Új privát üzeneted érkezett!

kubu. MArci nagyon ugyes.
sajnalom ismet, hogy ilyen anyukad van!
sajnos valtozott a program, ma tudtunk bemenni a varosba, mert holnap vendegek jonnek. szoval majd amikor legkozelebb megyunk a varosba, akkor veszek neked is es majd akkor elkuldom vagy pedig egy elefantos van meg itthon "feleslegben". azt aposeknak vettem, de majd veszek masikat alkalom adtan,kincso ugysem utazik meg veluk egyedul, egyenlore. melyik legyen?

hogy csinalja marci,hogy ennyit alszik? kincso azota mar ketszer fent volt, nagy nehezen sikerult visszaaltatni cicin, es most meg a kisagyban van.
megyek en is aludni. a kovetkezo ebredesnel szerintem mar jon az agyikomba, mert nem birok fent maradni.
nem tudom miert, de o 1-3 orankent meg minidg felebred ejszaka.
amikor mar az agyunkban, sokszor alszik ugy hogy a cicimre teszi a fejet/arcat es kapaszkodik a felsombe vagy a kardiganomba (anelkul megfagynek a takaron kivul).

KépKép
KépKép
mush589

ebay. a legegyszerubb, ha ez embernek van paypal-ja. de peldaul innen sokan nem kuldenek kulfoldre.szoval mielott licitalsz valamire, ezt is nezd meg. a posta eleg draga, de szerintem meg minidg olcsobb, mint onnan ide.

KépKép
KépKép
mush589

Musi,
hááát majd én is olyan micimacisat szeretnék mert az a kedvenc most. Mindenünk olyan. Nagyon szépen köszönöm előre is. Olyan aranyos vagy.
Lekopogom tényleg nagy szerencsém van ezzel az ágyban és nonstop alvásával.
De félek attól hogy ez változni fog. Nem tudom miért ilyen, már sokszor mondtam én is Marcinak hogy köszönöm hogy ilyen. Remélem még a vizsgaidőszakban is ilyen lesz. Sokat segítene.
Úgy látszik Kincsőnek kell a tudat hogy anya biztonságában van. Azért csudijóérzés lehet ám az is. Még ha picit nehéz és fárasztó is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

hn7-kor ugy dontott, hogy jooo reggelt! mit vetettem??? :?

KépKép
KépKép
mush589

Kubu! Sajnálom, hogy ennyire bántó anyukád! Rettenetes lehet, hogy szeretet helyett ezt kapod tőle! Megértem, ha kihagyod az anyáknapi köszöntést!

Mush! Még a könyvvel kapcsolatban akartam írni, csak mindig elfelejtem : igazából nem tudom, hogy elküldenék-e oda a könyvet (mennyi arra a postaköltség?) F.marti is ezért lépett vissza! :(
Az alvással kapcsolatban: hihetetlen gyorsan elröpül ez az egy év és mire 2 -3 éves lesz már nem is emlékszel rá, hogy milyen rossz alvó volt (én legalábbis így voltam).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jóreggelt!

Mush: Oksiii, kösziiiiii! :lol: Majd akkor a címet is megmondod, meg hogy mennyi píz lesz?

Gabi: Köszi, jó, hogy említetted Cili szakácskönyvét, én is lementettem, ideje lenne elővennem... :oops: :lol:
Ááá, imádja a kiskanalát, mindig ebből kapott mindent, már megismeri és tátja a száját, ha közelítek felé vele. :lol: :lol:

Szerencsére semmi baja sem volt a létől, sőőőőt, bár tegnap reggel volt kaki, azért ma reggelre is megrakta a pelust rendesen! :lol: :lol:

Susy: Ez nagyon jó hííír! :lol:
Én még azért várok a banán-körtével, nagyon paragép vagyok.... :? Meg úgy örülök, hogy most okés a kakija, hogy félek nagyon. :(

Kubu: Köszi a könyvajánlót, megnézem azt is!
Nagyon sajnálom, ami anyukáddal van, elhiszem, hogy bánt a dolog... :(
És milyen ügyi Marci! :lol: Ákos még csak néha-néha figyel fel rá, hogy jéééé, valami mozog ott az alvégen, de nem sokáig köti le egyelőre.

