Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom sok helyen gond van a beutalókkal. Komolyan ez az egészségügy katasztrófa.

Tegnap voltunk uh-on. A babával minden ok. De annyira szégyenlős hogy nem akarja magát megmutatni. Teljesen háttal van és takarja a lényeget. Pedig titkon reméltem, hogy beterpeszt mint Csilla kisfia.

Majd talán legközelebb.

Aki ért a vizelet értékeléshez: Ha a baktérium szám 945 az mennyire gáz????? Most újra kell levetetni, hogy megint megnézzék.

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Én ma voltam cukorterhelésen és tök rosszul lettem tőle. Mármint a vérnyomásom szerintem jól leesett és most már a fejem is fáj tőle. A cukros lötyi nem volt vészes.
Én magán dokihoz járok, ezért ő nem ad semmiféle beutalót, viszont a Jánosban a védőnő nagyon kedves és segítőkész mindig, ő mindenre ad beutalót. A másik klassz dolog a Jánosban, hogy 20 hetes kor felett nem kell sorbaállni. Szóval eddig én nagyon elégedett vagyok velük.

Az eredményért még ma visszamegyek, de tartok tőle, hogy nem lesz jó :). Már több, mint egy hete diétázom és azóta fogytam is egy kilót, pedig zöldségekből irtó sokat eszem. Az egyetlen jó dolog ebben a diétában, hogy oda kell figyelni és nem leszünk bálnák.

Olvastam, hogy a 24. héten csökkenhet átmenetileg a baba mozgása és nekem ezen a héten tényleg nagyon lusta a lányom. Volt nektek ilyen? ma viszont mintha jobban ugrándozna, lehet, hogy a cukor neki sem tetszik túlzottan.

Ha magas a cukor akkor később hogyan ellenőrzik a cukor alakulását? Gyakran van vérvétel?

Kép
kispinty

Köszönöm mindenkinek a választ!
Akkor megnyugodtam ,hogy minden rendben alakult!
Sissi
Nagyon jók a képek :D
És milyen szép nagy már a pocak :)

Én jelenleg így nézek most ki a pici lánykámmal :D
Kép

Kép
noki&potyi

Noki nagyon csini vagy és zsép nagy pocakot növesztettél.

Kép
kispinty

Sziasztok,
én még ma is kicsit rosszul vagyok a tegnapi cukor-vizsgálattól, és az eredményeket sem kaptam meg, mert toxoplazmát is csináltak (van cicánk, és a doki ragaszkodott hozzá), emiatt várnom kell néhány napot. Kicsit tartok tőle, hogy nem stimmel valami, mert ennyi idő alatt már el is kellett volna felejtenem az egészet, ehhez képest még ma is olyan érzés, mintha egyszerre lenne másnaposságom és gyomorrontásom. No para, no para...

Kandi72, dbea: talizhatunk, ha van kedvetek, esetleg addig priviben cseréljünk elérhetőséget, és sms-sel találunk valami közös pontot, ami mindegyikünknek jól látható. :lol:

Olyan jó babakocsis linkeket küldtetek, hogy csak kapkodom a fejem. Mi még nem döntöttünk, csak azt tudom, hogy derékfájós révén nem szeretnék túl alacsony kocsit, illetve hogy terepen is kell, tehát a kerék nem mindegy. Az miért jó, hogy az első kerekek néhány modellnél kisebbek, mint a hátsók? A fordulásnál?

Hízás: az utlsó sikertelen fogyókúránál kidobtam a mérleget (nemes bosszú, ugye? :) ), ezért csak a védőnő tudja a súlyom, viszont nála februárban voltam, és a jövő héten pénteken megyek. Ma viszont sajnos mérleges helyen voltam. és nem álltam meg, hogy fel ne ugorjak rá. Hm... 4,5 kg. Majdnem 5.... Csak tudnám, honnan?! Olyan egészségesen étkezem, hogy a jógik sírva fakadnának. Biztos átálltam raktározó életmódra, mint a macik télen.

Kép
goldplast

Noki, most láttam a képet, miután elküldtem a saját üzimet.
Szuperül nézel ki és szép nagy már a pocid!!!!

