Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

KrisztinaKép
Nagyon szép a tájkép! Na és a lányok a kiskecskével! Tényleg jó lenne a tali, Kisgyőr nincs messze, csakhát a következő hétvége... Hát az nekem kicsit húzós...(meg szerintem másnak is)
Szóval szombat az május 1., lehet hogy többen már programot szerveztek, mint mi. Vasárnap meg anyák napja, végigjárjuk, szülőket, nagyikat, temetőbe virágot viszünk, stb.
Szerintem jobb lenne egy nyugisabb hétvége.
Persze ez csak az én véleményem!

AnitaKép
Nagyon jó volt beszélgetni, köszi, hogy felhívtál! A photoshopot is kösz.
Megnéztem a képeket! Szuperek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Süsü vagyok jelentem én a következő hétvégére gondoltam.Csak hát akinek összefolynak a napjai nem tudja a dátumokat.Kép
Hiszen a következő hétvége a Mi napunk.KépTudjátok én aki 10 kerek évet vártam a gyerekekre ezen a napon szertartásosan ünneplek.Nem magam őket akik anyává tettek.Tudom kicsit cukrosra sikerült a szöveg de tényleg Ők s az anyaság az élet értelme.Amikor pályám csúcsán egy férfi azt mondta nekem milyen jó hogy ilyen sikeres vagyok olyan fájdalmat éreztem amit nagyon ritkán.Pedig ő csak bókolni akart.De én tudtam milyen hideg a ház gyerekzsivaly nélkül.Ismeritek a "Padlást"musical.Presser irta.A nagymama dalát hallgassátok meg."Ha lenne aki a szőnyegimen vad siminimit jár,s megkeresi és mind megeszi a lekvárt amit én a kamrában örzök bizony az lenne jó."Bizony ez jó...
Gyöngyöske!
Drukk!
Marika!
mostmár elment ténylegKépa mail!
Megyek altatni még benézek!Jó éjt!
telian

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Ezer drukk megy innen is!Kép

Krisztina!
Sajna nekünk sem jó a hétvége, úgyhogy tényleg jobb lenne egy héttel eltolni. Így viszont megismerhetitek a nagylányomat is.KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Koda!
Akkor ok a ma délelőtti találkozó?
Zsua hány órára megy?

MSE

Üdv: Emese
mse173

Szia EmeseKép

Gyere 10-1/2 11 fele nyugodtan, bár Zsua még nem jelentkezett. De lehet, hogy még hívni fogKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Marika!

Sikerült leadni a Magvist. Pénteken este 7-ig szombaton 2-ig kínoztuk magunkat és a tanárt. De ami nem megy azt nem kell erőltetni. Neked kell az Eu kérdés sor?

Mindenkinek!

Kellemes szép napot kívánunk!!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!Kép

Mindenkinek köszönöm szépen a drukkot, megtette hatását, mert lehetett puskázni.Kép A következő vizsgát már nem úszom meg ennyivel, mert nagyon nehéz lesz.

Kata, én is gratulálok a szép, új mosógéphez és jó sok mosnivalót kívánok bele!Kép És a gofrisütődhöz is. (Privibe leírnád, hogy mit kell csinálni ezekkel a pickwickes pontokkal, hogy nyerni lehessen?)

Marika, remélem már sokkal jobban érzed Magad! Vagy nem?Kép Mostanság nagyon szép idő van, jólesne egy fini fagyi.Kép

Zsua, rallyn voltatok? Enyém párom pénteken és nagyon odavolt tőle, főleg a Ladák tetszettek neki.Kép

Kriszta13, fogyózáshoz sok sikert és kitartást! Többet, mint nekem volt...Kép

Panka, klassz lett az új tábla dizájn. Mostanában semmi kreatívkodás? Sajnálom, hogy a halakat vissza kellett dobni, egy jó kis halászlé biztos készült volna belőlük otthon.Kép

Gyöngyöske, irigykedem a sok színház miatt.Kép Egy évben 1-2x mi is el szoktunk menni, de most nem voltunk, nem tudom miért. Majd írsz a Dzsungel könyvéről? Hogy álltok a költözéssel? Már nemsokára aktuális lesz, nem? Gratulálok az új ágyhoz. A méhviaszos miért jó? Ma én is szorítok Neked!Kép

Emese, Ádis képek jóóóóóóók.Kép Esetleg nem szokott rá, hogy minden délután olyan szépen aludjon, mint a múltkor? Gondolom nagyon örülnél neki.Kép

Koda, Marcinak tetszik az új cipő? A múltkori keresztszemes-vegyes képed nagggggyon tetszik!

Telian, ez a kép valami csodás! Nagyon szép helyen laktok. A kecske is aranyos, főleg gyerekeknek. A mi cseresznyefánk is csupa virág volt a múlt héten, mint a Tiétek.