Mush: Eszembe jutott pár dolog, hogy mi bánthatja Kincsőt (bár, gondolom, ezeket már ti is végigzongoráztátok, de háthahátha...)
-biztosan jóllakik?
-büfizik eleget? (Ákosnak sokszor volt korábban, hogy beszorult a böfi, és a vacsija után 2-3 órával visítva ébredt, Apjának böfögött egy embereset és már a vállán el is aludt)
-nincs neki túl meleg/hideg?
-nincs valami gép/berendezés/külső zaj?
-pocakfájása van még?
bébic

Sziasztok!

Először is Andik nagyon boldog névnapot utólag is!
Voltam tegnap is, de annyira hulla voltam, hogy nem nagyon volt kedvem írni!

Most Danim alszik, de szerintem már nem sokáig, gyorsba kitakarítottam, már sül a hurka, ha kész megy utána a kolbász is...

Kubu azt hiszem sorstársak vagyunk, annyi különbséggel, hogy ti beszéltek egymással, mi odáig fajultunk, hogy nem is beszélek a szüleimmel.

Hát azt hiszem a banánt mi is hanyagoljuk egy időre, mert iszonyat székrekedést csinált Daninak, és (hát tudom, hogy ez nem nagy dolog) egy napig nem kakilt, csórikámnak minden baja volt. Ja és én megveszem a HIPP meg Nestlé cuccokat, nagyon finomak, meg azt a Fruttapura vagy mit is imádja!!!!! Egy evésre megeszi a felét, többet egyenlőre nem merek adni, de lehet jövő héten emelem az adagját.

Andy jó, hogy minden rendben, nem lehetett egy leányálom!!!
A mi kutyáink bolhásak, halálra csipkedtek minket de a gyereket szerencsére elkerülték..., áááá utálom a kis dögöket... :evil: :evil: :evil: :evil:

Mush, Dani tegnap és tegnapelőtt éjjel döntött úgy hogy szórakoztat, így 2 nap alatt kb 8 órát aludtam. Persze ő napközben kidöglött, de hát nekem nem volt rá időm, hogy ledőljek, de tegnapra annyira kivoltam, hogy 1 órát aludtam vele délután! Én is szeretnék kérni! Micimackósat! Nagyon köszi, a cím megy majd priviben!

Gyermekemet továbbra sem lehet felügyelet nélkül hagyni, leteszem a hátára, hogy nézegesse a bizbaszokat a játszószőnyeg lógókáin, de ő gondol egyet és máris hason van, majd még egyet és pördül vissza a hátára..., mindezt hatalmas kacagások közepette, eszméletlen aranyos!

Laura remélem azért a képek nagy része meglesz!

Solya néha nekem is vannak ilyen izéim..., remélem hamar elmúlik!

Aida Noel továbbra is gyönyörű! Persze az enyém után... 8) , és mindenki babája nagyon szép!

Tegnap mi is összebújva aludtunk el, mert annyira kivolt. Evett és evés közben beszunyált....

Gaby látom nektek is van mindenhol az almából... :lol: :lol: :lol: :lol: , nekem ha nagyon ügyes vagyok az orrába is szokott jutni. Annyit ficánkol, meg mindig "megy" valahova, hogy kirúgja a kanalat a kezemből.... :lol: :lol:

No megyek megnézem megsült-e már a hurka...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

kint vagyunk a nagyszülőknél Solymáron a telken:9
tegnap este érkeztünk és maradunk keddig, ebből a szempontból jó a mobil net:)
Tegnapi elalvása nem volt egyszerű, mert minden új volt és idegen,kattogott az óra a falon, más mintája volt a takarónak, mert hogy egy ágyba aludtunk, mivel zöldövezetbe vagyunk ugattak a a kutyák és mire bealudt, megint jött egy újabb zaj és kis szemei hopp kipattantak és nézelődött de azért anya mellett biztonságba csak elnyomta az álom éjjel már ugyanakkor kelt mint otthon.

