Új privát üzeneted érkezett!

lili: baba ? :lol: :lol: :lol:

Vicuska: kitartás! mindjárt a kezedben lesz lilla baba :)

Gröni: melyik városba megy apjuk?

Haga: jobbulast!

Krisz: csini vagy!!!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok!

Lili
Én mióta babás vagyok azóta ráz a hideg. :D

Haga
Nehogy már megzsűnjenek a tüneteid!
Mitől lehet hasmenés?Én mindenképp elmennék dokihoz mihamarabb vagy legalább felhívnék vkit..nem minden hasmenés árt a picúrnak!

Ma engem is meghajtott a déli chilisbab. :? Tuti a sok fűszer.

Szakdoga.Nekem csak egy van eddig.Most az online szótárakból írok persze angolul.Kép lesz benne.Szorít az idő...

Kép
vizkriszisback

délutáni teszt 3 óra pisi visszatartással negatív.nincs mit mondanom. :cry: nem hiszek semmiben,tuti h kimutatta vna már! :cry: mediláb volt.

lili! neked hajrá,hidegrázás többeknek terhességi tünet. :)

KépKép
dike

Dike!
délután nem tesztelünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:kapsz mindjárt Lami fakanalával! :twisted:
ezek szerint még nincs piri!drukk :lol:
tényleg, neked Győr van legközelebb, ott is van Kaáli :)

Lili!
drukk neked is a babás hidegrázáshoz 8)
Vendég

Dike
miért nem reggeli pisiből teszteltél???

Krisz
csini vagy :P amúgy jobb a barna haj szerintem :wink: na engem meg nem a hideg ráz, egyfolytában melegem van :lol:

Zsófi
már túl vagy a felén, klassz :D még én sem csináltam babaszoba képet, mert nekünk is mindig volt még benn nem oda való dolog
:lol: a kiságy meg a hálónkban van amúgy is

Vicuska
jobbulást :!: neked szokott fájni a lábad? most két napja van, hogy rácsücsül Máté valami idegre, és jobb lábam fáj, hátul csípőtől. Ott már eddig is belenyilalt, volt hogy vissza kellett ülnöm a wc-re is.

Haga
jaj te szegény :? babával biztos minden rendben :!:

Dokim szombaton felírt krémet a pirosodásra. Kiváltottam, elolvastam, és az van ráírva, aranyérre :shock: Nooooormális??? :shock: persze nem használt, ugyanolyan szar volt, és vasárnap már kapartam a falat. Gyógyszertárba elmentem, recept nélkül adnak canestent, és már jobb :D lehet rosszat tettem a Bepanten kenőccsel is :roll: mert lehet jó kis táptalaj volt a nedves krém, olvasgattam, és néztem, hogy hát ilyen esetben sajna kialakulhat gomba is.
Azt figyeltem meg most a terhes kiskönyvembe, hogy nem azt a vérnyomást írták be utsó két alkalommal, amit mértek :shock: régebben 110/70 körül volt, és most is azt írták be, holott már magasabb 140/80 körül mértek.

Kép
gaby25

Dike, ha én délutáni pisiből teszteltem volna a ciklus végén, semmi sem látszott volna, úgyhogy még ne keseredj el. Nehéz türelmesnek lenni, de az jó ha nem rózsaszínezel, még bármi lehet!

Lili, a hidegrázás nagyon gyanús. :)

Krisz, te is kívánod a fűszeres dolgokat? Én most meg vagyok veszve mindenért, ami tele van nyomva fűszerekkel. Sajnos a sót is nagyon kívánom, viszont azt talán nem kéne. :?

Vicus, megkaptad ma este a Magnumot? :)

Haga, nagyon drukk, hogy minden rendben legyen!
Vendég

a szenyó barátnőm rábeszélt! :twisted: mert annyira érezte h az vok :)
tudom,h ilyenkor mindig mindenki mindenkit biztat én is ezt tenném,de neeem én már biztos vok bent h nem sikerült.

sőt forognak a fejemben a gondolatok:

lehet nem is volt pém,mert nem volt tojásfehérje nyákom,mellemről nem is beszélve.tényleg még csak meg se nagyobbodott!!!!
volt peteérés csak rossz oldalon
eléggé lehetséges az is, h túl hamar abbahagytuk az akciózást a 14.napon volt utoljára, akkor volt a hő leesés...másnap nem mértem, a 16.napon meg már 37volt.legközelebb biztos tovább kitartok :) ,nem volt jó igy ez a minden nap,maradunk a 2 napontánál.

