sziasztok!
Bocsi, nem tudtam eddig jönni, mert voltunk látogatóban a kórházban.
Kitty
Annyira örülök, hogy itt voltál!
Remélem jól érezted magad! Nagyon aranyos lány vagy! Ilyennek is gondoltalak.
Egy aranyos, kedves lánynak. És tényleg milyen kicsi a világ, hogy kiderült, hogy Tisi az osztálytársad volt.
Milyen jót jósoltál magadnak!
Enis
Jajj de édes az új vonalzód!
Jövő héten kedden kell a dokit hívni.
Én azt a yahoo-t nem ismerem, de nekem csak skyp-om van. Kár, hogy nem telepítetted újra.
Jaaaa, a gyrost azt nagyon szertem!
tényleg fura a párod gyerekhez állása. Azért mégiscsak akar gyereket, csak később jött rá. A pasik tényleg furák néha. És még azt mondják, hogy mi vagyunk érthetetlenek.
A fejfájásomat valószínüleg kialudtam szerencsére. De a családom több tagja is panaszkodott fejfájásra, és arra jutottunk, hogy front.
Csucsu
na igen, ismerős ez a szabadság alatti "pihenés". Nem hiába mondják, hogy a szabadságon lévő ember soha nem tudja magát kipihenni. De azért pihenj is egy kicsit.
A volt párod nem semmi. Nekem fura, hogy téged szeretett, és nem akart közös gyereket. na de azért rendes volt, hogy gratulált, a lányodhoz. Majd akkor jön rá, hogy rosszul döntött, amikor egyedül marad öregségére. de akkor már késő lesz.
Bridget
Nem értem a párodat. De gondolom, te sem.Még 2 év??? Hát edddig nem volt idő meghatározva!
A babanet miért baj???? Nem tudom miért baj. Azért, mert akkor még jobban akarod?
Azért próbálj emg még beszélni vele, mert ezek elég kemény kijelentések. Nem arról van szó, hogy milyenk kenyeret vegyetek.
Na ez a tarott igencsak érdeked! ebből még mi lesz???
nem felszívódó varratrom van. Néha eléggé húz, de amúgy nincs vele gond.
100ezer egy zárcsere???? Te jó ég??? Miből van az?? aranyból????? Hát ez durva.
ez a "szuuu-szaaa" csaj nagyon jó!
Húúú miket jósóltál???? Nem semmi. ezek tök jók!
Én most nem tudom mikor fogok mensizni. A gyógyszer miatt. De várom már a napokban.
a vv-telnél nem is tudom mit néztek. Volt ott sok minden írva. Volt T3, T4, FSH, ösztrogén, LH, tesztoszteron, meg mit tudom én. Pajzsmirigy, meg női hormonokat.
Zsu
Marci baba majd megszokja a kistestvért.
Most még ő is kicsi, nem érti, hogy becsöppent egy másik baba is.
De biztosan nagyon jó testvér lesz.
Kittiyvel nagoyn jól elvoltunk. Én örültem neki nagyon.
Nócika
Na elég sűrű napotok volt.
Imádom a kelkáposzta főzeléket.
Na már nagoyn sok fotóval jössz!!!!
Apa nagyon ügyes, és aranyos, hogy így szem előtt tart! Helyes! És én is hallottam, hogy az aktív kismamák könnyebben szülnek.
Bridgetnek leírtam, hogy milyen vérvételen voltam.
azon a kb 23. napi-n
Tényleg jó lenne, ha tartanánk egy nagyobb topik talit. De Zsunak még korai.
Bolodg 22. hetet!
Ja, én 29-én dolgozom először. Kitty jól emlékszik.
na én is jósoltam magamnak! :
Nagypénz
Hirtelen jött, nem várt nagy összeget, üzleti életben sikereket jelöl ez a lap. Párkapcsolati kérdésekben - ha megjelenik ez a lap - nagy boldogságot jelent.
Kispénz
A Kispénz jelenti azt, hogy hirtelen nem várt kisebb pénzösszeget kapunk. Betegség lap mellett azonban lelkiválsátot, esetleg depressziót jelent. Anyagi kérdésekben szegénységre utal ez a lap.
Vidámság
Eljegyzést, esküvőt, gyermekáldást jelent ez a lap. Arra utal, hogy álmaink, vágyaink megvalósulnak, és révbe értünk.