mushi: írtam privit,kértem még egy micicmacist, ha megoldható.
nekem a melltartó pántjába kapaszkodik
ja amúgy elalvás témához még annyit, hogy
volt idő, ogy ragaszkodtam ahhoz, hogy a kiságyba aludjon el, nem ment másfél óráig szenvedett mire elfáradt és elnyomta az álom.
amikor elfogadtam, hogy neki szüksége van a közelségemre és szeretne hozzám bújni,vagy a cicin pihentetni a kezét elalváskor,abban a pillanatba már nem akartam betenni az ágyba
jó volt együtt.
és már már nem annyira igényli a közelségemet elalváskor(kicsit zokon is veszem)
sztem lehet, hogy a kicsi lányod érzi rajtad, hogy t e szeretnéd ha a helyén aludna, és ettől még jobban kapaszkodik beléd,amint elfogadod a lelked mélyén, hogy ez nem így van hidd el el fog aludni nélküled is, nem rögtön elsőre de arányaiba jobb lesz a helyzet.
Próbáld meg elfogadni (nem beletörődni)és akkor már téged sem fog "zavarni"ez a helyzet.

én is irigykedve olvasom azon anyukák írásait, akik azt írják, hogy este letették és reggelig aludt, Réka életébe még nem aludt 4, 5 óránál többet(ja nem egyetlen egyszer de akkor ki volt merülve és a jó levegőn volt)
szóval az elmúlt 4 hónapba még nem aludtam át egyetlen éjszakát sem.
de ez ezzel jár, nekem ilyet osztottak a sorba, de imádom ahogy reggel nekem szól az első mosoly:)

kubu: sajnálom anyukáddal való kapcsolatodat, az én anyukámmal nem ilyen a helyzet, bár néha neki is vannak beszólásai.
pl hagyjam egy jót sírni.....ettől a falnak megyek

solya:név és lányaink neve drusza tess jönni és panaszkodni, mi meghallgatunk

andy: Boldog Névnapot utólag is

gyermekem mostanában azt csinálja pelenkázás közben, hogy elfordul balra és C betűbe megfeszül és minden ami a keze ügyébe akad borogat és szinte lehetetlen feladni rá a pelust.
Valamint oldaláról a hasára fordul, de vissza még ugye nem tud és hát ez roppant mód idegesíti:)

KépKép

Kép
orsimorsi

zöldi: köszi a tanácsot, közben konzultáltam egy homeos orvossal is és ajánlott egy bogyeszt amit fel kell oldani 50ml vízbe és abból kell adni neki 3x1kiskanállal immunerősítő nekem meg szednem kell 3x1 tbl. belőle
Engystol a neve

KépKép

Kép
orsimorsi

Enikő, nagyon fincsi a kekszszalámi, köszi a receptet!! Az egész családnak bejövős a süti. :) Ráadásul jó lett, mert fél napot állt, de már szépen szeletelhető. Két rúd lett az egyiket be is termeltük. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

halihó!

kipróbáltuk a kengurut,nagyon élvezte kis bogyóka.Szerintem még bírta volna. :lol:

zöldi:milyen volt a vivicitta?

kubu:teljesen meg tudlak érteni édesanyáddal kapcsolatban.Az enyém mostanában visszafogja magát,de neki is ha olyan kedve van kutya tud lenni.
Csak az a különbség hogy én egyke vagyok és tudja ha engem elveszít nincs másik gyereke. :?

bébic:jó hogy nálatok rendeződött Ákos kakigondja.Nálunk csak kétszer volt ,hogy két-három nap után kakilt,normaflore után.azóta minden a régiben,múlthéten az ötödik nap sikerült és most is csüt. óta várok :roll:

Utólag is Boldog Névnapot Andiknak!

Arnika mostanában nem akar eljátszani egyedül a kiságyban és sehol sem.mindig ölben akar lenni,jól fel lett kapatva.Ötletek hogy lehetne visszaszokatni?

KépKép
lyndee

Szép estét!