Anita, jó újra olvasni. A sulival mi van? Végül hova jelentkeztél? Lehet, hogy már írtad, csak lemaradtam róla. A képek jók.Kép Nem tudom eldönteni, hogy a fiúk kire hasonlítanak, de hogy egymásra nagyon, az tuti.Kép

Forgi, Zsuzsa kismamák, hol vagytok? A múlt héten a Plazaban láttam, hogy nyílt egy kismama ruha bolt. Persze lehet, hogy már régen ott van, csak én járok arra ritkán...Kép

Ditta, gratulálok a fényképezőgéphez! Attila már mekkorát nőtt!Kép Ugorj neki annak a nagyon vastag használati utasításnak és dobjad a klassz képeket!Kép

Betti, ezek szerint tetszett az úszás. Ha a héten mentek, akkor kérünk beszámolót, hogy hogy tetszett a babának.Kép

Magdi, nincs valami tuti recepted kiwire? Kaptunk egy dobozzal, de magában valahogy nem szeretjük.Kép

Zoli, örülök, hogy jelentkeztél. Pár sort írhattál volna Magatokról, Bendiről. Ha megint erre jársz, lécci tedd meg!Kép

További szép napot mindenkinek!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Néhány napja Ádi valóban jókat alszik délután. Délben nem kap főzeléket, hanem tápszert cumisüvegből és evés után szépen elalszik, legalább másfél két órára.
Már csak az éjszakákkal kellene valamit kezdeni! Kép

MSE

mse173

Sziasztok!
Holnap jön vki turizni?Én ott leszek!Nem tudjátok miért változtak meg a navak.Már úgy hozzá szoktam hogy ott a navam volt hogy nem írtam alá sehol.Most meg alá kell mert a telianról nem mindenki tudja ki vagyok.Vissza lehet csinálni vhogy?A jövő hét vége kinek jó a találkára?
Neva hol vagy?Minden rendben veled?
Mse!Az én csemetém is most jutott odáig hogy végigalussza az éjszakát.Két éves lesz ugyhogy kitartásKép)
Jó idő van.Holnap kisgyőr úgyhogy eltünök kedd szerdán.De csütörtökön vagyok!Puszi!
telian

Dodus!

Szerintem a Kata mosogépe a PICK szalámik csomágolásán lévő pontokért van. Te nem a teára gondoltál?

Nekem csak a joghurt tortán eszik meg:
Hozzávalók: 0,5 liter natúr joghurt, 1 csomag vaníliás cukor, 3-5 dl tejszín (+fixáló), 1 csomag instant zselatin, 10-12 evőkanál kristálycukor, 1 db gyümölcstorta lap, valamilyen gyümölcs (legjobb a banán-kiwi-szeder kombináció).
Elkészítés:
A joghurtot, a kristálycukrot, vaníliát, zselatint feltesszük melegedni (nem forraljuk fel), alaposan elkeverjük, ha minden elolvadt, levesszük hűlni. Amíg hűl, felverjük a tejszínt, beletesszük a fixálót. Ezt a két masszát összekeverjük. A tortalapot kapcsos formába tesszük, kb. a krém felét rásimítjuk, betesszük a hűtőbe dermedni. Addig a gyümölcsöket megtisztítjuk, karikára vágjuk, (a mirelit szedret csak ekkor vesszük ki a fagyasztóból, nem olvasztjuk ki!). A gyümölcsöket szépen ráhalmozzuk a megdermedt krémre, rásimítjuk a maradék krémet, letakarjuk és vissza a hűtőbe.
Kb. 2-3 óra kell, amíg tökéletesen szeletelhetővé válik.

Valaki nem tudja hogy hogy kell fözni a pitypang mézet?

Puszi Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Akkor most mégegyszer!Az előbb írtam pár sort amikor is meg akartam dicsérni a Krisztina kisgyőri panorámáját, de nem voltam benne biztos, hogy jól emlékeztem a képre! Jól emlékeztem! Csak éppen elszállt minden!
Szóval! Krisztina Drága! Pazar!!! Jó kis csend lehet ott!!

Panka Drága!
Tegnap voltunk pecázni! Fogtam egy 2 kg-os pontyot! NAgyon bücszke vagyok magamra!!!Kép

HA nem akartok idegesek lenni akkor ne akarjatok most freemailen levelet küldeni! Én többször próbáltam! Kicsit vagyok ideg!!!Kép

Magdi!
Gratula a munkához! Én még várom a választ!
Letelet az időm!

Legyen szép napotok!
kriszta13

Sziasztok

A gyerekeket kikészíti a szél. Nektek is vannak hasonló tapasztalaitok? A kicsi sírdogál, nem alszik, a nagy meg hisztizik egész nap.

