Új privát üzeneted érkezett!

Akkor azt a 2 napot még bírjuk ki!!! :) A sok pisi egyértelműen jó! Nme mondom, hogy éld bele magad, de bízni muszáj!!!! :D No, ez a beszéd! :D

Most megyek dőlök még egyet, míg csend van. :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hali! :lol:

Dike!
nekem pedig olyan jó megérzéseim vannak veled kapcsolatban :wink:
kapsz házat?szupi!és hol? :roll: 8)

Kukac!
adok a kilóimból, ha gondolod!nagyon szívesen :shock: :D :oops:

ma is voltam nst-n, minden úgy megy, ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva....magyarul nem szülünk még :( .vérnyomim is jó volt. :D méhszájat nem néztek, de dokim mondta, h ma hidegfront lesz :wink: :roll:
Vendég
 


ja, és vetetünk le mégis őssejtet, a Kriónál.ma voltak itt megírni a szerződést :P
Vendég
 

 
 

Ildikó
Sztem sem zavarsz itt senkit. :lol: Én külön köszi az infókat!
Aztán csatlakozz ám ha jöhet a tesó!

Dike
Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicus
Hát igen, a melegfront kedvez ugye a szülésnek? :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Ditkével mi újság? Már rég nem volt!!! :shock: :shock:

Zsófi!
Még azt akartam kérdezni, hogy akkor már tuti a vegyespáros? Ès a kiscsajszi Málna lesz?

Vicuska!
Nagyon izgi!!! De ugy látszik Lilla jól érzi bent magát! :wink: :wink:

Vicky??? Mami???
susy75
 
 


vicuska! bárcsak bejönne a megérzésed!!!! :D valahol itt Móron...

krisz,sleepin! köszi a drukkokat!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok csajok!

Rég nem voltam, mert úgy adódott, hogy csak esténként kerülhettem volna gép elé, de addigra meg már olyan fáradt voltam, hogy az ágy volt a vonzóbb. Szóval tünetelek. :)
Szerdán voltunk uh-n, 9 mm-es pulzáló szívű kis zsebibabám van. :) 6-7 hetesnek felel meg, továbbra is minden oké velünk, illetve a babával biztosan, én meg csak kóválygok, aludni nehezen tudok, min. ötször kelek pisilni éjszakánként, zűrös dolgokat álmodok, leszakadnak a melleim, ja és állandóan melegem van, míg mások megfagynak körülöttem. Hányinger még mindig nincs igazán, csak émelygek néha, étvágyam viszont több mint kielégítő, gyakorlatilag ennék non-stop. :)

Sleepin, hatalmas gratula! Dike, drukk! :D

Puszi mindenkinek, majd még visszaolvasok!
Vendég
 


szia pompom! de jó h jelentkeztél! gratulálok a dobogó szivű zsebibabádhoz!!! :D

neked volt vmi szokatlan tüneted mensi előtt???

KépKép
dike
 
 


ma extra szar napom van :twisted: ezt egy milka csoki meg jo pár süti bánja 8)

Davi kiboritotta az uborkát a konyhába, kivette az üveget, aztán kicsuszott kezéböl. minden ecetszagu lett, széttört üvegdarabok, bement a lé a szekrény alá, a lábeltakaro lécet le kellett csvarozni, hogy feltöröljem a lét a szekrény alatt.
de bement a gáztüzhely alá is az ecetes lötty, onnan szépen csorog kifelé a fugánál. Délután meg kilocsolta Peti vizét a flaskábol a szekrényre. Komolyan mondoooom, ahogy sleepin szokta, vááááááá. Ördög és pakol ez a gyerek :lol:

pompom
de jó, hogy okés minden veletek :)

gröni
fuuu, nagyon nehéz lesz neked, hogy nem lesz társad. oké, net meg minden, de az mégse ugyanaz. Emlékszem, amikor 10 éves voltam, apu is járt Ausztriába meg Németo-ba dolg, havonta jött haza. Sirtam, mikor elment, sirtam, mikor hazajött. De elhiszem, h muszáj vállania a melót. Fel van adva a lecke, de erös és klassz csaj vagy, birni fogod. Néha biztos kiakadsz meg sirsz, de akkor gyere, és mesélj, probálunk támogatni titeket.
Dóra nagyon ügyes, vagány csajszi lett, mi lesz késöbb? :D
Anyukéád akkor most nálatok lábadozik?

dike
nekem csak az volt a terhestünet, hogy nem jött meg. Szoval nem nagyon lehet elöre kiváncsiskodni a tünetek alapján.
Uj meló, háznézés, azta, lehet, hogy most fog nektek szerencsésen állni a csillagzat. Pároddal béke van? Sántikálsz még?

vicus
most már bármikor jöhet a drágád :) ez olyan megható.

zsofi
jo lehet tudni, h jobb oldalon van a kislány, balon a kisfiu, igy azért személyesebb, nem? vagy hülyeséget mondok?

krisz
muti a hajszint :lol: te extra csinos kismami lehetsz

gizi
bakker, esküvö elött mi jön még neked? jöjjön inkább egy bébi!!

nálunk ma ez volt este:)
Kép

igy érem el a solámpát
Kép

hogyan haragudjak rá :?:
Kép
Kép
Vendég
 


Dike, abban volt más ez a ciklusom, hogy közvetlenül pé után nem fájt a mellem, csak a várható mensi előtt két-három nappal kezdett nyomásra érzékeny lenni. Gyanús volt még az, hogy állandóan rázott a hideg, pont mintha lázas lettem volna, pedig nem voltam. Itthon takaróba csavarva közlekedtem és vacogtam, na aztán jött a pozitív tesztecském. :)
Így legyen neked is!

Kata, csodás a duplaszivárvány. :)
Vendég
 


kata! apával minden ok most.igen sántikálok,még mindig feldagad,majd hétfőn leszívják megint. :twisted: :( nem tudom meddig lesz ez még így.
bárcsak most már tényleg ránk találna a szerencse!
jaj olyan édi a kisfiad...az a nézés teee,fuuu megzabálom. :)
nálunk is ilyen volt az égbolt! :)

pompom! köszi h leirtad,akár biztató is lehet. nekem is minden hónapba fáj már pétől,most meg még mindig nem,ici picit érzem csak.
én meg pont ettől vok ideges...akkor ezek szerint még se kell vele foglalkozni.
és a hüvelyváladékod milyen volt?volt egyáltalán?