Orsi: Jó telkezést! :lol:
Kicsi fiam is megnehezíti a pelenkázást, :lol: de azért jól elszórakozunk! :D

Lyndee: Sajnálom, hogy nem vált be Arnikánál a Normaflore. :( Mennyit adtál neki? Nem lehet, hogy neki esetleg kicsit tovább kellene adni, hátha hosszabb ideig tart, míg hat?
És a gyümiadás sem segített?
bébic

Aida! Örülök, hogy ízlett. Ügyes vagy, hogy ilyen jól sikerült! :lol:

lyndee! Próbáld meg, hogy leteszed játszószőnyegre (vagy bárhová) és mellé ülsz vagy fekszel úgy játszól vele. Hívd fel a figyelmét a játékokra és amikor már leköti valamelyik játéka észrevétlenül hagyd egydül. Szükségük van arra is, hogy egyedül játszanak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Mush: Nem tudom, hogy ez a rászoktatás miatt van, vagy egyszerűen Domi ilyen. Mindenesetre három hetes koráig aludt a szobánkba, attól kezdve átraktuk a sajátjába, a saját ágyába. És inkább egy rossz éjszakán átmegyek két óránként megpaskolgatni a popsiját, de nem veszem ki, mert ha beviszem, tuti nem hozom ki egyhamar. Az együttalvásról: Ha szeretsz vele aludni, tedd azt!!!! Az őszinteség kedvéért megjegyzem, hogy ahány könyvben az együtt alvást szorgalmazták, mindenhol leírták, hogy a gyerek majd magától kimászik a szülői ágyból. Na én ilyet még nem láttam, lehet, hogy van de nem láttam. Ha viszont nem szeretsz vele aludni, mert nem tudsz megfelelően pihenni, akkor egyetlen út hogy beszoktatod az ágyba. Tedd közel először, dugd át kezed… MUSHI!!!!!!!! REMÉLEM ÉN VAGYOK AZ ÖTÖDIK!

Kubu: Az apás fürdésnél nálunk is csak a fociindulókat hallom ki a füdrőből….Holnap írok a szállodáról, mert hulla vagyok!

Mi megjöttünk!!!!!!!!! A hétvége eszméletlenükl jól sikerült! Domi a medence partján játszott a babakocsiban a játékaival (ahogy itthon a játszószőnyegen) mi meg apável pancsiztunk. Utána aludt, akkor ebédeltünk, délután együtt játszottunk, és fürödtünk...Az egész nagyon jól sikerült! Holnap jövök képekkel!

Kép
mannababoca

manna. igen te vagy az otodik. sikerult megtalalnom. majd cimet kuldj legyszi priviben.
akinek mar megvettem a tapados cuccot:
a font 335ft volt tegnap, igy en azzal szamolok (elefantos 1005ft, macis 1340ft)+200ft hozzajarulas a postakoltseghez innen oda+plussz majd a postakoltseg Mo-n belul (annak, aki nem megy erte).
akinek meg venni kell:
amikor megveszem majd megirom, hogy aznap mennyi a font.
remelem ez igy mindenkinek oke. (?)

en nem tudom mi van kincsovel, velem azert szokott 3 orat is aludni egyhuzamban, de az elmult par napban 1-1.5 orankent felebred, es csak cicivel alszik vissza. nagyon faradt es szomoru vagyok.
lehet, hogy a fogzas miatt van ez? egyre jobban latszanak a dudorok. ma reggel konkretan raharapott a mellbimbomra, csillagokat lattam.

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!

Látom még alszotok :lol:

bébic:lehet hogy hamar abbahagytam nála.5 napig kapta a Norma-t,tovább kellett volna?Te mindit odaadtad neki?
Gyümit még nem akarok neki adni,mert csak anyatejes és van tejem is bőven,nem szeretném ha a gyümi miatt leszokna a tejről,így is csak 100-at hízik hetente....ha gyümölcsöt adnék lehet még ennyit sem hízna. :?

most elég jól eljátszik a kiságyban már 9 óta,persze néha bepróbálkozik hogy hátha anya jön és kivesz :lol:

KépKép
lyndee

Jó reggelt!

