Szervusztok Leanyzok, Asszonyok!
En itten vagyok, bar kozel sem ugy alakult az elmult 6 nap ahogy en szerettem volna ill. elterveztem
Azzal kezdodott, hogy nem jutottunk ki az orszagbol, Apaval egyezsegre jutottunk pentek ejfelkor, hogy nem tudunk elutazni, mert szombaton dolgoznia kellett.... igy maradt egy szupi vacsora a kedvenc ettermunkben, kis pezsgo stb. Aztan masnap masszazs, mozi, vasarlas (amitol hozza teszem o fiatalodik par evet, en meg nezek ki a fejembol) Aztan megint csak melo, melo, melo
No de kaptam gyonyoru bokretat is, meg sutottem tortat... azert csak osszehoztuk az elso evfordulonkat szepre, emlekezetesre
Ma fel 11-re mentem turkaszunkhoz, a szokasos varakozas utan (1 ora) 40 percen keresztul vizsgaltak. Eloszor nem ereztem semmit, aztan csak nott a hasam, gyult benne a folyadek, no az mar komoly volt, feszitett rendesen. A jobb oldalon szepen kifolyt, de a bal oldalon sajnos nem
Igy meg ragyurtak, megismeteltek ketszer azon az oldalon... hatha. De sajnos mar akkor irtozatosan fajt, elfogott a remeges, rahagytak, nem atjarhato a bal petevezetom
Aztan feloltozes, rendbe teves, majd konzi a dokival... csak olyan rosszul lettem utana, hogy 2* hanytam, igy fel orat fetrengtem valahol... nem emlekszem hova vittek, mert kozben majdnem elajultam.
Aha, ugy latszik oregszem, gyengulok vagy mi, mert meg par eve a fogorvost is erzestelenito nelkul jartam, meg a labujjmutetem is anelkul zajlott, aztan egy kis atfujas es lesulyt
Haha, azt hiszem megjegyeztek egy idore!
No, igy marad a probalkozas a jobb oldalon, hatha.... ajanlottak a lapart, de meg ugy erzem nem akarom, talan kesobb (akkor tudnak megmondani miert is zart... de ha nem tudnak segiteni rajta, akkor miert fekudjek megint be?) Szoval Apa azt mondta, hogy majd atgorget olyankor a jobb oldalamra, hogy oda talaljanak a virgoncok, vagy magunkhoz veszunk 2 kis kinai gyerkocot
Haha, Apam kiterne a hitebol.
No velunk ennyi diohejban.
Monica, gratulalok Nektek a kisfiuhoz, fo a valtozatossag!
Ja igen, Nizzaba erkezunk majd kov. honap 31-en
Holiday! Nincs kifogas, en biztos megyek, uram meg jon ha tud, ha nem akkor kesobb.
Kata, hatalmas gratula az elso "tiszta" szavatokhoz! Most gondolom ezt fogja ismetelgetni egy jo ideig?!
Lassan jon majd a tobbi is, pl. a hasonlo szavak, mint a mama
Tenyleg atkoltoztel Oli szobajaba? Kigyogyult mar a korbol? Nem nehez megszokni ott aludni, csak aztan nehogy o szokjon hozza
Edu, koszi a drukkot, tuleltem, most fekszek, meg azert neha befeszit, holnapra gondolom mar semmit sem fogok erezni. Hogy halad a talicskazas meg a gyogytornazas? Lepegettek?
Senki sem jar mar babauszni csak Kolyok?
No, bedobjuk a szundit ,pussz mindnekinek