ha nem volt pém, akkor mikor jön meg?na de reggel kiderül majd a hőmből...már úgy várom a köv ciklust!!!!

azért nagyon szépen köszönöm a drukkokat,annyira jó h vagytok,és h ilyen kedves mindenki!! :oops: :)

KépKép
dike

én egyszer ettem chilis babot a legelején, de majd meghaltam töle egész délután.

vicus
tessék gyogyulni, nem nyalni :lol: ilyenkor. Apának igaza van, h nem hoz nyalnivalót.

dike
a rossz oldalon érezted elöször a szurkálást, ugy emlékszem. Bizz a dokiban és a 3 honap spotnánban. Amugy én is pont igy éreztem, mint ahogy irtad: ha vki megmodnbja, h egy (vagy akár 3) év mulva tuti lesz babám, kivárom türelemmel. De a bizonytalan várakozás megöritett, és nem is nagyon lehet tenni azért, h terhes legyek. Na persze a kötelezö kexen kivül, ami elég hamar kiábrándito lett. Szoval dühi a bizonytalanság és a tehetetlenség. Meg néha az is, h ujabb ismerös lesz terhes. De te egyik oldalon átjárhato vagy, hormomnjaid és párod rendben, ugyhogy lesz babó még idén, nyugi :)
Fehérváron inszem van csak, lombik nincs.

gaby
az aranyeres kenöcs lényege a gyulladáscsökkentés. Lehet, ezért kaptad. Van a Reparon kenöcs is aranyérre, de az is mindenféle gyulladást levisz, sebre is jó. Jobb már azért? Képet akkor töled is kérünk a babaszobáról. Hu, mindjárt te is mész nst-re:) Hol fogsz szülni?
Vendég

P.kata
persze, jobb, ma már egész jó volt, canesten hatott :wink: az aranyér kenőcsre rá van írva, hogy baktérium, gomba okozta gyulladásra nem jó. Bekentem vele, de nem használt semmit, sejtettem, hogy nem lesz az jó nekem.
Holnap megyünk NST-re :D Bajcsyban szülünk

Dike
barátnő legközelebb reggel beszéljen rá :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok csajok!

ÉLETJEL! Nagyon el vagyok csúszva időben... :oops: :roll:

Olvasni nem volt időm, inkább csak lapozgattam hogy mit látok.

Haga, nagyon vigyázz magatokra és menj mihamarabb orvoshoz! Gyógyulj meg hamar!

Kukac A tescos Cherokee newborn méreteit hordja Márk, de abban is van olyan ami nagy. Szóval nem a méret a mérvadó, mert két newborn közt is tök nagy a különbség. Amúgy 50-es cuccai vannak még azon kívül.

Krisz :D Nagyon csini kismami vagy! :wink:

Vicus :D Gyönyörű babaszoba és szép nagy Lillapocak, köszönöm szépen a képeket! :P :wink:

Majd jövök és írok többet ha lesz időm.

Sok-sok pusssz mindenkinek! Ja, manóm meghaladta a 3 kg-t! :D
fenci

Pálinkásat :!:
Kép

Haga :)
Jobban vagy? Igyál nagyon sokat!!!! Doki mit mond?

Fenci :)
Láttam az új képet az iwiw-en! :wink:

Gaby :)
Már nst? Aszta!!!
Aranyérkenőcs? :shock: Kell az majd a szülés után! :wink:

Dike :)
Mi a helyzet ma reggel???

Pompom :)
Andival édeset zabáltam, Gáborral fűszereset.... Furcsa ám a kismamák ízlése!! :D :D

Zsófi :)
Muti azt a babaszobát! Nem baj, ha nincs még kész! :)

Krisz :)
Csini vagy!
Privit küldök! :wink:

Vicuska :)
Nem volt a kakiban semmi, hál istennek. Ilyen sárga por, valami "P" betűs, asszem.... Most diétán van.... :roll: Főtt rizsbe keverek egy kis alutasakost, azt kell(ene) ennie. Szerinted? Azé csipeget belőle.... :? Meg smecta port oldok fel teában, azt fecskendezem be neki kétszer. A szájába, természetesen!! :lol: De még fosik.(bocsi :oops: ) Pénteken kontroll.... Mindig van valami... :evil:
Privi megy.
:wink:

Főznöm kell még egy kávét.....
Kép

KépKép
zapáné

Zapáné!
Ígérem, amint lesz bent babás cucc is lefotózom. :lol:

Gaby!
Hihetetlen, hogy már Te is itt tartasz... igen, túl vagyunk a félidőn, nem is kicsit, hiszen ha a 36. hétre születnek, az már szupi, és akkor már csak 14 hét van hátra... :lol: de még olyan messzinek tűnik... :roll:

Fenci!
Eddig én is a tescóban vettem rucikat, newbornt, akkor talán azok jók lesznek. Néztem tegnap 50-t itt bababoltban, de nagyon drága. C&Aban láttam jó áron, de az meg nincs itt... :roll:

Dike!
amíg nem jött meg van remény!!! Ne agyalj!