Ági
goldplast

Goldplast:bababörzére én is megyek Márkkal és a bnőmmel. :D
Vendég

Noki:pocid szép nagy :D :D
Vendég

Tök szépen nőnek a pocik!!! Hajrá!!!!

Sissi :lol: Köszi a szőnyegről a képet, én is ilyesmire gondoltam!! Hol vettétek, mennyi volt?

Rilla :lol: a Cukros vizsgálatra már jövő héten menned kell?? Én azt hittem később kell!!

Adri :lol: Voltatok a turiban? Elvileg eddig itt is így ment a tanácsadóban, szerintem újra el kell mennem... HÁtha egy odavaló doki lesz ott....ÁÁÁÁ! Még beugrom előtte a védőnőhöz is. Remek. Ja, a narancs nálam is csodaszer! Arra esküszöm

Dbea :lol: Középiskola (7-12. évfolyam), és mostanában nagggyon zsizsikesek, hogy itt a tavasz-nyár 8) 8) Egyébként csípem ám Őket, szeretek tanítani. Csak most tényleg sokat kell állni. Eddig észre sem vettem...

MImi :lol: hát a beutalón ez van:
021-szérum Glucose ; 230- vérkép automatával
ez szerintem egy vizsgálatra jó csak... Ja, és a gyógyszertárba nem kellett volna recept, vagy miasz@rt kell mondani, hogy adjanak olyan cuccot?????
Persze a baromja adott még két lapot: az egyik egy ambuláns lap, hogy megjelentem, rá van írva, hogy bizonyított terhessgé, és hogy pestre járok...Ill. egy elszámolási nyilatkozat. Ennyi!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran:a szőnyeget a diegoban lehet kapni. Nekünk szerencsénk volt,mert általában úgy lehet kapni,hogy a szélessége meg van adva(4 méter) és hosszúságra meg annyit veszel amennyit kell, ennek 1400 m3-e.De a mienk csak 1,5*2méter 5500 forint volt.Volt nagyobb is az 1,8*2méter 6500 forintért.
Vendég

Madaran:mit tanitasz a suliban?Bocs ha már irtad.
Vendég

Sissi :lol: Köszi az infot, van is itt Diego, majd benézünk... :wink: ez egész jó ár, bár nem bánnám, ha lenne mostanában leárazás. Néztem már máshol is hasonló mintásat, de vannak tök bénák. (pl az Ikeában)

magyart próbálok... :wink: hatodik éve... :roll:

na, hozzánk meg jönnek vendégek estére, Úgyhogy nekiálltam főzni. Nem hiányzott annyira, meg ágyat húzni, azért kisuvickolni a fürdőt, bizti, ami bizti...Hu :evil:

madaran

Sziasztok!

Elveszett a sok minden amit írtam,Luca kitörölte...egész nap ordít...mára készen vok...

Nem írom újra ha nem haragszotok...

Sissi,Noki,nagyon szépek a pocakjaitok! :)

Madaran,jó vendégfogadást mára!:) Mi fincsit készítesz nekik?

Ádibaba,sajnálom,hogy nem mutatta meg magát a kistesó.De legközelebb biztos megmutatja már :)

Beutaló,én nem a körzetes kórházban fogok szülni,és csak magán dokihoz járok...A védőnő nem tud kiadni minden papírt,ezért a háziorvoshoz is menni kell,valamint ceglédre is mennem kellett beutalókért...és az AFP,vércsoprt és hepatotszes leleteimet is eltüntették....Most a védőnő próbálja beszerezni másolatként őket...És nekem itt a tanácsadásos doki nem ad beutalókat,mert nem cegléden szülök...Nem tetszik nekik,hogy nem hozzájuk járok,de nem csak én hanem sokan mások is...ezért lenézik a kismamákat... :( :( :(

Kép
Kép
tundi24

Bálna az állatkert előtt :lol:
Kép
Szabi mögött gurulok
Kép

mimi12

Mimi:neked is nagyon szép pocid van :D :D

Merre voltatok?
Vendég

Jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ez melyik állatkert?

Szerencsére jó lett a cukrom, 6,6. Vettem is magamnak egy tábla csokit.

