Új privát üzeneted érkezett!

Aki még esetleg Kunert babakocsin gondolkodik:
http://www.tikotiko.hu/babakocsik.html

36e Ft és ingyenes a házhozszállítás. Helyileg Nyíregyházán vannak, nekünk ez közelebb is van, mint Bonyhád, így lehet, hogy elmegyünk megnézni személyesen is.

Kép
angelita

Sziasztok!

Jó volt az IKEA-ban, kinéztem az ágyat, matracot, de majd csak később vesszük meg őket. Pontosabban anyu annyira babonás, hogy elvállalta, hogy gyorsan elmegy bevásárolni, amikor megszületik a kicsi.

Ma tök sokat mozgott a baba, imádom amikor ilyen.

A diétához tényleg sok akaraterő kell. Szerencsére most van hozzá jó kis motiváció.
Mikor megijesztettek, hogy cukor van a vizeletben nekem is rögtön jobban ment a diéta. Én főleg fehérjét és zöldséget ettem, de annyit hogy majdnem kipukkadtam és így is 1 kg-t fogytam.
Gyümölcsöt kevesebbet a cukortartalom miatt.

Elolvastam a tájékoztatóját a Zoviraxnak és semmit sem ír a terhességről. Én nem kenném be magam.

Kép
kispinty

Na megjöttünk a nagy kirándulásból. Alapvetően jó volt, csak az erdei séta nem jött be a családnak. Elég nagy volt az aljnövényzet, Lili alig tudott menni, ezért apa cipelhette, én meg a pocakkal azért nem voltam a topon. Úgyhogy inkább kirándulgattunk. Kikötöttünk a Graz-i várban :lol:
Ja, és ma reggel Lili megszerezte élete első kullancsát. Pedig este tuti nem volt benne, ketten néztük át, és a combján volt elöl, szóval pelenkázás közben tuti észrevettük volna. Reggel kiszaladt az udvarra mezitláb csak papucsban, lehet, akkor mászott bele. Még alig volt benne, símán ki tudtuk venni. Azért csütörtökön beadatjuk a 3. oltást, úgyis aktuális, már megvan a recept is pont.

Barátodildi,
szerintem tök jó a cukoreredményed, a 3,6 sem igazán alacsony, diétázni ezzel nem hiszem, hogy kellene.

Ádibaba,
a 900-as baciszám gyakorlatilag semmi, szennyeződés. 100000-es nagyságrendnél már foglalkoznak vele, milliósnál már jön az antibiotikum, gyerekeknél esetleg kórház. De Lilinél még a milliósat is először megpróbálták otthon kezelni, és mikor nem használt, csak akkor mentünk kórházba.

Kispinty,
cukor, vagy aceton/keton volt a vizeletedben??? Mert az utóbbi pont a kevés szénhidráttól szokott, és arra nem nagyon jó diétázni.

Nekem meg pont, hogy nem annyira megy a diéta. Pl. ma reggel ittam kakaót, tegnap este vacsiztam vajas mézes kalácsot. És némi csoki-süti is lecsúszott. Így olyan nehéz, hogy tudom, hogy egy védőnő símán elfogadná a 6,9-et, én meg szenvedek, mert régebben problémám volt vele. Aztán meg lelkiismeretfurdalásom lesz, hogy nem igaz, hogy a kisfiamért nem teszek meg ennyit. :oops:
Hízás: én eddig 3,5 kilónál járok. Remélem nem is lódul meg nagyon.

Irdab,
jók a képek. Mennyivel előbb kell bejelentkezni, hogy legyen hely? Mi május 15-én szeretnénk menni. Most is olyan hosszú volt?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab,
nagyon aranyos a babád, szuperek a képek

Anett,
nálunk sem sokkal jobb a helyzet lakás nm ügyben, biztos meg fogjátok oldani, csatlakoznék egy előttem szólóhoz, sok jó ember ...
: ))

Zsófi és Marci cica
Kép

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Tényleg tök jól sikerültek a képek! nekem az Istenhegyin korábban mindig csak ufo képeket csináltak.

Képzeljétek nekem évek óta magas a vérnyomásom, szedtem is rá gyógyszert és most pedig teljesen elmúlt, neem is kell bogyókat szednem rá. Sőt én mindig úgy érzem, hogy a fejemig már nem is jut el a vér. Ez kicsit rossz, mert nem igazán tudok elmenni sehová. A munkahelyemre néha bemegyek, de ott is csak kartondobozokra lehet lefeküdni ha ez van.

Tényleg volt aceton a vizeletben, úgyhogy vissza is álltam a rendes kajálásra. Nehéz eltalálni, hogy miből mennyit lehet enni, én vagy eszek vagy nem, a középutat nem igazán tudom eltalálni. És most, hogy erre gondoltam tök éhes lettem, szóval megyek reggelizek egy kicsit :).

Kép
kispinty

Sziasztok!

Iszonyat torokfájásom van, és csak citromos mézes teát lehet rá inni, bevallom gyógyszert nem is szeretnék bevenni. Hideg narancslevet ittam szombat este és tegnap du. óta érzem a torkom.

Angelita: én még nem kaptam meg a májusi kismamát, szerintem a jövőhét szerdán fogom megkapni mert minden hónap utolsó szerdáján szokta hozni az újságos. Már várom mert babakocsikról is lesz benne szó. Talán a leírtak segíteni fognak a döntésben.

És itt vannak a beígért képek: pocakos és babaágyas, az utóbbiról nem tudok feltenni képet hogy milyen volt mert amikorra mentünk érte már szétszedték.
Kép pocak 24.+6.
Kép pocak közelről
Kép babaágy
Vendég

Angelita: jók ezek a Kunert babakocsik, elég masszívnak tünnek. Olyan nem létezik belőle aminek bolygós és fixálható lenne az első kereke? Néztem de nem találtam :cry: Akkor lehet hogy marad a Bergon mert ott van olyan.
Nem tudtok olyan helyet ahol lehet bármilyen méretű kókuszmatracot venni. Mert a kiságyunk nem szabványméret így csináltatnunk kel bele egyedi matracot.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Jó régen nem voltam én sem.

