Sziasztok!
Atina!
De jó, hogy újra jelentkeztél, és hogy képeket is hoztál! Szépek vagytok! Én azt hittem új állás miatt mentetek Angliába, akkor most mégse? Lehet, én olvastam rosszul!
Szly!
Ilyen buliról még én se hallottam, jó sokan lesztek akkor ott! Jól mehet neki...
Szintus!
Vince csak alszik benne nappal, amikor Violka otthon van, és játszik a gyerekszobában, a mi szobánkba van felállítva. Amúgy ő se marad el egy percig se benne.
Örülök, hogy jók az eredményeid!
Gabuska!
Örülök, hogy jobban van Livi! Nekem is nagyon tetszenek a fényképes ajándékok!
Csilla!
És merre voltatok, milyen buli volt?
Pat!
Költözködés? Asszem erről lemaradtam...
És most akkor Egerben vagytok már? Erről is lemardtam!
Joli!
Sajnálom a betegeskedéseket, remélem nem kellett ügyeletre menni! Én is a Stodal-t adtam, de kevés volt, végül Mucopront szirup kellett, igaz, rá van írva, h. 2 éves kortól, de nekünk muszáj volt! Mondjuk, kis dózisban kapta. Barninak jobbulást, a fogfájás nekem is rémálmom!
Berni!
A kismotor engem is érdekel!
És természetesen kérünk még képeket Dorkóról!
Réka!
Örülök, hogy minden rendben Máté buksijával!
Adri!
Ha olvasod, Artemisznak boldog hófordulót!
Hogy vagytok?
Remélem, nem hagytam ki senkit, már csüt. óta olvasok, csak írni nem volt sose időm, bocsi, ha valakit kihagytam!
Most a szüleimnél vagyunk, azért is van kicsit időm írni, tegnap állatkertben voltunk, Vince is nagyon élvezte! Mostanában kezdték el érdekelni az állatok, főleg a kutyákért van megbolondulva, mondja, hogy: "va-va"
Holnap lesz egy anyajegy-levételem, volt már korábban is 3, nem kellemes, a hátamon van, kicsit macerás lesz majd az emelés, de muszáj levetetnem, rossz helyen van, és displasticus! Ambulánsan csinálják szerencsére, remélem gyorsan meglesz! Azért drukkoljatok!
Üdv: Évi