Jó pocsék idő van ma, remélem délutánra eltűnik ez a köd, mert én pont mára szerveztem kerti partit és name a lakásban szeretnék ücsörögni.

Kép
kispinty

Hello 8) :lol:
Na, a fiúk elmentek kőműveskedni. Fél 1-kor feküdtem..brr! Ilyenkor meg már nem bírok visszafeküdni. :roll:
Gyönyörű idő van, ennek most külön örülök, mert féltünk, hogy különben nem tudnak kint dolgozni (felújítjuk a telkünkön a vályogházat).
Szocpolról mit tudtok???? Akkor most nekünk az tuti nem fog járni, igaz, hiszen a baba addigra nem lesz meg. Ami azt jelenti, hogy most még nem lehet igényelni , ha jól tudom.

Flake:lol: Ti nem akartatok felvenni házvásárlásra??? Régen voltál, gyere már????
és Piroska is régen járt erre!!!!!!!!!

Ti mit fogtok ma csinálni???

Mimi :lol: Neked is formás pocid van!!!!

Jövő héten megrendeljük a pelenkázós komódot. AZt nem tudtuk még eldönteni, hogy a fiókos v. az ajtós verzió legyen-e... :?:
Aztán jöhet a babakocs-kérdés. Még mindig képtelenek voltunk dönteni. egyébként nekem tök kecsegtető, hogy kiküldik postán és nem kell elmenni érte. De valahogy mégsem bízom ebben a megoldásban.

Poci méret: 96-ra ugrott!! Ficánka állandóan mocorog, szerintem virgonc gyerek lesz. Nem tudom, mennyire igaz, hogy amikor jellemzően mocorog nagyon, kint is abban a napszakban fog... Erről mik a tapasztalatok, vagy ez egy hülyeség?, mert akkor nekem szép kis éjszakáim lesznek aug.-tól!! pErsze, nem baj, csak minden okés legyen vele...
egyébként, tök hamar kétségbe tudok esni, ha egy ideig nem érzem. Pedig hát, miért mozogna szegénykém egész nap, amikor a csecsemők is átalusszák a fél napot, nem??

jobb híján magammal fecsegek, de most már eldugulok, berakok a gépbe egy adagot, attól mindig úgy érzem, hogy folyamatosan megy a házimunka :wink: :wink:

Ma nem kell főznöm, uracskám úgy döntött, ha hazajönnek a melóhegyekből, elmegyünk valahová enni...Hmmm :P

madaran

Kispinty :lol: NÁlunk ragyogó idő van!! Küldöm arra!!! :lol: 8) a napocsát!
Gratu a cukor-eredményhez! Nálam is közeleg az ideje... Reemélem, nem lesz gond... :roll:

madaran

Sziasztok!

Kispinty:ez jó érték!!!Gtratula hozzá.

Madaran.sajna itt is be van borulva.Én most a forma-1 időmérőt nézem/zük majd megyünk Márkkal anyuékhoz nagyim szülinapját ünnepeljük.Apa pedig dolgozik.
Estére jöna a bnőm csináltam neki tésztasalátát, apa pedig hamis tiramisut nekem. Csak belekostóltam nagyon fini lett mindkettő.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Mi itthon pihengetünk :lol: :wink:
Vendég

Mimi,nagyon szupik a képek!Melyik állatkertben voltatok?Szép nagy pocid van!:)

Kispinty,gratula az eredményedhez!:) Itt százezer ágra süt a nap szerencsére!:) Megy a drukk,hogy délutánra nálatok is jó idő legyen!

Madaran,nálunk is megy a munka ezerrel,de nekem főznöm kell.Ma halászlé(apáék fogták húsvét vasárnap a halakat)lesz+túróstészta.
Az én haskörfogatom 108cm :oops: Egy hónap alatt 5cm-t nőtt!
Lucára igaz az amit írtál.Oylan,mint a pocakban.Állandóan izgett mozgott,éjjel is többször is.És hát egy izgő mozgó csajszi lett belőlle.Ő pl a szopik közt is kb 1órát ha aludt,mindig szórakoztatni kellett :)
Zsombi úgy veszem észre eddig nyugisabb.Éjszaka rendszerint nem rúg,és reggel sem kel korán..Viszont ha leülök a gép elé,általában beindul :)

Sissi,milyen az a hamis tiramisu?Küldök egy kis napsütést!