Szépen alakulnak a pocakok! Senkin sem látszik mennyit szedett fel szerintem csak a povak nő!!!

Adri NAgyon szép Zora baba! Jöhet még kép ha van.

Az eltünésem oka sajna nagyon begörcsöltem húsvét után, fájásaim voltak, nagyon megijedtünk rohantunk a kórházba, sajna nem alaptalanul tényleg fájások voltak kaptam infúziót és feküdnöm kellett és kell is sajna. Nagyon kell vigyáznom nehogy kinyiljon a méhszájam. Nem szeretném ha picifiú koraszülött lenne. De remélem elmúlik, Jázminnal ugyan ez volt csak akkor már hét hónapos voltam nem 22. hetes.

Remélem mindenki jól van sajna erőm nem volt visszaolvasni titeket, most kapok majd egy kis laptopot és akkor ágyból is netezhetek.

Sok puszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok Kismamik!

Nagyon-nagyon jók a pociképek!!! :D :D :D

Köszönöm a hozzászólásaitokat a cukor-értékkel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, mi lesz a leletemen, szerintem sem lesz jó, de akkor sajtóügyet csinálok, ezt nem ússza meg a kórház!!! Van újságíró ismerősöm, megírom a storyt, ő pedig megjelentetni. Nem fogom annyiban hagyni, ha elbénázták a vércukormérést!!!

Irdab, nagyon klasszak a fotók a baby-ről!!! Mennyivel előtte kellett bejelentkezni a 4d-re?

Linacska, jó hogy észrevettétek gyorsan a kullancsot, ezek a szörnyű kis állatkák nagy ijedelmet tudnak okozni. Az oltás is jó ötlet.

Hízás: most járok 6,5-7 kilónál. Jó volna az ütemet tartani, és nem átlépni a 12 kilós határt. Teszek fel most már pociképet, ismerősök szerint nem olyan nagy a hasam! Amúgy nálam igen érdekesen alakul a hízás dolog, előfordul, hogy egy hét alatt képes vagyok 2 kilót hízni, aztán meg 5 hétig semmi nem változik.... na pénteken majd meghallgatom, mit mond a védőnő.

Lányok, mostanában nagyon szenvedek a gyomromtól. Korábban imádtam a sóskát, most is kellene a vas miatt, de olyan gyomorégést, és savat okozott a napokban kétszer, hogy teljesen kész voltam.

Délután készülök én is cipőt venni, valami kényelmes tavaszit kellene, ami nem túl magas sarkú.

Babakocsi-ügy: még mindig a Bergon BBY Grip & Go 3 funkciós tetszik a legjobban, 66e. Valaki szemezik még vele esetleg?? :wink:

Legyetek jók! Üdv, Judi :)

Kép
judi79

Teszek egy fotót!

Judi Kép Pocak 24. hét

Kép
judi79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:29-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Ez a kiságy nagyon komolynak tűnik ahhoz képest amit én választottam. A miénk a Hensvik lesz az IKEA-ból.

Idén tényleg nagyon sok kullancs van és nálunk is van a kertben. tavaly jelentek meg először, addig nem volt soha. Persze lehet, hogy azért, mert régen voltak kutyák és a macskák nem mertek bejárni a kertbe. Most meg bejönnek és szétszórják a kullancsaikat. Arról már nem is beszélek, hogy akkora kupacokat gyártanak, mint egy kisebb fajta kutya.

Beus vigyázz magadra!!!

Kép
kispinty

Anettoo+Kispinty: Mi is a legegyszerűbb rácsos kiságyat néztük ki magunknak az Ikeából 7eFt-ért hogy azt vesszük meg. De mivel ezt kaptuk egy barátházaspártól és ingyen így elfogadtuk, a szegőket kijavítottuk vasaltunk rá másikat és apa lefestette a rácsokat ez lett belőle. Három fokozatba állítható a fekvőfelület magassága és később átalakítható gyermek heverővé a pelenkázó pedig éjjeli szekrényé vagy komóddá nem is tudom. Ingyen jól van ez nekünk.

Beus: Vigyázz nagyon magatokra és feküdj amennyit csak bírsz! És is azt tettem nem régen amikor hasonló problémáim voltak. És ha meglesz a laptop majd írsz.

Judi: én is nézegetem a Bergon-os babakocsikat :lol: Vecsésen van egy Katibababolt nevű üzlet oda akarunk majd elmenni, nekik állítólag rengeteg Bergon kocsijuk van, na meg hozzánk ez van a legközelebb.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:30-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Linácska,tavaj Lucusban is volt kullancs,és itthon szedte össze,nem a nyaralások,kirándulások alatt :? Ja és fűben sem volt,csak ült a babakocsiban.Nem mertem kiszedni,doki néni szedte ki neki,és elküldte bevizsgáltatni,de szerencsére nem volt fertőző!!!
Örülök,hogy azért jól éreztétek magatokat!!!

Piroska,nagyon szép lett a kiságy!Meg sem látszódik rajtad az a +10kg.szép a pocid is :) Matracot passzolom..keress rá a goggle-be :P Köszi,hogy írtál adiétáról is.Nekem is kell sószegényt tartani a vízesedés miatt,igaz mostanság enm vészes!Halleljua :wink:

Anett,igen majd panaszkodunk egymásnak :)

Beus,akkor tessék pihenni amennyit csak lehet,aztán várunk vissza a kis laptopoddal :) Van segítséged aki elvan ilyenkor Jázminnal?

Judi,neked is szép nagy pocid van már!:)

Jimbone,kitartás a diétához! Étkezés után mennyivel nézed a cukrodat?Met én úgy tudom,hogy 1 óra elteltével kell!

Danidani,nagyon cukekr ez a kép Zsófiról!:) :)

Herpesz:tegnap felhívtam a védőnőt,azt mondta bekenhetem Zovirax-al...csak 1x kentem rá,többször nem mertem,de nagyon viszketett.Ezért ma szépen elmentem a gyógytárba és kaptam rá Richtofit-et,ez gyógynövényes,ezt lehet használni.