Marika
Megyünk úszni, de Matyit nem visszük. Majd talán később. Fogacska kint van már? De jó, hogy tervezgetitek a babát, én is úgy tervezgetnék még...Kép

Dodus
Nekünk a bőlcsőnk méhviaszos. Nem párolog belőle a mindenféle vegyszer, azért jó.

Krisztina
Szépek a képek. Az a kis fehér miféle virág? Szerintem ne izgasd magad, már biztos mind tudjuk a Teliant.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Jó estét!

Egy gyors bejelentkezés:
KrisztinaKép
Én hülye, tegnap mondtam, hogy nem jó a mostani hétvége, mert ugye 1-je, anyák napja stb., legyen a következő, erre ma jutott eszembe, hogy nekem a hugom akkor ballag a gimiből!
Pedig nem szeretném a talit kihagyni!!
Azért remélem valamelyik időpontban csak dűlőre jutunk!

És ha gondoljátok, egy jövőbeli talihoz szívesen felajánlom a terepet:
Kép

Mindenkinek szép álmokat!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Lányok!
Meg találtam a kereset receptet.
Ha valakit érdekel:
15 dkg pitypang virág megmosva
1/2 l víz
1 citrom szeletekre vágva
10 percig főzzük,24 óráig állni hagyjuk.Leszűrjük.
Ehhez adunk 3/4 kg cukrot,másfél óráig főzzük,amíg dzsemszerű
lesz.Melegen kis üvegekbe töltjük és lekötjük.

Én két éve már csináltam és akkor nagyon ízlet.

Jó éjt Mindenkinek!!!!
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Koda és Emese!

Bocsi, hogy Domi megijesztette a babáitokat, de neki ilyen a hangja. Remélem nem haragszotok. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Hazafelé jövet Domi semmit nem aludt csak magyarázott egész úton. Most aludt el.
Én végre kitakarítottam meg megfőztem. Most már elég fáradt vagyok, de még megvárom Rolandot.

Panka!

Kérlek ne haragudj, hogy ma nem vittem az ülést de nagyon sűrű napom volt. Majd holnap elmesélem. Jössz tornára? Mert akkor elviszem tesómmal az ülést és torna után elvisszük hozzátok. Jó?

Dodus!

Igen rallyn voltunk. Nagyon szuper volt. Domi is nagyon élvezte. Mi Sajókazánál voltunk szombaton. Volt főzés meg minden. Csak sajna esett az eső, így elég sokat voltunk a kocsiba de ezen kívül jó napunk volt. Vasárnap csak Roland ment mert akkor hajnal 3-kor indultak. A férjed is rally rajongó? Mert az én párom nagyon. Lenne közös témájuk. Nem?

Lányok!

Tényleg nagy talit szerveztek?

Mindenkinek szép álmokat!

Zsua
zsua1

Szia Zsua!
Ne agódj a kis sírás miatt, Ádi - ha olyanja van - bármitől képes bőgni.

Koda!
Mikor készültök a városba sétálni, mert nekem is mennem kell be?

Ditta!
A "terep" nagyon szép, szívesen tesztelnénk élőben is. Kép

MSE

mse173

Koda, MSE!
Mikor mentek a városba? Mi is készülünk Hangával, megyünk tortát rendelni Gyöngynek. Kép

Krisztina! Kép(vagy aki tudja)
Hol van ma turi?

Gyöngyöske
gyöngyöske

SziasztokKép

Akkor az álmom a találkozóról nem csak álom volt???Kép

ZsuaKép
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezért haragudni fogunk???!!!Kép Marci régebben napi rendszerességgel ijesztgette ÁditKépKép
Amúgy amikor elmentetek, Marci már aludt isKép

EmeseKép
Hogy van Ádám??????? Ugye nincs semmi baja??? A többieknek mondom: Ádi ugyan is leesett nálunk a kanapéról, de rendesen ámKép

MagdiKép
Ez komoly, hogy pitypang virág??????????

DodusKép
De drága vagy, hogy kukucskálod a munkáimatKépKép Köszönöm a keresztszemes dícséretetKépKép Ajándékba lesz, úgyhogy ez jó visszajelzés volt!
A szandi amúgy nagyon tetszik marcinakKép Meg is tűri magán, illetve előszeretettel eszi isKép

DittaKép
Ez a kert gyönyörűűűűűűűű! Én már holnap megyek jó?Kép

Kriszta 13Kép
Gratulálok a hagy ho-ho-hónakKép És mi lesz belőle?? Halászlé? Vagy kisütitek?

Krisztina és a TöbbiekKép
Nekem elvileg bármielyik hétvége jóKép Úgyhogy bátran tervezzetek talitKépKép

MarikaKép
A kis Dorka fogai??? Jobban van már? Elmút a nyügi??

