Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

vagyok,csak én/mi ebben az időben pörgünk ezerrel :lol: a lehető legtöbb programot "zsúfolom"a napba,minek hatására Dorkó este fél9től alszik reggel 7-fél8ig :lol: szóval,ezért nem írok sűrűn :oops: no meg sz@rul is esett,h nem kaptam akkora ovációt Dorkó húsvéti képeivel,mint szoktam :wink: :lol: na nem baj,most egy darabig megvonom a képeket :D

gabi!
te annyira kreatív vagy! :lol: úgy értem ezt mindenre,amit megosztasz velünk!én sosem érem utol magam :lol: :oops:

vki írta,h neki is kell ilyen könyv.a rossmannál is van,neten letölthető.képeket meg szövegeket lehet bele tenni.

Anglia!mmmmmmmmmm....kedvenc helyem!!!a férjem rokonai élnek kinn,voltunk kinn náluk már többször.nekem nagy szerelmem lett London,állandóan ki akarok költözni!áááá,ezeket nem tudom szavakba önteni,h milyen érzések vannak bennem,mikor kinn császkálunk :cry:

bocsi,nem tudok többet reagálni,mert majdnem 1 teljes oldalt kellett visszaolvasnom :lol:

mi tegnap megvettük Dorkó rendőr motorját,olyan járássegítő keretes kismotor :D ne izguljatok,a legegyszerűbbet és legolcsóbbat választottam :wink: holnap kipróbáljuk a kertben,benn a szőnyegen simán tudja használni,csak mindnehol elakad vele :?
ma meg telkeztünk:van nagymaros és kismaros között egy családi telkünk benn az erdőben,oda mentünk Dorkó,Lady meg én(apa céges csapatépítésen volt).ott volt a nagypapa,meg a pótmama.jól lefárasztották a nagyfiút,egyfolytában ment fel-le,fától-bokorig stb...édes volt!!az oda-vissza utat végigaludta ez fél-fél óra,majd itthon már nem volt hajlandó.na jó,mikor odaértünk még aludt másfelet a kocsiban :lol: szóval itthon kitaláltuk,h akkor bringára fel és már apával bővülve letekertünk a kb.3 km-re levő kompig fagyizni meg vissza.aztán fürdés és persze szinte altatűás nélkül ájult be :lol: holnap sem lesz kevésbé ingerszegény nap :wink: :wink:

most én is megyek aludni,mert Dorkó2 vagyok :lol: 8) jó éjt!

Kép
berni1
 
 


Üdv mindenkinek, ezzel le is rendelek benneteket :? Kicsit sok volt a mai nap a tegnap éjjel után, most meg Csanád kezdett köhögni, tehát ki tudja mi lesz ma még. Délutáni alvásnál kezdte, hirtelen felköhög, kiáltásszerűen, aztán egy-két apró köhércelés utána, kicsi sírdogálás, aztán alszik tovább. Több mint 3 órát aludt, legalább félóránként köhögött. Most nincs egy órája, hogy alszik, de legalább hatszor már csinálta. Lándzsás útifű szirup van itthon, nem tudom, adhatok-e neki. Nem kapcsolom ki a gépet, még benézek, hátha ír valaki valami jót. Azt sem tudom, adjak-e Nurofent, felhívjam-e az ügyelete, vagy be is vigyem :?: A másik az, hogy Barninak annyira fájt a foga, hogy elvittem 0-24 ügyeletre. Kiderült, hogy a tömés alatt gyulladás van. Megnyitották a fogát, de még fáj. Ha megint nem tud aludni tőle, akkor őt is vissza kell vinnem, hogy mossák át.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Joli!
Ha a kor miatt kérdezed,én úgy tudom adhatsz lándzsás útifüvet!!! Bár legutóbb én Márknak adtam pár napig,és nem javult tőle,mondta is a doki,h erre a köhögésre másféle kell. Mira most sinupret cseppeket kapott,napi 3X10 cseppet kell neki adni,ez nem vényköteles és köhögésre,megfázásra való!
A fogfájástól szörnyűbb dolog csak a szülés,de azt a fiad nem fogja megélni,így teljesen átérzem szegény helyzetét!Nekem júniustól fáj.... :oops: Jobbulást mindkét srácnak!
Most visszaolvasok!

KépKép
Kép
patricia83
 
 

 
 

Háááát,ilyen gyorsan vissza is olvastam!
Látom Szintus,te is szülési fájdalomhoz hasonlítottad a fogfájást,pedig mikor írtam,még nem olvastam a hsz-ed. Érted?? Szóval egy ruóra járt az agyunk megint!
NEKÜNK 1983-ASOKNAK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos a Május1-jei taliig nem tudunk otthon lenni,30-án,de legkésőbb 1-jén átköltözünk egy másik házba,ott végre teljesen külön leszünk a vendégektől!És 1-jén megindulnak a gyerekcsoportok is nálunk!!Na de majd legközelebb!!!
Esetleg Csillával egy kettes tali? :roll: És vajon mit csinál Boi,hogy íyg kiakaszt? Engem mondjuk a nyávogással lehet kiüldözni a világból!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :evil:

Sly!
Akkor örülünk,h megnyugodtál! Ti mit csináltok/tatok a hétvégén?

Ancsa!
Nagyon jók a képek,a főnök egy kis tündér! :lol: a házatok,meg olyan tipikus nagol ház,nem?
Jajjjjj,ébredés van! :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Itt vagyok,csak picit megrráztam a cspp nunás valagát! :)
Amúgy nekünk meg iszonyat kaka nappalunk volt, mira ilyen sírást még nem produkált. Egyértelműen fájdalma volt,rugdalfeszítette magát,üvöltött!Szegénykém biztos néhány foggal gyarapodik! Adtam neki Nurofent 10 perc alatt hatott,kétszer is.Remélem az éjjelünk jó lsz,Márk anyuék szobájában alszik,kivi leszk át kell-e hozni?! :roll:

Gabusk!
Ikrek,mi? annyira hülyék az emberek,nem? sokan úgy vannak vele,hogy csak mondjanak valamit,de az eszüket nem használják. Gyorsabban mozog a száj,mint az agytekervény! :evil: A lányok ezen a képen mát nem annyira hasonlítanak,de nagyon cukik!

