Új privát üzeneted érkezett!

Mági: remélem tényleg minden rendbe jön Bencével!!!
Vendég

hát igen köszi:)

8 kiló a drágám. és 65 cm. csak szopi van még mindig. bár néha olyan keveset eszik h nem is értem mitől hizik igy. még mindig heti 25 dekákat:) 6 hót ha betöltjük jöhet kis alma de nekem muszáj jó sokáig szoptatni az allergia miatt. na mennem kell majd remélem lassan már lesz időm jobban irni.

andy

Kép
andy30

ja igen kel éjjel de csak 2x ugy mint rég ill. mivel soxor alszik velem akkor többx van szopi alvás közben reggel nem is emléxem mennyi volt v volt-e:)

mági: ez mit jelent Beninél? ugy értem mondtak vmit a jövőre nézve? remélem minden ok lesz!!! tünete amugy nincs?

Kép
andy30

Andy:(bemásolom a másik topicból.. :oops: )
fél év múlva kell visszamennünk, azt mondta a doki, hogy reméli, hogy akkor azt mondhatja, hogy beforrt a luk. Azt mondta, hogy a lehető legjobb helyen van, és enyhe. Megkérdeztem, hogy mi van, ha nem forr be, azt mondta,akkor meglátjuk ,hogy mekkora a luk, és kell-e műteni...
Annyi van még, hogy ha bármilyen műtétje lenne (mandula, sérv, stb. ),akkor rögtön szólnom kell a dokinak, és odaadni a papírt, mert fokozott fertőzésveszélynek van kitéve, és műtét után 1 órán belül antibiotikumot kell kapni.
Reménykedem....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:remélem minden rendben lesz Bencével!
Szorítok nagyon!

solya051020
Káld

Mági: sajnálom. És azt lehet tudni, hogy mitől alakult ez ki nála? Elmúlhat magától vagy kell valami kezelés? (ez utóbbi közben kiderült :oops:)

Solya: Kobold is sokáig csak ballal nyúlt mindenért, de Dévényes néni azt mondta, hogy ilyenkor elméletileg még mind a két kezüket kell használni, és kb. 3-4 éves kora körül lehet következtetni arra, hogy milyen kezes lesz. Mostanában már jobban használja mind a két kezét, de még mindig a bal van túlsúlyban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.04.20 21:52-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Na receptek a helyén :lol: :lol:

solya051020
Káld

Apa tette tisztába a gyereket az uccsó szopi előtt, aztán finoman kiszólt, hogy Kobold fenékkencefice közben homlokon pisilte magát majd a falat, aztán apa lábát, útbaejtve a ruháját és a pelenkázót. Bemegyek, hogy ezt látnom kell, egyszem magzatom rámnéz, elvigyorodik és azt mondja: "hejeeee, hahööööööööööö!"
És azóta is dumál az apjának iszonyat elánnal. Már most magyarázza a bizonyítványát :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Kukuccs, en is vagyok, csak nincs ekezetem :?

Hetvegere lebetegedtem vasarnap az ugyeleten kotottem ki... :( Nna,mindegy, ma mar jobban vagyok, Lajaval is konnyebb igy foglalkozni... Az az erdekes, hogy nemkapta el tolem :D

Sina, en benne vagyok a taliban,kozel is lakunk egymashoz haminden igaz,anyumek meg az Allatorvosi Egyetemnel, sokat vagyunk ott... Manna, Zoldi, es persze mindenki, egy szigetezes vagy varosliget esetleg?

Magi, szoritunk hogy minden oksa legyen...Egyebkent hogy vettetek eszre?Milyenhatassal van ez a mindennapjaitokra?

Manna, van meg wellnesses keped? Ja,es irsz egy kicsit a szallodarol ahol voltatok?

Egyebkent egyre tobbet vagyunk hason, mini egyre jobban birja,atfordulni meg nem akar ugy nez ki, pedig 1/2 honapjam ar csinalta... :shock: Na mindegy, majdcsak rakap az izere...