KépKép
dike
 
 


Dike, én is azt hittem, hogy gond az, ha pétől nem fáj a mellem úgy, ahogy szokott.. hogy nem volt százas az a peteérés.. aztán mégis. :)
Váladékom alig volt... ha volt is valamennyi, az talán krémes, ellentétben a mensi előtti megszokott vizessel. Méhszájat akkor épp nem nézegettem.
Vendég
 


Sziasztok!

Azt hiszem én is rendszeresre csatlakoznék! :D Amióta írtam itt dike miatt, azóta is olvaslak ám benneteket! :oops:

És mivel elég tapasztalatlan vagyok még, mivel első gyerkőcünk rögtön sikerült, aztán a beteg baba is 5 hónap után jött, így nem nagyon tudom, hogy mikor szoktatok tesztelni, és mikor mekkora hőnek kell lennie... Ciki, mi? :oops: :lol: :D

Szóval az a baj, hogy miután febr. 19.-én elvetéltem, azóta ezerrel az újabba babón jár az agyam... Ezt mindjárt meg is értitek... Ápr 2.-án telt el a 6 hét, amíg nem lehettünk együtt a beteg baba megszülése után. Ápr. 3-5. elmentünk a párommal kettesben Zalakarosra felejteni, és jól érezni magunkat... :oops: :oops: :oops: Hazajöttünk 5.-én (vasárnap), amikor csináltam egy peteérés mutató tesztet, hogy tudjam, kb mikor lesz. És hoppá, éppen mutatta, hogy van. Még hétfőn (6.-án) is. Együtt voltunk szombaton, és hétfőn is. Ezután persze bízok kicsit (NAGYON) benne, hogy hátha sikerült is rögtön a második babó... Na szóval addig jutottam, hogy szerda óta (10 nappal a peteérés után) minden nap tesztet csinálok... Húúúúúúúúúúúú, mekkora ökör vagyok... Már 3 teszt bánja... :oops: :cry: :oops: :cry: Persze mind negatív, de mensi sincs még... A remény hal meg utoljára.... Szóval ezek a tesztek mikor mutatják ha mégis van valami? Hőnek milyennek kell lennie? Tök gáz lettem... Folyamatosan bizakodok, miközben meg türelmetlen lettem, mint az állat.... :cry: :cry: :cry:

Bocs, hogy kifakadtam, de úgy vagyok, mit dike. Vagy jöjjön meg a mikulás (én így hívom), vagy legyen, egy pozitív tesztem!!! :oops: :cry: :lol:
melike30
Győr
 
 


Sziasztok!

Vicus :D

Húúúú,egyre izgibb,mindjárt jön Lilla baba. :wink:
Nagyon szép a szoba és a pocid is nagyon csini.

Gröni :D

Sajnálom.hogy apjukodnak ki kell mennie dolgozni,de sajna manapság csak így lehet boldogulni. Mi is gondolkoztunk ezen,de ha nekem apjuk kimegy,akkor ugrik a babatémaegy jó időre.Azt meg még nem akarjuk.
Nagyon ügyes Dóri. KÉPet raksz????

Kata :D

Tényleg nem lehet haragudni a kissrácra,főleg,ha ilyen szemekkel néz rád. Kis huncut fickó. :wink: Annyira helyes,ennivaló. Én is szeretnék már egy hasonlót. :wink:

Gyugyi :D

Itt is sajnálom,hogy nem találkozunk holnap,de majd májusban összehozzuk. Jó bulit nektek!

Zsófi :D

De jó,hogy hazaengedtek, s a babákok is jól vannak!!!! Pihenj sokat és vigyázz nagyon rájuk! Pusz

Mindenkinek puszit és drukkot küldök!
Hétfőtől nem leszek egy hétig,mert elutazom. Ha Vicuska Lillája abban az időben érkezik míg nem vagyok,küld nekem vki sms-t?
Köszi és Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Tüncsi :D

Ha majd erre jársz. A tábliba:1cn 04.04-én volt.
Köszi.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Szép estét csajok!

Zsófi!

A Pipolphen az nagyon jóóóóó, olyan jókat lehet tőle aludni! :D Persze csak nagyjából a 30. hétig, akkor már kellett hozzá Verapamil is, a 34. héttől meg szinte semmit sem aludtam. Most pótólom (van mit) szerencsére Dóra is partner! :D A mozgással egyetértek, de csak kizárólag annyit amennyi jól esik. Én nagyon eltunyultam és nagyon nehéz volt a szülés, bár szerintem ha jó kondiban vagyok is nehéz lett volna ilyen nagy fejet kipréselni! 8) Visszatérve a nyílásra, nekem volt egy sanda gyanum mikor barnáztál, hogy emiatt lehetett. Most kell nagyon vigyázni a fertőzéssel, nehogy feljusson valami, gondolom most sűrűbben néz meg a dokid, de ha te is észre veszel valami gyanus folyást, ne várj vele!

Jaj Kata, ezek a szemek....megzabálooom! :lol: Nem vagyunk rokonok? Mintha bátyámat vagy magamat látnám kicsiként! :shock: 8) Az a helyzet, hogy mi vagyunk anyunál vagyis otthon vagyunk! :lol: Alig egy éve hipp-hopp eladtuk a házunkat és ideköltöztünk, hogy nagyim házát megvegyük, felújítjuk és mire Dóra jön kész lesz! Nem lett belőle semmi, a hitelügyintéző átbacott, több százezerrel tartozik, amit előlegként adtunk neki, most tettük meg a feljelentést. :evil: De nemcsak emiatt nem vettük meg. A tulajdonosok egyre erőszakosabbak lett, előleget kértek (adtunk), aztán még többet, aztán azt mondták ha nem fizetünk eladják másnak. Persze nem tom hogyan, fele az én nevemen van. :? Persze vevő sehol, a pénzünk egy részét kaptuk csak vissza. Ezért is kell apjuknak kimennie, mert nagyon hiányzik a pénz! Tavi tudja milyen helyzetbe került apjuk a munkahelyén, azzal is pereskedünk most. Nem könnyű a helyzetünk összeségében sem, nemhogy így! Te mennyire vagy nyitva? Neked sem lehet könnyű két kicsivel és még pihengess is! Hát most belegondoltam, én sehogy nem tudnám megoldani! :roll: De neked menni fog! :wink:

Moflykám!

Hová tüntél az iwiwről? :( Sajnálom a clamidiát. Remélem hamar meggyógyultok és belópozik hozzátok is spontán bébi! :wink: Apjuk most egy hónapra megy, aztán két vagy három hetenként jön haza! Nagyon nehéz lesz, de hamar elmegy az idő, szinte észre sem veszem és már este is van!