Manna: Várjuk a beszámolót és a képeket! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek! :lol:

Mush: Vagyis akkor majd Aptyuk 1540 Ft-ot vigyen. :D
Köszikösziiiii még egyszer is előre is! :lol:
Sajnálom. :(

Lyndee: Igen, én egy egész kúrát adtam neki, ahogy Gabi javasolta, vagyis 10 napon keresztül kapta minden nap nagyjából ugyan abban az időpontban és ugyan úgy, kicsi anyatejbe elkeverve.
bébic

Reggelet!

Úgy fúj a szél!
Apa ma ment dolgozni, olyan jó volt a múlt hét, annyira sajnálom, hogy vége :(
Tegnap otthon voltunk, nagyszülők egymás kezéből kapkodták ki Koboldot, ő meg csak vigyorgott, dumált, papa megmutatta neki az almafát, megszagolták a virágát, aztán megnézték a kutyákat, a birkát, a cicát, elsétáltunk öcsémnője szüleihez, ott a galambokat, malacokat, csirkéket, kész állatkertezés volt tegnap :lol:

Bébic: mióta almázunk, Kristóf is teljesen váratlan időpontokban tud meglepni egy-egy "csomaggal". Teljesen új értelmet nyert az "almazöld" kifejezés, ha érted mire gondolok :wink: :lol:

Manna: örülök, hogy jól sikerült a hétvége, kivi vagyok a képekre :)

Mush: :( :( Ilyen cicire harapás nálunk is volt már, olyat kiabáltam hirtelen, hogy Kobold majdnem sírva fakadt :oops: :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Drága kisfiam úgy alszik, mint a bunda. Reggel 3/4 6-kor evett, utána 7-ig aludt. Játszottunk, beszélgettünk, de láttam rajta, hogy még álmos. Együtt lefeküdtünk fél 9 körül, azóta alszik a mi ágyunkban.

Sajnos fotót nem tudok még felrakni, mert még nincs minden telepítve a gépre, meg aktiválva, frissítve stb., de holnap ez is megtörténik.

Zöldi! Kuksiztalak a TV-ben, de nem láttalak. Remélem, készültek fotók és megosztod velünk, mint ahogy Mannától is várjuk a képeket!

Vera! Hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

hahó

orsi: ez a homeos bogyó minden babábak adható? pl. mi is ehetnénk szted? annyira félek megint, mert tegnap idejött párom családja 4 felnőtt 2 gyerek azzal az ürüggyel h már meggyógyultak (hetek óta betegek voltak mind-többféle virus meg bacik) ok jöjjenek erre itt köhögött az összes persze rá a babámra meg stb. hát én ki vagyok akadva teljesen sirni tudnék itt vigyázok rá hetek óta szinte izolálom a saját családomat se engedem látogatni erre most ez történik. ha megint betegek leszünk én tuti nem szólok hozzájuk hetekig v hónapokig. nem értik meg h ez nem játék! ok nekik nincs mitől félni mert nem mi fertőzzük meg őket hanem forditva :evil:

most azon gondolkodok h a cebiont felemelem neki a napi 10cseppre eddig csak felét kapta. ma megint hallottam az előbb azt a megnyult zihálást is :? persze ezt még szoktam amugy is hallani de akkor is! kész vagyok.

na megyek fszoba mert elaludt épp.

andy

Kép
andy30

Sziasztok! :oops: :oops: :oops:
sinaszi

Bocsánat! Szégyen, de még mindig nem tudom úgy beosztani az időm, hogy ide is legyen lehetőségem írni! Pedig Mesike olyan jó kislány, de annyira aprólékos vagyok a házimunkával, hogy nem érek soha a végére...
sinaszi

Szóval! Andik! Nagyon boldog névnapot!

Solya! Köszi, hogy gondoltál ránk a 4 hó alkalmából! Mi is köszöntünk Benneteket! És Bébic! Neked is köszi! Aranyosak vagytok!