Kép
Kép
tundi24

Anetto,ha gondolod lefényképezem Lucus ágyát amit vettünk neki,és felrakom neked megmutizni.Szerintem erről már Máté sem esne le!!!!

Kép
Kép
tundi24

Anetto,
mire kistesó érkezik Máté már több lesz 1 évesnél, szerintem kiveheted a kiságyból. Lehet kapni, vagy csináltatni nagyon alacsony gyerekágyakat. Vagy esetleg egy szivacs, amiről le sem esik. Ilyenkor már nekünk is csak dísznek volt a kiságy, aztán össze is pakoltuk.

Beus,
most már amúgy minden ok, elmúltak a görcsök? Azért még jó két hónapot legalább jó lenne kihúznod.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Tündi***Köszike!
Csilla***Na akkor a Milliset kipróbálom holnap!
Angelita***Én mindig nézem a b.kocsis oldalakat....és hol 1-2ezressel le-fől árazzák,tuti június-július környékén is lesz leárazás....Én is addig húzni akarom,mert már kaptam egy két dolgot....pl.hordozót is,így lehet...a kiszemelt babakocsi is felesleges lesz....
Piroska***Szép a pocid neked is és nem látszik a hízás...vagy előtte még vékonyabb voltál?!A kiságyat ügyesen felújítottátok!!!Imádom a fehéret!
Judi***Ari a pocakod...és Nekem is nagyon nagyon sok a savam...Maalox tbl-át próbáltad már???
Jimbona***Igen sógornőm szült múlt hét hétfőn!Ma egy hete...nagy fia 20hónapos!Nála jártam szombaton!Akkor lehet Veled is talizunk a börzén?!
Beus***Nagyon vigyázz maagtokra!Szedjél több Mg-ot!-és próbálj többet pihenni!!!
Linácska***Sajnálom,hogy találkoztatok már kullanccsal....haláli...áprilisban,már vadásznak az emberre...
Noémi!***Merre vagy???Néha adj életjelet!!!

Szeretném kérdezni....Ti melyik baba ápoló termék családot veszitek majd???Én imádom a Jhonson's-t,de azt mondták....valami nem okés vele....
Vettem a kék Nivea arc-test krémet magamnak...persze a baby-t,a pocakomra-cicimre....nagyon jó,de az illata nem bébis...Natinál azt imádtam,hogy az egész lakás tele volt az illatával...Én illat mániás vagyok...akkor Jhonson's--t használtam...az összes termékét....
kandi72
Budapest III. kerület

Noki
Neked akkor nem is kellett cukros lötyit innod ?

Sissi
Egy irodában dolgozom, számítógép előtt ülök egész nap, így nem megterhelő !
Aranyosak a gyerkőcös, pocakos képeid és a szőnyeg is nagyon jó ! :D

Ádibaba
Kár, hogy ilyen kis szégyenlős a babád, lehet, hogy kislány ! :wink:

Madaran
Elvileg a 24. héten kell csináltatni a cukros vizsgálatot, de a múltkor a doki most péntekre adott időpontot terhes gondozásra és azt mondta, hogy oda már a cukros eredményekkel menjek, így kénytelen vagyok holnap megcsináltatni !...de végülis már a 23. hétben vagyok, 1 hét nem hiszem, hogy gond lenne !

Mimi
Nagyon elbújtattad az arcodat :D , de a pocid már szép nagy !

Kispinty
Gratulálok a szép eredményhez !

Piroska
Szuper lett a kiságy !!! És szép a pocak is ! :D
Ügyi vagy, hogy ilyen eredményesen megy a diétázás !

Anettoo
Merre mentek Horvátországban ? Mi június közepén készülünk oda !

Irdab
Hihetetlen jók a fotók !!!

Beusmimi
Pihengess nagyon sokat !!!!!!!!

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Vége a hétvégének :cry: tök jól éreztük magunkat :P

Piroska hol van az a 10 kiló? nem látni.Szerintem nagyon csini kismama vagy.

Én eddig 8 kilót hiztam most 58 körül mozgok de nem izgat a dolog :wink: diétázni meg én nem igazán tudok :cry:

Noli pár napja tiszta gyagya :cry: Ma úgy ráüvöltöttem,hogy még én is megrémültem,hogy én se vagyok normi :cry: és csak késöbb vettem észre,hogy nyitva van az ablak..a szomszédoknak megvolt a témájuk biztos...

A képek nagyon jók mindenkinek :P

Én is megyek bőrzére valszeg ha addig nem jön közbe semmi.Én már reggel megyek mert akkor nincsennek annyian.

Csajok?szerintetek normális hogy én teljesen lennt..érzem a babó rugdosását?De úgy,hogy a nunim is mozog vele?
nolival nem éreztem ezt és úgyanott tapadt meg most is a hátsó falon?

Beus pihi-pihi ezerrel.

Kandi nállunk Noli kipöttyösödött a Jhonsonos cucoktól :cry:
Niveáknak is baromi jó az illatuk.

cipőcskék:nállam az az igazság,hogy a balerina cipők nem nagyon jók :cry: igaz van, mert cipő mániás vagyok de az én hatalmas [/b]36-os lábamra nem mutatnak szpen mert kisinyítik :cry: meg tul laposak számomra :cry:

Az Andreáknak utólagosan Boldog Névnapot kívánunk :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Bim-bam:Márknak is vannak rosszabb percei.Zegnap kb 1 órán keresztül dilis volt(igaz elhagytam acumiját és az is közrejátszott).

Anett:habport én a profiban vettem és először én is meglepődtem.Tejszinből a főző t vegyed.

Börzére én is megyek Márkkal és vszinű apa is jön,de ez még kiderül. Szerintem mi 10 körül leszünk ott.

Piroska:nagyon jó a pocis képek és a kiságy is.

Jimbone:pihenj amennyit tudsz,bár nem lehet egyszerű.