Ágota,jó pihengetést!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
A Pécsi állatkertben voltunk.Nem egy nagy szám,de a Szabinak tetszett,no meg gyönyörű helyen van.

mimi12

Boldog Névnapot kívánok az Andiknak!

mimi12

Boldog névnapot az Andreáknak!

Merre vagytok Kismamik? Nagy a pangás :roll: :cry:
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Látom szép nagy pocija van mindenkinek, nagyon helyesek vagytok!
Majd én is rakok fel magamról képet. A diétám elég sikeres már
-1.5 kg-nál járok.
És végre kész lett a kiságyunk vagyis a Hajnus kiságya majd arról is teszek fel képet.
Szerintem szépen rendbehoztuk, vagyis apa hozta rendbe :lol:
Hajnus mániája a hajnali 3 és 4 közötti állandó ficánkolás már vagy ez volt a 3. éjszaka hogy ezt művelte velem :lol:
Egyébként egyre többet mocorog és egyre jobban érzékelhető.

Na elköszönök mert megyünk a Tesco-ba vásárolni, délutáni kikapcsolódás kismamáknak :lol:

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Piroska!
Lemaradtam.Milyen diétát csinálsz?
Jó lenne nekem is valami.Bár nem híztam sokat,kb 5-7kuilót,de viszont alapból +15 kilóval indítottam. :oops: Szóval jó lenne nem annyit hízni mint a Szabival(23kilót)...

Kata.Ha erre jársz....
Nálunk(is) a névhez ,bejött még a Regina.Oszt lehet tök más név jut majd még eszünkbe..De a párom ma azt mondta a Regina jelenleg jobban tetszik neki :lol:

mimi12

Sziasztok!

Iszonyat fáradt vagyok!!!!!!
Cipőt akartam venni, de nem találtam olyat amilyet szeretnék :(
Viszont reggel óta bejártuk a Mammut 1-et, a 2-t, a Stop Shopot, a By Way-t, a Jysk-et a Cora-t, és a Metrót... voltam fodrásznál, és a sógornőmnél babalátogatóban meg beültünk ebédelni egy étterembe. Igaz, hogy a kismamák energiája ilyenkor a maximumon van!
Milut lepasszoltuk, a férjemmel kettesben voltunk egész nap, nagyon jó volt!

Látom alakulnak azok a pocakok, már az enyém is jó nagy :)
Kata én is megkockáztatom a névbeírást, most a Máté a nyerő nálunk.
Két hét múlva megyek cukrosra, meg uh-ra, már alig várom. Mármint az utóbbit :) a cukrosat nem annyira :lol:
Vendég

Noémi , Kata!
Köszönöm szépen és Én is a másik Andinak Boldog Névnapot kívánok!!!

Én ma babázni voltam....Boti ma 5napos volt!Nagyon édi!Remélem 4hónap múlva Nekem is kb. ennyire nyugodt babám lesz....és kis zabagép!

Noémi!Jó a pockod,már teljesen gömbölyű!

Sissi!Márk egy tündér,szép család vagytok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2009.04.18 20:33-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Andiknak:BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!!
hamis tiramisu:natúr vajkrém kell bele a mascarpone helyett. Ha vkinek kell a recept szivesen leirom.

Atit én is egyre jobban érzem,bár nem tűnik annyira aktivnak mint amyilen Márk volt.De lehet,hogy ez a mellső fali lepény miatt van.Annyira nem értek hozzá.

Piroska.gratula a -1,5 kilóhoz.Akkor te sem hiztál semmit a terhességed alatt?

Csilla:te is tegyél majd fel pocak képet ill. a többiek is akik mostanában nem

Márk ma anyuéknál alszik,most volt egy kis sirás amikor eljöttem.De ez vszinű amiatt is lehetett,mert többen egyszerre jöttünk el.
Holnapo reggel emgyek érte majd megyünk vmerre,csak még nem találtuk ki,hogy hova.
Apa sajna megint dolgozik.
Vendég

Köszi Sissi!
Nekem jöhet a recept,mert a fiúk igényelnék 2 naponta a tiramisut,de a sajti 900.- így azért ritkábban készítek Nekik!
Vajkrém márkája kéne Nekem igazán,a folyamatot csukott szemmel is tudom,hogy kell elkészíteni!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi:szerintem teljese mindegy milyen márkájúő vajkrémből csinálod.n például cba-t vettem az uncsitesóm viszont fogalmam sincs milyenből csiálta,de ugyanolyan finom lett.
Vendég

Sissi!