Nagyon szar éjszakám volt. Jobb oldalra nem fekhetek, a bal oldalon rúgdosostt Matyi, háton fekve meg fájt a derekam. És azt álmodtam, hogy vissza kellett menni a kórházba.. :roll:

KépKép
zsófikukac

sziasztok! megjött! de nagyon megkönnyebbültem! :) és most nem is idegesít,mert már bőven rákészültem :) már csak 12 nap és peteérérs :)

KépKép
dike

Hali! :lol:

Dike!
basszuskulcs! :twisted: de sebaj, most a rossz oldaladon volt a pé, ezek szerint most majd a jó oldalon lesz!tehát ebben a hónapban belehúzni!!!!! :lol:
lábad?

Kukac!
hogy megnyugtassalak, egyre szarabbak lesznek az éjszakáid :lol:
de megéri :wink:

Gyugyi!
Probios szerintem a por. 8) olyan mint embereknél a kaukázusi kefir, tele jótékony bélflórával :wink:
köszi a privit :shock: :shock: :oops: :lol: :lol:

Fenci!
gratula a 3 kilóhoz :lol:

jelentem dögrovásom talán enyhül.holnap délben megint nst, szülésznőm ma kérdezte, h akkor holnap szülünk? :roll: :lol: a dokim ügyeletes lesz :lol:
Vendég

Pálinkásat :!:
Kép

Hol voltatok tegnap?

Dike :)
Akkor hajra új ciklus!!!! :wink:

Hogy vagytok ma? Milyen érzés úgy felkelni naponta, hogy "lehet, hogy ma szülök"? :wink:
Macs olyan éhes, hogy megeszi a szottyadt rizst. :? 24 órája nem volt trotty!!! Az már jó jel, ugye? Fecskendőből a fele smectás tea mellé megy....

Mamika :)
Régen voltál!
Suliban papírgyűjtés van. Tegnap a kupacból kivettem egy újságot találomra...... Na, melyik volt az?? :wink: Anno nem tudtam megszerezni, most meg ott virított a kezemben! :lol: Gyerekek nem tudták, mé' "sikongatok"! :lol: :lol:

Zsófi :)
Milyen éjszakád volt?

Lányom ma megint vizsgázik. LCizé, harmadik. Kettő már megvan. Jó sokba lesz a vége.... Evvan.

KépKép
zapáné

Zapáné
Mehettél volna állatorvosnak. :lol:
A lányod ECDL-ből vizsgázik? Nálunk ingyenes pályázat miatt.
Tegnap hívott egy végzős osztályfőnök, hogy nincs tablóképem...ma megyek csináltatok.

Dike
Drukk az új ciklushoz!!! :D

Ma korán keltem mert sok a dolog, megyek könyvtárba is a szakdoga miatt. Váltottam mail-t a konzulens tanárral, hogy mizu.27-e amúgy a leadási határidő, de lehet, hogy tudnék kérni vagy egy hét halasztást.De írtam neki ha lehet (az iskolám igazgatójától függ, akkor szept-ben államvizsgáznék), de azért írom most minta hüle, hátha meglesz most.Ő mindenben támogat, azt mondja.Jó fej.Meglássuk... :?

Na szép jó napot!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Tényleg nem volt nagy forgalom...

Zapáné!
Írtó jól aludtam, tegnap lehet, hogy a chilis bab tett be. Ugyanis az volt tegnapelőtt vacsira, a maradékot meg megettem délben... hát egész délután fájt a pocim, feszült, stb. többet nem eszem az tuti... :lol:

Vicus!
Olyan izgi, hogy bármikor kibújhat Lilla!!!!! :lol:

dike!
Sajnálom.

KépKép
zsófikukac

dike: :cry: :cry: sebaj, új hónapra fel!!!