Ma vettem egy ket cuccot a Maria bababoltban,olcsobb volt mint a Hada... :shock: cuki zsirafos szerko :D

Andi, Regi nagyon cuki :D

Nagyon koszi mindenkinek utolag is a nevnapi kivansagokat :D

Kép
Kép
zsiraf8

Musi,
Még1x nagyon köszi h beszerzed a cuccost.
Ahogy bébic is írja Babé koszmó elleni sampon vagy olajozás reggel, és utána a fürcsinél lemosod. Én ezt annyira nem szeretem mivel Marcinak 5 cm-es a haja, ha már reggel bekenném…. Igen és Gabi info is ok a fürdőkesztyű nekem is bevált.

Boci,
Csak azt nem tudom hogy amikor idáig 3 prevenar volt akkor most miért elegendő a kettő ? Gondolom az összetételben nem változtattak, mindenesetre mi 2 hete megkaptuk a másodikat, jövő héten megyünk a 4 hósra majd akkor kifaggatom a dokit hogy mi is lesz ?

Jaja anyu nem könnyű eset, lassan leteszek róla, főleg h innen-onnan kezd összeállni a kép, szerinte a férjem a pénzemért, pénzükért vagy ki tudja kinek a pénzéért van velem. Szerintem anya szerint az embernek annyi pénze van amennyi látszik, hát gratula ezért az építő gondolatért. Mindenesetre tegnap este ahogy apával beszélgettünk arra jutottunk h első körben a rengeteg sznob ajándékot amit idáig kaptunk tőlük most összecsomagoljuk és visszavisszük neki.

Bernuska,
Besz@rás azért hogy így állnak hozzá a dolgokhoz. Sajna én sem tudok segíteni, nem adattuk be és nem is fogjuk, dokibá nem ajánlotta.

Manna,
Totál nincs védőnő kapcsolat ? Nem úgy van h ajánlott h legyen védőnő akivel tartod a kapcsolatot és babavárás idején sem voltál nála ?
ÁÁÁ annak ellenére hogy másik objektívvel készült a kép nem igazán veszek semmi különbséget észre.
Na várjuk a további képeket és az infót h milyen volt a szálloda… (nekem nagyon tetszett a tapéta a mi szobánkban ) és a medencék is, de mindent csak kívülről szemlélhettem a veszélyeztetettség miatt.

Mágnes,
Na ne már, nagyon sajnálom, nagyon remélem hogy minden rendben lesz rövidesen. És egyébként miért mentetek dokihoz ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Holnaptól elkezdem a felkészülést, 3 hét és első vizsgám :-( holnap jön hozzám egy tanár aki picit segít mert vannak hiányosságok aztán remélhetőleg ő eléggé ösztönzőleg fog hatni.

Velünk minden oké, Marci eszik, alszik, játszunk, dumál állandóan, kurjongat a babakocsiban, pukizik hatalmasakat szóval eufória.
Tegnap mentünk útlevelet készíttetni neki.... hát úgy aludt hogy kb 20 percig próbáltuk felébreszteni. Persze okiirodában mi voltunk a show. Apa énekelt én dúdoltam, hideg vízcseppek a pofijára és semmi, mint egy rongybábú. aztán beültem a dobozba a fotózáshoz előkészülvén, apa pedig (javaslatomra) ráfújt manóka arcára, hát ez működött. :D Kép elkészült alvás tovább :shock:

Szép napot Mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Röff! Szombat óta újra Bp-n. Program hegyek, csak most ültem azóta gép elé...olvasok....

Kép
zölddisznó

Susy! Babakocsi: én nem szeretem csak a teli tolókarosat, ergo esernyőre csukható eleve kizárt nálam. Nem tom jó-e.

Kép
zölddisznó

[quote]e írta:lőször is zöldi: cebiont milyen sokáig adhatom szted? adom pár hete de meddig mi az a huzamosabb idő?

Andy! Folyamatosan adható. Sőt!

Kép
zölddisznó

[quote]z írta:öldi:milyen volt a vivicitta?

Lyndee! Naggyon király volt. Meg a Critical mass is!

Kép
zölddisznó

[quote]A írta:z őszinteség kedvéért megjegyzem, hogy ahány könyvben az együtt alvást szorgalmazták, mindenhol leírták, hogy a gyerek majd magától kimászik a szülői ágyból. Na én ilyet még nem láttam, lehet, hogy van de nem láttam.

Manna! Hanna "kimászott" magától. 6 hetestől 12 hetes koráig aludt velem, utána ripsz-ropsz saját ágyban.

