akinek mostnaában jött meg: tessék ebben a honapban babásodni együtt, mind a 4nek, és akkor 9 honap mulva értetek izgulunk
dike pl jan 28-ra lenne kiirva, és ha 1 héttel korábban szülne, akkor a babánk névnapján születne a babája, ha meg 3 nappal késöbb, akkor az én sznapomon. na mit szolsz, dike, benne vagy?
ha meg mind a 4en most lennétek babásak, akkor még nagyobb lenne az esély a jan 31-re
krisz
tényleg nagyon szépen látszik a baba. én mindig csak a csontvázas képet kapom, ilyen testit nem, amin az egész formája látszik.
gaby
nekem is van olyan csik a köldök vonalában. De D után meg is maradt, igaz, halványabb lett picit. Most meg az elözö csik jött hamar, de nem bánom, sztem aranyos. de jo ötlet a babaágy elötti pocakkép
vicus
akkor betartod a kiirt idöpontot? talán pont anyák napján születik a Drágátok?
zsofi
jol vagyok, köszi, hatnak a bogyeszok, ritkább a keményedés és a huzodás ott alul.
ma voltam uh-n, 30 hetes, bpd 81 mm, becsült suly 1700 gramm. hát, még ennek a duplája legyen 8 hét mulva.
ma reggel fél 9töl 3ig egyfolytában vártunk Petivel. reggel elmentem vv-es beutaloért, ott több mint 1 orát vártunk, aztán át a korházba uh-ra, megint több mint 1 ora. Majd P kezével mentünk 11 orakor a sebészetre, tudjátok, h fejletlenebb a jobb keze és uszohártyája van a 2-3-4.ujjánál. na, oda délre kaptunk idöpontot az egy orakor kezdödö rendelésre
ha tudtam volna, hazamegyünk addig enni. szegény egész türelmesen birta, vittünk robotos foglalkoztato füzetet. na, aztán 3kor kerültünk be, bakker, 6,5 orát vártunk ma a 3 elintéznivalo dolgunkra. kapott is jutalmul egy kindertojást, tényleg türelmes volt. csak vagy 68x elbögte magát, h öt ne röntgenezzék me. hiába mondtam, hogy nem fáj, csak fényképezik a kezét. aztán 1x csak felcsillant a szeme (gyugyi figyelj:) hogy ö látta a Dr House-ban, hogy vkit röntgeneztek. Na, nem nagyon röhögtek a többiek rajta
pedig mi nem is nézzük, csak anyunál szokta látni. én meg égtem, hogy a 6 éves gyerek Hosue-t néz
ja, végülis azt mondták, mivel funkcioban nem zavar be az uszohártya, és balkezes, 2-3 év mulva bevághatja a hártyákat. erre az 5 percre vártunk 3 orát. mert ugye mi hamar beadtuk a beutalot, de aki késöbb adta be, azét a már beadottak tetejére tették, nem alá. igy utolsokbol lettek az elsök.