Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta
:lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok,

hát az éjszaka nem vot vlmi jó. többször ébretdem hogy Kolos nyafog, + a köhögőrohamaimra majd fél 3kor arra, hogy iszonyat hányingerem van, próbáltam enni vlmit.
reggel is ugyan ez a hányinger. Kolossal dúrvább volt, remélem most megúszom mert ha megint nem bírok majd felkelni az ágyból mi lesz K-val??

JUDY, sok boldog szülinapot!!!!!

Petya :lol:

Tigrincs, F1 megvolt??

Tünde megkaptam a privit, de most vlhogy nincs erőm nekiülni. meddig lehet?

Zsó, szegény Levi. szar lehet az a beöntés!
snooopy
 
 


Andi milyen adatok is kellenek?
snooopy
 
 

 
 

Orsi
Már meglévő babóhoz
szül. idő, lakhely, gyermek(ek) neve(i), orvos neve, mikor született, szülésznő neve,

Pocakosoknak
mikkorra vagy kiirva,orvos neve, szülésznő

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Na megint itt! Sikerült visszaolvasnom! :lol:
Azt hittem, mire visszaértek, írtok vagy 2-3 oldalt és majd nem győzőm olvasi :lol: de.....látom szerencsére Mindenki kihasználja az egyre jobb időt és inkább kint töltitek a szabadban!!! :lol: :wink: Így is kell csinálni!!! :lol: :lol:


Renáta!

Látom "átvetted" tőlem az éjszakai műszakot!!! :lol: :lol: :wink: 8) Úgy látom a Csajokapocakban :lol: :wink: ezt hozzák ki Anyukájukból....az éjszakai bagolykodást!!! :lol: :wink: Hát én már mostanság, lehet, hogy nem nagyon jövök ennyire (hajnali 2) későn-korán :wink: mert Csajszikám átalussza az éjszakát!!! :oops: :roll: Ma is reggel 3/4 7-kor kelt. (este 10-kor evett utoljára! :shock: ) És annyira édes, mert nem sír, hanem arra ébredek, hogy bőszen szopizza az ujját!!!! :wink: Kb. 4 napja ezzel adja a tudtomra, ha éhes!!!! :shock: :wink: :lol: Na persze most gyorsan kopp-kopp :!: :!: Istenke tartsa meg jószokását!!!!

Andi!

Szívesen. :wink: Jászszentandráson voltunk Párom szüleinél. Szombaton mentünk, tegnap jöttünk haza. Papi még nem látta Jázmint, ezért is mentünk. Ők mostanság nem nagyon tudnak jönni, mert dokihoz "járkálnak kontroll vizsgálatokra" :? .....de ez még mindig jobb, mintha betegek lennének!!! Gondolom ezt Neked nem kell magyaráznom!!! :? :oops: Meg Papi télen nem nagyon szeret már hosszabb távon vezetni, ezért sem jöttek jan-februárban megnézni Jázt. Meg szerintem már fárasztja is a hosszabb távú vezetés, elég Neki, ha Szolnokra vagy Jászberénybe kell elautókázniuk a dokikhoz vizsgálatokra-kontrollokra. Most is megy szinte minden héten, mert tavaly januárban műtötték bélrákkal (kezdődő stád. volt, kivágtak 1 métert a vékony és vastagbeleiből összesen :? ) , de legalább jól van és nincs áttét és úgy néz ki, hogy meg is gyógyult teljesen (mert azért ugye 5 év után mondják azt, hogy ismét teljesen egészséges!), de tükrözésekre-ellenőrzésekre fél évente vissza kell mennie. Mami meg a szívével jár vizsgálatokra-kontrollokra. Na de betegségekről ennyit!! :?
Te és Tesód hogy vagytok??? :oops: Lassan, de gyógyulgat a lelketek? :oops:
Szegény Balukapitány!!! :oops: Remélem nem lesz több ilyen "kakimizéria"!!! :oops:

Lányok!