Bim-bam:én is inkább lent érzem Ati mozgolódását.Mintha ma egy kicsivel feljebb éreztem volna.Nekem melső fali lepényem.

Kullancs:én is tartok tőle,remélem Szilvásvaradon nem sikerül összeszednünk.

Anett:mi az rs-ben vettünk leesésgátlós kiűágyat Márk imádja azóta benne alszik.Ő kb 1 1/2 éves volt de pár hónap nem számit.

Jimbone:cukrot étkezés után másfél óraval mérd.
Vendég

Bim-bam!Na akkor lehet,hogy elrontották Jhonson's-t tuti.....na igen finom a Nivea,de nem babás Nekem annyira....Utólag is köszike:pusza !
Én is lent is érzem a szemérem csont felett(olyan nagy lüktetés féle érzéses ott),na meg néha majd bepisilek ha rug-öklözik,vagy ki tudja mit is művel!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Piroska
Az én diétám is sikeres :lol: :lol: :lol: :lol: (már +6-nál tartok :wink: )
Mili is egyre jobban mocorog. Ilyenek ezek a lányok :wink:
Pocakod alakul...

Anettoo
Nyaralásos képek is jöhetnek :wink:

Irdab
Zora gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy nekünk is el kellene menni 3-4D-s UH-ra? :roll: :wink:

Tünde
Szerintem, nem lesz baja a babának a herpeszedtől. Nekem is volt már terhesség alatt.

Danidaniel
Zsófid gyönyörű!

Beus
Kitartást a fekvéshez!
Drukkok mennek, hogy minél tovább bírjátok 2in1!

Judi
Nem ez a menet a ti kórházatokban? Akkor a doktor tudja... :roll:
Pocakod szép!

Linácska
Képeket kérünk!

Kandi
Niveát én is nézegettem. Finom illata van :lol: :wink:
Itt sokan használják a J&J-t is :roll:

Itt már egészen tél van :cry:
Esik az eső és alig 15 fok van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:30-kor.

anettoo

Anett:ird meg priviben az e-mail cimed és küldök át neked majd neked dolgokat.Ha jól emlékszem nekem vannak.
A 9,5 nagyon rossz nekem 7,3-ra már inzulint akartak adni.Próbálj diétázni.

Azt lehet tudni,hogy kisfiú vasgy kislány??Ne izgulj biztos minden rendben a babával.
Vendég

Anett:ezt az oldalt találtam neked.Itt rajta van mindennek a szénhidrát tartlama:
http://dietakucko.hu/index.php?option=c ... &Itemid=49

Amit főleg kerülnöd kell az édességek, fehér liszt, rizs, tészta. Reggelire ne igyál ill. egyél tejterméket. Most nem tiudok belépni az emailjeimbe,de ha sikerül akkor átküldöm neked atöbbit.
Remélem segit.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kislányom dicséretét. :lol: Szerintünk is gyönyörű :lol:

A pocakok gyönyörűek, holnap én is teszek majd fel 26 heteset, de én nekem hatalmas a pocakom. Már bálna vagyok :roll:

Ma a kiscsajom nagyon eleven volt egész nap, és valami front is lehetett ma mert bevoltam kómálva. :cry:

Linácska, ha már van fix időpontod, hogy mikor szeretnétek menni akkor akár holnap is felhívhatod őket.
Mi másodjára voltunk itt, és amikor először voltunk akkor 1 héttel előtte hívtam fel őket, és akkor is volt időpont.

Ha valakit érdekel a honlapjuk: http://www.4dgenesis.hu/

Anettoo én nekem 7,8 lett a terheléses cukrom, és holnap megyek diabetológiára. Amióta tudom, azóta folyamatosan kajás vagyok. Persze azóta odafigyelek, hogy mit miből, és mennyit, de holnaptól okosabb leszek. De azóta folyamatosan tudnék enni, és mindent :roll:

Sissi, nekem is elküldenéd ezt az oldal címet engem is érdekelne, küldöm privibe én is az e-mail címemet. Köszi!

Ma voltam védőnéninél, +6,5 kg-nál járok, azt mondta az normális. De a védőnöm egyre jobban idegesít, elég csak megszólalnia, és kész vagyok tőle. Már a hangja is olyan nyávogós :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Bim-bam,
nekem is szokott oda nagyon lentre rúgdalni Levi. Innen tudom, hogy még mindig nem fordult be. Az UH-n is csücsült, szerintem még most is. Főleg, hogy a szívhangját is a gyomromnál találtam meg.

Anetto,
a 9,5 nagyon sok, de nem ijesztgetni akarlak. Szerintem el fognak küldeni 6 pontos cukorprofilra. Vérvétel-reggeli-vérvétel vérvétel-ebéd-vérvétel vérvétel-vacsi-vérvétel. A másik topicban egy lánynak már reggeli után is 8,5 lett, ő kapott inzulint. Lehet, hogy kajától nem megy ennyire fel, akkor csak diétázni kell.
Amíg nem jutsz el diabetológiára, addig annyit tudsz csinálni, hogy 3 óránként eszel, legkésőbb reggel 7-ig reggeli, mondjuk 2-3 szelet Graham kenyér valamivel. 10-kor valami 2 deci tejtermék, joghurt, bármi. Ebéd főleg husi, nagyon pici rizs, krumpli, tészta fér csak bele. Délután gyümölcs, este szintén 3 -4szelet kenyér.
Aztán majd jobban beállítják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kandi,
a védőnők valamiért egyöntetűen nem ajánlják a Johnsont, csomó gyereknél allergiás reakciókat vált ki. Őszintén szólva én eleinte főleg síma vízben fürdettem Lilit. Aztán volt Dm-es Babylove-unk, most épp Gabi édes álom fürdetővel fürdik. Kenegetni nem igazán szoktam (magamat sem, nem birom a kezemen elviselni). Ha mégis, akkor Nívea Nutri Sensitive testápolónk van.
Sampon meg Nizoral, mert ugyan elmúlt Lili 3 éves, de a koszmótól még nem sikerült megszabadulni sajnos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kandi: már én is akartam irni,hogy én nagyon sokáig a gyógyszertári fürdetőt használtam.Kb 1 hónapja hagytuk abba.Sampont már többfélét vettem,de eleinte nem kell semmilyen márkás terméket venni szerintem.

