Szép estét csajok!
Zsófi!
A Pipolphen az nagyon jóóóóó, olyan jókat lehet tőle aludni!
Persze csak nagyjából a 30. hétig, akkor már kellett hozzá Verapamil is, a 34. héttől meg szinte semmit sem aludtam. Most pótólom (van mit) szerencsére Dóra is partner!
A mozgással egyetértek, de csak kizárólag annyit amennyi jól esik. Én nagyon eltunyultam és nagyon nehéz volt a szülés, bár szerintem ha jó kondiban vagyok is nehéz lett volna ilyen nagy fejet kipréselni!
Visszatérve a nyílásra, nekem volt egy sanda gyanum mikor barnáztál, hogy emiatt lehetett. Most kell nagyon vigyázni a fertőzéssel, nehogy feljusson valami, gondolom most sűrűbben néz meg a dokid, de ha te is észre veszel valami gyanus folyást, ne várj vele!
Jaj Kata, ezek a szemek....megzabálooom!
Nem vagyunk rokonok? Mintha bátyámat vagy magamat látnám kicsiként!
Az a helyzet, hogy mi vagyunk anyunál vagyis otthon vagyunk!
Alig egy éve hipp-hopp eladtuk a házunkat és ideköltöztünk, hogy nagyim házát megvegyük, felújítjuk és mire Dóra jön kész lesz! Nem lett belőle semmi, a hitelügyintéző átbacott, több százezerrel tartozik, amit előlegként adtunk neki, most tettük meg a feljelentést.
De nemcsak emiatt nem vettük meg. A tulajdonosok egyre erőszakosabbak lett, előleget kértek (adtunk), aztán még többet, aztán azt mondták ha nem fizetünk eladják másnak. Persze nem tom hogyan, fele az én nevemen van.
Persze vevő sehol, a pénzünk egy részét kaptuk csak vissza. Ezért is kell apjuknak kimennie, mert nagyon hiányzik a pénz! Tavi tudja milyen helyzetbe került apjuk a munkahelyén, azzal is pereskedünk most. Nem könnyű a helyzetünk összeségében sem, nemhogy így! Te mennyire vagy nyitva? Neked sem lehet könnyű két kicsivel és még pihengess is! Hát most belegondoltam, én sehogy nem tudnám megoldani!
De neked menni fog!
Moflykám!
Hová tüntél az iwiwről?
Sajnálom a clamidiát. Remélem hamar meggyógyultok és belópozik hozzátok is spontán bébi!
Apjuk most egy hónapra megy, aztán két vagy három hetenként jön haza! Nagyon nehéz lesz, de hamar elmegy az idő, szinte észre sem veszem és már este is van!
Gizi!
Ti most Hollandiában vagytok? Valahol elakadtam asszem!
Vagy odamentek ti is? De természetesen talizunk!!!! Csak legyünk már mi is ott!
Fáj még a pocid? Hőt nem mérsz? Mert ha ciszta, akkor nincs sárgatest ami melegítene és akkor alacsonyka marad!
Vicuska!
Én bizony híztam. Reggel x kilóval keltem, hárommal volt több este. És ezek a plusz hármak egymásra rakódtak. Valszeg a tej mennyiségétől is függőt. Azért a napi 8-10 szopit beszorozzuk 200milivel, az azért már mennyiség!
De lehet, hogy nincs is összefüggésbe és igaz az, hogy fél egy év kell míg kezd regenerálódni a test szülés után. Nekem fura volt, mert fiam születése után rögtön egy tizessel kevesebb voltam, pedig vele csak hetet híztam és tovább olvadtak a kilók, majd szépen jöttek vissza!
Már nagyon várom az üzidet!
Nst nem jelent semmit, csak úgy spontán elfolyhat a víz is, nem kell hozzá mégtevékenység!
Én mindig tizest kaptam nst, oszt másnap szültünk!
Bár én nem vagyok mérvadó, mert nem spontán jött, na de mindegy, a lényeg, hogy mindjárt megszületik Lillád!
Dike!
Csak most olvastam a lábadat! Nagyon sajnálom! Gondolom pont ez hiányzott. Megértem a félelmeidet... Anyum talptól seggig gipszben van, tudom milyen nehéz így! Ha nincs segítséged, bele se vágj a műtétbe! És ezt a segítséget úgy értem, hogy a nap 24 órájában, mert pisilni sem egyszerű, a fürdést meg felejtsd el, szinte egész nap csak fekvés, mert sehogy sem jó ect ect.... Jöjjön az a spontán baba és miatta feküdj inkább!
Gyugyi!
Köszike, hogy segítesz! Lánykádnak utólag boldog szülinapot! Bocsi, elfelejtettem múltkor, pedig akartam!
Dizsibe voltak a csajok?
Nem aggódsz? Fiad nem akart velük menni?
De jó lenne ha összejönne a suli, akkor sokszor talizhatnánk. Valszeg a közelbe költöznénk, hogy ne kelljen sokat gyalogolni és akkor suli elött beugorhatnál egy kávéra, utána meg egy felesre!
Susy!
Nagyon édes Vinzent! Megnéztelek benneteket az iwiwen, nagyon meganyásodtál, teljesen más vagy, olyan érett vagy nem is tom!
Remélem szerencsések lesztek a hozzátáplálással és Vinzent hamar megszereti az új ízeket. Nekem óriási szerencsém van Dórával, szinte minden újra nyitott, élvezi nagyon. Fiam nehéz eset volt, neki cumisüvegből adtam a püréket még egy évesen is. Tök ellentétek, Dórának meg pont az nem kell. Nem tom mi lesz nyáron, hogy itatom! Próbálgatom azért neki, egyelőre jól elrágódik rajta!
A kanál meg marha macerás!
Krisz!
Én úgy tom, hogy ha a dokid beírja a kiskönyvedbe, hogy melyik a befogadó kórház, tök mindegy mi van, oda kell, hogy vigyen a mentő vagy ha ti mentek, akkor meg pláne mindegy. Szabad kórház és orvosválasztás van!!! Legalább is errefelé, elég nagy eltérések vannak országrészek közt, nem értem sokszor, mintha nem is egy országban laknánk!
Köszi, tényleg nehéz lesz, egyelőre elképzelni sem tudom hogy lesz, smint lesz. Szerencsére a nagyfiú kezd a régi lenni, vele nem lesz gond!
Melike!
Üdv itt!
Megértem, hogy türelmetlen vagy! Mi volt a baja a babánk? Hány hetes voltál? Nekem is volt pár középidős vetélésem! Nagyon nehéz, szinte elviselhetetlen a fájdalom, de egy új baba szinte minden fájdalmat, bánatot feledtet. Persze ez nem azt jelenti, hogy elfelejti az ember őket, a szívem egy részébe el vannak raktározva, néha még most is megkönnyezem őket, de ránézek a mi kis csodánkra és máris mosolygok! Én úgy tudom, hogy az LH-teszt mikor egyértelműen pozitív, kb 24-36 óra múlva van peteérés. Kellett volna csinálni kedden is, hogy akkor milyen. Nekem soha nem volt egyértelműen pozitív, még akkor sem mikor Dóra készült, nekem nem jött be, viszont a hőmérőzés igen! De ha pozitív volt, akkor valszeg volt pé, de szerintem később volt és nem vagy még a tizedik napon, úgyhogy ne temesd a hónapot!
Pompom!
Gratulálok a dobogó szivecskéhez!
Nagyon remélem nem hagytam ki senkit!