Vicuska: örülök, hogy javulgatsz! :D

én pirit nem várom, elvileg holnap kell nem jönnie :wink: ha mégsem pénteken teszelek.úúúúútálom ezt a várakozást :(
majd ha otthon leszünk beszerzek occsó teszteket :)
(persez simán produkálom - pszichésen - az összes tünetet :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

de eltünk mindenki :(

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kissgizi
Reméljük nemcsak pszichések a tüneteid!!! :D Drukk egy pozitív teszthez!!!

Zsófi
Belőlem meg sztem egyből kijön a chilibab, úgyhogy nincs nega hatása.
Most épp tejfölös csirkemellpörköltet eszem, savanyúsággal. :D

Vicus
Visszatérve a laptetős kérdésedre, mindkét oldalon van már 2-2 unoka...mi le voltunk maradva pár évvel. :?

Kép
vizkriszisback

Krisz: köszi :D ránk fér... ekkora esély még nem volt, mert most votl 1 csomo tojcsifehérje, kis rózsaszin félidőtájt. keksz is bőven :oops: :oops: :oops:
ha msot sem akkor soha. mert ilyen pé-m ritkán van :(

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Először is köszi szépen a jókívánságokat, talán túléljük ezt a csodás fogyást:D

Mi a helyzet? Szültök ma? :wink:

Gaby :)

Azért ne akard Vicuskát beelőzni, most ő a soros :)
Milyen volt az NST? :wink:
Nálunk nem volt divat, csak a kórházban csinálták, amikor 40+1en befeküdtem.

Krisz :)

Drukk a szakdogához!
Nagyon csinos vagy a képeken, tényleg kell a kismamik lelkét ápolni. Egykét fotó szép emlék lesz :)

Zapáné :)

Jók a képek, tényleg látszik, hogy dőlsz a röhejtől :wink:
Fantasztikus egy teremtmény lehetsz, melletted biztos nem lehet unatkozni :lol:
Hogy sikerült a lányod számgépes vizsgája?

Fenci :)

Gratula a 3 kilóhoz :)
Kipróbáltátok a pelust?

Gizi :)

Drukk+++++++

Kukac :)

Örülök, hogy már otthon vagytok! Csak nyugi és pihi :wink:

Másra nem nagyon emlékszem, szita az agyam :oops:

Nemrég jöttem meg a dokitól.
Van egy dobogó szívű 10 mm-es Mazsolkánk :)
Doki azt mondta minden oké, ne izguljak. Hát könnyű azt mondani, főleg,hogy a méreteknek utánanéztem, és 7 hetesnek felel meg.
4 hét múlva kontroll, remélem minden oké lesz addigis!
Akit érdekel, iwiwre tettem fel képeket. Ide inkább nem 8)
Vendég

Hahó! :lol:

Gizi!
megadrukk++++++++++++++++ :lol: már holnap is tesztelhetnél.....na.... :lol:

Krisz!
jó h ilyen jó fej az igazgató :D milyen volt a könyvtár?

Gyugyi!
az jó ha 24 ója nem volt....most meg belészorul :lol: :shock:
na, tecc az újság Mamival? :roll:

doki mondta, még min.2 hétig nem szülünk :shock: :roll: :twisted:
zártabb vagyok, mint 1 hónapja :shock: :lol:
apának kell szólnom, h segítsen .... :oops: :wink:
Vendég

Haga
Nekem 6+6-on volt 9mm-es a dobogószívű babó és valóban 7 hetesnek tippelték.Nem lehet, hogy a tied később fogant?Mikor is mutatta ki a teszt? A vonalzód a menzitől számol gondolom...

Kép
vizkriszisback

Vicuska: erős voltam és nem vettem tesztet, most meg már minden zárva van :) holnap este megyünk Auchanba, akkor veszek, és pénteken ellövöm. nem akarok ugy járni, hogy hajnali 5kor elpisilem, aztán hétkor beállít piri :evil:

akkor apjukkal hajrá :D használd ki az alkalmat :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Megígért pocak kép :P
Kép

Haga
tudom, hogy Vicuska soros, majd meglátjuk, orrhosszal előzök e :lol:
NST-n rendes volt manó, mocorgott, és így nem tartott tovább fél óránál :P örülök, 100mm-es mazsolkával minden rendben :D nekem is 10mm-es volt 7 hetesen :wink:

Vicuska
hogyhogy zártabb mint 1 hete :shock: ilyen is van????

Kukac
engem mostanában nem hagy manó jobb oldalt feküdni, addig csesztet, míg kénytelen vagyok megfordulni, csak úgy meg nem látom a tv-t :? :lol:

Gyugyi
ja, mondták nekem is, jól jöhez szülés után az aranyérkenőcs :lol: azért remélem nem kell :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Dike!