Berni!
Én megmondom őszintén ilyen fantasztikus,fenomenális képeket még nem láttam ezen a topicon! :wink: Valami csúcs mind az összes húsvéti! :D Nyugodtan hozhatsz még,de sokkal 6ásosabb,ha egyszerr csak 1-2-t teszel fel,mert akkor tudjuk mindet kommentálni. másnap megint feltöltesz 2-t,és arra is tuti kapsz valami pozitívat,és így tovább! amúgy tök jó,hogy így apa nélkül is találsz ki és valósítasz meg programokat. Ügyes csaj vagy! Várjuk a holnapi beszámolót!

Csilla!
Várjuk a barátnődet! Lassan Egerből is annyian leszünk mint Pestről.....vagy nem is egri a lány? :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Na hazajöttünk, de jó volt :roll: !
Persze a lányok egyszerre keltek éjfélkor. Gondolom, nagyi nagyon örült neki :) . Ettek mindketten, majd 1 körül aludtak vissza. Remélem, most már reggelig húzzák a lóbőrt.

Nem egri a lány, nyíregyházi, ott voltam kórházban több mint 2 hónapig. Vele 6 hétig voltunk egy szobában.
Akkor megkérdezem, van-e kedve és ideje fórumozni.

Joli, remélem nem lesz semmi baj Csanáddal. Ez a fogfájás tényleg rettenet :( .

Na, jó megyek aludni!
Szép álmokat mindenkinek!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Ez a tegnap esti hsz-em (ledobott a net, de a print screen gombbal lementettem a képernyő tartalmát, hehehe)

Kép


Ez meg a mostani

Joli,
Stodalt is adhatsz neki.
Jobbulást a fiúknak!

Megyünk kicsit a zöldbe, szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szintus! Udv itt! Megneztem a kislanyod kepet, nagyon szep a leanyzo!!!! Ne haragudj, de merre van Temerinh? Meg nem hallottam rola. :oops:

Sly! Meg sok cuccunk otthon maradt. Elvileg a ferjem ment volna vissza kocsival Magyarorszagra(repulovel jottunk ki), hogy elhozza a dobozainkat, de nincs kocsink, amivel elmehetne. Volt, de egy het mulva megvaltunk tole, az uj meg cask majus vegen less kesz. ( Bar most vettunk egy masik kocsit, tiz eves Suzuki, de ezzel nem merne bevallalni az utat. Ez az en gyakorlo autom. Mar parszor majdnem levittem mas kocsik tukret. Utalok a masik oldalon vezetni!! A sebessegvaltoval is mit ossze kinlodok! :evil: )
Sok butorunk is hianyzik. A nappalis butorokat mar megrendeltuk, de 9!!!! het mulva szallitjak ki. Szoval eleg bena.:(

Csilla! Milyen volt a buli? Merre voltatok? Hogyhogy Toncsi is evett meg ejfelkor? Jo kis etvagya van. Sajna Bogi nem egyeduli hisztigep. Rebus is rem akaratos. Apja lanya szoktam en erre mondani. :D
Gratula Toncsinak az ovihoz! Melyikbe fog jarni?
A vedono meg volt elegedve. Ugyan mondta, hogy picike, de azt is mondta, hogy a szuletesi sulyahoz kepest jol fejlodik.

Pat! At kellett vinni Markot vagy jol elvolt anyudekkal? Szegeny Mira! Utalatos ez a fogzas.
A hazunk valoban tipikus angol haz, recseg ropog a faburkolat. :) Amugy ezt csak bereljuk.

Joli! Hogy van Csanad? Remelem jobban, mulik a kohoges. Es Barni foga? Jaj, tenyleg iszonyatosan fajdalmas a fogfajas. :( Szegenykem. Nem kellett egyik gyerkoccel sem az ugyeletre rohanni remelem. Milyen jo lenne, ha jonnetek Angliaba es tudnank talizni! :)

Na, megyek, iszok kavet, mert reggel 6!!!!-kor keltunk. Eddig Rebus 4-kor kelt enni, aztan 8-ig durmolt. Ma 6-ig aludt, aztan azota fent van. Probaltam meg visszatenni a tapi utan, de egyfolytaban dumcsizott, kiabalt, vegul sirt. Szoval o is, en is almosak vagyunk. :(

Kép
atina12
 
 


Jó reggelt!

Látom Patri nem jó neked az elsejei hétvége, hát mint kiderült nekem sem! Ezer bocs! De 2-án lesz a nőgyogyim 50. szülinapja és praktizálásának 25. évfordulója. Nagy buli lesz Berekfürdőn, ahová mi is kaptunk meghívót. Kap az összes jelenlegi és régi páciense, rokonai, barátai, munkatársai. Lesz egy csomó program. Vinni kell a gyerekeket, akik nála születtek.

Úgyhoyg szerintem mi 16-án tudunk csak menni, mert 9-én meg apa dolgozik.

Gabuska! Nagyon édik a lányok és tényleg más már az arcuk.

Joli! Jobbulást a fiúknak! Hogy telt az éjszaka? Vitted végül orvoshoz?

Patr! Szóval költöztök! De gondolom nem lesz messze a vendégháztól!?
Most hétvégén semmit nem csinálunk! Ez is ritka! Apa tárcsázni van, talán ma befejezi. De lehet, hogy simítózik, nem tudom pontosan, egyébként nekem tök mindegy, mert nagyon nem értek hozzá. A lényeg, hogy nincs itthon és a földet csinálja.