Gizi!

Ti most Hollandiában vagytok? Valahol elakadtam asszem! :lol: Vagy odamentek ti is? De természetesen talizunk!!!! Csak legyünk már mi is ott! :P Fáj még a pocid? Hőt nem mérsz? Mert ha ciszta, akkor nincs sárgatest ami melegítene és akkor alacsonyka marad!

Vicuska!

Én bizony híztam. Reggel x kilóval keltem, hárommal volt több este. És ezek a plusz hármak egymásra rakódtak. Valszeg a tej mennyiségétől is függőt. Azért a napi 8-10 szopit beszorozzuk 200milivel, az azért már mennyiség! :lol: De lehet, hogy nincs is összefüggésbe és igaz az, hogy fél egy év kell míg kezd regenerálódni a test szülés után. Nekem fura volt, mert fiam születése után rögtön egy tizessel kevesebb voltam, pedig vele csak hetet híztam és tovább olvadtak a kilók, majd szépen jöttek vissza! :twisted: Már nagyon várom az üzidet! :wink: Nst nem jelent semmit, csak úgy spontán elfolyhat a víz is, nem kell hozzá mégtevékenység! :wink: Én mindig tizest kaptam nst, oszt másnap szültünk! :lol: Bár én nem vagyok mérvadó, mert nem spontán jött, na de mindegy, a lényeg, hogy mindjárt megszületik Lillád! :wink:

Dike!

Csak most olvastam a lábadat! Nagyon sajnálom! Gondolom pont ez hiányzott. Megértem a félelmeidet... Anyum talptól seggig gipszben van, tudom milyen nehéz így! Ha nincs segítséged, bele se vágj a műtétbe! És ezt a segítséget úgy értem, hogy a nap 24 órájában, mert pisilni sem egyszerű, a fürdést meg felejtsd el, szinte egész nap csak fekvés, mert sehogy sem jó ect ect.... Jöjjön az a spontán baba és miatta feküdj inkább! :P

Gyugyi!

Köszike, hogy segítesz! Lánykádnak utólag boldog szülinapot! Bocsi, elfelejtettem múltkor, pedig akartam! :oops: Dizsibe voltak a csajok? :P Nem aggódsz? Fiad nem akart velük menni? :lol: De jó lenne ha összejönne a suli, akkor sokszor talizhatnánk. Valszeg a közelbe költöznénk, hogy ne kelljen sokat gyalogolni és akkor suli elött beugorhatnál egy kávéra, utána meg egy felesre! :P

Susy!

Nagyon édes Vinzent! Megnéztelek benneteket az iwiwen, nagyon meganyásodtál, teljesen más vagy, olyan érett vagy nem is tom! :wink: Remélem szerencsések lesztek a hozzátáplálással és Vinzent hamar megszereti az új ízeket. Nekem óriási szerencsém van Dórával, szinte minden újra nyitott, élvezi nagyon. Fiam nehéz eset volt, neki cumisüvegből adtam a püréket még egy évesen is. Tök ellentétek, Dórának meg pont az nem kell. Nem tom mi lesz nyáron, hogy itatom! Próbálgatom azért neki, egyelőre jól elrágódik rajta! :lol: A kanál meg marha macerás! :?

Krisz!

Én úgy tom, hogy ha a dokid beírja a kiskönyvedbe, hogy melyik a befogadó kórház, tök mindegy mi van, oda kell, hogy vigyen a mentő vagy ha ti mentek, akkor meg pláne mindegy. Szabad kórház és orvosválasztás van!!! Legalább is errefelé, elég nagy eltérések vannak országrészek közt, nem értem sokszor, mintha nem is egy országban laknánk! :roll: Köszi, tényleg nehéz lesz, egyelőre elképzelni sem tudom hogy lesz, smint lesz. Szerencsére a nagyfiú kezd a régi lenni, vele nem lesz gond!

Melike!

Üdv itt! :wink: Megértem, hogy türelmetlen vagy! Mi volt a baja a babánk? Hány hetes voltál? Nekem is volt pár középidős vetélésem! Nagyon nehéz, szinte elviselhetetlen a fájdalom, de egy új baba szinte minden fájdalmat, bánatot feledtet. Persze ez nem azt jelenti, hogy elfelejti az ember őket, a szívem egy részébe el vannak raktározva, néha még most is megkönnyezem őket, de ránézek a mi kis csodánkra és máris mosolygok! Én úgy tudom, hogy az LH-teszt mikor egyértelműen pozitív, kb 24-36 óra múlva van peteérés. Kellett volna csinálni kedden is, hogy akkor milyen. Nekem soha nem volt egyértelműen pozitív, még akkor sem mikor Dóra készült, nekem nem jött be, viszont a hőmérőzés igen! De ha pozitív volt, akkor valszeg volt pé, de szerintem később volt és nem vagy még a tizedik napon, úgyhogy ne temesd a hónapot! :wink:

Pompom!

Gratulálok a dobogó szivecskéhez! :wink:

Nagyon remélem nem hagytam ki senkit! :oops:

Kép

Kép
gröni
 
 


Zsu!

Ne is mondd, apjuk eddig úgy váltott munkahelyet, hogy egyik nap itt, másnap ott dolgozott, most meg hónapok óta nem kell sehova. Maradt a maszekolás, de abból nem lehet megélni, vagy ha igen előbbre jutni egyáltalán nem! Menj te is! Tudom nehéz váltani, főleg, hogy van már házatok, de aki mer az nyer. Én nem is gondolok a holnapra csak arra, hogy mi lesz hónapok, évek múlva, ez ad erőt. Meg az, hogy ha Dávid befejezi itt a nyolcosztályt, úgy húzunk innen, mint a vadlibák. Nekünk már sokkal jobb nem lesz, viszont a gyerkek kint tuti boldogulni fognak! Persze az lenne a legjobb, ha beköltözne gyorsan egy spontán baba és nyugodtan mehetne apjukod, te táppénzen lennél, mehetnél vele és nem kell munkát sem keresned kint! :wink:

Meg van mit felejtettem el!

MAMIKÁM!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok! Nincs miről agyalnom, mert ma megjött a mensi... :cry: Mindegy, legalább ki tudom majd számolni, hogy mikor van a peteérés. A hőmérős módszernek az a lényege, hogy reggel felkelés előtt gyors hőmérő, ugye? De mi jelzi a peteérést? Felmegy a hőm?