Szerintem is a körte-szilva-barack "kombinációit" próbálgassátok első körökbe!!! Ivólé, befőtt, kompót formájában. Hátha bejön valamelyik!!! Én úgy csinálnám, hogy közvetlenül kaja előtt adnék a Gyerkőknek egy pár kanállal és utána a reggeli-ebéd-vacsi. Bár még sosem volt ilyenben részem.....remélem nem is lesz....de gondolkodtam a dolgon és ez jutott eszembe. Ha hülyeségnek tartjátok nem kell kipróbálni, ez csak egy hirtelen ötletem volt.
Bár azért hozzáteszem, hogy Jáz "csak" :!: :!: 5 naponta kakil :shock: igaz Ő még csak anyatejes és ez (állítólag!) nem gáz, de azért azt nem szeretném, ha már elkezd majd rendes kajákat enni, akkor is megmaradjon ez az "5 naponta kakil" dolog!!!
Bár azért nekem ez elég furcsa, mármint, hogy csak 5 naponta van kakija, mert Adri amióta itt él köztünk :roll: minden szopizás után negyed órával kakilt, ami ugye azt jelenti, hogy naponta 6-szor.
De mindegy, ez van és az a lényeg, hogy ez nem okoz gondot Jáznak!
Más. Ez a táblázat dolog ez mi? :oops: És milyen adatok kellenek? Bocsánat, hogy tudatlan vagyok, erre nem emlékszem, hogy ilyet olvastam volna itt régebben :oops: (mármint amióta én is csatlakoztam a Bandához! :wink: ) csak a tablóra emléxem amit Zsofizsofiék csináltak. De tudod én néhanéha Szenilla :lol: :oops: vagyok....ezt be is ismerem!!! :lol: 8)

Aproo!

Szegény Levi!!! :cry: :cry: És szegény TE!!! Nem lehetett könnyű! De gondolj arra, hogy segítettél rajta és ez a lényeg!!!! Mégha kicsit "brutális" is volt!!! :(

Kriszta!

Petya képek!!!! :lol: :lol:
Már milyen korán elkezdett rajzolni!! :lol:

Orsi!

Pihengessél rendesen!!! :wink:
Egyébként, azt el is felejtettem mondani, hogy én sem tudtam :oops:, hogy Jázminnal terhes vagyok, ugyanis az első három hónapban nekem megvolt a menzim és csak utána múlt el!!! A 12. héten jártam már, mikor először voltam dokinál, mert elmaradt a menzim és egyébként is mentem rákszűrésre! És akkor közölte velem, hogy ott bent figyel ám Valaki!!! :lol: :wink:
Adrival nem így volt! Ott áldottba estem :lol: :wink: és rögtön el is maradt!!!

Na megyek, mert csöngettek. Majd később még jövök. :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Na csak a postás volt! :wink: Meghozta Jáznak a Vaterán rendelt játékát!!!! :lol: :lol:

Andi!

Látom Orsi is kérdezte ezt a táblázat dolgot! Vettem az adást! :wink: Mégegyszer nem kell elmondanod. :lol: Akkor majd küldöm az adatokat! :wink:

Veronix!

Neked akartam még, hogy láttam múltkor írtad, hogy megjött Piroskád és "rinya van" :oops: részedről, hogy nehogy elmenjen a tejcsi. Hát akkor közlöm Veled, hogy nekem már március óta megvan :shock: :? :evil: (most is!! :evil: ) és hál'Istennek nem csappant a tejcsim!!! Pedig aztán be voltam sz@rva rendesen :!: :!: én is, hogy most mi lesz a tejcsimmel, mert ugye Adrinál addig nem volt meg, míg szopizott és miután elhagyta a szopit, még után 1 hónapig sem volt. (ki érti ezt?!?!?! :oops: )
De úgy látszik, hogy a "természet" meg a "testem" azért nem hagy cserben!!!! Na meg a pozitív gondolkodásom szopizással kapcsolatban!!! :oops: :roll:
Úgy hogy nyugi!!! Lesz még tejcsid sokáig!!! :wink:
Képzeld, Jáz most reggel 200-at evett!!! :shock: :shock: :roll: És még csak 2 és fél hónapos!!! :roll:

Na most megyek teregetni, mert kész a mosómasa! :lol:

Aztán majd délután-estefelé még jövök!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ja, még Orsinak!

F1 megvolt!!!! :lol: :wink: 8)
Kubica "repülése" Trulli hátán....már megint....eszméletlen!!! :shock: :lol:
Csak most nem törte annyira "darabokra" az autóját, mint tavaly!!!! És nem sérült meg!!! Na meg az az eső, ami ott volt..... :?
Remélem a köv. verseny jobb lesz! :wink:

Na léptem, mert gyűrődnek a rucik! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Judy! Boldog Szülinapot!

Kriszta
Most ment el anyósod :D Igaz, egy órával előbb jött, mint megbeszéltük :roll: Még szerencse, hogy a fiúk ma közös napot tartanak, mert amúgy itt fetrengtek volna pizsiben :oops: :evil:
Petya nem kispályás :lol:

Timi
Jajajaja, lehet, hogy a csajok ilyen baglyok :lol: Rendes lány ez a Jázmin :wink: Az, hogy az első x hétben nem veszed észre, az egy dolog, mert ha megjön, akkor em gyanakszol, főleg, ha mondjuk nem is folyik épp a babaproject, de azért amikor már rendesen ficánkol???? :shock: Az már fura nekem....