Nekem is megjött ma.sajnos.de én sem kenődtem el nagyon.mert nem adjuk fel igaz?sok pozitív példa van előttünk.

Képzeljétek kicsit felhúztam magam a gyerekkori legjobb barátnőmön.Elfelejtett értesíteni hogy megszült.kicsit komplikált terhessége volt mert egy korábbi balesetből adódóan légmelle lett,és a szülésnél jelen kellett lenni 1 sebésznek,1 tüdődokinak is.de hál istennek minden okén ment mint utóbb kiderült.na szóval vasárnap írtam neki hogy mi van mert aggódok érte,erre írt hogy nyugi már előző héten kedden megszült.ja és még a kisfiú nevét sem tudom.
Még pár hónappal korábban írt egy emailt hogy azért nem jelentkezik sűrűbben mert biztos rosszul esik hogy ő már babás én meg nem.de hát barátok vagyunk-mondtam neki,de eltűnt.Gáz hogy ezek után nem mentem be meglátogatni szerintetek?
Vendég

Gaby: szép nagy pocak :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Dike, hajrá következő hónap!

Krisz, nálunk első unoka lesz, úgyhogy nagy az izgalom. :)

Haga, jaj de jó, örülök a szívhangotoknak! :) Lehet hogy késői pé volt.. és ha a doki azt mondta, hogy ne izgulj, akkor tessék nem izgulni. :) (könnyű mondani persze..)

Gaby, szép a pocakod, és milyen jól látszik a linea nigra. :) Neked mikor jelent meg?

Vicus, apa biztos nagyon szívesen segít majd... :wink: :)
Vendég

pompom
elég hamar megjelent, most nem tudom pontosan hanyadik héten :roll:

Kép
gaby25

megjött :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Kedden nekem is megjött. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocs, hogy eltüntem.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm így utólag is a névnapi köszöntést, és a hiányolást is. Én olvastalak titeket. Drukkoltam és örültem mindenkinek. Gratulálok a sok új kismamiknak! :D
És természetesen együtt érzek azokkal is, akiknek most nem sikerült. Dike, Gizi! Nagyölelés! :(
Drukkok mennek továbbra is: Ditke, Lili, Princzike és a többieknek is!

Most nem tudom leírni az érzéseimet. Csak bőgök. Végig bőgtem tegnap este a House-t is.

Mindenki vigyázzon magára és maszatkájára!

Sok puszi! Majd jövök később.
kolibri28

gizi! sajnálom! :( Lili, Kolibri,te én, együtt pocakosodunk!!!!na meg ditke!!!!hol vagy?

haga! gratulálok a 10mmes Mazsoládhoz! :)

vicuska! még 2 hét? :shock: na majd meglátjuk,szerintem lesz beleszólása Lillának! :)

Gaby! szép nagy pocakod van! :)

lili! kitartás,sajnálom!!!! :(

kolibri! már hiányoltalak nagyon, jó lett volna ha vmi szép hírrel jössz vissza! sírd ki magad,és jobb lesz! együtt pocakosodunk!!!

nekem úgy meg van h ihaaaj,utálom nagyon!!!! :twisted:

KépKép
dike

Vicuska!
Hát apára fellll! Nem is tudtam, hogy a méhszáj záródhat is :lol: :wink: , megsúghatnád a technikád!

Lili!
Sajnálom. :cry:

Pompom!
Nekem még nincs olyan vonalam...

Gaby!
Nagyon szép a pocid! nekem annyira hihetetlen, hogy így megy az idő...

Kolibri!
Nagyon sajnálom. Ilyenkor úgy szégyenlem, hogy én meg a kórházban azért bőgtem, hogy ott kell feküdnöm, hiszen hányan cserélnének velem... nagy ölelést küldök!

Gizi!
Drukkolok!!!!

Kata!
Hogy vagy? tok?