Grörni, már régebben leírtam a babó történetét, röviden annyi, hogy 19. heti uh-on vették észre, hogy súlyos beteg a szíve, és menthetetlen. Meg kellett szülnöm. Ennyi. :cry:

Dike te csinálsz tesztet, vagy várod a mensit, sé ha nem jön, majd akkor? Szurkolok érted, és hamarosan neked is összejön! :lol:
melike30
Győr
 
 


jó reggelt!

köszi pompom,h leírtad,remélem egyszer bejönnek ezek a tüntetek!!!és igazak is lesznek! :)

gröni! köszi megnyugtattál,se fürdés se wc csak fekvés,azt hiszem maradok a babánál! :wink:

melike! sajnálom ami veled történt,de remélem minél előbb bearanyozza az életed egy egészséges kisbaba!
találtam magamnak egy társat,aki ugyanolyan türelmetlen mint én?király! :lol: remélem húzzuk egymást a babásodás irányába!
volt olyan időszak mikor még én is lövöldöztem a tesztekkel,de ma már nem, mert nagyon rossz negatívat látni...ebből látszik régebben még türelmetlenebb voltam. :) én nézegettem grafikonokat,ahol a legtöbbnek a 12.napon peteérés után,már kimutatta a teszt,de vannak kivételek hidd el...vkinek lassabban termelődik a hcg,vagy később volt a beágyazódás.szerintem amikor már meg kell jönnie, akkor érdemes tesztelni.van egy alaphőmérsékleted a mensi után,aztán ha megvolt a pé akkor fel kell mennie a hődnek 4-5tized fokkal.ez a mensi napjáig fenn van,ha leesik akkor megjön,ha nem akkor gyanakodhatunk babára.nekem mikor reggel leesik aznap meg is jön!

hajrá drukkolok!!!

KépKép
dike
 
 


na, melike még én irtam a regényt,beelőztél!
sajnálom h megjött,tudom mit érzel! :cry:

reggel,mielőtt kikelnél az ágyból,minden nap ugyan abban az időben kell mérni.nekem van egy 36.6,36.5 alaphőm mensi után,aztán leszokott esni 36.3 ra na akkor van pém,és utána napokon belül felmegy 37re.nekem igy jelzi a pét.de van akinek nincs leesés hanem egyből felmegy a hő.
én is nagy dilemmába vagyok tesztelés kapcsán, tegnap már majdnem vettem egyet.tesztelnék,h lenyugodjak végre,de ha negativat tesztelek, akkor meg abba kapaszkodnék,mint te is, h még nem jött meg,még van remény.de ha pozitív lenne huuuuuuu,de nem hiszem(szemeket becsukni)tudom bízzak.igy inkább megvárom még meg nem jön.holnap kéne,de 2 napot szokott késni.ha kedd reggel nem esik le a hőm akkor tesztelek.de tuti nem jutok el odáig.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Sleepin!
Igen Thomasos a póló,lány létére nagyon szereti.Igaz,hogy ez egy tavalyi kép azóta már a hercegnők a menők de Thomast sem felejtette el.Sokszor játszik még a vonatokkal!

A Mirtill nevet már 18éves koroban kigondoltam,egy könyvben olvastam és nagyon megtetszett.Szerencsére a férjemnek is tetszett így könnyen ment a névválasztás.Sokan azt sem tudják,hogy fiú vagy lány név.Van aki azt mondta,hogy férfias hangzása van szerintem nem!Az is fontos volt,hogy olyan nevet válasszunk amiből nincs egymillió!Itt nálunk még nincs túl sok Mirtill.

Köszi,hogy csatlakozhatom Hozzátok de a kistesó dolog még csak gondolatban létezik!
Gondok vannak a pajzsmirigyemmel,az idén már 35éves leszek szóval nem sok időnk van cselekedni.
Én is átestem pár műtéten,7inszemen,5punkción ebből 3*volt transzfer majd Mirtill spontán fogant az 5.lombik után!

Pipolphent én is szedtem a 12.héttől a 36-ig,a 30.héttől mellé Brycanilt szuriban 3*,Verapamilt is és még sok más bogyót.Olyan jól sikerült a visszatartás,hogy szülésnél nem tágultam és császár lett a vége!

Sziasztok!
Ildikó

Kép
ildikó74
 
 


Gröni!
Barnázás biztos nem attól volt, mert utána kétszer volt még méhszájvizsgáltom és zárt volt mindig. Úgyhogy ez kilőve. Végülis azt mondta a doki, hogy ez nem vészes, mert mégicsak 2 baba van, csak azért kell pihennem, hogy még ne nyíljon tovább. Másik gógyi amit kapok dyaphilin. lehet nem így kell írni.
Kórházban néztek fertőzést, de minden negatív lett. Labor is, kenet is. Dokim is gyanakodott fertőzésre, ettól is lehet a nyílás. De valószínű csak a súlyuk miatt volt. Most 2 hetente van jelenésem, igaz ez eddig is így volt.
köszönöm a tanácsokat.

Kata!
igen, nagyon jó érzés, hogy tudom nagyjából mikor ki mocorog. :lol: Olyan édesek a fiaid!!! :lol:

Suzy!
Hát a doki teljesen lánynak látta, remélem az is marad. Igen, Málna lesz a neve. :lol: Sokaknak nem tetszik, de nekünk nagyon.

Pompom!
Gratulálok a kis 7 heteshez!!! :lol:

Dike!
Kaptok egy házat? Te aztán szerencsés vagy!!!

Fenci!
Te Márkra mekkora ruhákat adsz? Szerinted vegyek 50-t Babákoknak?

KépKép
zsófikukac
 
 


ÉLETJEL :oops:
Sziasztok, jól vagyunk, csak mostanában nagyon elfoglaltak voltunk.
Anyunál lakásújítás, nálunk nappalibútor, konyhaszerelés, most a terasztetőt csinálják.
Bizony, már nincs sok hátra :P
Most kicsit szenvedek, mert elkezdődött vizeletcsöpögés, és kipirosodtam, és nagyon nem jó :? Ma voltam dokinál, azt mondta alakul a méhszáj, fellazult, már nem olyan kemény. Jövőhét kedd labor, és CTG. Most a vizeletben volt kis cukor, és fehérje, megnézik nincs e túlterhelve a vese, és hogy kell e császár :shock:
Máté mostanában nem szeret kocsikázni, végig mocorog. Pocakfotó készül majd :wink: egyelőre nem csíkos :P
Két hete rossz hírt kaptam, kolleganőm babája meghalt :cry: 28. hétben rátekeredett a köldökzsinór :cry: nagyon lesújtott minket, terhesen még jobban elszomorítja az embert az ilyen hír

Sleepin
:D NAHÁT :D gratula a kistesóhoz :D

Krisz,
örülök, hogy minden rendben a kismanóval, vigyázz magatokra :D

Vicuska
mindjárt itt a nagy nap :D csak nem előzlek be :lol:

Mindenkit pusszantok

Kép
gaby25
 
 


Melike!

