sziasztok!
Andy - ne haragudj, biztos átsiklottam - mit is kérdeztél a babakocsival kapcsolatban?
Mi még a mózest használjuk, bár már Panka is itt-ott végig ér benne, azért még pár hétig szerintem maradunk ennél, aztán jöhet a sport rész.
Berni - megkaptad a dm pöttyöt? Még múlt hét szerdán feladtam.
Sajnálom ezt a védőnénis-dokis dolgot.
A mi védőnénink se sokat ér, nagyon fiatal, tapasztalatlan, és ráadásul helyettesít, így ideje sincs - újabban már csak akkor találkozunk, ha a tanácsadáskor épp véletlenül ő is benn van...
A dokinénitől se vagyok elragadtatva (állíótlag kezelt már félre gyereket) - és azt az alátétet se írta fel
Itt semmilyen nem kötelező oltást nem javasolnak, vagy legalábbis maguktól egyáltalán nem ajánlgatják - a prevnárt is csak fél éves kor után szokták itt - mert hogy akkor már csak eleve 2 kell. De hallom, hogy már egyébként is csökkentik...
Sina - nagyon édes Mesike!
Mági - sajnálom, hogy gond van Bence szívével, nem csodálom, hogy aggódsz érte! Drukkolok, hogy kinője!
Panka nagyon ügyesedik - lassan "kinövi" a játszószőnyegét, állandóan leborogatja a játíkhidat, stb. Már lazán felveszi a játékokat, próbálgatja a fordulásokat. Bár pl a hátról-hasra fordulás az nekünk is úgy volt, hogy kb 2 hete csinálta, azóta semmi, a hasról-hátrát meg pár napja gyakorolta, azóta szintén semmi.
Szoktatom magam a gondolathoz, hogy csatlakozzak majd egy fórum-sétihez, nagyon szeretnék, de még eddig nem vettem rá magam, hogy elinduljak egyedül Pankával a nagy Pestre.
Manna - engem is érdekel a részletes élménybeszámolód a szállodáról - már mi is néztük, hogy egyszer elmegyünk oda.
Ja, és ezen a betegen gyereket látogatunk dolgon én is nagyon ki vagyok akadva. Már többször volt nekünk is ilyen, szerencsére nem kaptunk el soha semmit - de akkoris ez egy olyan bunkóság, önzés, nem is tudom micsoda! Pl mikor anyósom is idejött náthásan Panka 1 hónapos korában, előtte apósom volt beteg, utána meg sógornőm lett, szóval tuti valami "ragadós" nyavalya volt - aztán állandóan azt hangoztatja, hogy ő mennyire szereti Pankát, meg annak idején az ő gyerekeit is "még a széltől is óvta"....
Aztán meg a tesómék - több mint 3 hónapig nem jutottak oda, hogy eljöjjenek megnézni Pankát, mindig csak ígérgették - mert hogy kb 350 km-re vagyunk egymáshoz, de akkor is!, megvárták, míg hazamegyünk a szüleimhez, így cska a szomszéd faluba kellett átjönni - és hát az mellékes volt, hogy az egész család beteg volt. Mondták, hogy "már Viki - a gyerek- már meggyógyult" Erre megjönnek, tesóm azzal fogad - "nem adunk puszit mert betegek vagyunk" - milyen figyelmes!
Lényeg, hogy most "letudták" a látogatást...Na nem is folytatom, mert csak felhergelem magam rajta.