KépKép
zsófikukac

Hali! :lol:

Gaby!
csini nagy pocak! 8) nekem nincs ilyen vonalam :shock: nekem csak csíkjaim vannak :twisted:

Haga!
nagy gratula maszatkához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kolibri, Gizi!
RMPPB! :evil:
de muszáj kitartani....jön az a baba, csak valahol eltévedt!de idetalál hozzátok nem sokára!meg mindekihez, akinek még kell! :D

Lili!
barinőd no comment :roll:

na, a méhszáj nem záródott vissza, kicsit túloztam, de ugyanolyan zárt mint volt 1,5 hónapja. :roll:
tegnap este azért megpróbáltuk megnyitni :oops: :lol: :wink:
Vendég

Hali,

Kolibri: :cry:

Lyányok, köszi az együttérzést. asszem most kicsit átgondolom a hogyantovábbot.

reggel telefonáltak, hogy megjött a próbalencsém. naná, hogy nem lett jó. ez az én formám. :evil:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kolibri, Gizi, Dike, Lili
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
De sok sikert legközelebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gaby
Szép nagy pocó! :D

Íme sztárcsemeténk:
Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok csajok! :D

Kolibri, Gizus, Dike :cry: RMPPB!!! Hajrá következő ciklus, drukkolok nagyon!

Gaby :D Szép nagy pocid van, már Te is mindjárt babázol! :wink:

Vicus :D Kitartás! Én sem értem, hogy záródhatsz be??? :oops: :shock: :roll:

Kukac :D Használt rucikban nem gondolkodtál?

Lili :D Szerintem is nagyon gáz amit a barátnőd csinált.... :evil:

Haga :D Igen, most a Rossmannost használjuk. Ez jóval kisebb mint a Liberos újszülött méret és még 1x sem folyt ki semmi. :D

Gyugyi :D Na mi az? Ifjúsági Magazin? :lol: :lol: :lol:

Na a fentieket délelőtt kezdtem gépelni, most elküldöm aztán nézem mi volt azóta... :lol: :lol:
fenci

Krisz :D Olyan gyönyörű a fotótok, nagyon gratulálok hozzá, vigyázz a kicsikétekre! :D :wink:

Haga :D Gratula nektek is a 10 mm-eshez! :wink:

Dike :D Olvasom még mindig szívni kell a lábad? :( :( Meddig tart ez még? Azért javulgat? :roll:

Megyek, visszük Márkot sétálni. :wink:

Sok puszika mindenkinek! :wink:

Ja, még egyszer kérdezem HANGOSAN, NEM LESZ PESTI TALI????? :roll: :oops: :wink:
fenci

DE LESZ!

MEGVÁRJUK, MÍG TÜNCSI KIPAKOL! MÁR ITT VANNAK!

VALAMI TUTI HELYSZÍNT KELL KERESNI!

Kép
ticsimû

Sziasztok,

mi is megvagyunk :D csak gép elé jutok ritkán :oops: Levente nem sokat alszik nappal, akkor meg mindig van valami SOS tennivaló...Most a kiságyában van, de szerintem nem sokáig lesz el magában, szórakoztatni kell egész nap :lol:

Krisz, gyönyörű a Csodabébitek!!!!!!!!!!!!

Fenci, hú, már Ti is elmúltatok 1 hónaposak! Képet tegyél Márkról!!!! Taliban benne vagyunk! :wink:

Csajok, sajnálom a pirit :( De tudjátok, új hónap, új remény!!!!!!!

Haga, remélem már teljesen jól vagy! Gratula a 10 mm-eshez!

Vicuska, merre vagy? Drukkok mennek folyamatosan, hátha mégsem lesz 2 hét az a 2 hét :wink:

Gaby, aztaaaaaa mekkora poci! Mindjárt Ti jöttök!

Susy, köszönjük a hiányolást! Vinzent gyönyörű! Nagyon ügyes, hogy ilyen jól bírta a nagy utazást!

Kukac, hogy repül az idő, Ti is már félidőn túl vagytok! Remélem minden rendben lesz a dokkernál és nem kell visszamenned a kórházba, drukkolok nagyon!

Pompom, Kandi, Kata, hogy vagytok, kismamik? Linea negra: nekem még mindig megvan :? mikor múlik el? :roll:

Gröni, Dóri hogy van? Képeket kérünk!

Ditke is jól eltűnt...

Zapáné, volt tali? Milyen volt? VAgy csak lemaradtam, hogy írtatok róla? :roll: :oops:

Kép
vickybabe

Krisz :D De jó látni a babátokat! Szóval akkor Alex vagy Alexandra? :) CRL-t mennyinek mérték?

Kolibri, Gizi, sajnálom. :(

Gyugyi, volt győri tali? Na, jövőre talán én is mehetek, ugyanis nyáron visszaköltözünk Győrbe. :)

Vicky, köszi, jól vagyok, pont úgy, ahogy ilyenkor lennem kell. Mellfájás, gömbölyödés, puffadás, hányinger, farkasétvágy, szédelgés. :)
Vendég

Viki!
De jóóó, hogy jelenteztél! :lol: Képet kérünk Leventéről is!!!!