KataKép
Akkor te is megvagy, nem vesztél elKép Biztos sikered lesz anyák napján a képekkel!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Gyöngyöske, EmeseKép

Szerintem csak 1/2 1 körül tudunk menniKép Ez jó lenne nektek???? Nekem is feltétlenül be kell mennem úgy is. Gipszet kell venni a képekhezKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Nekem akkor valószínűleg aludni fog Ádi.
Lehet, hogy bemegyek vele most délelőtt, de ha esetleg később mentek be, úgy 1/2-2 körül, csörögj rám mert délután is bemehetünk.

MSE

mse173

KOda!
Az nekünk későn van, akkor alszik Hanga, 1/2 1-kor pedig más dolgunk van. Mi hamarosan indulunk.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Koda!

Én a gyermekláncfűvet ismerem pitypangnak.

Amúgy a barátnén nagyon finom salátát is csinál belőle.

Marika!

Délután megyek a postára és feladom az anyagot.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok lányok!

Képtelen vagyok mindent visszaolvasni, bocsi.

Kicsit jobban vagyok, bár nem az igazi...

Kriszta!
Köszi érdeklődésedet, vagyok és várom, hogy mikor jövünk össze itt az Avason egy sétára. Ha van magán táblád akkor a tudod a számom és küldj egy sms-t. Köszi

Anita!
Hogy van a nagyfiad?

Nálunk semmi különös, Laura szépen beszélget a maga módján. Mindig mosolyog és mindenkit levesz a lábáról.
Ha tali lesz akkor gondoljatok rám is, ok?

Neva
neva

Sziasztok!
Neva!
Nem írtál nekem!KépLaura nagyon tüneményes,még jó,hogy leveszi az embereket a lábáról!Kép
Tegnap,és ma délelőtt a fülészeten jártunk.Átirányítottak minket a GYEK-be,"hazai terepre",és a jövőhetünket ez eléggé mozgalmassá teszi!Kedden vérvétel,csütörtökön megbeszélés az altató orvossal,és pénteken műtét!KépA fülét is rendbeteszik,leszívják a váladékot,és kiveszik az orrmanduláját.
Szerencsére nem kell ottaludnunk,péntek délután jöhetünk is haza!Ez azért nagyon jó!

A héten azért bepótoljuk a jövőhetet is!
Ma megyünk Krisztináékhoz Kisgyőrbe!Csütörtökön pedig jön a barátnőm a kislányával,és nálunk maradnak vasárnapig!

Magdi!
A gyermekláncfű saliról már én is hallottam,de mézről még nem.Nem semmi,hogy miket tudsz!Biztos jó lehet!

Dodus!
Igazságügyi ügyintéző Miskolc-Felvi máj.28.-án!
Kommunikáció-Művelődészervező-Nyíregyháza.
Próbálok készülni a felvételire!A kedv és az intenzitás változó!Kép
Mi a rally befelyezését a díjkiosztást láttuk Ádival,arra motoroztunk,és megálltunk nézni az autókat!Ádi nagyon lelkesem be akart szálni mindegyikbe!Láss csodát neki is a Lada tetszett!Kép

KépMindenkinek szép napot!
Anita
kacajka

GyöngyöskeKép EmeseKép

Úgy látom, ti megelőzttek a sétábanKép
Marci meg most alszikKép És csak 1 körül fog felkelni.

MagdiKép
Amíg a bolt felé mentem, csak a pitypang mézen elmélkedte. Ugyanis az út széle tele volt veleKép

NevaKép
Azért annak is örülünk, hogy egy kicsit is jobban vagyKép

AnitaKép
Nektek pedig szorítunk, és legyet hamar túl rajta!!!

EmeseKép
Köszi az üdvözletet, megkaptukKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Panka magán röpült!

A halból: remélem végre megtanulok finom korhely halászlevet főzni, sajna eddig mindig "elfáradtunk" a végére és nem emlékeztem rá!
Magdi Dárga!
Ha apa ismeri a receptet akkor lgyszi dobd fel! Szerintem mást is érdekelhet! Köszi!Kép
Fogyókúra: elég jól állok. 3 napja nem ettem kenyeret! Viszont tegnap nem tudtam "nemet" mondani a krumpiltésztára! 2 tányér!!! Kép

Marika Drága!
Most pénteken beszélgetünk is! Jó???Kép

Annyi mindnet írtatok, hogy nem győzök írni!

JA! Egy ismerősöm szeretne egy nagy családi házat bérelni! Tudnátok segíteni? Több szobás, nagy kertes, Népkert környéke, de Tapolca is szóba jöhet! Előre is köszi!!!

Napsütéses délutánt!
k

U.i.: Tudjátok miért gáz pesti pasival élni??? Mert ott nem divat a májuskosár!Kép Olyan szépeket láttamKép
kriszta13

Kriszta13!

Receptet fentebb megtalálod.

