Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi! Nekem sem kellett főznöm, sütnöm a hétvégén :D Vasalni nincs kedved, ha már kiteregettél? Mert akkor jöhetsz hozzám :P :lol:
Ani! Majd írok privit neked!
Nyárra talán még a végén sikerül összehozni egy kis nyaralást a Balcsira, jaj de jó lenne! Persze az egész család, én nem tudnék a gyerekeim nélkül nyaralni. Meg olyan jó látni, ahogy élvezik az egészet, nem tudnám őket megfosztani ettől, még akkor sem, ha csak 1-2 nap az egész. Hozzánk tartoznak, miért hagynánk őket itthon?
Na meglesem, hogy van-e új bohóca kis országunknak... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomiiiii,epekedve várom ám azt a privit!!!!! :wink:
Vendég

Cseriani elküldöd nekem is a szállás címét?
Vendég

Nos Ani nagyon hamar eltelt ez a 4 nap.....de azért persze hiányoztak már a gyerekek is. Minden rendbe volt velük,ők is jól érezték magukat. Nyáron is mennek majd 1 hétre nyaralni. Holnap meg már kezdődik a nagyüzem.
Dadomi izgulsz kicsit?
Tuntun,Ricsikédre büszke lehetsz :wink:

Kép
Kép
josi

Ildi, nem volt kedvem vasalni, de különben is elmentünk sétálni ;-) Enikő ma felállt egyedül a kanapén a karfába kapaszkodva :twisted: Még csak 2 hete kúszik-mászik igazán, most meg már ez... Ez ilyen gyorsan megy?? :-)

yuyu79

nem :twisted: hanem :shock: akart lenni ;-)

yuyu79

Szép estét!

Köszönjük a köszöntéseket! Aranyosak vagytok! Olyan hihetetlen hogy már 2 éves és szinte most született.

Vasárnap délelött megjött a nyuszi Bencusnak. Az udvarunkon van két tuja,oda csináltunk fészket és beletettük az ajikat. Olyan aranyosan keresgélte a fészket.
Vasárnapi szülinapi ebéd jól sikerült. A menü nem nagy valami volt,de leírom nektek: fácánleves, rántott husi, fasírozott, meggyszósz, krumlipüré, na persze a torta ami tiramisu volt és Verdás. Vasárnap délután meg Bencus keresztmamijához mentünk, tőle is kapott tortát,mégpedig vakondtúrás tortát. Egész nap csak evett a kisfiam, meg mi is. Este 9-kor értünk haza.
Hétfőn Apával locsolni voltak a szomszédoknál, az egész délelött el is ment a locsolkodással,kapott sok piros tojást és pénzt is. Délután meg pihiztünk 3-asban.
Hát elég rendesen elfáradtam az ünnepek alatt,érzem a hasam rendesen,de ma egy kicsit tovább lustiztam a kelleténél.

Képeket majd teszek fel, csak még lekell kicsinyítenem.
dius02

Nah, akkor a képek!

Kép Megvan az 1. fészek!
Kép Megvan a 2. fészek is!
Kép Fincsi a csokitojás!
Kép Apával!
Kép Ízlik a tortám!
Kép Verdás- Villámos tortám!
Kép Indulok locsolkodni!
Kép Két éves legénykém!

Bocsika,ha sok lett. :oops: De nem tudtam nagyon választani. :oops: Remélem nem haragszotok meg ezért.
dius02

Mindenkinek szép jó reggelt!

Dius,nagyon aranyos Bencus!!! Olyan nagyfiú már Ő is. Nagyon jók a képek. Az elsőn a sapija kimondottan vagány, és a locsolkódóson az a nézés! Meg kell zabálni. :lol: :lol: Jól tetted, hogy pihiztél, tessék mostmár minél többet. Nagyon jól néz ki a torta, finom is volt? Nálunk sajnos ilyen tortacsodákat nem készítenek, majd keresnünk kell Fóton kívül valami helyet. Eriknek én sütök, mert nyáron nem vállalom be a cukrászdait. Majd ha kicsit nagyobb lesz.