Kép
zölddisznó

Szeles! Itthon hagytam a fényképező masinát :(

Kép
zölddisznó

[quote]L írta:ányok! Olyan jó idő van! Nem szervezünk egy randit??? Vagy le vagyok maradva? Már túlvagytok rajta?

Helllóóóóóó! Dehogy nem! Hajrá! Én bármiben benne vagyok!

Kép
zölddisznó

Mági! Szurkolunk Bancédnek, hogy nőljön be a luka!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszi Gergő nevében a jókívánságokat!

Sina, Andy! Édesek a kis husik! :)

Minipizza nagyon egyszerű, fölrakom a helyére!

zsebi_baba

Sziasztok!

Találtam egy cikket a hozzátáplálássalkapcsolatban. Berakom, ha valakit érdekel:

Gregor Judit védőnő, babamasszázs-oktató
Kismama magazin
2007. 06. 11.
A kisfiam nemrég múlt négy hónapos. Sajnos kezdem észrevenni, hogy már nem elég neki a tejem. Éjszakánként sokszor felsír, és napközben is egyre türelmetlenebbül várja az evéseket. Almát, őszibarackot adnék már neki, hogy jóllakjon, mert nem vagyok tápszerpárti. A védőnőm viszont azt mondja, inkább tápszerpótlást adjunk, a gyümölcslevekkel és gyümölcspépekkel várjunk a betöltött hatodik hónapig. (L. Kinga)
Köszönöm bizalmát, amivel hozzám fordult! Az anyatej mennyisége gyakoribb szoptatással bármikor növelhető, ezért azt tanácsolom, ne hagyja „türelmetlenkedni” a kisfiút, hanem tegye mellre mindig, amikor éhesnek látszik. A gyakori éjszakai ébredés oka a fogzás kezdete vagy fejlődésbeli ugrás is lehet. Az sem lényegtelen szempont, milyen a kisfia súlygyarapodása. Ha jó, akkor valószínűleg nem éhség áll a nyűgösködés hátterében. Ha kezdetben jó volt, de egy ideje már nem az, akkor gondolja végig, milyen tényezők játszhatnak ebben szerepet (gyógyszerek, betegség, családi problémák).

Én sem vagyok „tápszerpárti”, de az tény, hogy a tápszer összetétele a legmegfelelőbb az anyatej után a baba számára, a gyümölcsök bevezetése korai volna. Ha a gyakoribb szoptatás sem hozza vissza a tejet néhány napon belül, próbálja meg szoptatási tanácsadó segítségével kideríteni az okát, hiszen magától, minden ok nélkül nem kezd fogyni a tej. Egyébként a kevés anyatej is nagyon fontos a babájának, ezért, ha mégsem tudná növelni a mennyiségét, mindig szoptatás után adja a pótlást. Azt is tudnia kell, hogy a pótlás tovább csökkentheti az anyatej mennyiségét.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

boci:köszi a tippet,ma kezdem :lol:

bébic:ha nem válik be a teázás,újra kezdem a norma-t,de ezúttal végig.

mági:szegény Beni!Remélem mire legközelebb mentek már nem lesz luk!

zöldi végre már hogy itt vagy!jól el vagyunk hanyagolva :lol:

kubu:jó kis élmény lehetett :D

laura:gratu a kenguruhoz,annyiért nagyon megérte!

gabi:csudajó dolgod van hogy apa is pelusozik és segít!

KépKép
lyndee

Zsiráf:
A háziodoki nénink küldött el minket kardiológiára, mert a 2 hós oltásnál erős zörejt hallot. Reménykedtem, hogy mire eljutunk a kardiológiára, addigra elmúlik, de nem így lett...

A mindennapokban semmi teendő nincs vele egyenlőre, azt mondta az orvos, hogy valószínűleg észre sem fogunk venni belőle semmit. Hát ,ha rajta nem is, de magamon észrevettem valamit... Állandóan dilemmázom, hogy jó -e neki, ha sírni hagyom, és nem kapom fel rögtön, nézem, hogy lélegzik-e, vajon nem gond-e,ha felhergeli magát,stb.... úgyhogy most próbálom magam győzködni, hogy ne térjek el az eddigi dolgainktól, amilet már megszokott és elfogadott, csak hát most ezerszer jobban féltem. Az biztos, ha lesz harmadik gyerkőc, szívuh-t beiktatunk, mivel mindkét gyereknél volt gond a szívükkel... Nem tudom mitől.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló Csajok!