Krisz!
Gyönyörűűű Babóca, édesen látszik a kis kar és lábkezdeménye.

Fenci!
De gondolkodtam. 56-ost kapok kölcsön barátnőmtől sokat, és most szerzett 50-es használtat is, majd jövő héten megnézem, hogy mi kell belőle és azt megveszem.

Gizi!
Sajnálom!!! :cry:

Vicus!
Tudom, csak vicceltem. :lol:

Ma kaptak Babákok ágyneműt. :lol:

KépKép
zsófikukac

krisz! csodálatos a kis sztár baby! :D

fenci! köszönöm már jól vagyok.egy kicsi még van benne,de már csak akkor kell mennem leszívatni amikor én gondolom.én elvagyok vele, már megyek szépen,lépcsőzés is megy már nagyon. :)

KépKép
dike

akinek mostnaában jött meg: tessék ebben a honapban babásodni együtt, mind a 4nek, és akkor 9 honap mulva értetek izgulunk :) dike pl jan 28-ra lenne kiirva, és ha 1 héttel korábban szülne, akkor a babánk névnapján születne a babája, ha meg 3 nappal késöbb, akkor az én sznapomon. na mit szolsz, dike, benne vagy? :lol: ha meg mind a 4en most lennétek babásak, akkor még nagyobb lenne az esély a jan 31-re :lol:

krisz
tényleg nagyon szépen látszik a baba. én mindig csak a csontvázas képet kapom, ilyen testit nem, amin az egész formája látszik.

gaby
nekem is van olyan csik a köldök vonalában. De D után meg is maradt, igaz, halványabb lett picit. Most meg az elözö csik jött hamar, de nem bánom, sztem aranyos. de jo ötlet a babaágy elötti pocakkép :lol:

vicus
akkor betartod a kiirt idöpontot? talán pont anyák napján születik a Drágátok?

zsofi
jol vagyok, köszi, hatnak a bogyeszok, ritkább a keményedés és a huzodás ott alul.

ma voltam uh-n, 30 hetes, bpd 81 mm, becsült suly 1700 gramm. hát, még ennek a duplája legyen 8 hét mulva.
ma reggel fél 9töl 3ig egyfolytában vártunk Petivel. reggel elmentem vv-es beutaloért, ott több mint 1 orát vártunk, aztán át a korházba uh-ra, megint több mint 1 ora. Majd P kezével mentünk 11 orakor a sebészetre, tudjátok, h fejletlenebb a jobb keze és uszohártyája van a 2-3-4.ujjánál. na, oda délre kaptunk idöpontot az egy orakor kezdödö rendelésre :shock: :evil: ha tudtam volna, hazamegyünk addig enni. szegény egész türelmesen birta, vittünk robotos foglalkoztato füzetet. na, aztán 3kor kerültünk be, bakker, 6,5 orát vártunk ma a 3 elintéznivalo dolgunkra. kapott is jutalmul egy kindertojást, tényleg türelmes volt. csak vagy 68x elbögte magát, h öt ne röntgenezzék me. hiába mondtam, hogy nem fáj, csak fényképezik a kezét. aztán 1x csak felcsillant a szeme (gyugyi figyelj:) hogy ö látta a Dr House-ban, hogy vkit röntgeneztek. Na, nem nagyon röhögtek a többiek rajta :lol: pedig mi nem is nézzük, csak anyunál szokta látni. én meg égtem, hogy a 6 éves gyerek Hosue-t néz :wink: ja, végülis azt mondták, mivel funkcioban nem zavar be az uszohártya, és balkezes, 2-3 év mulva bevághatja a hártyákat. erre az 5 percre vártunk 3 orát. mert ugye mi hamar beadtuk a beutalot, de aki késöbb adta be, azét a már beadottak tetejére tették, nem alá. igy utolsokbol lettek az elsök. :roll:
Vendég

Sziasztok!
Köszi,hogy jöhetek és nem irritálok senkit...

Sajnálom,akik kénytelenek új ciklust kezdeni...mindent bele..."új hónap...."-de ezt kár leírni...úgyis tudjátok!

Vickybabe!rég tettél képet Leviről!Linea negra nekem is kijött már...de hála nem erősen!-na de napoztatom is a pocakom,ezért nem ,olyan feltűnő,mintha világítana fehér közepén!

Krisz !Aranyos a bébike!

Kata! 63nap.....közel a találkozás!Szegény Peti na meg Te,ennyit várni!