Julcsi, nagyon ügyes Enikő. Hát hogy mi milyen gyorsan megy az relatív, de ahogy nézem Enikő sem tétlenkedik. :lol: :lol: Nekem Erik 7 hónaposan felült és rá 2 hétre már felállt. Majd kb. 2 hónap múlva indult el magától. Hát Julcsi lassan Neked is csak az alvásidők maradnak nyugodtan :lol: :lol: :lol: :lol: De gondolom Te sem bánod.

Dius-Barnus, ez nem ér! Az iwiw-re raksz fel képeket, ide meg be sem teszed a "lábad"!, hát hogy van ez?

Josi, örülök hogy jól éreztétek magatokat és hogy a gyerekek is. Persze, hogy hiányoznak ez nem kérdés, de azért jó kettesben is lenni a párunkkal. Mi Ricsike születése után 6 évvel tudtunk elmenni egy hosszú hétvégére Apával és tényleg nagyon jó volt. Erikkel már nem ilyen "egyszerű", mert Ő nem érzi jól magát más helyen. Karácsony után elmentünk Zalakarosra 1 hétre és bizony a kisfiamnak honvágya volt. Az utolsó 3 nap alig lehetett jókedvűnek látni. Pedig ott voltunk vele és szinte egész nap csak Ő volt a középpontban, ott volt minden itthon megszokott dolga és mégis. Aztán hazajöttünk és kb. 3 óra múlva teljesen kicserélték. Ha meg a mamához megyünk le, akkor minden este sírva alszik el. Hiába vagyunk mellette egyszerűen üvölt onnantól kezdve, hogy menni kell fürdeni.

Rékababa, Nektek hogy telt a húsvét?

Emma, Évi, Banoed hová tüntetek?

Na mostmár eldugulok, mert tanulni jöttem le, ahhoz képest csak Nektek dumálok.

Sziasztok, majd jövök még!!!
Vendég

Tanulni, ilyen hajnali órán?

Én azt hittem Eninek tovább fog tartani a felállás a súlya miatt, 9 és fél kiló körül van már.... Igaz 75 centi hozzá, és erő is van benne rendesen szerencsére.... Hát a nyugalomnak tényleg vége, de egyelőre azért még a járókában is elvan ;-) És ott még nem próbált felállni,nem jött még rá, hogy a rácsokban meg lehet kapaszkodni... Ja és ő még nem is ül rendsen, csak úgy féloldalt, vagy ha felültetjük, akkor kb 5 másodpercig. De ez állítólag nem ritka, hogy előbb van az állás, mint az ülés...

Dius, nagyon helyes kiscsávód van :-D Vigyázz Magatokra!!

yuyu79

Julcsi, a szomszédom felébresztett a "halk" autójával és még 20 percig próbálkoztam visszaaludni, aztán úgy döntöttem hasznosabban töltöm el az időmet. :lol: :lol:

Nagyon változó, hogy melyik gyerek mit csinál előbb. Erik ilyen idősen, mint Enikő nekem is több, mint 9 kg. volt, ellenben 69 cm. :lol: :lol: Mégis milyen hamar kezdett el mindent. Attól függetlenül, hogy ült és állt a járóka továbbra sem volt börtön neki. Sőt a mai napig reggeli után visszakéredzkedik az ágyába játszani és tévézni. Reggel és du. is felkelés után még legalább 10 percig "ejtőzik" az ágyban. :lol: :lol:

Hát látom ma sincs nagy forgalom itt, úgyhogy megyek kajálni, aztán folytatom a hajnali tevékenységemet. :roll: :roll: :roll:

Sziasztok!!!!
Vendég

szép napot mindenkinek!!!!
dius,nagyon édes a kispasid :D
Jó a torta :wink:
tuntun,tanulj ám,mert a végén még mi kapunk :P
Mi de vásárolni voltunk,húgom ma itthon van,így könnyebben oldom meg a dolgot,ha ő is eljön velünk :D
Mostmeg megyek,szanálom a gyerekek szekrényét. Nem is gondoltam,hogy ennyi ruhájuk van :shock:
Vendég

hogy jó napotok legyen:Egyik délután a bankomban álltam sorban, amikor kislányom elhatározta, hogy levezeti fölös energiáit, és ámokfutásba kezd. Mikor nagynehezen sikerült elkapnom, szigorúan rászóltam:

- Ha nem hagyod most azonnal abba a rohangálást, elfenekellek!
Mire ő fennhangon:

- Ha nem engedsz el most azonnal, megmondom a nagymaminak, hogy láttam tegnap este, amint puszilgatod apu pisilőjét!