Lányok!
Próbáljátok ki. Én is először csak fél adagot csinélatam belőle.
lilien_csenge

KodaKép

Jöhetsz!!! Vagy tudod mit? Emesét is hozd!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

HaliKép

Ditta!
Én is megyek, vagyis miKép Csak nem tudom mikorKép

Kriszta!
Na végre, akkor beszélünk isKép Miről?

Magdi!
Epekedve várom a postást? Már annyira tanulhatnékKép 2 napja nem tudlak elérni telefonon.

Koda, Betti!
Fogacskák még jövőben, keze és bármi ami a kezében van az egyben a szájában is, jó mélyen. Kettőnek kint van már két két csík a többi nagyon piros.

Dodus!
Fagyi, bármikor. Már én is napok óta oda mehetnék, de nincs kivel. Csak Dorka jönne velemKép VárunkKép Vizsgá(k)hoz megy majd a drukkKép Aztán kérem vissza

Krisztina!
Jöv. hétvégén péntek, szombat suli. De vasárnapra nincs programom mégKép Remélem értedKép

Anita!
Jövő hétre szurkolokKép Hétvégére jó pihenést. Látom szerzed a mennyasszonyt a legényeknekKép

Puszika, Marika
Hriczom

Koda!
Holnapra van programod, vagy sétálhatunk délután?

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
Kép

Puszi:MSE

mse173

Marika!
Most már elérhető vagyok!
HARAGSZOL A KÉSÉS MIATT????
lilien_csenge

Csak egy gyors bejelentkezés lefekvés előtt, de ezt el kell mondanom! A lányomnak volt ma egy jó beszólása.
Reggel adtam be neki a szirupot (köhögés elleni), de ez mindig nagy könyörgések árán megy, szóval amikor sikerült lenyelnie, megszólal a falon lévő feszülethez:
"Jézuska, láttad milyen ügyes vagyok? Na, mostmár hozzál nekem biciklis Barbie-t, jó? A Corában van!"

Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Dodus!
Ezek pick pontok a szalámikról. Ha így is érdekel szívesen elmondom.Kép

Krisztina!
A jövő szombaton az én nagylányom is ballagásra megy, de a vasárnap elvileg jó lenne.
Többiek????????????????????????????

Koda!
Felraktam az albumba az anyáknapi 3 x 3-as sorozatot. http://babanet.hu/album/main.php?album=1660&page=4

Ditta!
Én meg elviszem Kodát és Emesét. Nem baj?Kép
Lányod szösszenete édes!KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Rémes két nyügi éjszaka áll mögöttünk, kíváncsi vagyok, hogy a mai milyen lesz. Biztos ez az össze-vissza idő viesli meg Benit. Bár ma tortán minden gyerek feltűnően sírós volt.

Tali részünkről ok, jövőhét vasárnap egyenlőre jó, a szombatot még nem tudom.

Ha valakit érdekel találtunk egy embert, aki rönkfából készít kintre fa játékokat, bútorokat, egész elfogadható áron és alkudni is lehet.Kép

BettiKép
Nagyon aranyos volt Gerda pénteken. Jó, hogy találkoztunk személyesen is.Kép
Szerintem a kis fehér virág Krisztina fotóján nárcisz.

KataKép
Gofri receptet holnap átküldöm, remélem még nem késő.Kép
Anyáknapi sorozat jó lett.

DittaKép
Milyen gépet vettetek? Látom szép fotókat készít.Kép
Tetszik a terep a talihoz.Kép

KrisztinaKép
Tali jó ötletKép
Volt ma turi?

KodaKép
Új cipős Marciról nincs fotó?
Minden álmod így teljesüljönKép

AnitaKép
Kisgyőri minitaliról mutass nekünk fotókat jó?Kép
Az nagyon jó, hogy nem kell a műtét után bentaludni. Mindenkit hazaengednek utána?

MarikaKép
Nem kell ennyire dícsérni, még a végén elbízom magamKép
FogakKép Benit is kínozgatják már egy kicsit.
Mi lenne, ha babauszin nem "alig" lehetne beszélgetni?Kép
Modtam Lacinak, hogy ti már rajta vagytok a kistesó projekten. Azt mondta, hogy mi mért nem?Kép A szívem azt mondja, hogy jó lenne, de az eszem pedig azt, hogy várjunk még egy évet.Kép

GyöngyöskeKép
Vizsga hogy sikerült?

DodusKép
PuskázásKép
Én is múlthét előtti héten fedeztem fel a Plázában a kismama ruha boltot.Kép Akkor lehet, hogy nemrég nyílt? Bár én is nagyon ritkán járok arra.

EmeseKép
Állítólag 3 éves korára minden gyerek átalussza az éjszakát. Az meg már nincs olyan messze.Kép

Kriszta13Kép
Vasárnap mi is voltunk pecázni, fogtunk 7kg keszeget és süllőt is. A keszeg ment a fagyiba halászlének, a süllőt pedig hétfőn megsütöttük kint roston vacsira, nagyon fini volt.Kép
Korhely halászlé receptet küldök neked, jó?
Holnap dobom az sms-t.
Fogyókúra ejnye-bejnyeKép
Májuskosár nem csak a hajadonoknak jár?
Azt hittem, hogy ma tornán találkozunk.