Gyönyörűek a gyerkőcök! Csak éppen átszaladtam néhány oldalon! A képek azok ugye megragadják az ember tekintetét! Mindenkinek gratula!
sinaszi

Mushi! Mi ilyet vettünk:

http://www.vatera.hu/elemmel_mukodo_bol ... 77516.html

Azóta könnyebb az életünk! Nem sokat van benne, de sokkal kiegyensúlyozottabb Mesi! :)
sinaszi

Andy! A homeonak éppen az a lényege, hogy bárki szedheti! A cukorbetegeknél kell odafigyelni az összetétel miatt... Amúgy pedig gyógynövényes összetevőik vannak és többszörösen higított! Emiatt semmi mellékhatás nincs! Ajánlom! Én teljesen áttértem rá! Gyógyszertárban vettem a homeos gyógyszerekről egy könyvet (700 pézér) és minden benne van! Általános ismertetés, abc rendben a gyógyszerek, illetve betegségek szerint csoportosítva az alkalmazás formájával együtt! Nagyon jó!
sinaszi

Gabi: Hát igen, az állatok szeretét nem lehet elég korán kezdeni! :D
Almazöld :lol: :lol: értem.
Ákosnak a tápi miatt amúgy is zöldes a kakija, így én nem vettem észre különösebb változást. (jó, végül is még csak 3. napja almázunk, még lehet akár szivárványszínű is :P :lol: )

Szeles: Huninak jó kis alvókája van, szinte mindig csak azt olvasom róla, hogy mennyi rengeteget aludt! :lol:

Andy: Rokonok! :evil: :evil: :x Ilyenek nálunk is vannak.... :?
Sajnálom, de remélem, nem fertőztek meg benneteket újra! Megértem a felháborodásod!
És úgy van, ahogy Sina írta, a homeós bogyeszokban épp az a jó, hogy bárki szedheti (csak a cukortartalma miatt a cukorbetegeknek kell figyelni), nincs mellékhatásuk, nem lehet túladagolni őket.

Szia Sinaaaaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol:
Hozzááááááá képeket Mesiről!
És tessék gyakrabban jönni, a házimunka megvár!

Nekem ez a homeós könyv van meg:
http://www.springmed.hu/index.php?menu=kiadvany&id=142
...meg a Zöldi által linkelt oldalt szoktam megnézni, ha kell vmi.
bébic

Sziasztok!

Sina: de jó hogy jöttél, már hiányoltalak! :lol: :lol: :lol:

Orsi: még én sem aludtam át egyetlen egy éjszakát sem mióta Marcink megvan. Mostanában megint rosszabb a helyzet, nem tudom miért, éjjel is 3-3,5 óránként kel. Pedig kap napközben enni rendesen, van hogy már én rakom cicire, mert ő még mindig nem reklamál!!!! De hát úgy látszik nekem is ezt osztotta a sors. Csak hát nagyon-nagyon fáradt vagyok! :cry: :cry:

Amúgy köszi mindenkinek Marci dicséretét.

Solya: tessék jönni többször. Én sem vagyok valami happy mostanában, de próbálok írni.
Sajna apa mostanában nem ér rá, maszekol rengeteget. Most a legújabb hogy öntözőrendszereket csinálnak az egyik haverjával. Úgy néz ki hogy beindult a business, de ennek az a következménye hogy nincs itthon szinte semmit. Délelőtt hivatalos meló, délután maszek, aztán egy héten egy edzés meg egy meccs. Házimunkával nem jutok semmire. Néha anyumat megkérem hogy vigye el Marcit sétálni, és akkor gyorsan mindent megcsinálok. Szerintem rekordot döntöttem egy közel 100m2-es ház kitakarításában! :lol:

Kubu: azt hiszem két Prevenar lesz. Mondta a védőnő hogy megváltozott a rendszer. De én olyan szétszórt vagyok, hogy nem vagyok biztos benne. Az tuti hogy a következőt 6hósan kapja!!! Sajnálom hogy ilyen rossz a viszonyod anyuddal. Én nem tudom mi lenne velem nélküle, mert ugye anyósékra nem lehet számítani. :twisted: :twisted:

Szeles: sajnálom a képeket. Én kéthavonta kiírok mindent CD-re!!!

Ja és Andyk utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Vendég

Szia Bébic! Aham! ez a könyv van nekünk is!Naggyon jó!
sinaszi

Boci! Szijjjjja!
sinaszi

Szóval a házimunka: mosok, vsalok, mosok, vasalok, mosok, vasalok, takarítok... De gondolom, ezzel más is így van! Csodálom a többgyermekes anyukákat! :roll: Hétvégén általában Apa megfőz... De néha besokallok így is...