Köszönöm a Rotás hozzászólásokat! Szerencsére semmi mellékhatása nem volt. :-D És a kötelezőnek sem. Estére azért adtam egy kúpot a kiscsajnak, amit kb. 10 perccel később ki is kakilt. :-D

Mági!
Nagyon sajnálom Bencédet! Drukkolok, hogy hamar meggyógyuljon a kissrác!!!

Sina!
Kislányod nem semmi! :-D Mellette is etióp éhező lenne az én lányom, aki tegnapi mérések szerint 6120 g és 68 cm. :-D 60 dekát hízott egy hónap alatt.

Manna!
Én a gyerekorvosunkban egyátalán nem bízok meg. A védőnéni meg... elmehet a sunyiba!!! Szívesen vinném fizetős helyre a gyerekemet, ha lenne a közelben ilyen, de egyelőre még nem találtam.

A "rossz" objektívet szerintem csak te vetted észre, a képed egy laikusnak tuti jó!

Zsiri!
Jobbulást! Örülök, hogy fiad egyre jobban tűri a hasonfekvést!

Kép
Kép
lbernuska

hahó

mági: én uigy vagyok regivel miota most beteg volt meg még ugye most is hallok eztazt néha nála, h nem hagyom sirni megerőltetni ,agát stb most is azon dilemmázok h vigyem-e dévényre, mert akkor abbahagytuk és már folytatni "kéne" mert ott is ugy megerőlteti magát ugyebár, folyton vele alszok, állandóan figyelem a légzését, teljes nyugalomban tartom igaz ez biztos jót tesz az idegrendszerének is tök kiegyensulyozott gyerek ésatöbbi. nemtom mikor mulik el ez az aggódásom talán soha? de olyan démoklész kardja érzés ez a fulladásveszély is, ugyh nagyon megértelek.

Tiszaujvárosban van egy kardiologus ismerősünk ha kell esetleg v mással is megnézetnéd, apukám legjobb barátja, egyébként Kazincbarcikán orvoskodik, de tiszaujban is rendel.

de sztem ki fogja nőni ugy ahogy Regi is nyugi. sok ilyet hallottam már, h kinőtték. Annának is volt gond?

most mennem kell

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Berni! Az a lényeg, hogy Zsófival minden oké! A súlyával sincs semmi gond! Mesi ilyen puffancs! Azért az ilyenkorú apróságok, nem szoktak ilyen nagyok lenni! Mi egyébként 67 centisek vagyunk!

Enikő! Azért az rengeteget jelent, hogy tudsz lefejni tejet! Sajnálom, hogy Milán nem szopizik, de le a kalappal, hogy még mindig igyekszel megteremteni ezt a fajta kapcsolatot!

Solya, Zsebi! Köszi a dicséreteket!

Andy! Szerintem Regina és Mesi hasonló "nehézbombázó"! :lol: Regi is gyönyörű!

Zsebi! Irigykedem szülinapi party miatt! Gratulálok gyerkőcnek a szülinapjára!

Zsiráf, Zöldi! Hétköznap délutánokkal hogy álltok tali szempontjából?

Bébic! Ez gyenge érv!!!! :twisted: Nem vagytok Ti olyan messze! Meg hát lehet a Belváros és Soroksár között félútra is tervezni talit! :twisted:
sinaszi

Mági! Sajnálom, hogy ilyen gond van Bencével! Remélem, hogy minden magától megoldódik!!!
sinaszi

Hazajöttünk dévényről, gyerkőc azóta alszik :)
Ki van adva "parancsba", hogy forgatni kell, mert őurasága lusti kicsit forogni, viszont ha hason van, akkor meg már kúszna...
Ja, és tegnapelőtti mérés alapján átléptük a 7 kilót :)

Egy kérdés: azt honnan fogom tudni, hogy már magától is tudna ülni? Ölbe ültetem és egyszercsak megtartja magát? :roll: :?

A védőnéni kapcsolatom kb. nekem is semmi. Annyi, hogy havonta 1x megjelenik (vagy bejut a kapun vagy nem :twisted: ), 2 percet beszélünk, "Hogy vagyunk?" "Jól.", aztán lelép. Bár tegnap beszélgettünk kicsit a hozzátápiról, az kifejezetten hasznosnak tűnt.

