Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm szépen a drukkot, megtette hatását, mert lehetett puskázni.
A következő vizsgát már nem úszom meg ennyivel, mert nagyon nehéz lesz.
Kata, én is gratulálok a szép, új mosógéphez és jó sok mosnivalót kívánok bele!
És a gofrisütődhöz is. (Privibe leírnád, hogy mit kell csinálni ezekkel a pickwickes pontokkal, hogy nyerni lehessen?)
Marika, remélem már sokkal jobban érzed Magad! Vagy nem?
Mostanság nagyon szép idő van, jólesne egy fini fagyi.
Zsua, rallyn voltatok? Enyém párom pénteken és nagyon odavolt tőle, főleg a Ladák tetszettek neki.
Kriszta13, fogyózáshoz sok sikert és kitartást! Többet, mint nekem volt...
Panka, klassz lett az új tábla dizájn. Mostanában semmi kreatívkodás? Sajnálom, hogy a halakat vissza kellett dobni, egy jó kis halászlé biztos készült volna belőlük otthon.
Gyöngyöske, irigykedem a sok színház miatt.
Egy évben 1-2x mi is el szoktunk menni, de most nem voltunk, nem tudom miért. Majd írsz a Dzsungel könyvéről? Hogy álltok a költözéssel? Már nemsokára aktuális lesz, nem? Gratulálok az új ágyhoz. A méhviaszos miért jó? Ma én is szorítok Neked!
Emese, Ádis képek jóóóóóóók.
Esetleg nem szokott rá, hogy minden délután olyan szépen aludjon, mint a múltkor? Gondolom nagyon örülnél neki.
Koda, Marcinak tetszik az új cipő? A múltkori keresztszemes-vegyes képed nagggggyon tetszik!
Telian, ez a kép valami csodás! Nagyon szép helyen laktok. A kecske is aranyos, főleg gyerekeknek. A mi cseresznyefánk is csupa virág volt a múlt héten, mint a Tiétek.
Anita, jó újra olvasni. A sulival mi van? Végül hova jelentkeztél? Lehet, hogy már írtad, csak lemaradtam róla. A képek jók.
Nem tudom eldönteni, hogy a fiúk kire hasonlítanak, de hogy egymásra nagyon, az tuti.
Forgi, Zsuzsa kismamák, hol vagytok? A múlt héten a Plazaban láttam, hogy nyílt egy kismama ruha bolt. Persze lehet, hogy már régen ott van, csak én járok arra ritkán...
Ditta, gratulálok a fényképezőgéphez! Attila már mekkorát nőtt!
Ugorj neki annak a nagyon vastag használati utasításnak és dobjad a klassz képeket!
Betti, ezek szerint tetszett az úszás. Ha a héten mentek, akkor kérünk beszámolót, hogy hogy tetszett a babának.
Magdi, nincs valami tuti recepted kiwire? Kaptunk egy dobozzal, de magában valahogy nem szeretjük.
Zoli, örülök, hogy jelentkeztél. Pár sort írhattál volna Magatokról, Bendiről. Ha megint erre jársz, lécci tedd meg!
További szép napot mindenkinek!
Dodus