Az éjszaka nekünk is nehéz... Van, hogy óránként is felkel és nyugtatgatni kell, Apa pedig fel sem ébred még a sírásra sem! :( Szóval én is elég fáradt vagyok! De kezdem megszokni!
sinaszi

Egyébként nappal van, hogy 4-5 órát is kibír a kiscsaj! De félek a nyártól! Semmi mást nem hajlandó meginni anyatejen kívül... és nagyon izzadós, így nagy melegben néha felkéretőzik cicire, ha megszomjazik...
sinaszi

Húúúúúúú! Bébic! Most nézem, hogy azon az oldalon, amit belinkeltél, milyen drága ez a homeos könyv... :shock:
sinaszi

Sina: sziiiijjjaaa!!! Kérünk képeket Mesikéről!!! Amúgy nálam is így van a házimunka, de apa még főzni sem tud max. pörköltet vagy halászlét. De most arra sincs ideje!!! :cry: :cry:

Lyndee. kamillateát próbáltad már? Mi is sokat szenvedünk kaki ügyben, már mindent kipróbáltunk de nem javult a helyzet. Erre pénteken vettem kamillateát és megittam péntek-szombat-vasárnap egy-egy pohárral (amúgy utálom). Vasárnap 4 nap után lett széklet és ma már kétszer volt. Remélem a tea miatt!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép Ezen össze vagyunk "montázsolva": Kicsi Mesi és kicsi én
sinaszi

Sziasztok mindenkinek!

Esélyem sincs visszaolvasni. :?

Képeket megnéztem: mindenki gyönyörű!!!! :)

Helyzetjelentés rólunk: Nagyiztunk egy hétig. NAGYON jó volt. Még a fenekeünk is ki volt.... :) Nagyon élveztem és az én drágám is a kényeztetést. Semmit nem kellett csinálnom csak a gyerekkel foglakozni de arra is volt jelentkező szép számmal. :roll:
Az én drágámat rendesen le is kapta a nap annyit volt levegőn pedig itthon is állandóan mentünk előtte.
De hát úgyi a vidéki levegő :roll:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek a napokban készültek!
sinaszi

szia sina! :lol:

a koszmoval mit is kell csinalni? nekunk most jott ki az is.

KépKép
KépKép
mush589

Kép
Kép
Kép

Ezen véletlen én is rajta vagyok... Amúgy pedig kb. 8 kilósak vagyunk... de szerintem ez látszik is :roll: :twisted:
sinaszi

Szia Mushi! Koszmó: Olajjal bekened fürdés előtt kb. 1 órával és mielőtt megfürdötök, kifésülöd a babakefével... én így hallottam! Aztán jól megmosod, hogy az olaj kigyűjjön :)
sinaszi

Most pedig lelövöm magam, átmegyek figyelőbe... bepótoltam a lemaradást! :oops: :twisted:
sinaszi

Boci: Hú, de irigyellek anyud miatt! Nekem szó szerint semmi segítségem sincs... :( (vagyis párom igen, de hát ő meg ugye kergeti a mammutokat....meg ha feljönnek szüleim, de hát ugye minden hétvégén azt sem lehet, ők is dolgoznak még)

Sina: Jaja, jó drága, pedig ez a kiadó honlapja!
Én sem itt és ennyiért vettem, már nem emlékszem, hol meg mennyiért....de tuti nem volt egy ezres se! És DVD is volt hozzá!

Mush: Mi anno így csináltuk: babaolajjal jól beáztatni, aztán gézlappal (vagy vattával, de szerintem a gézlap jobb, az kicsit "dörzsöl" is, a vatta csak elcsúsztált nekem rajta) átdörzsölni, naponta többször.
És van a Babénak a csecsemő koszmó elleni samponja, mi azóta minden fürcsinél azzal mossuk a haját, és nem jött vissza.
bébic

Nekünk a csak fürcsi előtti "kezelés" nem volt elég, naponta 2-3szor muszáj volt...