Csilla! Igen, sajna továbbképzésre kell mennem. Péntek szombat reggel 8-tól délután 5-ig.
:cry: Nem lesz valami felemelő, főleg, hogy a fele bandát nem is ismerem, mióta eljöttem Rolival a fele tantestület lecserélődött.
De jó, hogy ti még bulizni is jártok! Mi főleg azért nem megyünk, mert utána kéne egy hét, mire kipihenem, és az nekem nem éri meg! :oops:

Na átrohanunk a boltba, mert a leveshez nincs tészta!

Kép
szly27
 
 


Csilla kerdezted George-ot. Meg nincs munkaja, de most megy egy par interjura. Igaz egyik allas sem tetszik neki. a regi munkahelyere szeretne visszamenni, de ott nincs most felvetel.

Gabuska! Bar mas a ket lany arca a kepeken, azert meg mindig nagyon hasonlitanak. Ja, jo, tudom testverek, de akkor is. Nagyon edesek.

Kép
atina12
 
 


Jó reggelt lányok!!!:)

Jó sokat termeltetek :D

Atina Temerin Ujvidék mellett van 25km-re.Kis város,ugy 35000 lakossal.Érdekes lehet ez a bal oldali hajtás.Majd lassan megszokod 8) Párodnak megy a drukk a meloval kapcs.1 hónapja a párom is melót keresett,végül pék lett.Így éjszakázik.Nagyon üres nélküle esténként..... :(

Patricia igen a 83.-ok.Szóval költöztök.Akkor lesz mit pakolni....
Jobbulást Mirusnak.Végül hol aludt Márk?

Szly váo,akkor ez jó buli lesz.Nos,ilyent sem hallottam még.
De bizti érdekes lesz :lol: Mindkét gyereked nála született?
Mivel foglalkozik a férjurad-földmüves?

Csilla kipihented magad?Merre buliztataok?Barátokkal?
Ma ki főzi az ebédet?
8)

Joli hogy vagytok?Hogyan telt az éjszakátok?
Jobbulást a srácoknak :)

Berni a képek gyönyörök,mint már irtam is..... :lol:

Gabi nekem Livi egy kicsit buckobb volt,mint Nóri. :wink:
De lehet én nem látom jól... 8)

A mi éjszakánk ma már türhetőbb volt.Fruzsi csak 3-4 alkalommal sirt fel,amikor kiesett a cumi a szájábol. :)
Nektek lányok akarnak a babák megmaradni a járokában?
Fruzsit ha beleteszem ugy ordit,hogy csak na......

Kép
Kép
szintus
 
 


Atina! Akkor ti sem unatkoztok! Hát én nem tudom hogy tudnám megszokni a bal oldali közlekedést! Biztos furi lehet, pláne kanyarban.

Szinti! Hát így hogy földműves nem igazán mondanám. Van állása, a Penny logisztikában dolgozik. Mellette van földünk és azt is csinálja. De nem kimondottan azzal foglalkozik csak. Egyébként ha nem lenne a föld, elég sz@rban lennénk anyagilag!

Mindkét gyerkőcöt nála szültem! Én elégedett voltam/vagyok vele!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Atina!
De jó, hogy újra jelentkeztél, és hogy képeket is hoztál! Szépek vagytok! Én azt hittem új állás miatt mentetek Angliába, akkor most mégse? Lehet, én olvastam rosszul! :oops:

Szly!
Ilyen buliról még én se hallottam, jó sokan lesztek akkor ott! Jól mehet neki... :roll: :)

Szintus!
Vince csak alszik benne nappal, amikor Violka otthon van, és játszik a gyerekszobában, a mi szobánkba van felállítva. Amúgy ő se marad el egy percig se benne.
Örülök, hogy jók az eredményeid! :wink:

Gabuska!
Örülök, hogy jobban van Livi! Nekem is nagyon tetszenek a fényképes ajándékok!

Csilla!
És merre voltatok, milyen buli volt?

Pat!
Költözködés? Asszem erről lemaradtam... :roll: És most akkor Egerben vagytok már? Erről is lemardtam! :oops:

Joli!
Sajnálom a betegeskedéseket, remélem nem kellett ügyeletre menni! Én is a Stodal-t adtam, de kevés volt, végül Mucopront szirup kellett, igaz, rá van írva, h. 2 éves kortól, de nekünk muszáj volt! Mondjuk, kis dózisban kapta. Barninak jobbulást, a fogfájás nekem is rémálmom! :?

Berni!
A kismotor engem is érdekel! :) És természetesen kérünk még képeket Dorkóról! :wink:

Réka!
Örülök, hogy minden rendben Máté buksijával! :)

Adri!
Ha olvasod, Artemisznak boldog hófordulót! :) Hogy vagytok?

Remélem, nem hagytam ki senkit, már csüt. óta olvasok, csak írni nem volt sose időm, bocsi, ha valakit kihagytam! :oops:

Most a szüleimnél vagyunk, azért is van kicsit időm írni, tegnap állatkertben voltunk, Vince is nagyon élvezte! Mostanában kezdték el érdekelni az állatok, főleg a kutyákért van megbolondulva, mondja, hogy: "va-va"

Holnap lesz egy anyajegy-levételem, volt már korábban is 3, nem kellemes, a hátamon van, kicsit macerás lesz majd az emelés, de muszáj levetetnem, rossz helyen van, és displasticus! Ambulánsan csinálják szerencsére, remélem gyorsan meglesz! Azért drukkoljatok!


Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi! Vincének utólag boldog hófordulót!

Ártemisznek is boldogat!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Sly!
Ilyen buliról még én sem hallottam,bár lehet engem meg sem ismerne a dokim,annyi arccal /.... találkozik! :lol: :wink:

Berni!
Remélem meg vagy elégedve! :lol:

Évi!
Drukk a holnapi beavatkozáshoz!!! Ez nagy anyajegy? Nekem is van egy a hátamon,de elég méretes,jó lenne megszabadulni tőle! Fájdalmas a "műtét"? Finanszírozza a tb?