Ne haragudj, hogy felszakítottam a sebeket, kicsit felületesen olvastam az utóbbi időben, elsiklottam efelett! Nagyon sajnálom! :cry: Az én babám is 19 hetes volt, mikor kinyílt a méhszáj, az elöző pedig 18, akkor elfolyt a magzatvíz! :cry: Sajnálom, hogy megjött. Az első pár hónapban csak megfigyelés céljából érdemes hőt mérni, hogy lásd mindig ugyanakkor van-e pé. Érdemes az elején lh tesztet is használni, az előre mutatja, hogy nagyjából mikor lesz, a hő pedig utólag, így könnyebb bemérni!

Dike!

Nálad még mindig semmi? Nagyon drukkolok! :wink:

Zsófi!

Végül is mindegy, a lényeg, hogy most rendben vagytok! Nálam is a súly miatt nyílt, bár Dóránál nem, azért a 9. héten nem hiszem, hogy nagy súlya lehetett! :lol: Úgy értettem, hogy most könnyebben feljut a fertőzés, de ha két hetetnte néznek, nem lesz baj. Én a fertőzés elkerülése miatt nem fürödtem csak zuhanyoztam többször is, naponta többször cseréltem alsóneműt. De ha emlékszel így is összeszedtem mindig valami fertőzést és nem lett baj, nálad sem lesz! :wink: Nekem tetszik a Málna, bár én nem adnám a lányomnak, mi kicsit konzervatívak vagyunk :oops: , de nagyon szép, kellemes hangzása van. :wink:

Gaby!

Jaj szegény kolleganőd! :cry: Remélem nem lesz gond, nem igazán jó a cukor és a fehérje! De már nincs sok hátra, főleg ami a méhszájadat illeti! :P Mi honnan tudjuk meg a híreket?

Ildikó!

Én is így voltam. Olyan jól visszatartották Dórát, hogy úgy kellett megindítani! Nálam az volt a legnagyobb baj, hogy sokat feküdtem és nem szállt le és mikor indították, ő sztrájkolt épp! :lol: Szóval nektek is csodababátok van! :wink: Nem vagy öreg, ne törödj a korral, az csak stresszel. Én már annyira nem törödök vele, hogy kb 5 év múlva szeretnénk hármaskát, pedig akkor már nagyon közel leszek a 40-hez, most 20-nak érzem magam. Terhesen meg 100-nak! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Zsófikukac! Én tuti vennék 50-es body-kat, hiszen ketten lesznek, az 56-os nagyon nagy lesz rájuk. Az én kislányom 52 cm-rel született, 3860 g-mal annó 2,5 éve, és az 56-os body még akkor is nagy volt rá kicsit. :lol:

Gröni! Nem tudod felszakítani, mert még be sem forrott a seb... :( Szóval ezért vagyok türelmetlen, és tök szarul viselem... Közben építkezünk, ezért folyamatosan van mit csinálnom, így terelem a gondolataimat. :wink: Az lh teszt előbb mutat, mint hogy lenne peteérés??? Én eddig úgy hittem (bár nem tudom miből), hogy akkor van, vagy előtte volt... Ezek szerint hülyeséget gondoltam. Hogy értsem: Lh teszt csíkos, hamarosan peteérés. Hő felmegy, akkor van peteérés. Magyarul pozitív lh után egy nappal kb érdemes összebújni, ha a hő is ezt mutatja? :-) :oops: :lol:

Gaby! Hát komolyan mondom nem semmi ami a kolléganőddel történt... Nagyon rossz lehet neki. Itt is vagytok csomóan, akik babát vártok! Senki ne agyaljon hülyeségeken, de én most hogy megtörtént velem a baj, már "meghallom" ha mással is, és nagyon kell vigyázni magatokra!!!! Én már annyit agyalok ezen, pedig még nem is vagyok terhes... :cry: Állítólag lehet venni baba szívhang figyelő kütyüt 6 - 7000 ft körül van. A vége velé nem tartom hülyeségnek... Amikor az én Bettimmel voltam terhes, az utolsó két hétben méretéből is kifolyólag alig mozgott már. Tiszta para voltam... Persze semmi baja nem volt, de ha tudom, hogy mi minden lehet vele a végén is, és van ez a kütyü, biztos megvettem volna. Most meg is fogom! :P Szóval no para, csak figyeljetek magatokra, és a babóra!!! Senki ne csináljon nagytakarítást, anyukák, anyósok (hát az enyém biztos nem... :lol: :lol: ) esetleg barátnők takarítgassanak! :D

Dike? Na mizu? Persze még semmi, de talán? Olyan türelmetlen vagyok, hogy már azt hittem két nappal később van. :lol: :lol: :lol: Tényleg jó mégegy ilyen türelmetlen, és hasonló időben peteérő csaj, mint én! :lol: Tök jó lenne ha jövő hónapban összejönne (én állat türelmetlen, hogy írhatok ilyet!!! ), de persze ha neked már most, akkor hatalmas gratula! :-)))) De nem kapkodok, majd két nap múlva újra kérdezem! :-)
melike30
Győr
 
 


Hali! :lol:

Gröni!
milyen ügyi vagy, h mindenkinek írtál! :D sok erő és kitartást kívánok 8) jól értem, h majd idővel végleg ki akartok költözni? :roll:
úgy tudom, Gizi Luxemburgban van :roll:

Kukac!
én is vennék 50-es cuccokat!Málna nagyon szép név, és nekem a Matyid is teccik :lol:
vigyázz magatokra nagyon :D

Dike!
türelem rózsát terem(vagy zebrás tesztet?) :lol:
te most nem a Velencei tónál laksz?

Melike!
sajnálom pirit.
igen, jól érted, ha Lh pozitív, utána 24-36 órával van pé.de ez rajta kell legyen a papírján.vagy máshonnan rendelted?a hő meg pé után megy fel rögtön. 8)
szerencsére enyém anyós jött takarítani, 2 hete is meg ma is :D

Krisz!
kérünk hajfotót :lol: na jó, a fejed is rajta lehet :lol: :oops:

Kata!
tényleg ilyen kis krapekra nem lehet haragudni 8) hogy megy a fekvés? :shock:

Pompom!
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D kép?