Irdab.küldöm az anyagot.
Vendég

Sziasztok!

nagyon jók a pocifotók!

Irdab: A kislányod nagyon helyes.

Zsófi baba szemei meg gyönyörűek!

Lincska: Köszi a választ. Ma vittem másik vizeletet, remélem az jobb lesz.

Ma meghalt egy öreg bácsi itt az utcában. Nagyon közel állt hozzánk. Ádám dédinek hívta őt is. Pedig a férjem mamájának a keresztapja volt. 93 éves. Azért a mai világban ez nagyon szép kor.

Na megyek mert még be akarom tekerni a bacon-os májat, hogy holnap csak ki kelljen sütni.

Mindenkinek jó éjt!

Kép

Kép
ádibaba

Jó reggelt!

Jajj Anett vigyázz magadra,ez elég sok cukor!De kiváncsi leszek,Te milyen kezelést kapsz!Miért baj,ha hosszú a bébid lábszára?

Én a patikai készítményektől egyenesen hányni tudnék...már írtam szag allergiás vagyok...na és azok mind büdösek...szóval azt Natinál is kb. 2-3napig éreztem Natin a szülészeten...majd a Madarászban már a 4.nap Gabit használtak,így Nekem nem volt kérdéses,hogy nem patikait fogok használni....és Én mai napig néha kenem Nati testét...
Na akkor lehet marad a Nivea!
Köszönöm a véleményeket!

Ádibaba!Részvétem a "dédi"bácsi miatt!

kandi72
Budapest III. kerület

Anetto nagyon sajnálom, hogy magas a cukrod! A baba méretei miatt ne aggódj, mindig mindenki mást szokott mérni, meg látnak egy csomó mindent amitől az ember csak beparázik. Lehet, hogy nem tudta lemérni a megfelelő szögből és azért mértek eltérő eredményeket. Azonkívül nem kell minden babának könyv szerint nőnie a 20. hét után.
Az egyik barátnőmnek azt mondták, hogy túl kicsi a baba feje, a másiknak, hogy túl keskeny, szóval mindig kitalálnak valamit.
Szerintem ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni.

Kép
kispinty

Sziasztok Lányok!

Nem bírtam ki, hogy ne jöjjek csak egy gyors bekukk és már megyek is feküdni, függő lettem hiányoznátok ha nem jönnék.

Anetto: megy a privi az én diétámról, hogy legyen fogalmad mi a gyorsan és lassan felszívódó szénhidrát és hogy mit szabad és mit nem enni.
Aztán ha mész akkor biztos beállítják neked a diétádat.

Ádibaba: részvétem.

puszi
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Jaj Beusmimi, neked tegnap nem is írtam, bocsika :oops:
Szóval jobbulást neked, és most elkezdett ki is nyílni a méhszájad?
Pihizzél sokat!
Én is kérhetném a diétádról a leírást?
Sissi neked meg köszönöm, megérkezett az üzenet.

Nah én most jöttem meg a diabetológiáról-
De délre vissza kell mennem étkezési tanácsadásra :twisted: Csak ugye az a bajom, hogy Tatán lakom, és Tatabányára küldött a dokim. Én már nem vezetek a pocak méret miatt, mert a kormány és a hasam között csak pár centi van, ezért most az egész család életét áttervezem :twisted: :twisted: :twisted:
Kell cukormérőt vennem és mérnem a cukromat.
Linácska a dokinéni a következőket ajánlotta Accuchek, Optimum, Dont Start, Te melyiket ismered? és ajánlanád?
160 g ra lettem lekorlátozva, reggeli 25 g, tízórai 25 g, ebéd 50g, uzsonna 20 g, vacsora 30 g, utóvacsora 10 g.
Kell vennem egy grammo mérőt is, ebből tudok valamit ajánlani. És de semmi tejtermék fogyasztása nem lehet.
(DE a vajkrém sem, akkor mivel kenem meg a reggeli szenyómat? semmivel???)

Ezen kívül 24 órás vízeletgyűjtés, reggeli utánni vércukor mérés vérvételen: csak azt nem mondta a nő, h. reggeli után menniyvel??? Illetve a 6 pontos vérvételt is emlegette a nő, de nem látom a beutalómon :twisted: :twisted: :twisted: hogy oda kellene mennem. Ezek vannak a beutalón: 031-urina Összfehérje, 218-Haemaglobin A 1c, reggeli utánni vércukor. Ha valaki érti lécci segítsetek.

Nah, most eléggé kész vagyok, hogy nem kaptam meg teljesen az infókat.
igazából a nő tök köcsög volt mivel mondta h minden le van írva,vagyis ne nagyon kérdezzek, de nem lárom, h minden lelenne írva, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jah és hetente kell majd járnom kontrollra Tatabányára :roll:
Nah a dokimhoz holnap megyek, aztán majd őt is kikérdezem, hogy mit merre meffig. Illetve azt, hogy nem járhatnék e Tatára, mert oda csak lekellene sétálnom, kb 5 perc alatt :twisted: :roll:

Aki diétázott, ebédre mondjuk miket lehet enni? Főzeléket is esetleg, vagy csak husit zöldséggel?
Előre is köszi a segítséget.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
hát csajok ez a cukor...nagyon sajnálok mindenkit akinek van terhességi cukra ..mert én ezeket valszeg képtelen lennék betartani. :cry: Remélem nekem nem lesz magas.
Akinek van annak a normálja az első vizsgálaton is magas volt egy kicsit?

