Na megint itt! Sikerült visszaolvasnom!
Azt hittem, mire visszaértek, írtok vagy 2-3 oldalt és majd nem győzőm olvasi
de.....látom szerencsére Mindenki kihasználja az egyre jobb időt és inkább kint töltitek a szabadban!!!
Így is kell csinálni!!!
Renáta!
Látom "átvetted" tőlem az éjszakai műszakot!!!
Úgy látom a Csajokapocakban
ezt hozzák ki Anyukájukból....az éjszakai bagolykodást!!!
Hát én már mostanság, lehet, hogy nem nagyon jövök ennyire (hajnali 2) későn-korán
mert Csajszikám átalussza az éjszakát!!!
Ma is reggel 3/4 7-kor kelt. (este 10-kor evett utoljára!
) És annyira édes, mert nem sír, hanem arra ébredek, hogy bőszen szopizza az ujját!!!!
Kb. 4 napja ezzel adja a tudtomra, ha éhes!!!!
Na persze most gyorsan kopp-kopp
Istenke tartsa meg jószokását!!!!
Andi!
Szívesen.
Jászszentandráson voltunk Párom szüleinél. Szombaton mentünk, tegnap jöttünk haza. Papi még nem látta Jázmint, ezért is mentünk. Ők mostanság nem nagyon tudnak jönni, mert dokihoz "járkálnak kontroll vizsgálatokra"
.....de ez még mindig jobb, mintha betegek lennének!!! Gondolom ezt Neked nem kell magyaráznom!!!
Meg Papi télen nem nagyon szeret már hosszabb távon vezetni, ezért sem jöttek jan-februárban megnézni Jázt. Meg szerintem már fárasztja is a hosszabb távú vezetés, elég Neki, ha Szolnokra vagy Jászberénybe kell elautókázniuk a dokikhoz vizsgálatokra-kontrollokra. Most is megy szinte minden héten, mert tavaly januárban műtötték bélrákkal (kezdődő stád. volt, kivágtak 1 métert a vékony és vastagbeleiből összesen
) , de legalább jól van és nincs áttét és úgy néz ki, hogy meg is gyógyult teljesen (mert azért ugye 5 év után mondják azt, hogy ismét teljesen egészséges!), de tükrözésekre-ellenőrzésekre fél évente vissza kell mennie. Mami meg a szívével jár vizsgálatokra-kontrollokra. Na de betegségekről ennyit!!
Te és Tesód hogy vagytok???
Lassan, de gyógyulgat a lelketek?
Szegény Balukapitány!!!
Remélem nem lesz több ilyen "kakimizéria"!!!
Lányok!
Szerintem is a körte-szilva-barack "kombinációit" próbálgassátok első körökbe!!! Ivólé, befőtt, kompót formájában. Hátha bejön valamelyik!!! Én úgy csinálnám, hogy közvetlenül kaja előtt adnék a Gyerkőknek egy pár kanállal és utána a reggeli-ebéd-vacsi. Bár még sosem volt ilyenben részem.....remélem nem is lesz....de gondolkodtam a dolgon és ez jutott eszembe. Ha hülyeségnek tartjátok nem kell kipróbálni, ez csak egy hirtelen ötletem volt.
Bár azért hozzáteszem, hogy Jáz "csak"
5 naponta kakil
igaz Ő még csak anyatejes és ez (állítólag!) nem gáz, de azért azt nem szeretném, ha már elkezd majd rendes kajákat enni, akkor is megmaradjon ez az "5 naponta kakil" dolog!!!
Bár azért nekem ez elég furcsa, mármint, hogy csak 5 naponta van kakija, mert Adri amióta itt él köztünk
minden szopizás után negyed órával kakilt, ami ugye azt jelenti, hogy naponta 6-szor.
De mindegy, ez van és az a lényeg, hogy ez nem okoz gondot Jáznak!
Más. Ez a táblázat dolog ez mi?
És milyen adatok kellenek? Bocsánat, hogy tudatlan vagyok, erre nem emlékszem, hogy ilyet olvastam volna itt régebben
(mármint amióta én is csatlakoztam a Bandához!
) csak a tablóra emléxem amit Zsofizsofiék csináltak. De tudod én néhanéha Szenilla
vagyok....ezt be is ismerem!!!
Aproo!
Szegény Levi!!!
És szegény TE!!! Nem lehetett könnyű! De gondolj arra, hogy segítettél rajta és ez a lényeg!!!! Mégha kicsit "brutális" is volt!!!
Kriszta!
Petya képek!!!!
Már milyen korán elkezdett rajzolni!!
Orsi!
Pihengessél rendesen!!!
Egyébként, azt el is felejtettem mondani, hogy én sem tudtam
, hogy Jázminnal terhes vagyok, ugyanis az első három hónapban nekem megvolt a menzim és csak utána múlt el!!! A 12. héten jártam már, mikor először voltam dokinál, mert elmaradt a menzim és egyébként is mentem rákszűrésre! És akkor közölte velem, hogy ott bent figyel ám Valaki!!!
Adrival nem így volt! Ott áldottba estem
és rögtön el is maradt!!!
Na megyek, mert csöngettek. Majd később még jövök.
Szép napot Mindenkinek!