Márk egész éjjel aludt,nem akart átjönni hozzánk,és!!! és!!! és !!!!pelus nélkül aludt!!! Nem pisilt be,csak nappal a boltban,aztán itthon bekakált! Érdekesen múködik ez a gyerek! :roll:

Költözés???
A 35 szám alól költözünk a 31 szám alá,de csak ideiglenesen nyárra! :lol: :lol: Tudjátok terjeszkedünk,végre lesz külön lakrészünk,nagy konyhám,kádas fürdőszobám! Meg még 2 apartman kiadásra! :wink:

Joli!
Milyen volt az éjszaka? fiúk jobban vannak?????

Nálunk Mircsi nem aludt olyan jól,2-szer evett,és lázas volt még reggel is :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ünneplőknek boldog hófordulót! Mira itt lebzsel mellettem,nyomogatja a billentyűzetet,és közben rötyög! :lol:

Berni!
Márknak is van tolható rendőrmotorja!cp ol
nem hagy írni a bébim,később jövökmh b

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Azért a buli belépős! Igaz a strandra simán 1000 ft egy felnőtt jegy, most a bulira 600 ft és lehet fürdeni is, szóval most olcsóbb! :lol:

Kép
szly27
 
 


Most jöttem be a görkorizásból! :lol: Hát mit ne mondjak, hamar kifárad a lábam! Jázmint toltam a babakocsiban, élvezte a sebességet. Rolkó is beült a kosárba! Szóval jól elvoltunk! :lol:

Most viszont már nyűgi! Hamarosan fürdetem őket! Mostanában együtt fürdenek!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Nem nagyon pörögtetek itt vasárnap délután :?

Sly!
Az egész fürdőt kibérelte a doki? :shock: :shock: Most tudatosult bennem amit írtál,hogy munkatársak...mindenki aki nála szült+ gyerekek!!!! :shock: :shock:
Ja,én még babakocsi nélkül sem tudok korizni,de te nagyon penge vagy! :D :wink:

Szintus!
Nekem Mira nagyon jól elvan a járókában, Akár egy órát is.1 db játék neki,oszt elvan! :lol: A lényeg,hogy ne süsse a nap,és ne legyen éhes,akkor királyság van! De nyugodj meg,márk utálta! :wink:

Ma képzeljétek majd 3 órát aludt Mira délben,aztán koraeste még másfelet. A lényeg az,hogy amikor a babakocsiban volt, a nadrágból kilógott a lábszára és leégett! :shock: Ha nincs itthon Panthenol,akkor mit rakjak rá? Érdekes,hogy a nap se nagyon sütött,meg még csak meleg sem volt,de most olyan csík van a kis lábán! És este megint lázas volt! :evil:

Adri!
Adj jelet!!!!!! :lol: Ha mást nem füstjelet! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Szintus, jól látod, Livi 30 dekával :lol: több volt ugyanannyi idősen. Rövid babáknál ennyi is látszik. 8) Nóreszt tegnap mértem le szabócenitvel, 67 centi, sztem a többi topikbaba már rég elhagyta a 70-et. :lol: Minimanó. :D

Joli,
na hogy vagytok? Nem írtál még ma, remélem ez nem jelent rosszat. :roll:

Mi ma olyat csináltunk, hogy :oops: .
Nekiindultunk egy kicsit piknikezni. Megkajáltunk, szedelőzködtünk, mikor is Zoltánka beszólt valamit, amin felhúztam az orrom. :lol: Mondom háháááá, nem gondolod, hogy ezek után elmegyek veled bárhova is. :twisted: (Amúgy már majd megevett a fene, hogy kimozduljak.) Az volt a szerencséje, hogy már minden össze volt készítve a hátizsákba, így csak ki kellett sétálniuk Livivel az ajtón.
Na, aztán, ahogy azt vártam, nagyon feldobva jöttek haza. Z már rég volt Livivel kettesben valahol, és akkor még bőven az elrohangálok, nem fogadok szót korszaka volt, most meg már egy ideje nagyon szépen viselkedik közterületen. :lol: Szóval Z oda meg vissza volt, hogy milyen aranyos volt Livi, jókat játszottak satöbbi. Legközelebb már direkt felhúz, hogy lepattintson. :lol:

Nekem meg maradt a vásárlás, kis játszó Nórival, kis séta, aztán takarítás itthon...

Reggel viszem Livit az orvoshoz, hogy keddtől mehessen oviba, már nagyon hiányzik neki.

Kép

(Továbbra sem stimmelnek a vonalzókon a dátumok, próbálkozom még vele, és lehet, hogy képet is cserélek párszor, ne hari, ha zavaró lesz.) :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat,
tavaly is már kiakadtam, hogy áprilisban elő kellett venni a gyereknek a naptejet. Nevetséges. Hova jutunk így? Már a téli naptól is leégünk pár év múlva? :evil:

De ugye nem fáj neki?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi!
Ezen én is gondolkodtam,hogy fáj-e neki,de mivel enélkül is olyan kis nyűgös,hogy meglehetősen gyakran sír,nem tudom mi miatt van. Amikor megfogtam neki,még csak rám se nézett,meg nem is reagált,remélem nem szenved emiatt is!!!

A kép nagyon jó,Livi csajszi nagyon szép kislány!!!!! :D
Esetleg ha legközelebb te húznád fel a férjed,és mennél el kirándulni,ő meg takaríthatna otthon! :lol: Ahogy olvaslak elég karakán csaj vagy! :D És abszolút nem zavar a vonalzóváltozás,csak azért kérdeztem,hogy neked hogy van erre energiád,hogy naponta cseréled? De ezek szerint nem jószántadból... :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Lányok, ne haragudjatok, hogy nem jöttem ma beszámolni, amikor olyan ijedten kértem tanácsot az este. Éjfélig ötpercenként köhögött Csanád, de akkor mélyen elaludt és csak a szokásos ébredései voltak. Barni is jól aludt, ma már csak akkor fájt a foga, ha ráharapott. Elmentünk barátnőzni vidékre és csak estére jöttünk haza. Csanád aludt napközben egy sokat köhögőset, aztán másodszor fel sem ébredt. Most este már egyszer felsírt a köhögés miatt.

