Pocis képek: nagyon szépek, igyekszem én is egy frisset feltenni
Mindenkinek utólag is boldog Andi-napot kívánok!
Irdab: nagyon helyesek a képek!!! De jó, hogy már így látjátok Zora arcát! Mire kibújik teljesen jól fogjátok ismerni a pofiját
4DGenesis: én is voltam náluk még a 13. héten. Nagyon-nagyon kedvesek, tényleg mi voltunk a középpontban, maximálisan meg voltam velük elégedve, mi elmegyünk még egyszer kb. két hét múlva
(már nagyon várom) Szerintem elég, ha előtte 1 héttel telefonáltok, szokott lenni hely.
Kandi, Goldplast és aki még jön a BNV-re: én is megyek, mi Anyukámmal kb. 10kor érünk oda!!
Cipő: én is vettem laposabb talpú-sarkú cipőket és a szuper magassarkú, dolgozós topánjaimat egyelőre a szekrény mélyére rejtettem
De nem volt egyszerű! Feketét még csak-csak találtam normálisat, de szerettem volna egy világosat is, szerintem borzasztóakat lehet kapni. Nekem elég erős lúdtalpam van
, és teljesen rosszul tartom a lábam a most divatos balerina cipőkben, meg nem is tetszenek... Úgyhogy olyan fazont próbáltam keresni, aminek egészen kicsi a sarka, vagy enyhén emelkedik a talpa... Hát vettem valamit, kényelmes is, de nem az igazi...
Bim-Bam: milyen vicces! Mindig annyira irigyeltem a kislábúakat, mert a legtöbb cipő annyira helyes 36-37-es méretben!!! A 39-40-es már csónaknak látszik
Anetto, Irdab: nagyon sajnálom a cukros eredményeteket és sok-sok kitartást kívánok!!!
Beusmimi: pihenj sokat, szorítok neked nagyon!! Ha van egy laptopod, kinyílik a világ, mikor otthon feküdtem náthásan-lázasan még a harmadik hónapban, nekem is megmentette az életkedvem
Nekem is kezd nyüzsis lenni az életem, a babavárás mellé vállaltunk még egy költözést (most 28 négyzetméteren lakunk), meg egy esküvőt, hát nem egyszerű
Néha sikítani tudnék, de azzal nyugtatom magam, hogy 6 hét és vége az egésznek. Addigra lemegy a költözés nagy része, és már nem is dolgozom, úgyhogy talán könnyebb lesz...
Képzeljétek voltam tegnap kismamamasszázson. Nagyon jó volt, mert már borzasztóan fájt a hátam (a terhesség előtt is vacak volt, de akkor járhattam úszni, meg rendes, erős hátmasszázsra).
Azt mondta, hogy kicsit vizesedem (nekem nem tűnt fel
), jó lenne, ha innék zsurlóteát (nem merek
), sószegényen étkeznék és kerülném a sajtokat és felvágottakat, meg sokat kell mozogni... Már így sem lehet tatárbifszteket enni, mert nyershúsos, nyerstojásos dolgokat enni, a sajtokról nem vagyok hajlandó lemondani
Adott hasznos tanácsokat is, összességében pozitív volt a dolog, úgyhogy megyek még. Azt is mondta, hogy tapasztalata szerint a nőiesebb, kerekebb idomú nők vizesednek, a fiúsabb alkatúak kevésbé, és hogy a vizesedésre hajlamosabbak könnyebben szülnek! Hát úgy legyen
Igyekszem én is sűrűbben jönni, de nem mindig jön össze, a párom szerint már így is fórumfüggő vagyok