Mindenkinek szép jó reggelt!
Dius,nagyon aranyos Bencus!!! Olyan nagyfiú már Ő is. Nagyon jók a képek. Az elsőn a sapija kimondottan vagány, és a locsolkódóson az a nézés! Meg kell zabálni.
Jól tetted, hogy pihiztél, tessék mostmár minél többet. Nagyon jól néz ki a torta, finom is volt? Nálunk sajnos ilyen tortacsodákat nem készítenek, majd keresnünk kell Fóton kívül valami helyet. Eriknek én sütök, mert nyáron nem vállalom be a cukrászdait. Majd ha kicsit nagyobb lesz.
Julcsi, nagyon ügyes Enikő. Hát hogy mi milyen gyorsan megy az relatív, de ahogy nézem Enikő sem tétlenkedik.
Nekem Erik 7 hónaposan felült és rá 2 hétre már felállt. Majd kb. 2 hónap múlva indult el magától. Hát Julcsi lassan Neked is csak az alvásidők maradnak nyugodtan
De gondolom Te sem bánod.
Dius-Barnus, ez nem ér! Az iwiw-re raksz fel képeket, ide meg be sem teszed a "lábad"!, hát hogy van ez?
Josi, örülök hogy jól éreztétek magatokat és hogy a gyerekek is. Persze, hogy hiányoznak ez nem kérdés, de azért jó kettesben is lenni a párunkkal. Mi Ricsike születése után 6 évvel tudtunk elmenni egy hosszú hétvégére Apával és tényleg nagyon jó volt. Erikkel már nem ilyen "egyszerű", mert Ő nem érzi jól magát más helyen. Karácsony után elmentünk Zalakarosra 1 hétre és bizony a kisfiamnak honvágya volt. Az utolsó 3 nap alig lehetett jókedvűnek látni. Pedig ott voltunk vele és szinte egész nap csak Ő volt a középpontban, ott volt minden itthon megszokott dolga és mégis. Aztán hazajöttünk és kb. 3 óra múlva teljesen kicserélték. Ha meg a mamához megyünk le, akkor minden este sírva alszik el. Hiába vagyunk mellette egyszerűen üvölt onnantól kezdve, hogy menni kell fürdeni.
Rékababa, Nektek hogy telt a húsvét?
Emma, Évi, Banoed hová tüntetek?
Na mostmár eldugulok, mert tanulni jöttem le, ahhoz képest csak Nektek dumálok.
Sziasztok, majd jövök még!!!