Pat, régen a napégette bőr tejszínnel kenték be.

Mindenkinek ezer pussz, ma is ennyivel rendezlek le benneteket, de lesz még olyan, hogy nem győztök olvasni! :)

Én is boldog hófordulót kívánok az érintetteknek!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,azért örülünk,hogy bejelentkeztél,és azért valamivel jobban vannak a fiúk! Mondjuk,mikor elsőre olvastam a hsz-ed,töprengtem,vajon honnan tudod,hogy aludt Berni? :lol: :lol: Persze vágtam,hogy Barni,csak a szemem...
Jól tettéetek,h kimozdultatok,gondolom így hogy messze van a férjed,még jobban "szomjazol" a felnőtt kommunikációra! És mi újság Elemérrel? Jól érzi magát?

Régen tényleg kenték vajjal is az égett sebet,de én úgy tudom,hogy nem szabad! :roll:

Réka,már te is rég voltál,mizujs????

Lépek én is,jó éjt nektek!
Holnap csak este jövök,megyünk anyuval,meg Mircsivel (tudjátok,csak csajok :wink: ) Szombathelyre,kicsit vásárolni! Dejó lesz!!!!! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

PAtri! Én még leégésre a tejfölt hallottam. De ma már biztos vásárolsz Panthenolt! Mira milyen kis nyugodt! Én mondjuk sosem raktam Jázmint járókába(nekünk az a játéktárolónk :oops: ), de szerintem nem lenne úgy el mint Mira!

Joli! Jó hogy kikapcsolódtatok! Jobbulást!

GAbuska! Patri ötlete szuper! Nagyon cuki Livi!
Nem zavar engem sem a vonalzó!

Most egyszer felkelt Jázmin. Mostanában megint ez kezd állandósulni. 3-4 óra felé ébred és éhes! Megissza a tápit és alszik tovább. Pedig esküszöm már eggyel többször is etetem nappal, mint eddig. És mégis!

És! MEgkaptam a GYEST! Most már ez is sínen van!
:lol:

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!
Sly-hoz hasonlóan mi is keltünk fél 3-kor,szopi volt,és negyed 9-ig aludt a csajszi.Én tovább is tudtam volna!
Sly!
Miért gyes? Nem csak akkortól,amikor már hivatalosan is munkába állsz?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Én már hivatalosan munkában vagyok, csak szabadságomat töltöm. Ebben az a jó, hogy a rendes munkabéremet kapom és még nem kell dolgozni. Viszont továbbképzésre menni kell!

140 valahány nap szabim van!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Kivagyok. A mobilomat Rebus elrontotta. :( Fogalmam sincs hogy kerult a kezebe, biztos az asztal szelen hagytam es addig pipiskedett, mig elerte. Ossze-vissza nyalazta, a kepernyo ketfele szinu azota is, a gombok pedig nem mukodnek rajta. Erre ejszaka arra ijedtem fel, hogy valami csipog. Hat a mobilom volt. Alig tudtam utana elaludni. :evil:

Evi! De a munka miatt koltoztunk Angliaba. A ferjem vesztette el a munkajat Dubaiban. Itt meg eddig nem talalt masikat.
Szoritok a mutethez. Remelem nem fog fajni. Nekem is anno 9 kisebb anyajegyet szedtek le, de lezerrel csinaltak. Az nem fajt cask a fajdalomcsillapito injekciot tudtam volna hanyagolni.

Sly! Hu, hogy te milyen energetikus vagy! Gorkorizas, meg ilyenek.. En meg a dombra is alig tudom feltolni a babakocsit.
Jazmin lehet most egy novekedesi szakaszban van, azert eszik tobbet. Gondolom majd idovel megint elhagyja a hajnali kelest. De vegul is, ha visszaalszik egybol a tapi utan, akkor nem nagy gond.
A buli pedig biztos jo less. Valoban nem semi, hogy a dokeszod ilyen nagy partit rendez.

Joli! Orulok, hogy a fiuk jobban vannak. :)

Pat! Szoritok a koltozeshez! Akkor mar biztos varod, hogy a szep uj helyen lakjatok! A boviteshez is jo munkat kivanok!
Mira nagyon nyugis kislanyka lehet, hogy eluvan a jarokaban 1! Jatekkal akar egy orat is. Hat nalunk nem lenne el. Meg azt is utalja, ha becsukom a szobaajtot es nem tud kimaszni az eloszobaba. Kis kezevel very az ajtot, hogy engedjem ki. En a bortonor.
Szegeny Mirus, remelem nem faj a laba, ahol megkapta a nap.
Milyen volt a vasarlas Szombathelyen?

Gabuska! Akkor jol kitoltal magaddal. :D Maradhattal otthon.
Livi mar egy kesz holgy a kepen! :)
Amugy Rebus is cask 70cm igy 10 honaposan, szoval o is eleg minike.

Szintus! Koszi a drukkot a ferjem neveben. Gondolom, hogy nehez lehet estenkent egyedul.
Remelem az ejszakaitok mar egyre jobbak es Fruzsi jol alszik.

Na, megyek!

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Pat, azt hiszem Sly már a szabiját tölti. Ha csak egyszer ébredt Mira, akkor nem fáj neki a leégés helye.
Csanád hozta a formáját, kétóránként kelt. Éjfélkor még csak teát ivott, de kettőkor behúzta a 130 ml tápot, annyi volt az üvegbe. Utána már csak kóstolgatta, amikor felkelt, de a tea nem volt elég. Viszem dokinénihez, mert néha köhög és reggel mintha horkolt volna.