A barátnőm is cukros volt igaz ezeket nem kérdeztem meg tölle...neki 1 héten 1×ha jól tudom menni kellet aMÁV-ba beállítani :cry: hát szőrnyű... :cry:

[/b]Sissi igen de nállatok még csak Márk 2 lesz(nem sokára szülinap) ez a hiszti féle akkor elléggé toppon volt de mára elhagyta ..remélem nem jön vissza.
De lehet,hogy én vagyok kicsit türelmetlenebb :cry:
Azt veszem észre,hogy minden amit csinálok erő kell hozzá de azért emelgetni nem nagyon akkarok...

Ádibaba részvétem....

Én a fürdető" micsodát" nem szerettem azt a patikai krémet.
Gabit használtunk ..vagyis használt Apa mert én 1 éves volt..kb.Noli amikor egyedül fürdettem :o ciki-nem ciki ez van :shock:
Apa nem igazán engedte ezt a feledatott ki a kezéből...Azt mondta legalább 1 nap 1× legyen meg a kontakt :lol:
Mert akkor elég sok volt a meló és volt,hogy hétvégén is végig meloztak...

Védőnő :twisted: :twisted: nem szeressem elhiszem aki irta hogy már a hangjától is...Nállam is DETTO!!!!!

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Na ez baromi jól sikerült :cry:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Én is túlvagyok a vérvételen és a cokros lötyin (nem volt olyan szörnyű), holnap megyek az eredményekért......de már egy para vagyok, hogy mit mondanak, olvasva Titeket, nagyon nehéz ez a diétás dolog, úgy sajnállak Titeket Irdab, Anettoo és többiek ! :(

Anettoo
A méretekkel próbálj meg nem törődni, mert evvel ki tudják idegelni a kismamákat...mi alapján kategorizálják be őket, hisz mi sem vagyunk egyformák, ők miért lennének sablonbabák !?!??? :evil:

Bim-bam
Én is sokszor szoktam lent érezni a kisfiamat, de aztán odébb megy mindig ...

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Tökre fúj a szél!

Anettoo: együtt érzek veled a rossz cukor eredmény miatt. Sajnos többet nem tudok hozzáfűzni mert tökre nem értek hozzá. De látom vannak itt olyanok akik profik a témában majd ők segítenek.

Irdab: a reggeli szenyódra miért nem kensz margarint? Azt sem lehet? Az nem tej alapú hanem növényi.

Védőnő: hát én mindíg zaklatom a hívásaimmal ha valami kérdésem van, ha nem teszik neki miért adta meg a számát?!
Egyébként jó fej, pár évvel idősebb nálam és még nincs gyereke. Ennek is van hátránya mert soxor az elmélet és a gyakorlat nem egyezik. Egy idősebb tapasztaltabb védőnő biztos több tanáccsal tudna ellátni. Nem?

Fürdető: én nem hiszek abban hogy ami drágább az jobb is. Lásd Vichy terhességi csíkok elleni krém, nekem nem vált be.

Lehet hogy ma végre sikerűl eladni az egyik kocsinkat, drukkoljatok!
Vendég

Sziasztok!

Jajj, nagyon sajnálom a cukros, diétás történeteket, orvosi előírásokat..... :( :(

Annetto, ne aggódj, rendben lesz minden, csak most be kell tartani az utasításokat....! Neked milyen típusú vérvételed volt?? Zsömlés vagy 75 gr cukros lötyis??

Irdab, Neked is drukkolok, hogy helyreálljon a cukor érték! Köszi az infót a 4d-ről. Azt hiszem, én is bejelentkezem.

Lányok, nem lehet könnyű a diétát tartani, biztos óriási erőfeszítés kell hozzá. Valamikor én is olyan farkaséhes vagyok, hogy együltő helyemben iszonyú sokat tudnék enni, persze nem lehet... Csütörtökre nekem is lesz cukor-eredmény, már előre rettegek, főleg, hogy 1 órára vették le a második vért. De ha elrontotta a kórház, és időarányosan sem tudják kiszámolni, hogy mennyi a cukrom vagy nagyon magas lesz az érték a vérvételi idő elbaltázása miatt, komolyan mondom, újságcikket írok a kórházról. Addig meg sík ideg vagyok!!!

Beusmimi, Jimbone, Nektek is kitartást, hogy rendben legyen minden a babókkal. Vigyázzatok magatokra, sok pihenés!!!

No, megyek is, ebédelek valami rendesebbet, amíg lehet.... :roll:

Kép
judi79

Minden, amit begépeltem, elveszett :evil: :evil: :evil:
Most kezdhetem elölről!

Kép

Kép
dbea

Irdab,
nekem Accu-Chek Go vércukormérőm van. Kicsit drágább, mint a síma, és a tesztcsík is 4500 (50 db), de én még csak a 2. adagot vettem, mivel nem mindig mérem, és ugye az egészségkártyánk bírja. Ennek az a lényege, hogy olyan a tesztcsík, hogy nem csöpögtetni kell rá, hanem egy kis kapilláris van benne, ami felszívja. Így kevesebb vér kell, ill, bárhol megszúrhatod magad, ahol mered, nem kell feltétlen az ujjat.
Ha kaja után kell menned vérvételre, akkor szinte tuti, hogy 60 perc után. A Hemoglobin A1C, meg egy olyan vizsgálat, ahol azt nézik, hogy az elmúlt 6-8 hétben milyen volt az átlagos vércukor terhelése a szervezetednek. Vagyis kiugró értékeket nem lehet vele nézni, de ha magas, akkor azt jelenti, hogy mindig kicsit magasabb az érték (időben). Ha normális, akkor lehet, hogy van egyszer egyszer magasabb érték, de úgy általában jó. Nekem ez mindig jó szokott lenni.
Most én paprikáskrumplit ebédeltem, és 60 perc után 5,4 lett. Pedig a krumpli is nyomja rendesen amúgy.
Kezdem azt érezni, hogy nekem tök normális értékeim vannak, és fölöslegesen diétázom. Persze az is lehet, hogy azért vannak normális értékeim, mert diétázom. De amiket írtatok, ahhoz képest a 6,9-cel még nem is vagyok rossz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pocis képek: nagyon szépek, igyekszem én is egy frisset feltenni :lol: :lol:

Mindenkinek utólag is boldog Andi-napot kívánok!