Megyek, elrakom magam holnapra.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok!
Tali nekem szombaton és vasárnap is jó,csak kérdés, hogy milyen idő lesz.

Ditta!
Gyermekszáj Kép

Panka!
Éjszaka Kép, együttérzek. Na még azért messze van a 3 év!!!

Kata!
Műalkotások gyönyörűek! Ezek a nyagymamáknak lesznek?
Valamiből azt hiszem kimaradtam, de ha arról van szó, hogy a talira minket is kiviszel, akkor végtelenül hálásak vagyunk, mert sajna autó nélkül röghöz kötődünk, mint a jobbágyok. Kép

Kriszta!
Én miskolci pasival élek, de nálunk sem divat a májuskosár, vagy májusfa. Kép

MSE

mse173

Sziasztok!
Kisgyőr
Nagyon jól éreztük magunkat tegnap,sokat sétáltunk,rengeteg gyönyörű dolgot láttunk.Nagyon tetszettek a fiúknak az állatok,Máténak minden kutyus volt.KépA lányok tüneményesek voltak,nagyon jól elszórakoztatták a fiaimat,megtalálták a közös hangot.A jó levegőtől hihetetlenül elfárdtunk,fél 9 kor már mindketten édesen aludtak!A böjtje is megvolt,már 6 előtt ébresztőt fújtak!Kép

Panka!
Nálunk nem jött be a 3 év sem!Ádi nagyon ritkán alussza teljesen végig az éjszakákat!Ha nem másért akkor pisilni biztosan fölkel.Máté viszont estétől reggelig egyhuzamban alszik!Szóval gyereke vállogatja!
Biztosan mindenkit elengednek utána,hacsak nincs valami ami indokolná a kórházi maradást!

Kriszta!
Én is mindíg gyönyörködve nézem a májuskosarat,de mikor az ember lánya már férjhez ment,ilyenre nem számíthat!Kép

Anita
kacajka

Hali!

Csak gyorsan májuskosárho. Szemben van velünk egy virágbolt és csodálom a májuskosarakat, ilyenkor sajnálom, hogy hagytam magam elvetetniKép De az eladó szerint van egy pár FÉRJ aki még mindíg vesz a FELESÉGÉNEK májuskosarat. Na nem egy nagyon csak olyan 1-2 virágosat. Most éppen Viktort is húzom. HáthaKép

Magdi!
Dehogy haragszom, más miatt kerestelek. Még így is nagyon ügyesen postára dobodKép

Kata!
Képek jók lettek. Nem lehetne úgy venni, hogy én is az anyukád vagyok????

Ditta!
Veronika nem csak képen csodás lányKép

Puszika, Marika
Hriczom

SziasztokKép

Ditta, KataKép
Kicsit én is megkavarodtam, de ha ez komoly, akkor szívesen megyünk ámKép De ha nem komoly, akkor majd azzá tesszükKépKép
DittaKép
Azt hiszem a leánykád ezek után megérdemli azt a babátKép

MarikaKép
Nálunk is minden Marci szájában köt kiKép Különösen kedveli a fiókból kilopott bugyikat és melltartókatKépKép (pont a járóka mellt vannak ezek a fiókokKép )

KataKép
A szalvétás topikba már ragáltam a képekreKép

PankaKép
Ez a táblázat egyre szebbKép
A szandiról itt egy képecske. Csak mellet van az én papucsom is, azt nem kell nézniKép
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/44750.jpg

AnitaKép
A kisgyőri képek valami tüneményesek lettekKép Látni, hogy milyen jó lehetettKépKép

Nekem minden találkozó jóóóóó és minden időpontbanKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Egy kérdéske: mit tudtok a Moon Arch cipőkről. Kedves anyósomtól kapott Dorka egy ilyen "márkájú" cipőt és nem tudom mennyire jók. Van vkinek vmi tapasztalata?

Magdi!
Megkaptam, azért nem volt ilyen sürgősKép

Krisztina!
Összegyűjtöm, hogy kinek jó a jövő hét vasárnap, azaz május 9-e. Eddig:
Koda, Emese, Kata, Panka, Marika

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Marika!
Az én férjem is vesz minden éven nekem május kosarat, sőt Gyöngynek is, de tavaly már Hanga is kapott. Kép
Már meg is említette a tegnap a húgomnak, hogy a hétvégén kicsit sok pénzt fog hagyni a virágosnál. Pénteken Gyöngy szülinapja, őt mindig nagy csokor gyöngvirággal köszöntjük, szombaton május kosarak, vasárnap anyák napja, kedden pedig az én névnapom. De előrelátóan, már mindet meg is rendelte.
Sajna a cipőről nem tudok semmit. Mi most vettünk a lányoknak szandit, Siestát, 5.100, Ft-ért, az Éva cipőboltban.