Szly, hogy te milyen sportos csaj vagy! Egyedül még-még, hogy elmész görkorizni, de babakocsit tolva :?: Gondolom nézte az emberek :shock: :lol:

Gabuska, annyira meg kellett volna haragudj, hogy mind a két a gyereket apára hagyd :lol: Egyébként is kellett volna közös programot szervezz apának Livivel, kár hogy nem jobb körülmények között.

Évi, szorítok neked a kisműtéthez, de lehet ha már szerencsésen túl vagy rajta! Édes lehet Vince, ahogy "beszélget" a kutyákkal! Csanádnál ez úgy hangzik, hogy "bau-bau" :lol:

Szintia, a járóka ugye kiságyféle? Mert nálunkfelé a bébikomp neve a járóka. Szóval a kiságyban jól elvan Csanád, barátnőméknél betettem a bébikompba is, játszott csak, nem ment, amikor meg Csongi kezdete tologatni, akkor nagyon megijedt.

Ancsa, ha megyünk Angiába, akkor sem érintjük Londont! Liverpoolba vagy Manchesterbe kellene menni repülővel és onnan vonattal.

Csilla, szívesen látjuk az ismerősödet a fórumon!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Helló!

L hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítva, a vashiányra multi kidet kell szednie.
Egyúttal Nóri tanácsadását is letudtuk, szerdán kellett volna vinnem, de a dokesz annyira megsajnált, hogy hónapok óta oda járunk, aszonta nézzük meg őt is, ne kelljen megint visszamenni 2 nap múlva. Nagyon szerencsétlen vagyok képem lehetett. :lol: :lol: :lol:
És Nóresznek 4 foga jön fent. Szegényke, csoda, ha nem alszik? :(

Ez viszont azt jelenti, hogy szabad a szerdám, ha talizni akarnátok. 8)

Joli,
örülök, hogy nem romlott a helyzet, már megijedtem tegnap. :oops:
Ha mindkét gyereket vitte volna halálra izgultam volna magam. Nem azért mert olyan béna, csak kissé körülményes embör. Meghát nekünk nincs kocsink, és egyedül békávézni egy babakocsival meg egy sajtkukac 3ésfél évessel... Nekem csak azért nem gond, mert kényszerből már többször kellett velük mennem, így van gyakorlatom, de Zoli...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


:lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ancsa, sajnálom a mobilodat! A kütyük mindig vonzzák a gyerkeket.

Gabuska, örülök, hogy nálatok minden rendben!Szerda tali nekem oké, mikor és hol?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Ha még nem uncsi nektek, akkor 10 óra, Ikea. Akkor anyuhoz is be tudnék menni utána.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat, túl vagyok rajta, kb. 10 perc volt, ezt rendesen kimetszették (nem lézeres), a poén az, hogy lehet, hogy nem is azt, amelyiket a bőrgyógyász mondta. Merthogy nekem nem csak egy "problémás" van, és rögtön mellette van egy másik is. Így most szerdán újra megyek bőrgyógyászhoz, mert a sebész szerint ez a másik és még másik kettő is kérdéses! :? :roll: Nem fájt, most azért már érzem picit.

Pat!
Menj el bőrgy.-hoz, és ha ő azt mondja, hogy le kell vetetni, kell keresni egy sebészt, aki leveszi, és ennyi. Tb finanszírozza, persze lehet magán úton is csinálni!

Gabuska!
Jó a vonalzód! Sajnálom, hogy nem jött össze a közös kirándulás! :(

Szly!
Jázminnak is boldog hófordulót!

Joli!
Örülök, h. jobban vagytok! :)

Atina!
Nekem is 1x megkaparintotta a mobilomat Vince, teljesen összenyálazta, és nem működött. Én szétszedtem, kivettem belőle a kártyát és kiszárítottam, így szerencsére már működött! :roll:

Pat!
Mircsi lábikójára gyógypuszi! Úgy látszik akkor van már ereje a napnak! :shock:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


hahó! Ha 10-re teszitek a talit, akkor megyünk :-) kb 9/4 11ig érünk rá, de akkor még megéri :)

most csak ennyi, törpém nem ereszt...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Évi, remélem jó anyajegyet vágtak ki és nem kell még egyszer átess ilyen műtéten!

Dokinéni szerint Csanád köhögése vírusos, köptetőt írt, csütörtökön kell vigyem vissza. Remélem szerdáig használ, ha nem, akkor lőttek a talinak:(
Lehet hogy 6 óra után senki nem írt? Vagy csak nekem nem jelent meg?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
joli,én is csodálkozok,hogy koraestétől nem írt senki,de biztos mindenkinél nagyon jó idő volt,és este is kint voltak. Berniék is biztos bringáztak ebben a szép időban,de azért estefelé beköszönhetne!! Bizony,hiányolunk Berni! :D
És Adrit is!!!!!!!! Orsit is!!!!!!!!!!! Csilla??

Évi!
Remélem azért jó anyajegyet szedtek le! :shock: És köszi a választ!!!

Sly!
Jázminnak utólag boldog hófordulót!!! Elmondjam,miért nem vesszük észre időben? Mert a csík alatt van,és mikor ránézünk (legalábbis én) mindig
a Roliét veszem észre! :wink: Tényleg,hogy van a nagyfiú?? Nem nagyon írtál róla mostanság!!!

Ancs!
Sajnálom a telódat!!! Enyémet kínozza a gyerek,földhöz vágja,nyalogatja,de még semmi baja. Mira rá van kattanva,meg a távinyóra (ahogy Márk hívja :lol: ) meg a fényképezőre,anno Márk is ezeket szerette!És közös bennük a kuka/szemét iránti csillapíthatatlan vágy,nagyon bírják/nák a wc-kefét,valamint a konektotokat! :evil: a férjed mivel foglalkozik,milyen állást szeretne?A szombathelyi kiruccanás jól sikerült,kapott Mira sok édes cuccot,bodykat,rövidgatyát,pólót,tunikát,h.gatyát,zoknikat,kendőket!És az volt a legjobb az egészben,hogy nem siettetett senki!!!!!!!
Ja,ha a járóka nem a járókát jelenti,hanem a kiságyat,azt Mira sem szereti annyira!Bár ott is elvan,de az igazi járóka/ketrec/hempergő mivel kint van jó kis "tárolóhely" a csajunknak! :lol:
Gabus!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Gabuska!
Végre meggyógyult a nagylány!!! Tetszik a mai vonalzója is! :lol: :lol: :lol: A kirándulást meg úgy gondoltam,hogy te mész a csajokkal a férjed meg közben megcsinálja a házimunkát,hm??? Milyen súlyban van Nóresz?