Léptem, takarítok. Meg én béna :evil: Kiborítottam Iván mézestejét és hiába mostam már fel 3x a konyhát, még mindig nagyon büdi van :twisted: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


bocsi de csak rohanvást ... :oops:

Judy!
nagyon boldog szülinapot!!!!

Andi!
szuper az új vonalzó! :lol:

Kriszta!
hát! PEtya :lol: :lol: :lol: :lol:

Tigrincs!
szerencsére én se paráztam sokáig, mert Zsófi megnyugtatott. :D Én különben tudom, hogy mért jött meg. Mert fogzik, és volt pár extra durva nap, mikor kevesebbet evett és hát ... de most már eszik megint, bár fog még nincs. Sőt! visszatértünk megint a CSAK SZOPIRA!!! nem bírok beletukmálni semmit. Folyton csak bugyborékoltatja a kaját. :roll: :oops: pár nap után megint próbálkozom.

most megyek, mert még rendbe kell tennem magam és indulunk váslrolni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


JUDY Isten éltessen!! :)


Orsi, anyukád tud segíteni vészhelyzetben nem?

Andi, táblázat: Ágnes, 2009. augusztus közepe, Zachár Erika, Vida G./Tóth F.

Veronikusz,max.egy átmenetire kicsit visszaesik a tej, vagy az íze más lesz picit, de megmarad. Két barátnőm és egy ismerősön is három ill. két és fél éves koráig szoptatott, rendszeresen menstruáltak. Alakult a tej a kereslethez, a ciklushoz. Ne aggódj.
Há! Nemsokára lábon megy oda Orsi a cicihez. :)

Kép


Kép

Kép
memme
 
 


Csináltam vonalzókat :) Sajnos a pocakos már nem fért ki, így h. a többihez raktam fényképet is :( De azt muszáj volt, a gyönyörűségeimmel büszkélkedni :)
Tehát Laura Anna és Domonkos Ábel a két kis csibészke hivatalos neve. :) Amúgy inkább csak Lana és Domi.
Lanika már komoly ovis nagylány, nagyon okos, hamar beszélt, mindenben eléggé korán érő alkat. Csupaszív kis tündérke.
Domika még eléggé mamizós korszakát éli, már beszél valamennyire, mostanában kis loknis macsóként hódít, legalábbis a lányok ezt szeretnék, de ő inkább a mami szoknyájába kapaszkodik :) Elég érzékeny kis lélek, nagyon kötődik a testvéréhez, nélküle még a játszótérre se nagyon megy be.
Nagyon imádják egymást.
Lanika már nagyon várja a kistestvérke érkezését, nagyon anyáskodó típus. :) Domitól még picit tartunk, h. hogy fogja viselni, de addig még biztosan ő is sokat fejlődik. Ő még most is szopizik, elaltatni még nem nagyon sikerül máshogy, de a nappali szociális szopizást szerencsére már sikerült kiiktatni.
Egyelőre ennyit rólunk. :)

Orsi! Kitartást a rosszullétekhez!

KépKépKép
nikóca
 
 


sziasztok,

még csak nagyjából tudtam átfutni... :oops:

Köszönöm a köszöntéseket lányok!!! :D

Tigrincs,
kipróbáltam már és hát mit mondjak :oops: Szóval én hoztam haza Érdről a nulláson, az új szakaszon, ahol már tényleg jó az út, kicsit odaléptem, hogy mit tud a kicsike. Aztán 140-nél levettem a lábam a pedálról, mégiscsak ott ücsörgött Anna hátul :oops: De nagyon szépen megy. Én kicsit érzem a lomhaságát, mert ugye dízel, de nem vészes, csak meg kell szokni. ;) Szóval élveztem na ;) :D

Orsi,
kitartás a rosszullétekhez, és vigyázz magadra nagyon!!!

Még visszaolvasok délután, ez a hétvége úgy elszaladt, hogy észre se vettem :? (F1 is kimaradt nekem, utána kell néznem az eredményeknek legalább :? ) Még kicsit kell dolgoznom, aztán jövök vissza (lehet csak este... de jövök mindenképpen!!!) :oops: :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Köszi lányok, vigyázok én amennyire tudok. Kolost nem is emelgetem.

Memme, hát...anya most nincs túl jól, hogy ugráljon. tegnap is egész nap feküdt. de nagyim tud jönni segíteni.

Judy, örülök, hogy jó az autó.

