Sziasztok!
Először is Andik nagyon boldog névnapot utólag is!
Voltam tegnap is, de annyira hulla voltam, hogy nem nagyon volt kedvem írni!
Most Danim alszik, de szerintem már nem sokáig, gyorsba kitakarítottam, már sül a hurka, ha kész megy utána a kolbász is...
Kubu azt hiszem sorstársak vagyunk, annyi különbséggel, hogy ti beszéltek egymással, mi odáig fajultunk, hogy nem is beszélek a szüleimmel.
Hát azt hiszem a banánt mi is hanyagoljuk egy időre, mert iszonyat székrekedést csinált Daninak, és (hát tudom, hogy ez nem nagy dolog) egy napig nem kakilt, csórikámnak minden baja volt. Ja és én megveszem a HIPP meg Nestlé cuccokat, nagyon finomak, meg azt a Fruttapura vagy mit is imádja!!!!! Egy evésre megeszi a felét, többet egyenlőre nem merek adni, de lehet jövő héten emelem az adagját.
Andy jó, hogy minden rendben, nem lehetett egy leányálom!!!
A mi kutyáink bolhásak, halálra csipkedtek minket de a gyereket szerencsére elkerülték..., áááá utálom a kis dögöket...
Mush, Dani tegnap és tegnapelőtt éjjel döntött úgy hogy szórakoztat, így 2 nap alatt kb 8 órát aludtam. Persze ő napközben kidöglött, de hát nekem nem volt rá időm, hogy ledőljek, de tegnapra annyira kivoltam, hogy 1 órát aludtam vele délután! Én is szeretnék kérni! Micimackósat! Nagyon köszi, a cím megy majd priviben!
Gyermekemet továbbra sem lehet felügyelet nélkül hagyni, leteszem a hátára, hogy nézegesse a bizbaszokat a játszószőnyeg lógókáin, de ő gondol egyet és máris hason van, majd még egyet és pördül vissza a hátára..., mindezt hatalmas kacagások közepette, eszméletlen aranyos!
Laura remélem azért a képek nagy része meglesz!
Solya néha nekem is vannak ilyen izéim..., remélem hamar elmúlik!
Aida Noel továbbra is gyönyörű! Persze az enyém után...
, és mindenki babája nagyon szép!
Tegnap mi is összebújva aludtunk el, mert annyira kivolt. Evett és evés közben beszunyált....
Gaby látom nektek is van mindenhol az almából...
, nekem ha nagyon ügyes vagyok az orrába is szokott jutni. Annyit ficánkol, meg mindig "megy" valahova, hogy kirúgja a kanalat a kezemből....
No megyek megnézem megsült-e már a hurka...