Szintus,te sem voltál tegnap reggel óta! Merre jártok? :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

GAbuska! Végre már jól van Livi! Remélem hamar kibújnak a fogacskák! Nekünk már az a 4 kint van! +2 alul.

Patri! Roli jól van. VAsárnap apa lenyírta a haját Rolkónak és úgy üvöltött, hogy abba kellett hagyni. Remegett, meg minden, pedig nem fáj. Mostanában hajlamos remegésig ordítani! Úgyhogy mos kis golyófej, mert a fazont nem tudtuk felnyírni, egyszerűen le van tolva a haja 1,2 cm-esre.

Ancsa! Távirányító, telefon, minden ilyen kütyü Jázmin kedvence is. Én még nem jártam úgy, mint te, de nem is nagyon kapja meg ezeket, max. felügyelettel! Igaz egy számológépet már ő is tönkretett!

Évi! REmélem több anyajegyet nem kell leszedetned. Nekem szemölcsöt metszettek ki a tenyeremből, de azt nem kellett összevarrni. Akkor most hason alszol?

Szintu? Berni? Merre jártok?

Réka! TE is nagyon elfoglalt vagy!

Joli! Hát néztek kicsit furán, de úgy élvezték a gyerekek! Nekem meg legalább dolgoztak az izmaim! Én régen imádtam görkorizni! Kilométereket koriztam. Tesóm jött biciklivel, én meg korival. Csak most hamar elfárad a lábam!
CSanádnak jobbulást!

Most átaludta Jázmin az éjszakát! fél 9-től reggel fél 8-ig.

Csanád folytatja még az egy nap jó, egy nap rosszabb éjszakát?

Használtatok már Lidl.ös törlőkendőt? Ma hoz nekem barátnőm. 200 ft egy csomag és szerintem jó.

Kép
szly27
 
 


Kép Egy tegnapi kép

Kép
szly27
 
 


Ja és még Roliról jutott eszembe! Már egy ideje nem pisil bele az éjszakai pelusba. Megbeszéltük, hogy nem szabad. Lefekvés előtt pisi és alvás. Van hogy felébred Jázminra, akkor meg kell pisiltetni. Még nem mertem levenni róla a pelust, de egy pelust több napig használunk, mert nincs benne semmi. szerintem nemsokára ezt is elhagyjuk. biztos lesznek balesetek, de már így is nagoyn jó!

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!
Sly!Nagyon ügyes Roli a szobatisztasággal... Márk szerintem sosem lesz! :evil: Éjjel megint jól működött,de már az is óriási feszültséget szül,hogy reggel a bilire tegyem, anappaliról meg ne is ejtsünk szót!!!!!! :evil: Nagyon menő lett Roli haja,Márk is ugyanígy "fintorog" ha kérem,h mosolyogjon! :lol: És látom Jázmin is tapsolós kedvében van!
Ja,már korábban is kérdezni akartam,hogy milyen márkájú a babakocsitok? Még mindig nem tettem le róla... :oops: Ez kéne!
:arrow: :arrow: :arrow:
Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Ez a kocsi tetszik nekem! Szerintem szuper! a mienk top rider sr9800. De ez nem sport. Mármint van hozzá mózes is, az meg már nektek nem kell, szóval nem érné meg ilyet venni! HACSAK! :lol:

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Most egy kis csend van, Toncsi játsziban, ketten vagyunk itthon Bogival. Ő meg most bevonult a játszósarokba és mindent lerámol :lol: . Nekünk nincs sem járókánk, sem bébi kompunk, bár arról sok rosszat hallotttam, hogy nem tesz jót a gyerkőcnek.

Tegnap itt volt anyu, így NINCS vasalnivalóm :roll: .

Boginak tegnap végre kibújt az 5. fogacskája, estére meg be is lázasodott, adtam neki Nurofent. Tegnap feltűnően sokat is aludt, hát ezért.

Különben jól vagyunk, tegnap megmértük, 8100 g. Ő sem egy díjbirkózó alkat, de egy fél kilóval nagyobb mint Toncsi volt anno.
Bogi elfelejtett tapsolni, de megtanult integetni.

Ancsa, Toncsi is tett nekem tönkre egy telefonomat régen.

Bogica unatkozik, megyek

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sly!
Nincs hacsak!!! :lol: :lol: Bár ráhibáztál,mert álmomban épp szültem még egy kislányt! :shock:
Akár hiszed akár nem tegnap találtam rá a kocsidra a neten,és lehet kapni mózesk. nélküli változatot is, 36eFt,narisárgában is van,az is nagyon bejön!!!!

Csilla!
nálunk is itt vannak a szülők,ezért lógok itt gyakran!Nekem sincs vasalnivalóm! :wink:

Ma visszamentünk a dokihoz a gyerkőcökkel,Márk oké,de Mirának gennyes a mandulája,így antibogyót kapott!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csilla! Gratula a fogacskához! Jázmin 8900 g ruhástól, szóval nem annyira nagy a különbség!

Patr! Tényleg!? Akkor fényezem egy kicsit! Én tényleg nagoyn szeretem és eszem ágában sincs sport/esernyőkocsit venni mellette. annyira könnyen lehet irányítani. Szerintem még egy 3 éves gyerek(pl Roli) is simán elfér benne. Egyedül a forgatása nehézkes ha benne van a gyerek, mert ugye az ülést kell levenni a vázról és fordítva felrakni. Ezt a műveletet apa végzi nálunk, de ha beüzemelem a napernyőt, már erre sem lesz sűrűn szükség.