Andi, 2009. dec eleje, Szabó doki. szülésznőm szerintem nem lesz, de lehet megkeresem aki Kolossal volt.
snooopy
 
 


táblázat
Linda, 2009.08.11., Nováky Rita, Vida doki

Nikóca
Tényleg szépek ezek a kis porontyok :wink: Ne tennél fel néhány képet róluk? Mi így szoktuk...olykor dobunk egymásnak egy pár képet a kölkökről és akkor mindenki láthatja milyen szépek, csibészek :lol: Így már nem is annyira lesz fontos, hogy a vonalzón legyen kép :wink: Most úgyis a pocakod alakulása a legizgisebb pont :D Mikorra várod? Tudjátok már a nemétr? És a nevét? :D
Ja, az avatar is nagyon jó!!!
Iván 2,5 éves koráig nyomta a szopit. Nekem nagyon nem esett jól úgy a 10. héttől, így aztán megbeszéltem vele, hogy inkább hagyjuk a dolgot. Vette a lapot. Igaz, fél év az még sokat számít meghát gyerekek sem egyformn veszik ezt az akadályt. Bár őszintén én azt hittem nálunk világháború lenne, ha el akarnám választani...de lehet, hogy érezte, hogy én már nem szívesen adom a cicit :roll:

Judy
Éljen az új verda. Annát passzold egy kicsit, aztán mehetsz gyorsulni :lol: :lol: :lol: Tényleg, ő mit szólsz a sebességhez? Aludt vígan? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Bocsi a hibákért! Két porszívás között pötyögtem csak. Élvezem a szabadságot :lol: Bár már csak 3/4 óra van hátra belőle...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:54-kor.
Vendég
 


Jó, rakok be pár képet:
Kép Kép Kép Kép
Kép
Renáta, a nappali szopival ő is meglepett engem, h. mennyire könnyen viselte, amikor mondtam, h. "nem, alváskor", most már olyan édesen magától mondja, h. "abból még? alváskor?" :), de az estétől és az éjszakától még eléggé tartok, de majd csak lesz valahogy.. :)[/img]

KépKépKép
nikóca
 
 


Pár válasszal még adós maradtam :)
Se nevet, se nemet, semmi konkrétat nem tudunk még. :), név-ötletek már vannak azért, de még semmi se biztos.
Lilluska,
klassz lehet, h. már majdnem a felénél jártál, mikor megtudtátok, így legalább már sokkal kevesebb idő volt hátra. :)
És a mamamiról "ismerek" , legalábbis olvasásból, pár Anyukát közületek! :)

KépKépKép
nikóca
 
 


Sziasztok!

Judy, Istenke éltessen. Láttam tegnap anyósoméknál, hogy ma nagy nap lesz, de kissé összeszedetlen vagyok. Puszpusz!!!

Nikóca, csodásszép gyermekek!

Mi 3. éjjel, hogy nem alszunk. Gyakorlatilag egyáltalán. csak félálomban tengődünk. Szombati kaját totál kihagyta Levi, ezért persze éjjel olyan 15x szopizott. :shock: :? Félóránként, másképp ordított, nem lehetett csak úgy hagyni, nem aludt vissza.
Aztán tegnap nyűgi egész nap, estére fátyolos hang, mára olyan nátha, amit én még nem pipáltam. Annyira folyik az orra, hogy már szívni sem érdemes, pelenka van mindkét vállamon, miután 5 perc alatt összetaknyol 3 pólót rajtam. Mintha egy csapot nyitottak volna meg, folyamatosan folyik a nózi, de éjjel nem folyt, ezért nem kapott levegőt, csak, ha ülő helyzetben voltam. Na, így meg nem aludtunk...
Szombat este meg kissé hajbakaptunk Petivel, mert ugye egész nap egyetemi barátnőkkel/párjaikkal lettünk volna, de annyira félt mindenkitől Levi( ilyet még soha nem csinált, hogy visítva sírt, ha bárki megközelítette rajtunk kívül :roll: :shock: ) hogy 4 körül eljöttünk. Az a legrosszabb, hogy ott voltam a barátnőimmel és a szián kívül kb. semmit sem beszéltünk.Aztán meg mondtam, hogy hagyjuk ki az estét ( a szokásos családi est a családjával, ami ugye éjszakába nyúló) de persze nem vette az adást. Így el kellett menni. Ott aztán látta mindenki, hogy totál kész vagyok, annyira lefárasztott Levi meg az egész napi műsor, hogy persze mindenki cseszegette, hogy vigyen már haza. Erre persze kapcsolt, de én meg mondtam, hogy nehogymár ha valamire szükségem van, el kelljen menni anyósékhoz, mert ők előbb észreveszik, hogy van vmi bajom, mint Ő....na mindegy, eléggé szar volt. Utána meg jött ugye a beöntés.