De a mezei natúr vajkrémből készíted,ami elvileg kenyérre kenhető...enyhén sós fajta???

ÁÁÁÁ nem tudok aludni ismét...1órája netezek....
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Végülis jó idő lett tegnap nálunk is. Úgy látszik, hogy én keltem fel túl korán. Mostanában nem tudok aludni, állandóan felébredek éjszaka és reggel is csak fél 6-ig alszom. A kerti parti is jól sikerült.
Úgy örülök, hogy jó lett a cukrom és én is ehettem sütit.

A pécsi állatkertben még nem voltam, de szerintem meg fogjuk nézni, mert imádjuk az állatokat, de mindig ugyanabba az állatkertbe menni nagyon unalmas. Tavaly a győriben voltunk, nekem tetszett.

Ma pedig elmegyek az IKEA-ba gyerekbútor nézőbe.

Kép
kispinty

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:29-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Jó reggelt!

Tegnap már nem volt erőm jönni, annyira fáradt voltam mire hazaértünk este fél 10kor.
Reggel mentünk Bp-re 4D-re a 4 D Genesis-be, utánna IKEA, Decatlon, aztán haza. Aztán megmutattuk a szülőkbek babóról a felvételt és képeket, és még átmentünk egy ismerős párhoz is, akiknek a kisfiukat köszöntöttük névnapja alkalmából ahol lego party volt :lol:
Nagyon szépek a pocakképek, csinik vagytok nagyon csajok.
És Márk nagyon Édes, kis huncut :lol:
Sissi engem érdekelne az egész recept, mivel még én sem csináltam soha tiramisut :oops:

4D-ről: Minden rendben van a babával, de a kis drágám úgy összecsomagolta magát, hogy beleférjen egy felvételbe, habár már ugye ennyi idős baba nem nagyon férne be. A lábait, és a kezeit kitartóan a keze elé tette, de azért sikerült pár képet készíteni a pofikájából is. 897 g, és nekünk a legszebb baba. Rakok fel pár képet, remélem nem sokaltok be tőlem, de nem tudtam vélasztani :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép

Kép

Kép

Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Anett:jó,hogy jöttél.Most voltatok Horváto-ban vagy oda később mentek?

Hamis tiramisu recept:
1 natúr vajkrém
3dl tejszin
1 cs habpor
15 dgk cukor
3 tojás sárgája
Géppel összekeverjük ezeket.
Egy 4 személyes kávét készitünk ugyanennyi vizet öntünk hozzá 1 rumaromát vagy rumot ebbe beleöntünk.
1/2 kg babapiskóta-t belemártogatjuk a kávés keverékbe.Vizezett tálba helyezzük.1 sor piskóta 1 sor krém.A tetejére keserű kakaóport hintünk.

Szerintem nagyon egyszerű és hamar kész van.

Lassan megyek anyuékhoz Márkért, kis Drágám már 1/4 7óta fenn van és már lennt vannak anyuval a játszin. :D
Vendég

Irdab:nagyon szép Zora baba!!! Nyugodtan hozz még ilyen képeket.
Vendég

keze elé tette= feje elé tette :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Köszi szépen Sissi :lol: , illetve köszi a receptet is. Sajna ebből a nyer tojássárgája miatt nem ehetünk :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sajna tudom,bár én múlt héten ettem.IUgaz nem sokat de nem birtam megállni. :oops:
Vendég

Jah, és minden Andreának nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Kispinty!Jó nézelődést és sikeres vásárlást!

Anett!De jó,voltatok pihenni?Sok jó ember kis helyen is elfér....

Sissi!Én szó szerint a mascarpone fedő alapján készítem....Nekem ez van meg fejben...előröl-hátulról-oldalról...
:wink: Na de nem írtad....a sima natur vajkrém,ami mehet kenyérre is...enyhén sós?