Krisztina!
A május 9-én, vasárnap, nekünk is jó a kisgyőri tali. A szombat nem mert de suliban vagyok, délben rohanok haza, megyek Gyönggyel 15-re színházba, tudod, A Dzsungel könyve...

Panka!
A vizsga írásbeli volt, én úg gondolom jókat írtam, ma még nem volt fenn az eredmény.
Beni éjszakái rendeződtek?

Ditta!
Édes a kicsi lányod. Kép
JA és a kertetek is szép.

HAnga tegnapelőtt elett egy köves helyen, és most elég csúnyán sebes a homloka és az orra. Persze Gyöngynek is plezúros a könyöke és a térde, de ezt már megszoktuk. Tavasztól őszig ilyen szokott lenni.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

SziasztokKép

PankaKép
S.O.S.!!!!

Nekem is kellena goffri receptjeKép ha megtennéd, nekem is átküldenéd????

Köszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert csak 30 percem van és dolgozni is kellene!

Májuskosár: elméletileg fehér jár a hajadonoknak és színes a feleségeknek? lehet, hogy rosszul tudtam?
Hátha... Sok sikert mindenkinek!

Halászlé: Magdi Kedves igyekszem fentebb is olvasgatni!

Panak Drága!
Sajna még mindig nem tudom olvasni a táblázatot!!!
Tudod itt nincs excel!Kép

Marika Kedves!
Mondjuk mindenről! Majd keresünk témát!

Cipő:Bencének eddig 3 Nike cipője volt. Bocsi, az egyik szandi. Amit egy csibész kispasitól el tudok képzelni, mindennek ki volt, van téve a cipője! És még mindig cipő! Még mindig szandi. Az ára sem olyan sokkal több mint amiket Ti írtok! Bár most egy kedves eladó tájékoztatott, hogy nincs olyan domború rész benne ami kellene!
Nem tudom! Mégis csak egy neves cég. Meg aztán a mezitláb is sík felületen járnak, nem?
Ti mit gondoltok erről?

Egész napos napsütéses napokat!
k

U.i.: Jártatok már a nyíregyházi piacon? Én nagy piac "utáló" vagyok, de azért itt már vásároltam4 Tök jó dologk vannak!
kriszta13

REKLÁM!!! REKLÁM!!! REKLÁM!!! REKLÁM!!! REKLÁM!!!
/"Remélem zavarok.... Kép"/

Ajánlom szíves figyelmetekbe: www.babauszas.hu és a májusi Kismamát!

Köszönöm, hogy elolvastad!

REKLÁM!!! REKLÁM!!! REKLÁM!!! REKLÁM!!! REKLÁM!!!
kriszta13

Sziasztok!

Koda, Emese, KataKép (és aki még akar jönni)
Már miért ne lenne komoly???? csak előtte szóljatok, szivesen látlak benneteket!Koda! Szandi aranyos, és a papucsod is!!KépKépKépKép
Kata! Munkáid szépek! Gép: HP photosmart 735, mostmár megtanultam a kezelését, nagyon egyszerű, mozgóképet is rögzít, hanggal, szóval nagyon megszerettem! Csak még azt mondjátok el, azt hogy kell, hogy ne mindig ide tegyek képet, hanem pl. mint Koda a cipőről, egy kattintás... Na, ez elég zavaros volt, de remélem érthető!

Most úgy néz ki, hogy a május 9-e nekem is jó! És Kisgyőrben lenne? Láttam az Anita képeit, nagyon szépek, szuper hely!

Májuskosár dilemma:
Amíg együtt jártunk a férjemmel, mindig kaptam szép nagy kosarat, rózsaszínt. Amikor pedig már menyasszonya voltam, fehéret kaptam. Nálunk ez a szokás. A kicsi lányok meg májusfát kapnak.
Sajnos "asszonykorban" már nincs kosár!

GyöngyöskeKép
Köszi az elismerést, titeket is szivesen látlak, ha egyszer erre jártok! Jobbulást a sebesülteknek!

MarikaKép
Én télen a Corában vettem Moon arch cipőt Veronikának, és nekem bevált! Árban elfogadható, kb. 4000 volt a bundás belsejű téli cipő.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kriszta13!