Igen, és szombat óta Levi napközben sem hajlandó 10 percnél többet aludni, ebből csinál úgy 2-3 alkalmat, ami arra elég, hogy csak még jobban üvöltsön a fennmaradó időben....hányásig. Ami persze epés, mivel nem eszik semmit. Na, kissé elcérnásodtak az idegeim, ez amolyan tavaszi depi vagy mi.
De nincs láza, nem fáj a füle meg a pocakja, most még kakilt is, szóval kizárólag az a baja, hogy totál kész van és szüksége lenne mondjuk egyben másfél óra alvásra, de hiába fekszem mellé, babakocsiztatom akkor is 10 perc az etáp.
Na, kipanaszkodtam magam, bocsánat, csak most már tényleg őszülni kezdek mert nemtom mivanmár.
:!: :cry: :? :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat.
Orsi, pihenj csak. Ha van energiád, akkor holnapig kellenek a válaszok, ha nincs, majd írsz a megjelent újsághoz még! Pihenj, az a fontos.
És sajnálom, hogy utolért a hányinger. Utáltam én is. Főleg Villővel, mert akkor ténlyeg sokszor csak fetrengtem a kanapén. Bene meg jól rászokott a minimaxra. :D

mtunde
 
 


Judy!
Isten éltessen jóóóóó sokáig! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steffim, még annyit, hogy közben kaptam keresztanyukámtól babakocsikat, kettő is, szóval nagyon nagyon köszönöm a lehetőséget, tényleg szuper vagy, de így már 3 kocsival gazdálkodhatok.

Illetve, ha esetleg van vmelyikőtöknek pegperego ernyőkocsija, majd egyszer elmagyarázhatná a funkcióit, mert sztem a felét sem tudom, nincs használati útmutatóm és keresztanyukám nem magyarázta el, nem is fogja egyhamar, mert telefonon is utolérhetetlen.... :oops:
Sajna az ötpontos biztiövet sem tudom használni, szétszedtem kimosni, aztán persze most nem tudom 100%-ra összerakni.
:oops: :oops: :roll: :roll:
Meg tudjátok-e véletlenül, hogy pici alkatrészeket hol lehetne hozzá beszerezni, mivel az egyik karfához rögzítő műanyaglécecske elveszett...na mindegy, majd elmagyarázom az eladónak, csak a neten nem nagyon találtam márkaszervízt, csak a brendont. Az meg... :evil:

Megyek, visszaszerzem a meitai-t, mert a szomszédunk kölcsönkérte. Hátha azzal legalább meg tudok reggelizni végre.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Niki, ezek a gyermekek valóban csodaszépek!

Zsó, jajjjjj! Inkább csak pislogok halkan, mint hal a szatyorban. Semmi okosat nem tudok és nem is akarok mondani. De együttérzek. Tippem van, majd azt megpróbálom. Tudom, semmit nem segít, de azért hátha...

Renáta, tudom, kevesen hiszik el, de ha csak a mozgásból kellett volna megállapítanom, hogy van-e babám, egyszer sem vettem volna észre, sem a 4., sem a 6., sem a 9. hónapban. Egyik sem ficánkolt, tudomásom szerint egyszer sem. Éppenhogy jelezgettek olykor.

Én csak "magam miatt" aggódom kicsit. Tegnapra olyan torokfájással ébredtem, amilyenre eddigi 30 évem alatt nem emlékszem. Orrom nem folyik, lázas nem vagyok, egy kicsit elesett és fejfájós a torok mellé. Homeogene 9-et nyomatom. Szerintetek belekeverhetek egy kis oscillococcinumot? (Egyébként tény, hogy teljesen le vagyok merülve. Úgyhogy ez inkább pszichoszomatikus, sőt biztos vagyok benne.)

Jaj, nagyon keserédes, épp töltögetem az anesztes lapot Jankának. Nem túlzok, ha azt mondom, ezer kérdésre kell válaszolnom. Feléről gőzöm sincs... 3 hét múlva műtét. Még 3 hét, már csak 3 hét.
vbea
 
 


JUDY, BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!! Nagyon szép napunk van, süt a napocska, csicseregnek a madarak... nekem ez sosem adatott meg november 4-én. :lol:
vbea
 
 


Tünde
ment a válasz:)

ApróZsó
jajjj, ha tudnék segíteni valamit...szóljál, hátha

Eni
hársfatea+kamilla?
Bálint mézes forró tejet szokott inni
Vagy jó kis húsleves

Niki
szépek vagytok!!

Steffi
jól vagytok???

emano/Andi
KépKép
emano
 
 



Csak gyorsan, mert nekem kell menni Adriért az oviba és még szopiznunk is kell! :lol:


Andi!

Küldtem mélt! :oops: :wink:


Judy!