Adri!Nem semmi!Ez a lány egy balett művész....így tenné a lábát,edző behalna 7-8év múlva!Nagyon jók a képek!Lányos-bájos!

Én jövő hét szombaton 10körül tudok ott lenni a BNV-n!Ki jön akkor???
kandi72
Budapest III. kerület

Pusza Adri!Köszike! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Utólag is boldog névnapot az Andiknak! :)

Irdab,nagyon szép kiscsajszi lesz Zora! :) És egész sok képet kaptatok róla.Tök jó :) Nálunk képenként 1000ft-ot kell fizetni,legalábbis Lucussal még ennyit kellett!

sissi,szerencsések vagytok,hogy néha tud a maminál aludni Márk.Nálunk apa ilyenekről hallani sem akar.Igaz abba már bele kellett törödnie,hogy mostanában sokszor van Lucus a mamánál,mert hát itt a nagy építkezés közepette nem lehet vele bírni...Igazi kis haramia :D

Anett,ne izgulj,én is be vok rezelve egy kicsit,hogy hogy fogok bírni a 2kicsivel.De szerintem megoldjuk!:) És el fogtok férni biztosan a lakásban,ahol egy gyerek megfér ott kettő is :wink:

Mimi,nem is látszódik rajtad a súlyfelesleg :roll:

Piroska,gratula a fogyásodhoz.De tényleg milyen diétát tartasz,hogy ilyen hamar leröppent az a 1,5kg?

Kispinty,örülök,hogy jól sikerült a kerti parti!:) :) Mára jó vásárlást!:)

Pécsi állatkert...mi voltunk 1x,de totál nem emlékszem rá,fel sem ismertem :oops: :oops:

Nekem meg képzeljétek lett egy herpesz a számom,szerintetek bekenhetem zovirax-al?És ez kihatással lehet a babucira???Remélem nem kap el semmi fertőzést!

Kép
Kép
tundi24

Adri, jaj de édes ez a pici lány!

Kandi, én is úgy tudom, hogy jó helyettes a natúr vajkrém. Nem tudom, hogy az sós -e, de én is csináltam egyszer, és levettem a legelső dobozt a polcról (talán Milli volt), ha van is benn só, nem érződött ki a sütiben.

Két gyerek... szerintem amikor az elsőt vártuk, ugyanígy tartottunk a változástól, meg hogy hogy fogjuk bírni. :) :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mimi és Tündi: nagy diétát nem lehet csinálni, és nagy akaraterő szükséges ehhez a kicsihez is. Az orvos utasítása szerint sótlan szénhidrátszegény, gyümölcsben zöldségben és rostban gazdag táplálkozás. És semmi gyümölcslé vag bármi más csak szénsavmentes ásványvíz vagy csapvíz. Nálam ennek a kevésnek a betartása is nagy eredmény.

Sissi: de híztam, csak biztos félreértetted. Idáig 10kg híztam azért kell diétáznom. Mára már -2kg-al kevesebb vagyok :lol:

Irdab: édi a babód!
Vendég

Sziasztok lányok!

Adri, nagyon tündéri Zora baba, nyugodtan tegyél még fel képeket, ha vannak :)!

Az én babám tegnap igen aktí volt, már kívülről is látszott, ahogy rúgott, dudorodott rendesen a hasam. Szerintem tegnap front lehetett, ma sokkal nyugodtabb.

Piroska, a májusi Kismama még nem jelent meg, ugye?
Le a kalappal a diéta miatt! Én húsvét óta mérlegre se merek állni, majd a legközelebbi védőnő látogatás előtt erőt veszek magamon...

A Tiramisut mi is natúr vajkrémmel csináljuk, szerintem is tuti finom, nem különb a mascarponés sem.

Nem tudom, ki tette be az aprosagokboltja linket, de tényleg szuper babakocsik vannak normális áron, szerintem mi is onnan rendeljük majd meg. A mostani akciók április végéig vannak érvényben, de csak lesz júniusban is valami kedvezmény -mi akkorra tervezzük a nagyobb beszerzéseket.

Kép
angelita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?