Mofly!
dokinál mi volt?

ja, és még 2 in 1 vagyok, csak derékfájás van meg szúrkapiszka odalent :roll:

Gaby!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :lol: nehogy beelőzz! :lol:
Vendég
 


jaj lányok nagyon pesszimista vagyok már minden reményem elszállt,annyira érzem h meg fog jönni! :(

melike! én benne vagyok akkor a köv hónap a miénk! :D

vicuska! nem,nem ott Móron.bírd ki még egy kicsit :)

KépKép
dike
 
 


vicus
derékfájás a szokásos, a suly miatt, vagy máshogy érzed a hátadat? mert vajudás alatt is fáj, alul a medence felé, mert nyilnak szét a csontok is. sztem te nem fogod kivárni a 40 hetet.
fekvés: hááát, 11-1-ig, amikor D alszik, fekszem, amennyit lehet

zsofi
ne törödj azzal, kinek milyen név tetszik. A ti babátok lesz. Sztem rám is néztek furán, hogy nem adunk "modernebb" nevet a babának, de hát nekünk ez tetszik. nekem is a Pipolphent irták, este 1x. meg 3x1 magne b6

gaby
de jó, h irtál, te is mindjárt végzel :) pocakot fotozzál elötte!!

melike
csinálsz ciklusos vonalzot? a fertilityfriend-en lehet vezetni hömérsékletet, meg a ciklus.hu-n is. majd mi kielemezzük, mikor volt pé :)
nyugodtan fakadj ki, itt mindenki igy kezdte, meg havonta többször is fakadtunk egymásnak. ez a topik ezért van, és itt mindenki megérti ezt a dolgot. és tuti irunk rá vami okosságot :)

Ildi
én tanitottam egy Mirtillt, azelött soha nem hallttam ezt a nevet, de a lány aranyos volt, ugyhogy máris megtetszett:)

gröni
hülye ingatlanos :twisted: ugy utálom, akik mások nehezen megszerzett pénzére hajtanak. akkor tényleg van mit potolnotok a büdzsétekbe! és anyudnál laktok? de azért külön, ugye? én nem birnámm...
pihenés azért nem annyira vészes, meg a bogyeszok is segitenek, nem keményedek annyit azota, h szedem. meg nekem nincs nyitva, csak felpuhulva.

dike
naaaa????

ma még nem történt semmi gebasz D által :roll:
Vendég
 


Dike!
mai hőd?ugye még nem jött meg?drukk :lol:

Kata!
semmi extrát nem érzek :roll: amit eddig nem :shock:
keddig ki kell húznom, mert akkortól már Bika lesz a csajszi,Kos nem lehet!!!!!apjukja meg anyjukja is az!!!!hát nem eccerű esetek :oops: :lol: na de hogy 3 legyen a családban???? :lol:

Többiek??????????

Kolibri is például jól eltűnt..... :(
meg Ditke.... :( meg Tavika, meg Nati... :(
Vendég
 


Ja, és tegnap este óta nagyon fáj a torkom, füleim, fejem, taknyos vagyok, ráz a hideg...pedig nem vagyok lázas...azt hittem már megúszom betegség nélkül amíg ki nem bújik Lilla :twisted:
van vmi gyógyi amit be lehet venni ilyenkor? :roll:
Vendég
 


Vicuska! Itt vagyok!!!!

És nekem is fáj a torkom!! Tegnap iker babákokat látogattam, remélem nem pusszantottam rájuk semmit!!! :? :? :?
Várom majd az sms-t, addig is kitartás! Puszi!!!!
Vendég
 


vicuska! 37.1 még nem jött meg.jobbulást neked!!!!!!

lamásza! neked is jobbulást!

KépKép
dike
 
 


vicus
hááát, megfázásra nincsne gyogyi. Ki kell feküdni. Népi gyogymodok vannak: méz, nekem nagyon bejön mindig a fokhagymás piritos (megpiritom a kenyeret, és mind2 felére 1-1 gerezdet rásatirozok-bekenem vele), hagyma , mentolos cukorkák. Algopirin mehet, ha nagyon fáj a füled. Amugy D most gyogyul ki az enyhe mandulagyull-bol, P meg én most vagyunk tiszta nátha. Nem értem, pedig tök jo az idö. lehet, hogy az árnyékban megfujt minket a szél.
szoval ne legyen Kos, oké :lol: nálunk mindenki Öszvér, csak Peti lett Csiga :lol:

Lami
szijjjja, meséljél már magatokrol. Szabinak milyen a bölcsi? nagyok várják már a nyarat? nyaralni tudtok menni?


dike
fuuu, nagyon izgi :lol:

kandival mi lehet? mi lesz a kisöcsi neve? már a félidön is tullehetnek.

mamiii: képet a drágákrol!
Vendég
 


Sziasztok!
Szija Kata!Minden okés Velünk,köszike,hogy érdeklődsz...olvasgatlak benneteket,csak most nem történik semmi extra Velünk...azért nem írogattam rendszeresen....na meg....hátha idegesít valakit...mármint,hogy Én megint megkaptam a "Csodámat"....
Bébi neve:Belián lesz....eddig Nekem ez a nyerő...elég régóta a tarsolyomban van...soknak nem tetszik....de az nem nagyon izgat!
Dávidkád nem egyszerű,ahogy a porszívóra felállt....igazi csibészke!
De jó Neked...8-10hét!
Sógornőm hétfőn szült ,tegnap megdögönyöztem a kis 5naposat...és rájöttem,olyan soká lesz Nekem az a 16-18hét!

Szép napot Mindenkinek!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Csak rövid leszek mert mostanában nagyon el leszek foglalva, kb 10 napom van, hogy megírjam a szakdogám.Nem siettem el. :oops:
Velünk minden ok, jelentem leszoktam a b6-ról, egyet sem vettem be mióta rájöttem, hogy nem lehet azt csak úgy bekapkodni. Napi 2 v 3 magne b6 megy, de abban alig van cucc.
Rakok fel képet a hajamról. A formája sima kertibulizós, tegnap nagyonkéső este készültek anyuék kertjében...jó buli volt...szalcsit sütöttünk a szomszéd haverokkal meg anyuékkal, én alkoholmentes sört ittam. :lol:

Kép

Ha belőném lehetne ilyen: (ezt szerettem ezt a képet)
Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Most hogy nézem a képeket, megyek is fodrászhoz jövő hét csüt-ön tuti, jobb lesz formáravágni ezt a loboncot. :oops: :lol: Vékonyabb már úgyse leszek egy ideig, legalább jó legyen a hajam.