Na örülök, hogy jól szuperál a járgány!!! :lol: :wink:
DE......az m0-on NE száguldozzál 140-el, mert fel van szerelve kamerákkal és ugye ott max. 80km/h a megengedett sebesség! (na jó, talán még a 90-t "elnézik"!)
Nem szeretném, ha "meglepnének" egy "brutális összegű csekkel"!!!! :evil:
Úgy hogy kérlek vigyázz!!! És csak óvatosan!!! :oops: :roll:
A 140-et meg tartogasd az autópályára!!!! Ott is az a max. Azzal még "beférsz" a 10%-os sebesség túllépésbe!!! :roll:

Na repültem!!! :lol: :wink: Este-éjszaka még jövök! (ma ugye sorozatok a tv2-n) :lol: 8)
Meg a Miami az rtl-en! Ott találkozunk Eni! :lol: :wink:

Pussz! Rohantam!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tigrincs
megkaptam:)
majd válszolok :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok!

Aproo
, én tudok egy babakocsiszervízt. Nem márkaszervíz, de eddig mindennel megbirkózott, amivel kerestük. Megpróbálom előkeresni, csak zaklass még miatta, mert tudod, ezen a héten lapzárta van. :D

amúgy is küldj nekem mail-címet!

mtunde
 
 


Tünde,
nem erre gondolsz?
http://babakocsi.kibernet.hu/
idős bácsi, alagsori üzlethelyiség szép nagy németjuhásszal... Nekem rengetegen ajánlották anno.

Lilluska, Aprooka, Steffi, Eni, Valentina - nektek is köszi!! :D

Steffi,
hogy vagytok? Most már megvan a nagy autó ha beneveznétek a kopaszi-gátra ;) Bár a 3 gyerekülést neccesnek érzem, de megpróbálhatjuk beletaposni... (legalább kiderül, hogy befér-e...)

Tigrincs,
tudom, 5 doboz van, abból 2 vagy 3 mér. Emlékeim szerint nem ott ahol repültem. De érhetnek meglepetések... :?

Még nem olvastam vissza lányok, de igyekszem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szjudy77 2009.04.20 15:07-kor.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Renáta, 23. Annyi éves voltam. :)

Judy, Annának is forduló! Boldog 10.-et! :wink:
vbea
 
 


És íme :lol:

Kép
Kép
Kép

ha valakinél valami nem stimmel szóljon :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emano 2009.04.20 17:44-kor.

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Eni,
köszi ;) Az idegeimen való táncolással ünnepli :roll: Délben aludt 1 órát, most hulla fáradt, de ha megpróbálom elaltatni, akkor csíp rúg harap (szó szerint...) Közben meg ordít egyfolytában és csak esik-kel :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Zsó,
még olvasni is rossz volt a kálváriádat! Petitől meg nem szép, hogy nem nézi Te mennyire vagy kipurcanva.

Tigrincs,
szerintem jó volt a futam, izgalmassá teszi az eső. bár én csak hébe hóba nézte be, hogy állnak.
de fura, hogy csak a 12. héten tudtad meg Jázt! ez érdekes. nem is gondoltam volna.

Eni
hát nekem Kolos úgy rugdalt, hogyha nem tudtam volna a terhességről akkor azt hittem volna lenyeltem egy focicsapatot. volt, hogy több órát fönn voltam éjjel mert ahogy vizszintesbe kerülte már a lába a bordáimnál feszített.
gyógyulgass, szedd a homeos bogyókat. tényleg nekem kéne vlmi köhögésre. nem tud vlki vlmit??

Niki, szép gyerekeid vannak! a tulipános kép nagyon tetzsik.
mamamin is fenn vagy? én is. ugyan ez a felhasz. neved?
snooopy
 
 


Köszönjük mindenkinek! :)
Orsi,
Ott laurca vagyok.

KépKépKép
nikóca
 
 


Niki, nem rémlik, akkor mi még nem "futottunk" ott össze. de ami késik nem múlik. :lol:
snooopy
 
 


Eni, jobbulást! és +++++++++++++...

Aproo-Zsó, hát jobbulást oda is vagy mit kívánjak konkrétan, nem tudom. Ez így nagyon nehéz kenyér. Most komolyan mondom, több a baj ott az egy babóval mint itt a két és féllel. Nem is tudom, mit lehetne.

Niki, szép a vonalzó-koszorú, de a babók meg gyönyörűek.

Tünde,megpróbálok nekifutni a kérdéseknek, talánmost leszegy kis időm, itt vagyunk délután óta a nagyszülőknél, mert apja a közelben dolgozik.
(Már öt perce ülök úgy az itteni gép előtt, hogy senki se mászott rám, nagyon élvezem.)