Zsófi !Mekkora a pocakod?Nekem nagyon nagy lett az elmúlt 1-2hétben....apa is ki van akadva...na meg Én is vásárolhatom a tényleg kismama cuccokat!Mindjárt teszek is képet...Neked van új képed?

Többiekhez,akihez nem szóltam...kárpótlásul....pusza!
:wink: Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Vicuska!-de tartanék Én is már ott,mint Ti!....8nap....nem semmi!Vagy még előbb!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Szép jó reggelt!

Kata
Tényleg érdekes, hogy az ilyen korai kép nem olyan csontvázas. :?

Pompom
Alexander vagy Alexandra...a hosszú név ütősebb..aztán össze-vissza lehet becézni. :D Meg külföldön is ismerik ezeket a neveket, ami nem hátrány ha örökli a gyerkőc a mi angolszeretetünket. :wink:
Nem nagyon méregették a babót, ez csak olyan plusz vizsgálat volt, ugye Dbiben ráírták a lapunkra, hogy 2 hét múlva uh kontroll. Normál esetben barcikán az első uh-t csak a 12. héten csinálják...ami mondjuk nagy felelőtlenség sztem a méhenkívüli miatt.De hát ez legtöbb helyen, ami nem meddőségi, így van. :?
Csak mosolyogni tudok a laikusokon (pl az anyós), aki szerint már látszik, hogy fiú. :shock: :lol: Ő már látja a kukiját a lábai között. :shock: :lol:

Vagy 2 napja megint jobban rajtam van a hányinger. böö

Kandi
Szépen nődögél már ez a poci! :D

Zsófi
Jó babaruhagyűjtést!!!Hát kelleni is fog egy pár! :D

Vicky
Az éven már motorozol? :D

Fenci
Szerencsére egyre jobb az idő...lehet nagyokat sétálni. :D

Kép
vizkriszisback

ticsi
magatokrol is, léccci! meg kééépet! evéssel hogy álltok?

sleepin mami hogy vagy?
haga meggyogyultál a hasmenésböl? te is fogyással kezded a terhességet? :(

én 80 kg vagyok :oops: 6 hét alatt 5 kilo jött fel :evil: ja, megjött a nyul, hozta a csokit. meg itt a jo idö, kell nyalni :lol: már nem kéne hizni, mots tartok +12 kilonál, eddig ennyit szoktam hizni mindig. legegyszerübb, ha nem állok mérlegre :roll:

vicus
talán ma???? :lol:

krisz
hát igen, sok mindent belelátnak a rokonok a képbe :lol: nem mondták, hogy atléta testfelépitése van? :lol:
hányinger hess

kandi
hát, most már nöjön az a poci, félidön tul vagytok, nagggyon szépen alakulsz :D

fenci
szopi hogy megy? nagyokat alszik Márk a levegön? te tudsz pihenni napközben?

viki
icakával hogy állsz? mostanában a tankönyv szerint már át kéne aludnia az éjszakát :roll: D se volt egy tankönyvi gyerek :wink:

suzy
van vki ismerös kismami, akivel össze tudsz járni? társaság miatt kérdem. azért jobb, ha van hasonlo ember, akivel tudtok találkozni néha. Vinzent vv eredménye mi lett?

gyugyi
mentek osztálykirándulni?

ja, képzeljétek, a baba megfordult. csak az a baj, hogy eddig volt fejvégü. oké, h forduljon, de nem tudja, h akkor eddig kellett volna popoval lefelé lenni? doki aszonta, meg fog fordulni, jo? mondom jo. és ÁTLAGOS a magzatviz, most már nem több, juhhhé :!:

dike
mindjárt kezded az uj munkát!! várod már?
össze ne balhézzatok ebben a honaopban, tessék szeretgetni egymást!! 10-16.napig 2naponta :lol: igazolt hiányzásod lesz:) adjatok bele apait-anyait 8)

ditke
ti mikor kezdtek lombikot? párocskád aranyos veled?
Vendég

Kandi!
Épp ma készülök csinálni, de nekem nincs ekkora. Pedig babákok szép nagyok. Épp azon tűnődtünk a múltkor a férjemmel, hogy ha 1 baby lenne bent, nem is lenne pocim. :lol: Tied poci nagyon széééppp!!!!

Kata!
Nem semmi tortúra, ügyesek vagytok!!! Örülök, hogy jól vagy!! Olyan édes volt a fejtegetésed, hogy miért legyenek babásak most a csajok! :lol:

Krisz!
Jaj, az emberek olyan okosak tudnak lenni....

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?