Sina: Mesi igazi kis vasgyúrónőci! :lol: :lol:
Még mindig kizárólag anyatejet kap?
bébic

Bébic! "Bivalyerős"! :lol: :lol:
sinaszi

Igen! Csak anyatejcit kap és még vizet sem fogad el... :roll:
Most próbálkozom ilyen bébiitallal, hogy legalább utazáskor ne kelljen az autópályán megállni és ciciztetni... A sütőtökösből evett ma egy kicsit, de nem meggyőző! Na meg nem akarom, hogy elutasítsa a cicit, így nem erölködöm!
sinaszi

Sina: :lol: :lol: :lol:

Kérdés: Lehet olyan, hogy a baba egy adott korban/fejlődési szakaszban egy-egy szín iránt jobban érdeklődik?
bébic

Bébic! Nálunk a piros és a narancssárga elbűvöli a kiscsajt!
sinaszi

Helló Csajok!

Csak gyors panaszkodás, aztán visszaolvasok!!!

Ki vagyok akadva, de nagyon... :evil: Kire másra, mint a gyerekorvosra és a védőnőnre.

Ma voltunk a 4 hós oltáson, Prevenar 3. adagját már mi sem kaptuk meg. Dokinéni viszont beavatott, hogy mivel Zsófi már tápot is kap, csökken a védettsége a Rotával szemben és ha járunk vele gyerektársaságba (már pedig járunk), akkor könnyen elkaphatja. Ok, vágtam rá, mikor lehet beadatni??? Hát csak most, mert 6 hós kora előtt meg kell kapnia mindkét adagját és vagy a kötelezővel együtt adják, vagy 4 héttel később, de akkor a másodikkal kicsúsznak a 6 hós korhatárból. Menjek és váltsam ki most a védőoltást, jöjjek vissza és beadják. Ja, csak az oltóanyag 18.000.- Ft. Nekem meg kb. 11.000.- Ft-om van a számlámon. Van pénzünk, de a többi Apánál, legkorábban este tud levenni és adni. A végén a dokinéni adott kölcsön zsét, hogy meg tudjuk oldani ma a Rota beadását. Azért vagyok csak k*rvára dühös, mert 3 hete, amikor utoljára jártam tanácsadáson, direkt rákérdeztem az oltásokra a védőnőnél, az meg csak hümmögött. Basszus, ha ezt mondják, akkor előre kiváltom az oltóanyagot, és nem éheztetem, fárasztom a gyerekemet, akivel másfél órát!!! vártunk, hogy bejussunk a tanácsadásra, annak ellenére, hogy időpontra mentünk, majd még utána gyógyszertár, aztán vissza tanácsadóba, majd haza... Aztán még kicsit megalázó is volt, hogy a dokinéninek kellett kölcsönadnia... Azért halkan a dokinéni elnézést kért a védőnő nevében... Rühellem az egész bagázst!

Ja meg a másik: dokinéni szerint kötöttek Zsófi csípőizületei. K*rva anyját az ilyenek, már mást nem tudok rá mondani!!! Kérdem, hogy az orthopédus hónapokkal ezelőtt adott szakvéleménye, ami szerint már minden ok Zsófi csípőjével, az smafu? Hát, azért szerinte adjak rá terpeszpelust éjszakára...

Kép
Kép
lbernuska

Körkérdés:
Aki már adatott be Rota elleni oltást: lehet vmilyen mellékhatása a hatóanyagnak? Láz, hányás, hasmenés...?

Kép
Kép
lbernuska

Bébic: piros, zöld, ez köti le.

Berni: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mi nem adattuk be a Rotát, mert Kristóf elég bukós, és ennek elég húzós az ára, és van más hányós-fosós dolog is,amit elkaphat, ami ellen nem véd... Dokinénink se erőltette... :oops: :oops: szal én nem tudok segíteni...

Sina: sziaaaaaaa! Kép
Tündibündi a kis gombócod :D

Mush: a már elmondottakon kívül pluszban még fürdéskör lehet dörzsölni a buksiját frottír fürdetőkesztyűvel.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Hello! Köszi, Mesi nevében is! Tényleg kisgombóc... bár mi "Dagi"-zzuk! :lol:
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?