Kép


Kép

Kép
memme
 
 


Kriszta nekem most esett le, hogy amit Petya ott kóstolgat az egy papucs. Mégpedig lábon. :)

Kép


Kép

Kép
memme
 
 


sziasztok végre itt vagyok, megvan a netem!!!
később jövök, mert Enci a kádban van éppen
látom új vonalzók is vannak! Orsi gratula!!
majd megpróbálom a 2 hét termést visszaolvasni
NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!
pusziiiiiiiiii
majd jövök
(net nélkül alig bírtam :lol: )

Kép
gablaty
 
 


GABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, de jó, hogy jöttél!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok Lányok!

Gabi! Hát igen, net-hiánybetegségről én is tudnék egy s mást mondani...

Mi adataink a táblázatba: 1976. 12. 27., Budakeszi, Máté, 2007. 10. 30., Dr. Szabó, választott szülésznőm nem volt.

Reni, köszi a kérdést, mi jól vagyunk, éjszakák most már édes hármasban telnek, családi ágyazunk, és valóban, sokkal jobb így mindenkinek. Máté úgy 3-4-szer kel és inkább hajnal felé, úgyhogy én viszonylag kipihent vagyok. :) Nappal átlag 5 szopi + az éjjeli 3-4, de ezzel elvagyunk. És most már napközben képes folyamatosan 3 órát is aludni, amit álémomban sem gondoltam volna, úgyhogy, tényleg, egyszer véget ér a 30 percenkénti kelés is, és az éjjali 15 szopi is... :D Amúgy iszonyú sokat nőtt, okosodott, nagyon ki kitartó, meglepően sokáig elvan mindenféle dolgokkal, és ma pl. kb. 2 km-t gyalogoltunk (!!!). Sztem ez nagy dolog egy másfél évestől. Babakocsizás amúgy is felejtős ezen a terepen, úgyhogy szépen lassan megtanulunk kézenfogva haladni. Nem egyszerű, de teljesíthető. És végül is ott a kendő, ha már végképp vége a sétának.

Ja, és az a történet, hogy a mama nem vette észre a babát kilenc hónapig, tényleg igaz, és mi is alig hittük el, nagyon megdöbbentünk, de TÉNYLEG SEMMI NEM LÁTSZOTT a terhességből a kilenc hónap alatt, és állítólag van ilyen, hogy a baba felkúszik a gerincre és befelé terjeszkedik. Nem tudom, mindenesetre tényleg elég meredek, pláne, hogy semmi mocorgás, semmi fizikai érzés. Ha nem a közvetlen környezetemben történik, el sem hiszem.

Orsi! Vigyázz magadra, és gyógyulgassatok!

Judy: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Aproo-Zsó: áááááááááááááááá! Ez most nagggggyon durva!!!!

Fényképek nagyon szuperek, én is teszek majd fel, ha lesz netünk a másik gépen, ahol a képek is vannak.
Vendég
 


Orsi!

Fura?!?! Ez érdekes kifejezés! :roll: Igaz, hogy próbálkoztunk már, de mivel Piri minden alkalommal megjelent, ezért fel sem merült bennem, hogy Jáz már olyan "régóta" ott figyelgetett bent! :wink: Más az, ha megvan és azért nem veszed észre, hogy babát vársz, de hogy esetleg akkor sem, ha kimarad és meg sem jön már vagy 2-3 alkalommal sem....hát az már tényleg fura dolog!! :oops:
F1: Én is szeretem az esős versenyeket :wink: , de ez most "nem olyan esős" verseny volt, amit érdemes volt nézni! 8)

Andi!

Okés, nyugodtan, amikor van időd!!!
Ami kimaradt: 1976. :wink: :twisted: :lol:

Judy!

Jóvan, ha tudod, hogy hol a trafi! :wink: Nem "kioktatásnak" szántam csak gondoltam szólok! :roll:

Niki!

Képek!!! :lol: :lol: Nagyon szépek a Gyerkőceid!!! És bocsi, de a kisfiadról, ha nem tudnám, hogy kisfiú elsőre biztos kislánynak nézném!!! :oops: :roll: Nagyon helyes kis "babaarca" van!! :wink:

Veronix!

Szopi :lol: :wink: :P Na akkor nagyon örülök!!!! :wink:
Egyébként a Galaxyba mikor szerelik be az "újdonságokat"? :wink: 8)

Steff!

75-ből 68?!?!?!!! :wink: :lol: Na akkor tényleg nagyon ügyi voltál!!! :wink: :lol:
Még mindig 75 minusz 10 ponttól vágják meg az embert? Ez már csak egy extra kérdés....na persze csak ha tudod!!! (én egyébként 1 kérdést rontottam. nem képest! :P )
És mikor kezded a rutint? Vagy már elkezdted?

Szia Gabi!