Én a mézre gondoltam.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Hát a május kosárról csak annyit, hogy én a páromtól sosem kaptam pedig mennyire szeretnék. Ez van. Ő nagyon ritkán vesz virágot. Ellenben a nagymamám mai napig kap májuskosarat a mostoha nagyapámtól.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Panka!
Nagyon köszi a goffri receptet. Isteni volt!Kép Délután meg is csináltam. Olyan klassz ez az új sütő, hogy míg a réginél nem győztem sütni a családnak, ennél nem győzték enni, olyan gyorsan süti.Kép
Részvétem a nyügi miatt. Én is észreveszem Dórin ezt a mindenféle időt. Igaz alszik rendesen, de napközben néha elviselhetetlenül nyűgös.Kép

Emese!
Szerintem félreértetted.Kép Annyira tetszett nektek Ditta képe, hogy azonnal menni akartatok hozzájuk. Én is így voltam vele, azért írtam, hogy viszlek benneteket mert én is azonnal mentem volna a kép láttán.Kép
A Krisztináéknál lévő talira sajna nem fértek be, mert mi eleve négyen vagyunk és ha minden összejön jön a nagylányom is, tehát tele lesz a kocsi.

Kriszta13!
Az én párom mint tudod, nem pesti mégsem divat nála a május kosár. Az első évben, amikor még nem voltunk megesküdve, akkor is csak azért kaptam, mert az anyósom felhívta rá a figyelmét.Kép
Írtam neked sms-t, hogy nem megyünk usziba pénteken. Remélem megkaptad, de inkább ide is írom, hogy mennénk este a fáklyás felvonulásra és ha usziznak a lányok, akkor úgy kitikkadnak, hogy nem fogják sokáig bírni este.

Marika!
Ha nem kell valamelyik nagyinak, ígérem kapol egyet, de szerintem ne reménykedj.Kép

Koda!
Fentebb írtam Emesének, hogy én éppúgy viccnek szántam mint Ti. Szalvétásba még eztán megyek, majd olvaslak.

Ditta!
Ahhoz, hogy csak a link legyen itt, fel kell töltened először az albumba a képet. Majd kilépsz az albumból mint szerkesztő, újra belépsz, megnyitod azt a képet amit ide szeretnél belinkelni. Fent a címnél (ahová a www....-ot szoktad írni) kimásolod az egész sort. Ide beírod azt a parancsot, hogy
\ newurl {URL, szöveges leírás}
newurl elé és utána nem kell szóköz, én csak azért raktam, hogy ne vegye parancsnak.
Az "URL"-hez beírod azt a sort amit a kép címénél kimásoltál, a "szöveges leírás"-hoz pedig amivel itt helyettesíteni akarod. Mint Anita csinálta a "Kisgyőr"-nél.
Húúú, remélem érthetően írtam le. Ha nem akkor írj emilt és részletezem ott.

Én ma is alkottam, bár nem szalvétát, hanem Dodónak egy paplan és egy párnahuzatot. Sajnos csak így adta ki az anyag ami már nagyon régen itt állt és most a kezembe akadt. Ne tudjátok meg mennyire tetszik neki. Egész délután a párnahuzatot húzgálta magával.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Tegnap éjjel már egész jó volt, 1/2 3-ig aludt egyhuzamban Beni, csak utána kezdődött a nyügi.

Nem tudja valaki, hogy hol lehet olcsón OSB lapot venni? Most ez után mászkálunk, de eddig csak drágát és még drágábbat találtunk.Kép

Én jó helyzetben vagyok, mindig kapok virágot máj.1.-re.Kép Na nem májuskosarat, hanem akkor van az évfordulónk, idén már 14 éve, hogy együtt vagyunk. Lassan elmondhatom, hogy a fél életem vele töltöttem.Kép

AnitaKép
Nagyon jók a Kisgyőri fotók, biztos jól is éreztétek magatokat.

KodaKép
Pedig most nem változtattam semmit a táblázaton, de azért köszi a dícséretet.Kép
Szandi jól néz ki (és a te papucsod is)Kép
Mail ment.

MarikaKép
Cipőről sajna nem tudok nyilatkozni.
Ti ugye jöttök uszizni?

GyöngyöskeKép
Biztos jókat írtálKép

Kriszta13Kép
Neked is ment emilke.

DittaKép
Akkor a következő talit nálatok tartjuk.Kép
735-ért irigy vagyok, nekem is arra fájt a fogam, de karácsony előtt hiánycikk volt, így 635-t vettünk. De ez is jó, meg vagyok vele elégedve.

KataKép
Örülök, hogy jó lett a goffri. Ha valakinek megadok egy receptet mindig izgulok az eredmény miatt.Kép
Milyen fáklyás felvonulás lesz és hol?
Huzat tetszik.

TaliKép
05.09. Kisgyőr, akinek jó:
Ditta, Gyöngyöske, Koda, Emese, Kata, Panka, Marika
Krisztina, nektek jó lenne ez a nap?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kata!!!

NAGYON, NAGYON ÜGYES VAGY!!!!!
Én is próbálkozom ezzel-azzal de vagy nem sikerül vagy ha kész már nem is tetszik.
lilien_csenge

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?