lime ellen nem. Állítólag akkor érdemes, ha vki nagy természetjáró, máskülönben nem nagyon. Na, bocsi, nem akartam beleszólni, csak gondoltam jobb tudni róla mindent. Kicsit olyan ez mint a rota. Attól még hányhat/foshat a gyerek kedvére.... :oops: :?

Banana, ez a drága picassa automatikusan nem nyilvánosba teszi az albumot, ha nem állítom át, én meg siettem. Most már remélem találsz képeket! Bocsi...és külön albumban vannak.

V-Andi, igen-igen, nem mindenkinek jó a kis korkülönbség, de rengeteg helyről hallottam, hogy pont az ilyen többemberes gyerekek nyugszanak le, ha nem egyedüliek és nem kp-ok....hát nem tudom. Viszont erre építeni meg nagy botorság, mert mi van ha mégsem. Vagy jön még egy többemberes babó...akkor aztán nincs az a raktár, ami feltölthetne. Szóval tök nagy dilemma.
Ráadásul most meg itt ez a hülye új tv. Igen, a gyed annyi időre jár, amennyit az ember dolgozott előtte. Éljen éljen, mindenki azon kesereg, hogy a nők egyre később szülnek, emiatt sokkal nagyobb a beteg babó esélye sajna. Na, és akkor ez a tv. nem erre tesz még rá egy lapáttal? Előbb dolgozzunk, aztán majd vmikor, remélhetőleg jó későn legyen max. egy gyerek. Én annyira nem tudom mit csináljak azon kívül, hogy állandó alhatnékom van. :wink: :lol: :oops:

Lilluska, csokitorta, nyam-nyam....szép helyen nyaraltok nagyon!

Orsi, KisOrsi, Valentina jobbulást Nektek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Andi!
köszi! de közben rájöttem,hogy a "pirulapatika" honlapján fent vannak a betegtájékoztatók és ott elolvasom. :D :D :D de azért nagyon köszi :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!
Egy kicsit mi is vagyunk....

ANDI-köszi!

Encepur junior-ahogy Zsó is írta ismétlődö is kell majd!nálunk Mikey tavaly 15hósan kapta rá egy hónapra a következőt,és most múlthéten a harmadikat!-ötévesen + az ismétlődőt!-aztán ki tudja még hogy mennyit.....
Viszont kertes házaknál is egyre több kullancs van,nyáron szomszédunk kettöt is talált mászott a gyerkőc lábán
de szerintem is érdemes beadatni.....

Nikóca-innen is üdv,kicsinagy családodnak :lol:

Valentina-látom Viktor is kinti gyerek,gyógyuljatok gyorsan!

Orsi-kitartás-rosszullét,tudod oka van :lol: én mindíg így fogtam fel,már hiányzott volna az első időkben ha nem éreztem volna a rosszulléteket...Kolinál meddig tartott???

Kati-mikor jöttök erre????? :lol:

Veronikusz-tényleg már Szofi is oviba megy???hogy repül az ídő!!!!ééés Zsófi megy majd bölcsibe???

Zsó-asszem én is elgondolkodnék a helyedbe mikor jöjjön kistesó :lol: :lol:

Gabi-városi csaj lettél megint???de jó hogy jöttél....

Judy-Hanna-jóóóó,Mikeynak van Hanna barinője de csakis Annát mond neki!

valamit akartam,majd jövök-elvileg ma egygyermekes anya vagyok..... :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


AproZsó!
A Fonóban van 10.30-tól is és 11.15-től is csütörtökönként! :D Ti Orsiék miatt jártók oda ki? 8) vagy az ott jobb? nyugisabb? :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Etenci!
igen! Zsófi is megy majd bölcsibe, de nem most Szeptembertől! :D Igaz már 2 hetes korában beadtam a kérelmet :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Veronikusz
ok :lol:

Judy
hogy hogy vette fel??nem tom :shock: ráadásul csúszászgátlós zokni volt rajta :shock: :roll:

Mi megjártuk a kakileadást+kálvin teret :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Veronikusz, Orsi nem szereti a Ringatót, mi sógornőmmel szoktunk menni...illetve ez túlzás, kétszer voltunk, ebből egy elmaradt, potyára mentünk. Jó dühös is voltam miatta.
Fonó: Ismerőseim a 11.15.ös időpontra járnak.....Az nekünk is jobba lenne, de Álmos akkor már álmos. :lol: :lol: Unokaöcsi.....na, majd megkérdem Évit mit szólna...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Judy
adóbevallást abev-val kell ugyi csinálni? :roll:
mert akkor letöltöm és megpróbálom megcsinálni
:roll: :shock:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Banana,
mennyi programot csináltatok, de jó! skanzen nekem is eszembe jutott, lehet, bogi szülinapkor elmegyünk.
mi volt anyóssal? sikerült eldugnod a rózsaszín rucit vagy mondtad, hogy "ez túl jó ahhoz, hogy hordjuk" ? :lol: :lol:

Veronikusz
oks akkor mehet a páros évben szülés együtt? :lol: :lol:
kati nénihez menetel előtt mindig lelkileg készítem magamat, mintha vizsgára mennék.. de majdcsak belejövünk. lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok, ő meg csak "felrakja a lemezt", mert sosem lehet tudni, hogy mi, anyukák, mit tudunk, mit nem. :D
Vendég
 


Zsó, miért vagy te állandóan álmos? :wink: :roll: :oops:
vbea
 
 


Ma viszem Jankaszávát a Királyhágóra csípő uh-ra. Egy hónappal ezelőtt kaptam az időpontot. Volt már vki? Tigrincs, Veronikusz, ott voltatok, jól emlékszem?

Gabi, örülök, hogy itt vagytok!

Orsi, köszi az érdeklődést. Jól van, amennyire tudom legutolsó információim szerint. Vérzés megszűnt, az ezt okozó haematómát már nem látták a pénteki uh-on. Szigorú fekvést és nem-járkálást írtak elő neki. Eközben küzd a megfázással, nagyon brutál, lázas is, nem engednek neki semmit. A hugom pedig egészen jó alany ehhez, ennél jobban már nem is lehetne beparáztatni egy EGÉSZSÉGES VÁRANDÓS NŐT. Nem szeretném itt bővebben kifejteni, de én ettől a hozzáállástól falnak megyek, viszont beleszólni meg ugye nem tisztem. Itthon kérődzök rajta, nyelek nagyokat, és dühöngök annak, aki hallgatóság... Na, pont.

Zsó, biztatlak, biztatlak. Fog javulni a helyzet. Én nem hittem ebben, de megtörtént. BEnedek is egyértelműen többemberes baba (volt), mára sokat változott, nagyon sokat. A kettővel nincs akkora fizikai teher, mint egyedül vele ekkoriban. KOMOLYAN.
vbea
 
 


csak gyorsan mert hiszti van :roll:

Andi,
igen, abev-ban, de előtte le kell tölteni egy Java-s környezetet, anélkül nem fut az új. Apeh-honlapon találsz infót. Ha nem megy sikíts és segítek!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Eni, nem tudom, kezdek azt hinni, ez már betegség.... :oops: :wink: :lol: :roll:

Reménykedem, nagyon....

Miért, mit mondtak húgodnak?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


AZ nem betegség. Remélem, AZ lesz hamarosan! :D
vbea
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?