Drága Bejci!
tényleg nem írom jelenleg a blogot.. nincs időm.. annyira lelki ismeretfurdalásom is van miatta..
Na az eset,amit említettem:
ahol építkezünk, ott van a ház előtt egy óriási füves gyönyörű terület.. és ezen a területen lehet ,hogy óvoda fog épülni.. de úgy,hogy ez a rész Solymáron olyan, hogy tényleg semmilyen célforgalom nincs ott.. semmi, amiért az ember arra tévedne, kivéve, ha épp ott lakik, vagy vendégségbe megy.
No ezen a területen akarnak óvodát nyitni.. ráadásul úgy, hogy semmilyen jogi úton nem vitték végig az ügyet a P. Hivatalban.. nos ezért kezdtek az ott élők aláírást gyűjteni.. no itt jön a történetem.
Nagyon gáz lehet, hogy ciki, de leírom.. ... szóval, aki gyűjti az aláírást, az a csaj pár évvel fiatalabb nálam.. -bár nem látszik meg rajta..-- Bár intelligencia az nulla nála. - Komolyan!
Azóta, amióta írogatják alá a papírt az emberek, azóta hívogatja Gyuszikámat.. no én erre nem is lennék ideges, de mindezt este 8 után teszi. Emiatt már ki is voltam bukva..
Mondom , hangsúlyozom: nem vagyok féltékeny rá, mert nem is Gyuszi esete.. - ez tuti -. Ettől függetlenül zavar, hogy olyan idióta nő, hogy egy kérdést háromszor tesz fel.. stb.. és mindezt 8 után.
Mivel Gyuszi nem az a fajta paraszt pasi, ezért nem szólt még neki, mert van közös ügy, mégpedig elintézni a papírmunkát.. ez által nem lett szólva a csajnak,
hogy :hahaha ne hívj este!!!
Most az elmúlt héten
szombaton reggel 8:30-kor hívta ismét Gyuszit, és én vettem fel a telefont.. és mondtam, hogy jó átadom, hogy kereste őt, de kérem, hogy mivel az illemi idő hétvégén a telefonálásokra 10 óra után van, ezért máskor NE telefonáljon ilyen korán..
Húú olyan köcsög még a hangja is.. (de komolyan.. és hangsúlyozom: Nem vagyok rá féltékeny.. megnéztem az iwiw-en .. áá gáz a csaj, de nem is ez a lényeg).
Erre kitalálta a csaj, hogy más is hívogassa Gyuszit.. és adogatja össze-vissza a számát Gyuszinak.. erre ma reggelt egy másik nő hívta fel..
.. egy q..va. szó szerint.. NA ezen vagyok kiakadva!!!!!!!!!!
Van férje, és már felnőtt gyermekei 20 év körüliek.. és a csaj lehet kb. 45-47 éves. Mivel mindig kozmetikában rohad, ezért nem feltétlenül látszik annyinak. De hangsúlyozom ismét, erre a csajra sem vagyok féltékeny. Őt is megnéztem az iwiw-en.. hát ott is látszik hogy egy igazi q-..va.
Aki kivi rá, az írjon privit elküldöm a nevét.. lehet benne gyönyörködni!
Ez a csaj a férjével él együtt.. de nyitott kapcsolatban élnek.. és ez a nő, egyszer ott volt fodrásznál, ahol én, és ott dicsekedett, a fodrásznak, hogy ilyen-olyan szeretője van.. és , hogy milyen kocsit kérne tőle.. ráadásul a sógornőm is ismeri.. és abszolút megerősített engem, hogy igen vigyázni kell mert biza ennyire gáz a nő...
Hangsúlyozom ismételten csajok, hogy nem vagyok féltékeny és nem hinném, hogy Gyuszinak egy ilyen gáz nő kellene, vagy egyáltalán kellene más nő neki.. de engem ez oly mértékben irritál,hogy megtudnám tépni a q..át.
Ráadásul, ez a csaj kitalálta, hogy holnap reggel felkeresi Gyuszit az építkezésen - minden reggel kimegy Gyuszi megnézni, hogy hol tartanak a szakemberek- szóval találkozni akar Gyuszimmal.
Azért megy a csaj, hogy megbeszéljék a beadásra kerülő iratanyagot Gyuszival.
Emiatt borultam ki.
Mivel én nem vagyok ilyen fifikás nő.. tényleg nagyon ösztönlény vagyok.. ezért kérek tőletek tanácsot!!!
- bár mondtam Gyuszinak,hogy holnap én is ott leszek az építkezésen..- persze nem zavarja,hogy megyek..- nemmmmm leszek hülye, hogy kihagyjam. Ja és azon filóztam, hogy megmondom a csajnak, hogy talán a fodrásznál találkoztunk, és ő volt, aki beszélt a szeretőjéről???
Nem tudom,hogy érthető volt-e , de ezt meg kellett, hogy osszam veletek!
Nekem ez nagyon fontos most.
Tudtok valami tanácsot adni???
Hogyan kezeljem le a csajt?? Hogy eszébe se jusson, hogy hívogassa Gyuszit??
Köszönöm előre is!