Irdab: nagyon helyesek a képek!!! De jó, hogy már így látjátok Zora arcát! Mire kibújik teljesen jól fogjátok ismerni a pofiját :lol:

4DGenesis: én is voltam náluk még a 13. héten. Nagyon-nagyon kedvesek, tényleg mi voltunk a középpontban, maximálisan meg voltam velük elégedve, mi elmegyünk még egyszer kb. két hét múlva :lol: (már nagyon várom) Szerintem elég, ha előtte 1 héttel telefonáltok, szokott lenni hely.

Kandi, Goldplast és aki még jön a BNV-re: én is megyek, mi Anyukámmal kb. 10kor érünk oda!!

Cipő: én is vettem laposabb talpú-sarkú cipőket és a szuper magassarkú, dolgozós topánjaimat egyelőre a szekrény mélyére rejtettem :lol: De nem volt egyszerű! Feketét még csak-csak találtam normálisat, de szerettem volna egy világosat is, szerintem borzasztóakat lehet kapni. Nekem elég erős lúdtalpam van :oops: , és teljesen rosszul tartom a lábam a most divatos balerina cipőkben, meg nem is tetszenek... Úgyhogy olyan fazont próbáltam keresni, aminek egészen kicsi a sarka, vagy enyhén emelkedik a talpa... Hát vettem valamit, kényelmes is, de nem az igazi...

Bim-Bam: milyen vicces! Mindig annyira irigyeltem a kislábúakat, mert a legtöbb cipő annyira helyes 36-37-es méretben!!! A 39-40-es már csónaknak látszik :(

Anetto, Irdab: nagyon sajnálom a cukros eredményeteket és sok-sok kitartást kívánok!!!

Beusmimi: pihenj sokat, szorítok neked nagyon!! Ha van egy laptopod, kinyílik a világ, mikor otthon feküdtem náthásan-lázasan még a harmadik hónapban, nekem is megmentette az életkedvem :D

Nekem is kezd nyüzsis lenni az életem, a babavárás mellé vállaltunk még egy költözést (most 28 négyzetméteren lakunk), meg egy esküvőt, hát nem egyszerű :shock: Néha sikítani tudnék, de azzal nyugtatom magam, hogy 6 hét és vége az egésznek. Addigra lemegy a költözés nagy része, és már nem is dolgozom, úgyhogy talán könnyebb lesz...

Képzeljétek voltam tegnap kismamamasszázson. Nagyon jó volt, mert már borzasztóan fájt a hátam (a terhesség előtt is vacak volt, de akkor járhattam úszni, meg rendes, erős hátmasszázsra).
Azt mondta, hogy kicsit vizesedem (nekem nem tűnt fel :lol: ), jó lenne, ha innék zsurlóteát (nem merek :oops: ), sószegényen étkeznék és kerülném a sajtokat és felvágottakat, meg sokat kell mozogni... Már így sem lehet tatárbifszteket enni, mert nyershúsos, nyerstojásos dolgokat enni, a sajtokról nem vagyok hajlandó lemondani :lol: Adott hasznos tanácsokat is, összességében pozitív volt a dolog, úgyhogy megyek még. Azt is mondta, hogy tapasztalata szerint a nőiesebb, kerekebb idomú nők vizesednek, a fiúsabb alkatúak kevésbé, és hogy a vizesedésre hajlamosabbak könnyebben szülnek! Hát úgy legyen :lol:

Igyekszem én is sűrűbben jönni, de nem mindig jön össze, a párom szerint már így is fórumfüggő vagyok :lol:

Kép

Kép
dbea

Sziasztok lányok!

Nem tudom, emlékszik-e még rám valaki, már kb. 2 hónapja, hogy nem írtam és nem olvastam....
Hiányoztatok nagyon...

Március elején költöztünk Heidelbergbe, és MA sikerült beköttetni a netet..... :shock:
Nem sietik el itt a dolgokat.

Ezért aztán persze egyáltalán nem tudtam babanetet olvasni, az emailjeimet is csak kb hetente egyszer néztem meg a munkahelyemen...
Szóval nagyon ki vagyok éhezve. :)
Majd lassacskán vissza is olvasok, de az feltehetően több napba fog telni - 2 havi olvasást bepótolni....

Mi mindenesetre jól vagyunk, a babát 19+1 óta érzem mozogni, napról napra egyre többet mocorog, és ha éppen a hólyagomat rugdossa ütemesen, az akár fájni is tud - tegnap este ez pl. elég kellemetlen volt. De azért összességében nagyon vicces dolog ez a babamozgás, nagyon élvezzük. Olyan is volt már, hogy este a baba még mozgott, de én meg már elaludtam, és reggel mondta a férjem, hogy tök jó volt, mert mialatt én aludtam, ők a babával játszottak (kopogás-visszakopogás), és milyen jó is volt egy kis önálló, saját kontakt vele... :)

Az is kiderült, hogy valószínűleg fiú lesz, úgyhogy a 2 doboz babaruhát, amit a 3 lánnyal rendelkező bátyáméktól kaptunk, és ideköltöztettem Németországba, most épp átválogatom... :)
A piros meg a narancs még elmegy, de a rózsaszínt egy kicsit túlzásnak érzem...

A terhesgondozást is sikerült itt megoldanom, és elég szerencsésen, mert hasraütésszerűen mentem el egy közeli nőgyógyásznő rendelésére, és kiderült, hogy philadelphiai eredetileg, így angolul tudunk beszélni. MErt azért a németem sajna még mindig nem az igazi, és megdöbbentő, hogy itt az emberek többsége mennyire nem beszél angolul.

Szóval volt itt egy UH-om, 19+2-n, akkor derült ki, hogy fiú. Ezen kívül már csak egy UH lesz, a 29-32. hét között. Itt nem csinálnak egyáltalán vércukorvizsgálatot, úgyhogy kissé aggodalmasan olvasom itt a Ti eredményeiteket (ezt az oldalt már átfutottam) - mi van, ha nálam is baj van, és még csak ki sem derül??? Azzal nyugtatom magam, hogy viszont még otthon, a 12. hét környékén csináltunk egy terheléseset soron kívül, és az jó volt...