Na pussz mindenkinek!!!És kitartás!!! :D

Nálunk ilyen volt az égbolt péntek este. Naplemente az ablakból:
Kép
Meg ilyen:
Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz! :lol:

csini vagy! :lol: anyukád bizti nagyon várja az unokát!első lesz?
drukk a szakdogához :D

Kata!
köszi a tippeket!csináltam is izibe fokhagym.pir-t :wink:
nektek is jobbulást :D

Kandi!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :D
hú, lehet én is irritálok itt sok embert a nagy pocakommal? :roll: :shock: :oops: :oops:
akkor bocsika és szóljatok, h lőjem le magam :oops: :roll:

Kolibri!
gyere, visszavárunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Lami!
koccintunk? :P te igazi én meg gyerekpezsivel!meg Gyugyi! :lol:
Vendég
 


krisz
fuuu, annyira mások a gfényviszonyok a két képen, hogy azt hittem, egyik a festés elött. másik meg utána készült. Csinos vagy :lol: sült szalonna? nyamiiii! én is ugy mennék, nyaggatom is aptyukat, de vmi mindig közbejön. most asszem tüzgyujtási tilalom van az erdöben. anyuéknál a kertben gondolom lehetne, de ott nem poén.
10 nap a szakdogára? :shock: én azért elötte egy honappal észbe kaptam :oops: vagy azért irtál már belöle vmit? nem ezzel voltatok elfoglalva 8 hete, mi? 8) :lol:

kandi
sziaaa! Belián tök jó, még rimel is a bátyus nevére! Nekünkl van egy németbe kivándorolt magyar ismerösünk, a vezetékneve Belián. akkor oké minden a picivel, ugye? megnyugodtál már?

nem hiszem, h bárkit irritálna a nagy pocak, hiszen nemcsak a bánatot, hanem az örömöt is megosztjuk egymással. és a sok küzdelem célja a magzat. ugyhogy tessék neki örülni és megosztani velünk a növekvö hasadat! itt senki nem kapta könnyen a babáját, van, aki 5-8 éve erre vár. naná, hogy büszke, ha sikerült, és ezt nem hiszem, h bárki is irigyli töle.
többiek, igy igaz, ugye?

vicus
gyógyuljál ám, nem mehetsz 100as zsepivel a szülöszobára :) nem marad az örömkönnyeknek akkor zsepi :lol:

Petivel voltunk Gryllus Vilmos koncerten, szuper volt. de hogy én miért sirom el magam minden gyerekkoncerten? :shock:
Vendég
 


krisz! nagyon csini vagy!!! :) drukk a szakdogához!!!!

vicuska! engem biztos nem irritálsz!!!!!

kandi! h gondolhatsz ilyet?gyere többet kiváncsi vagyok rád!!!!nagyon szép név a Belián, én is azt szerettem volna a leendő fiamnak adni,de apa nagyon nem.

ugy néz ki nálam a piri most csőstől jön megint,mert még nem rózsaszinezek.aztán holnap kitudja...nagyon kivagyok már! :(

KépKép
dike
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Húúú, de meg volta, szakadva tegnap.... :oops: :wink: :lol: :lol:

Zsu :)
Májusban összehozzuk azt a talit!!!

Gröni :)
Fekete az jó! Van utógondozás.
http://www.vuksuli.hu/web/page.php?30

Dike :)
Mai helyzet????

Zsófi :)
Pihengess és vigyázz magatokra!!!

Vicuska :)
Még egyben? De utáltam ezt a kérdést a végén! :lol: :lol:
Macsekot megint kezelgetjük. :? Nagyon alapos ez az új doki. Beöntés és mikroszkópos kakikukuccs is volt ám! Valami port adok neki reggel-este. De még mindig trottyol.... :( Ma kontroll. A horkolása a korral jár!! :lol:

Kandi

:)
Beszélsz mán zöccségeket! :lol: :lol: Éngem biztos nem iritálsz! :wink: Gyere csak gyakrabban!

Krisz :)
Szakdoga? Fúj. Van kettő a fiókomban, köccsönadjam??? :lol: :lol:

Kata :)
Talán mer terhes vagy?? :D Én is tudok bőgni az ilyeneken.... :wink:

Mi volt még? :roll:

Mutizok egy képet, hogy mennyire röhögtünk szombaton. Majd összeestem.... :wink: A hordógurító fatákolmányra aszonták, hogy szexuális segédeszköz. Háát, mi bemutattuk, hogy kell használni. :lol: :lol: (Nem a Zapával....) Na, azt a képet nem rakom fel... 8) :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Ezekről van szó.... A többit a fantáziátokra bízom! :lol: :lol: Vagy priviben, aki kellőképpen perverz!! :wink: :lol: :lol:
Kép

KépKép
zapáné
 
 


jó reggelt! reggel leszívásra mentem ezért 6kor keltem és csak 36.7 volt a hőm...ma délután vagy holnap reggelre megjön :cry: igaz h fél 9kor szoktam mérni de az max 36.9ig ment volna fel szerintem és mindig igy szokott leesni a hőm, holnap reggelre fél 9kor 36.7 lesz. :cry:

KépKép
dike
 
 


Szép jó reggelt!

Dike
Nekem óránként akár 2 tized eltérés is lehet a hőmben...de te ismered a tested. Azért majd meglátjuk még! :D

Zapáné
Én kellően perverz vagyok. :lol:

Kata
Már én is mondogatom kb egy hónapja, hogy majd ma...
Nekünk nem kell beköttetni hála Istennek csak cd-n vagy neten (nem is tudom) kell eljuttatni az egyetemre. Na megpróbálok ráhajtani. Van már egy 10 oldalas házidogám, azt bővítem ki...de azért kell hozzá gondolom vagy 30 vagy inkább 40 oldal még. De mostanában valahogy nem tudtam rákoncentrálni...mostmár megerőszakolom magam talán. :D

Vicus
Sztem nagyon jól idepasszolnak a nagypocakú kismamik is!!! :D
Jobbulást neked!!!

Tegnap este, hogy ne legyek annyira depi, puccbavágtam magam mire apa hazajött, vacsiztunk, ittam egy még fél deci vörösbort se, és csináltunk néhány sztárfotót, addig amíg beleférek a csini rucijaimba. :oops: :D Ami utána történt, azt nem részletezném. :oops: 8)
Íme:Tudom, hogy ez nem vmi modelválogatás, de a kismaminak a lelkét is ápolni kell...és ez nekem most jót tett az egésznapos melegítő stb után. :oops:
Kép Kép

Azért látszik rajta, hogy vastagodom, annak elleére, hogy nem híztam egy grammot se...olyan más vagyok sztem. :shock:

Na szép napot és bocs az offért! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Nagyon csini vagy!!!