Lyndee: jaja, lassan jobban pelusoz, mint én :P (na jó, ez így nem igaz).

Kép

Kép
gabilany79

boci. nekem is bejott a kamilla tea. ma reggel hatalmas adagot produkalt kincso.narancssarga volt. :shock: az agynemunk is olyan lett, tehat le kellett cserelni reggel f7-kor. megjegyzem tegnap huztam tisztat.

bebic. nalatok most hogy all a tejci-tapi arany?

eniko. milyen nagy milan! teszel fel kepet? vagy mar tettel csak en lemaradtam?

megyunk enni, aztan ki, mert gyonyoru ido van.

KépKép
KépKép
mush589

lyndee. nalunk is pelusozik apa. sot, ha itthon van, nem is engdne hogy en csinaljam.

KépKép
KépKép
mush589

Andy:
köszönöm szépen a felajánlást! Egyenlőre kivárjuk a fél évet, és akkor majd meglátom ,hogy mit is mond az orvos. Ha ne adja az ég ,a legrosszabb verziót javasolná, biztos vagyok benne, hogy nem állnánk meg egy orvosnál.

Legyen a tali Dunaharasztin! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Manna! Domi olyan azon a képen, mintha egy reklámfilmben szerepelne! Mármint olyan szép! Mint Suzy kisfia is azon az első képen, amit feltett Vinzentről!
sinaszi

Gabi! Mesi sem forog még... bár doktornéni azt mondta, hogy ilyen méretekkel nem csoda, de azért én is forgatgatom! Szóval ez segít?
sinaszi

sziasztok!

Andy - ne haragudj, biztos átsiklottam - mit is kérdeztél a babakocsival kapcsolatban?
Mi még a mózest használjuk, bár már Panka is itt-ott végig ér benne, azért még pár hétig szerintem maradunk ennél, aztán jöhet a sport rész.

Berni - megkaptad a dm pöttyöt? Még múlt hét szerdán feladtam.
Sajnálom ezt a védőnénis-dokis dolgot.
A mi védőnénink se sokat ér, nagyon fiatal, tapasztalatlan, és ráadásul helyettesít, így ideje sincs - újabban már csak akkor találkozunk, ha a tanácsadáskor épp véletlenül ő is benn van...
A dokinénitől se vagyok elragadtatva (állíótlag kezelt már félre gyereket) - és azt az alátétet se írta fel :evil:
Itt semmilyen nem kötelező oltást nem javasolnak, vagy legalábbis maguktól egyáltalán nem ajánlgatják - a prevnárt is csak fél éves kor után szokták itt - mert hogy akkor már csak eleve 2 kell. De hallom, hogy már egyébként is csökkentik...

Sina - nagyon édes Mesike!

Mági - sajnálom, hogy gond van Bence szívével, nem csodálom, hogy aggódsz érte! Drukkolok, hogy kinője!

Panka nagyon ügyesedik - lassan "kinövi" a játszószőnyegét, állandóan leborogatja a játíkhidat, stb. Már lazán felveszi a játékokat, próbálgatja a fordulásokat. Bár pl a hátról-hasra fordulás az nekünk is úgy volt, hogy kb 2 hete csinálta, azóta semmi, a hasról-hátrát meg pár napja gyakorolta, azóta szintén semmi.

Szoktatom magam a gondolathoz, hogy csatlakozzak majd egy fórum-sétihez, nagyon szeretnék, de még eddig nem vettem rá magam, hogy elinduljak egyedül Pankával a nagy Pestre.

Manna - engem is érdekel a részletes élménybeszámolód a szállodáról - már mi is néztük, hogy egyszer elmegyünk oda.