Rilla, rád külön is sokat gondoltam, a hasonló "múltunk" miatt... :)
Mivel nem olvastam még vissza, nem tudok semmit, de remélem, hogy minden rendben van, és nyugodt, boldog kismama vagy.
Majd a BMC-s topicba is bekukkantok mindjárt - ha még létezik.

Bocsánat a hosszúságért... :)

Kép
bikmakk

Letudtam ma a fogorvost.
Volt egy 1.5 éve lyukas fogam, vagyis azt hittem, hogy az, de kiderült, hogy csak a töméséből esett ki egy pici darab, úgyhogy azt visszarakták, aztán találtak egy pici lyukat még, azt is betömték, még most, hogy a terhesség alatt ne romoljon. Két hét múlva még visszamegyek, és az első elég gáz fogamra csináltatnak valami egyszerű koronát, hogy terhesség végéig ne legyen gond vele. Mert én aztán szépen elterveztem, hogy mit fogok csináltatni a fogsorommal, aztán kiderült, hogy terhesen nagyjából semmit, mert még tömést sem szívesen cserélnek...
Holnap meg megyek vérvételre. Csak vérkép meg ellenanyag.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bikkmakk,üdv újra köztünk!:) Én emékszem rád!:) Gratula a kis kukishoz!:)

Linácska,nekem si el kéne mennem fogdokihoz,de a lustaságom határtalan...

Dbea,nem is vagy fórumfüggő!:) Kitartás a költözéshez,én azt hiszem nálunk sosem lesz vége a felújításnak :?

Piroska,megy a drukk hogy el tudjátok adni a kocsitokat!

Jimbone,ktartás amíg nincs otthon Áron!A vizgsák meg biztosan sikerülni fognak!!!

Rilla,megy a drukk a jó eredményedért!

Irdab,Anett...kitartás a diétához.Nekem is kellett Lucussal..az anyagokat kölöcsönadtam,és nem kaptamj vissza :? Kíváncsi elszek,hogy most milyen értékem lesz majd...

Anett,a méretekkel ne foglalkozz különösebben.Ahány gép,annyi félét mér.Biztosan nincs semmi gond!!!!

Beus,mikor lesz meg a laptopod?

Fürdető...mi sokáig a gyógytárit használtuk..aztán pedig johnsonst..de nem volt vele gondunk.

Megyek megnézem az Esmeraldát.. :oops:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok csajok!

Most én is egy kis időre eltűntem - szabin (táppénzen) voltam otthon és annyi minden tennivaló akadt, hogy nem tudtam fórumozni... :oops: Remélem, nem felejtettek el!
Sajna most sem tudok sokat visszaolvasni, csak 1-2 gondolat a friss témákhoz:

Cukor: én ma délután tudom meg az eredményt... De nem akadnék ki akkor sem, ha nekem is diétáznom kellene, mert apukám cukorbeteg és rajta látom, hogy teljes mértékben betartja a diétát és mennyire nem nagy dolog! Szóval nekem lenne személyi tanácsadóm. Anetto, a Te eredményed tényleg elég sok, mindenképp diétázz! És ne félj, nem olyan vészes az, meg lehet oldani úgy, hogy szinte észre se veszed!

Nivea-termékek: ez az a márka, aminek minden egyes termékében található valamennyi mennyiségű higany (egyik ismerősöm allergiás kiütéseket kapott, és kiderült, hogy a higany miatt - megkapta azoknak a termékeknek a listáját, amiben van és hát a Nivea nagyon előkelő helyet foglal el rajta). Szóval nem ajánlom, hogy használjátok, még ha ti nem is allergizáltok tőlük.

Voltam ám szemészeten: hiába -6,25-ös a szemüvegem, szerencsére ez nem akadálya a természetes szülésnek. Nagyon normális volt a dokinő, jó részletesen elmagyarázott mindent és teljesen megnyugtatott. Szóval szemüvegesek, nyugi! :)

Nagyjából ennyi. Most próbálok képbe kerülni, elolvasgatom a régebbi hsz-eket is. :)

Kép

Kép
hmbori

Hello csajok!

nem nagyon tudtam jönni sajna, kissé sok a meló. De azért igyekeztem visszaolvasni!!

Engem is teljesen taglózott ez a cukor-téma!! Valszeg pénteken megyünk mi is. MÁr előre félek: hgoy fogom legyűrni, ill. milyen lesz az eredmény...

Jajj, Adri :lol: nem igaz, hogy itt milyen körülményesek! Azért ez igy elég megterhelő lesz, nem?? Ha minden sz@r miatt át kell jönnöd! Voltatok a 70%-os leárazáson?, Még mindig tart ám, ma is láttam kiírva. Nagyon csábítóan hangzik, de most még ezt is spróoljuk, mert nem tudjuk, mennyi lesz a kisházhoz az anyagok ára... :?

Tünde :lol: Herpeszem nekem is szokott lenni egyébként. Mióta terhes vagyok nem volt. De a tuti módszer nálam a jegelés!!! Semmilyen krém nem használ annyira!

Bikkmakk :lol: :lol: Heidelbergben egyszer voltam. Nagggyon szép hely!!! Azért ezen ledöbbentem, hgoy ott nincs is cukorterhelés??? Akkor ezek szerint vagy nálunk fújják fel vagy ott felelőtlenek?? tényleg, milyen következménye lehet, ha valakinél nem is veszik észre, hogy magas a cukra?? Nem káros a magzatra?

holnap dogát iratok, még össze kell állítanom a feladatsort...
pusza, a.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jesszusom, most látom csak, hogy 100 nap alá kerültem! :shock:
Pedig eleinte hogy örültem, amikor 200-nál kevesebb napom volt hátra a szülésig!!!
Azért ez durva - most egy enyhe kis sokkot kaptam...

Kép

Kép
hmbori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?