Hello
Na, a fiúk elmentek kőműveskedni. Fél 1-kor feküdtem..brr! Ilyenkor meg már nem bírok visszafeküdni.
Gyönyörű idő van, ennek most külön örülök, mert féltünk, hogy különben nem tudnak kint dolgozni (felújítjuk a telkünkön a vályogházat).
Szocpolról mit tudtok???? Akkor most nekünk az tuti nem fog járni, igaz, hiszen a baba addigra nem lesz meg. Ami azt jelenti, hogy most még nem lehet igényelni , ha jól tudom.
Flake:lol: Ti nem akartatok felvenni házvásárlásra??? Régen voltál, gyere már????
és Piroska is régen járt erre!!!!!!!!!
Ti mit fogtok ma csinálni???
Mimi
Neked is formás pocid van!!!!
Jövő héten megrendeljük a pelenkázós komódot. AZt nem tudtuk még eldönteni, hogy a fiókos v. az ajtós verzió legyen-e...
Aztán jöhet a babakocs-kérdés. Még mindig képtelenek voltunk dönteni. egyébként nekem tök kecsegtető, hogy kiküldik postán és nem kell elmenni érte. De valahogy mégsem bízom ebben a megoldásban.
Poci méret: 96-ra ugrott!! Ficánka állandóan mocorog, szerintem virgonc gyerek lesz. Nem tudom, mennyire igaz, hogy amikor jellemzően mocorog nagyon, kint is abban a napszakban fog... Erről mik a tapasztalatok, vagy ez egy hülyeség?, mert akkor nekem szép kis éjszakáim lesznek aug.-tól!! pErsze, nem baj, csak minden okés legyen vele...
egyébként, tök hamar kétségbe tudok esni, ha egy ideig nem érzem. Pedig hát, miért mozogna szegénykém egész nap, amikor a csecsemők is átalusszák a fél napot, nem??
jobb híján magammal fecsegek, de most már eldugulok, berakok a gépbe egy adagot, attól mindig úgy érzem, hogy folyamatosan megy a házimunka
Ma nem kell főznöm, uracskám úgy döntött, ha hazajönnek a melóhegyekből, elmegyünk valahová enni...Hmmm