Hogy vagytok? Ha megkérdezem hova költöztetek? Mármint azt tudom, hogy anyukádékhoz, de maradtatok Szentendrén? Vagy Bp?
És Enci kérdezősködik??? :oops: És jár már az új oviba? Sikerült beiratnod? Na jó, nem bombázlak tovább!!! :oops: :wink: 8)

Kriszta!

Ízlett Petyának a papucs?? :lol: :lol: :wink:

Na menek, nézem tovább a filmeket! :wink:

Ren!

Lehet, hogy még összefutunk ma!!!! :wink: :lol: :twisted: 8)
Valahogy nem érzem magam álmosnak...bár még csak 22.21 van. :lol:

További minden szépeket!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Andik, kicsit megkésve, de BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Judy,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Lilluska
köszönjük a felvilágosítást, akkor mi belehúzunk gyerekügyileg, hátha még beleférünk :lol: augusztustól akartuk, de... legfeljebb áprilisi lesz, ha sikerül :lol: márcsak az nem volt egészen világos, hogy az 1 év munkaviszonyba beleszámít a gyed-tgyas is ugye? (tehát második gyereknél megint jár a gyed egy évig - az uj rendszer szerint? vagy mindegy, hogy mikor volt az egy év munkaviszony, az a lényeg, hogy volt valamikor?)

Mi hétvégén balcsin voltunk, Bogi elég jól viselte (kivétel az első este persze), hintázás, libikókázás volt ezerrel. Mikor hazaértünk, láttuk, hogy közben a lakást birtokbavették a hangyák, most meg egy gigantikus szúnyogot (vagy mit) dobozoltam be, elfáradtam, majd jövök. :lol:

Banana,
bevásároltunk kölesgolyóból, és Bogit mindig volt mivel lecsillapítani - és a három nap alatt alig egy zacskónyi fogyott el. (apjuk mondta is, hogy "olcsó játék..... gyerekeknek :lol: "
Jó, hogy hoztál csütörtökön, innen volt az ötlet.
Vendég
 


Jajj és a lényeget kihagytam:
Orsi, jó, hogy újra itthon!!! Aggódtunk!
Vendég
 


Steffi
nem tesztelek már, nincs minek, bejelentkezett a kispiros. Majd két-három hónap múlva :lol: Ti hogy vagytok?

Gabi
jó, hogy jöttél!!

Kriszta,
Petyka nagyon édi. :lol: És melyik fincsább, a papucs vagy a zsírkréta? Mi az utóbbit még nem teszteltük, de az előbbi nagy kedvenc :lol:

Veronikusz
szoli még mindig itt motoszkál az agyamban... jövőhét?? :lol: addigra összeszedem magam fixre :lol: vagy neked ez a hét milyen? :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

bocsi, megint rohanok :oops:

Tigrincs!
még nem tudom mikor szerelik. :? :D

GAbi!
de jó hogy meint itt!!! :D

Bori!
szoli: én tegnap voltam, de csak mert mázlim volt és máshol hamarabb végeztem és még bölcsi/ovi előtt az is belefért. Ezért nem szóltam. :oops: Ma is mozgalmas nap lesz így nem tudok neked előre semmit se mondani. De lehet hogy valamikor ma is megyek. De csak 6 percre!!!! Esetleg rádcsörgök ha úgy alakul. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!
Veronikusz
megint rohan..

Bori
mi most vasárnap megyünk a Balcsira 3 napra :lol:

Adry
nekem itt a gépen benne van Matyi :oops:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Bori!
xaraxik a mobilom! nem találom a számod!!! pedig tudom hogy elmentettem, de se a sim-en, se a telefon memóriájában nem találom. :twisted: küld már át mail-en, vagy csörgess meg légy szíves! :oops: :oops: :oops: köszi!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Veronikusz
á nem is voltunk itthon, nem gond (tegnap este jöttünk vissza a telekről). Ma nekem is sürü (tanítványok), meg az egész hét (megint ez a házügy, már nagyon a nyakamon a hurok, csak olyan lusta vagyok nekiülni.. :roll: ) de a jövő hét talán jobb.

Andi
remélem nagyon jól érzitek majd magatokat és az idő is jó lesz! Most elég meleg volt (és csak éjjel esett, pedig azzal riogattak, hogy egy hétig esni fog). Hová mentek balatonon? Összefuthatunk nyáron is, ha mentek megint.

Nikóca
gyerekek nagyon szépek!

Megnézem a kölköt, mert nagy a csend
Vendég
 


Bori
Balatonfüredre megyünk most
nyáron ha megyünk, akkor Fűzfőre :lol:
Tanítványok :lol: kitartás hozzájuk
én még mindig nem kezdtem el az angolt :oops: :roll: pedig kéne

emano/Andi
KépKép
emano
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?