Ja, és ezen a betegen gyereket látogatunk dolgon én is nagyon ki vagyok akadva. Már többször volt nekünk is ilyen, szerencsére nem kaptunk el soha semmit - de akkoris ez egy olyan bunkóság, önzés, nem is tudom micsoda! Pl mikor anyósom is idejött náthásan Panka 1 hónapos korában, előtte apósom volt beteg, utána meg sógornőm lett, szóval tuti valami "ragadós" nyavalya volt - aztán állandóan azt hangoztatja, hogy ő mennyire szereti Pankát, meg annak idején az ő gyerekeit is "még a széltől is óvta"....
Aztán meg a tesómék - több mint 3 hónapig nem jutottak oda, hogy eljöjjenek megnézni Pankát, mindig csak ígérgették - mert hogy kb 350 km-re vagyunk egymáshoz, de akkor is!, megvárták, míg hazamegyünk a szüleimhez, így cska a szomszéd faluba kellett átjönni - és hát az mellékes volt, hogy az egész család beteg volt. Mondták, hogy "már Viki - a gyerek- már meggyógyult" Erre megjönnek, tesóm azzal fogad - "nem adunk puszit mert betegek vagyunk" - milyen figyelmes! :evil: Lényeg, hogy most "letudták" a látogatást...Na nem is folytatom, mert csak felhergelem magam rajta.

Kép
trombibébi

Sina: elméletileg igen. Megvan a "trükkje", hogy hogy kell forgatni. Babamóka könyvben is van egy verzió, de szerintem a dokinéni is tud segíteni :roll: Barátnőm babája 5 hósan 7,5 kiló volt, és neki is segíteni kellett forgatni, mert nem bírta el a saját súlyát :) Annyi, hogy nem szabad erőltetni, csak "rásegíteni".

Kép

Kép
gabilany79

Zsiráf, Kubu köszi a kérdést! A szálloda egész jónak bizonyult.

Összefoglalva: a szoba nagyon szép, a környezet fantasztikus (lehet sétálni a tó körül, és a környező pici falvakban) a wellness rész szerintem szép és praktikus, a kiszolgálás családias és nagyon kedves. Amivel nem voltam megelégedve az a fürdőszoba és a kaja…de hát nem lehet minden tökéletes… A képeken még melóznom kell, de jövök velük…

Kubu: A védőnénivel terhesen is csak kétszer találkoztam, felhívtam, hogy van saját orvosom és nem látom értelmét, hogy elmenjek, sorban álljak, majd megmérje a vérnyomásom…

Enikő: Nekem azt mondta a doki, hogy inkább kezdjünk el krumplizni, mint a tápi. Mindegy ezt még a hétvégén átgondolom, de én is azt érzem Domonkoson, amit a hölgy leír a cikkben.

Zöldi: Szerintem 12 hetesen nem magától kiment hanem kiraktad, nagyon ügyesen. Én inkább arra gondoltam, hogy másfél – két éves kor (teljes tudati szint) után magától én még nem láttam kimászni senkit.

Mági: Sajnálom! Remélem gyorsan rendbe jön!

Köszönöm az objektíves dícséreteket….én még búsulok…

Sina: KÖSZÖNJÜK A DÍCSÉRETET!

Kép
mannababoca

engem meg az is kiakaszt, hogy itt nem szokas kezet mosni basszus. pl anyosom a tetves macskait simogatja, aztan meg hozza akar nyulni Kincsohoz. ra kell szolnom, hogy mossa meg a kezet.
vagy kerdezem, megmostad a kezed? igen, meg otthon mielott elindultunk! :evil: :evil:
es itt mindenki ilyen! :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Na, igen ez a másik! Nekünk is volt, hogy finoman rá kellett vezetni egyes családtagokat a kézmosásra! (Főleg pl bkv-zás után - állítólag rosszabb mintha vécézés után nem mosnál kezet)

Kép
trombibébi

Ez a kézmosás nálunk is ilyen...felfoghatatlan. Anyósom meg állandóan puszilgatja az arcát...én ettől vagyok kész.

Nu, megpróbálom felrakni a legújabb kedvenc képemet:

Kép

Kép
mannababoca

Sinának pedig küldöm Kép a jófiú vagyok képet...

Kép
mannababoca

Nálatok is ennyire car a babanet??? Egyszerűen képtelenség belépni!!! :twisted:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1240317636.0219.jpg[/img]

[/img] Kép fogom!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1240317680.8939.jpg[/img] van már járókám is :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

manna:

az a csörgős kép nagyon ott van :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na, attól én is kiütést kapok, mikor anyós összenyálazza a gyereket. Kristóf meg csak fintorog szegénykém. Olyankor legszívesebben kikapnám a kezéből, de "jókislány" vagyok, és a párom miatt nem teszem...

Szerencsére a kézmosás alap a családban, és még az elején "félviccesen" kijelentettem, hogy beteg embert nem engedünk be, és a rokonok-barátok hál istennek tartják is hozzá magukat...