Azért nem narancssárgát vettünk, mert élőben világosabb, mint a képeken és szerintem nagyon kényes.

Mirának jobbulást!

Kint vagyok a konyhában, utolsó falat ebédemet eszem. Jázmin aludt de felébredt (bírhatott volna még 5 percet), Roli beszalad hozzá. Kiabál, hogy menjek, de a kajámat még megeszem. Bemegyek, következőt mondja Roli:
-Jázminnak megcsikaródott az arca! Valaki nem vigyázott rá!!! :twisted: (mérgesen és szemrehányóan mondta)
kérdezem:- Ki nem vigyázott rá?
-VAlaki! :twisted: :twisted:
-Én?
-Igen!

Szóval sz@ranya vagyok! :lol: :lol: :lol:

Egyébként nem megcsikaródott az arca, hanem ahogy aludt, elnyomta a párna!

Kép
szly27
 
 


Imádom olvasni a gyereknyelvet!
Annyira aranyosak,hogy így be-be szólnak.
Mindég mosolyognom kell rajta!

Én tegnap igazoltan nem voltam :wink:
Drága férjem az este szebadnapos volt :lol: 8)
Így hát őt kényeztettem amikor csak birtam,mert ugye még a pékség mellett autóbádogol is 8) Így hát van amikor egész nap távol van,napi 15-16óra munkával.
Engem is hivtak egy helyre melózni,de még egyenlőre nem tudtam
elfogadni.Pedig szívem szerint mentem volna,de nincs kire hagynom
Fruzsit,így egyenlőre még szüneteltetem a melót.
Anyukám dolgozik,anyósom pedig súlyos beteg és még a lába is
eltörött így esélytelen........ :(

Pat ez a kocsi nagyon cool 8) Vedd meg:)))
Nem akar Márk a bilire ülni?Va neki estleg rossz élménye vele?
WC-re sem akar?

Szly ezt a korisat esküszöm kiprobálom még ma! :)
Csak remélem azért majd nem törik semmim.
Hát ez izgi.Milyen korival nyomod?
Én is hajlamos vagyok minden hülyeségre :wink:
Melóba is korival jártam régen :) Gratula Rolinak a nem bepisiléshez:)))

Gabi Livi nagyon aranyos :)

Joli nálunk is a jároka az a bébikomp,a jároka pedig ketrec.Remélem érthetően irtam :? Hogy vagytok?Csani javulgat?
Te hogy bírod a férjed nélkül?Nem vagy azvégett ideges?

Pat mit szólnál,ha az álmod valóra válna :?: :lol:

Évi fáj a sebed?Jobbulást!

Lányok merre lesz a május 1?
Nálunk az még mindég nagy ünnep :wink: Én nagylánykoromban imádtam!Nagy bulik mentek végbe akkor :wink:
Mostmár lazább.amióta házasok vagyunk.Eltunyultunk..... 8)

Ma voltam dokinál,az orvosnéni valami gombára gyanakszik nálam.Most keressük,hogy merre van 8)

Puszi lányok és sok-sok cuppanós a gyerekeknek is :D :D :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok! mi is megvagyunk, csak elég mozgalmas hetek állnak mögöttünk. Itt voltak anyuék 10 napig, közben itt is lezajlott a Húsvét, (itt 1 héttel később mint otthon), ami nagyon nagy ünnep, csomó program stb stb, aztán tegnap volt Ártemisz keresztelője. Szóval ezen is túlvagyunk... Most nyugisabb időszak következik :)
Nem is tudtam visszaolvasni, csak ezt az oldalt! Majd lassanként.

Szóval teszek fel képeket a keresztelőről!

Amúgy Ártemisz nagyon sirt, nekem a szivem majd meg szakadt, mindenki engem röhögött, a végén már majdnem kitéptem a pap és a keresztszülők kezéből az orditó kicsimet...De az nyugtatott meg, hogy az ebéden már vidáman kacagott, és mintha teljesen el is felejtette volna az egészet!

Közben volt még egy kis "dráma", pár napja nem érzem mozogni a picit a hasamban, ugyhogy tűrtöztettem magam a hétvégén, de ma már nem birtam tovább, felhivtam a dokit és elmentünk UHra. Kiderült, hogy minden ok, csak most keresztben fekszik és nem a lábával lefelé, és azért nem érzem...Most kezdem csak felfogni az Ő jelenlétét is :)

Kép Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


még keresztelő...


Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
hogy Te milyen szép vagy! :shock: :D
Artemisz is, nagyon tetszik a ruhája! Én nem szeretem, ha a kislányok alkalmi cuccban vannak, akármilyen alkalom is van, de ez a szerkó marha jó! Komolyan! Most én is elcsodálkoztam magamon. :shock: :)

Pat,
nagyon jól néz ki ez a bkocsi!
Nekem a világos narancssárga, almazöld színű babakocsikkal van egy olyan gondom, hogy ha rásüt a nap, nagyon vakít. Egyszer kétszer toltam ilyen színűeket, és majd megvakultam. De lehet, hogy csak nekem van valami zizzenésem. Ja, fehér napernyő dettó. Livi idejében fehér volt a bkocsin, minden bajom volt tőle, ha a hátam mögül sütött a nap, mert pont visszaverte a fényt, bele az arcomba.

Szly,
Gratula Rolinak a szobatisztasághoz!!! :D

Ma is talin voltunk :)
Kép Kép Kép Kép

Joli,
remélem tudtok jönni holnap!

Este mindenképp írjatok, aki jönne, úgy értem, hogy jön-e valaki egyáltalán, mert reggel 8kor úgy indulok útnak Livivel az oviba, hogy tudjam, hogy menjek-e onnan az ikeába.

Vonalzó készítést feladom. Aláírom, hogy melyik lány mikor született aztán kész. :evil:

Nóresz felébredt.

:arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?