Gröni!
Hát sajna, ha kijönnek ezek a piszok fertőzések, akkor nehezen múlnak. Szerencsére én eddig megúsztam. kopp-kopp-kopp
Azért félek a jövő keddi vizsgálattól, ha tovább nyíltam biztos befektet megint. :?

Hétvégén a férjem elkezdte rendezgetni a babaszobát, elhoztuk az egyik kiságyat, stb.

Vicus!
Gondolom nehéz lehet ez az utolsó pár hét, drukk!!!

Kata!
A pypolphentől nagyon jól lehet aludni, nem?

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Csak életjelet adok, ami a szó szoros értelmében tényleg életjel :?

12 óra alatt 3.5 kilót fogytam, azt hittem meghalok :cry: Szombat este fél 11kor minden előjel nélkül olyan hasmenésem lett, hog borzalom. 12 óra alatt 35ször f@stam :cry: Semmit nem aludtam, kikészültem. A terhestüneteim megszűntek, se cicifájás, se furcsa gyomor. Aggódom :cry:
Ma már ettem főtt krumplit, iszom a Normafloret ásványvízzel és orvosi javaslatra coca colát kortyolgatok. Talán megúszom az infúziót, de a baba miatt aggódom. Szerdán vagy pénteken megyek dokihoz, atól függ mikor lesz sofőröm. Egyedül nem vezetek :?


Majd visszaolvasok kivel mi történt, de csak holnap írok legközelebb.
Vendég
 


krisz
én teletettem mindenféle magam gyártotta táblázattal a szdogát, az is foglalta a helyet :D meg grafikonok. mutatósak, és okosabbnak tünsz általuk :wink:

dike
meddig szivatják még a lábadat? szegénykém, mondtad, h utálod a tüt, na most kapsz eleget belöle. és látod is, mennyi jön le a térdedböl? gyugyinak küldhetnél egy vérleszivos fotot, ö birja az ilyesmit :lol: dr house-zal álmodik :lol:
megjött? :?

gyugyi
és hogyan guritod ezeken a hordót? elötte kiittátok, ami a hordoban volt? :lol: csak hogy könnyebb legyen guritani.

krisz
ja, cicinövelö a terhesség :lol: apácskák birják :lol: te mindog olyan csinos vagy. vettél már kismamarucikat is?

zsofi
kééépet a babaszobárol, de izibe :) pypolphentöl én nem alszom annyira, eddig is fél 10-10 körül aludtam el, most is. pedig beveszem 8 körül, nehogy elfelejtsem.

haga
jaaaj, ne ijesztgess minket. ettél vmi rosszat, vagy virus? azért mielöbb menjél dokihoz, ne várdd meg a szerdát, inkább ügyeletet hivjál, vagy vmi már megoldás kell, de kismamaként nem hizhatod az idöt. én is elkaptam a hasmenös virust febr-ban, akkor voltam kb félidös, de te még az elején tartasz. vitamint egyél, akkor a baba megkap mindent, ami kell. a szervezeted meg vigyáz a babára, nem lesz baja sztem. igyál, h ne száradj ki. alma, répa, krumpli, házt keksz, ropi mehet, ha kivánod. Albertnek nincs baja?
Vendég
 


haga! jobbulást kívánok,vigyázz magadra nagyon!

kata! még nem jött meg..de...
ne is mond a tűt,mindig arra gondolok h a sors felkészít engem a lombikra,szokjam a tűt,altatást stb... :) ha azt mondanák h egy év múlva lombikkal ikreim lesznek,akkor teljesen beletörődnék,és nem érdekelne az az 1 év sem.de ez a bizonytalanság,várakozás,reménykedés kikészít.
azt mondta a doki h akkor menjek vissza legközelebb ha érzem h nagyon teli van a lábam.

vicuska! már máskor is megakartam kérdezni, h szerinted a dokink R.L. hány inszemet csinálna nekem?mind a 6ot?vagy van esély h arra h leigazol...?és Fehérváron csinálnak lombikot?nem mi?

KépKép
dike
 
 


Jó napot! :lol:

bocsika a laptetűért :oops:

Krisz!
hogy nekünk milyen csinos kismamink van! 8)
nekem is van 2 a fiókban, de nem hiszem h a te témádba vágna :roll: :lol: , táblázat-grafikon az nagyon tuti, rakj jó sokat és színeset :D
miből írod?

Haga!
már kezdtelek hiányolni éppen....jobbulást!a baba bizti jól van, de én is elmennék dokkerhez :roll:

Dike!
én még bízok a babádban :lol:
írok privit..

Kukac!
fotótttttttttttttttttt :lol:

Gyugyi!
jók a képek!én is elég perverz vagyok :oops: :lol: el tudom képzelni :wink:
és mi volt a k@kiban?és milyen port kap?probiotikumiot gondolom.... :roll:

én még mindíg dögrováson vagyok....tegnap szinte egész nap csak henyéltem....jártányi erőm nem volt.apjuk beígérte h hoz este Magnumot, legyen mit szopogatnom, de elfelejtette :evil: (az a rossz, aki rosszra gondol :oops: ..... :lol: )

ma is nagyjából eddig csak fetrengtem az ágyban kisebb nagyobb megszakításokkal....annyira gyenge vagyok..azon filózok, mi lesz ha most kell szülnöm, annyi erőm nem lesz h felfeküdjek a szülőágyra, nem h nyomjak :shock: , ha meg csasziznka, akkor az is elég gáz lesz köhögni a frissen nyisszantott hasammal :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Dike!

Nayon drukkolok hogy ne jöjjön meg.Én is "várom" pirit.eddig semmi...majd most :cry: Már nem merek bizni nagyon...csak egy ici-picit.

Krisz!

Csini ruci.

lányok!Engem is ráz a hideg.25 fok van a lakásunkban de én egy folytában fázom.De lázam nekem sincs.mi lehet ez?
Vendég
 


Csajok!
Csinálhatok fotót, de még csak a szekrények vannak a helyükön, a kiságakat még nem tette össze, a pelenkázót festeni kell! De ígérem lesz majd fotó! :wink: Most csak annyi történt, hogy megszűnt a rumli abban a szobában. :wink:

Lili!
Remélem hamar jobban leszel!

KépKép
zsófikukac
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?