Kép

Kép
gabilany79

Mágnes! Szorítok, hogy a következő vizsgálatál semmit ne találjanak Bencénél!
Annának mi volt a szivével?
Bence milyen ügyesen nyúl már a játékok után! :lol: Szuper az a lila elefánt! Olyat hol lehet venni?

Gabi! Akkor ül a gyerek magától, ha saját erőből már fel tud ülni. Az azért fel fog tünni! :lol: :lol:
Van aki nem bírja kívárni és felülteti, kitámasztja, de szegény gyerek nyeklik-nyaklik, ráadásul a gerincének sem jó. Többnyire 6 hó után szoktak ülni a gyerkőcök, de olyan is van hogy 1 évesen. Nekem Levente 7 hósan felállt és ülni csak azután ült egyedül! Illetve ülni ült előtte is, de könnyen elborult. :lol:

Trombi! Az alátétet a mienk se írta fel! :twisted:
Családtagok! :twisted:

Gabi! Nem bírta el a saját súlyát?????? Milán 3 hós múlt, több mint 8 kg és forog!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nálunk anyós úgy befujja magát, hogy szerintem a rovarok 5 méters körzetben elhullanak tőle. Aztán jön, összefogdosa a gyereket és én alig várom már a fürdetést, hogy végre a kellemes babaillatú fiamat visszakapjam. Különben sem jó szegény gyereknek az az erős pacsuliszag! :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sina! Nekem már csak a péntek jó ezen a héten délután.

Mági! Nekem jó Haraszti!!! HÉV-közelben laktok?

[quote]d írta:e még eddig nem vettem rá magam, hogy elinduljak egyedül Pankával a nagy Pestre.

Trombi! És egy Római partra könnyebben rávennéd magatokat? Én bárhová elmegyek.

Kép
zölddisznó

Friss Hannák:
Kép Kép

Kép
zölddisznó

Enikő! Pizzarecept a helyén!

Sina! Ne irigykedj a gyerekzsúr miatt, nemsokára a kicsik is elkezdik! :wink: Nálunk Bogi 6 évesen, Gergő 4 évesen tartott először gyerekzsúrt. Egyébként én szeretem, mindíg jó kis játékokkal, vetélkedővel, sorversennyel készülünk. Nem csinálnék játszóházas szülinapot, és a gyerekeim sem szeretnék. Igaz, jó nagy kertünk van, itt elférnek. Szegény Szabinak lesz rossz, mert novemberben már nem nagyon lehet kerti bulit csinálni! :(

Zöldi! A napszemcsi vadító :wink:

zsebi_baba

Enikő: hát, nem tudom. Amikor vendégségben voltunk náluk, akkor mondta barátnőm ezt, hogy a dokinéni javasolta nekik, és hogy tényleg rá kellett a picúrnak segíteni. De mondjuk ő a 7,5 kilójához "csak" 65 centi volt, és tényleg iszonyú duci...

Zöldi: nagyon dollyroll a második kép :) cuki!

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

car a babanet állandóan kivág, csak gyors bekukk

mi még a telken elkezdtem óvatosan napoztatni Rékát.
imádja:)
egész nap foglalkoztatja a nagyszülőket nem tudom mi lesz ha hazamegyünk és már csak én jutok neki..........

tegnap mezőgazdasági szaktanácsadó volt a nagyszülőknek, szólt, hogy ferde az ágyás, egyfolytában dumál, kacag csacsog, ahogy egy csajszinak kell

mush: előbb olvastam a forumot, de nem tudtam válaszolni, jó lesz úgy ahogy írtad.

andy: szerintem szedhetitek de előtte azért kérdezz meg egy homeos orvost, itt találsz

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... iteDoctors

sina: Mesi édes, még mindig mekkora haja van, Réka haja most kezd nöni vissza

rota kérdés én nem adattam be a bukás miatt, meg nekünk elég drága.
bár most jött meg az adó visszatérítésem lehet beadatjuk.

pár kép, rólunk, a lufival és egy nagyon nagy mosollyal köszöntött a lányom szülinapom alkalmából

szerintetek miért nem szeret fél óránál többet lenni a kendőbe?

ja és nem utolsósorban
32 éves lettem én ma reggel 5 óra 25 perckor:DDDDD

Kép Kép Kép Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?