Azt hiszem ilyen csend még nem volt egy bankban, még a pénztárosok is megdermedtek kezükben a bankó-kötegekkel... Méltóságom utolsó morzsáival még sikerült kivonszolnom a lányomat az ajtón, de még épp hallottam az összecsukódó ajtószárnyak között, amint kirobban mögöttem a röhögés... :lol:

Harmadik gyermekem megszületése után nem sokkal sógorom karjára vette a kisbabát, mire a kislányom így figyelmeztette:

- Vigyázz, el ne ejtsd, mert neked kell helyette másikat csinálni!
:lol: --
Vendég

Sziasztok!

Ani:ez a bankos Kép

Dius-Bencus:jók a képek igazi nagy fiú ár Bencus.
Persze pocak kép már megint sehol :twisted:

Dius-Barnus:na igen ,nagy a csend körülötted......

Tuntun:tessék tanulni!
Bernivel is épp tanulok,holnap dolgozat matekból ,környezetből.
Volt egy rahedli HF. is ,még jó hogy tavaszi szünet van és persze ez arra való ,hogy pihenjen és a szabadban mozogjon a gyerek :evil:
Mi nem csináltunk képeket,elmaradt :(
Yuyu:nem sokára már a lábacskáin fog tipegni.

Josi:jó neked.

dadomi:én se tudok a gyereke nélkül menni sehá...Bár a Bernit már megszoktam,hogy elmegy anyumékhoz 3-4 napra max 1 hétre.
De Zsombinélkül nem bírok ki 1 órát sem :roll: :oops:
Persze azért mert ő még pici,majd ha nagyobb lesz akkor ő is mehet nyaralni a mamához.

Bee,Rékababa,badoen....

Már járunk a játszótérre,de még nem találkoztam Levi nevezetű kisfiúval.
berni611

Évi ezzel én is így vagyok...biztos sokan gonosznak tartanak,de ha csak tehetem,cipelem magammal a kisasszonyt. Teszek majd én is képeket,de most csak épp ideugrottam...
Elizát egyébként hétfőn kellett volna lefényképeni-bár még most se semmi-unokatesóméknál leszaltózott a lépcsőn,tiszta seb az orra,a homloka,és még az állán is van seb. Hogy a fenében csinálta,nem tudom... :shock:
rékababa elküldöm priviben,ok?
dadomi tőled meg még mindig várom ám a privit!!!!!! :wink:
Vendég

Sajnos úgy jóllaktam, hogy nem megy a tanulás. :oops: :oops: :oops:
Nálunk Ricsikéék nem kaptak házit, de azért mi is gyakoroltunk tegnap egy kicsit, matekból és magyarból is. Logopédiából viszont annál többet kapott és amit utál színezést és rajzolást. :roll: :roll:
Nálunk ma már van suli, úszás minden, úgyhogy 6 után fog a drágám hazaérni.
Én Ricsi nélkül is szenvedek - ő már kevésbé nélkülem - de nem nevelhetek belőle anyámasszony katonáját. :lol: :lol: 5 évesen volt először táborban és azóta rendszeresen megy legalább 1 helyre. Eddig még mindig jól érezte magát. Félreértés ne essék nem akarok szabadulni a gyerekemtől, de nem tarthatom felnőtt koráig csak mellettem.
Eriket viszont még én sem adnám oda a mamának sem, kicsinek tartom még őt ehhez.
Nyaralni mi nem igazán tudunk, mert Ricsinek nyáron mindig van forgatás. A filmesek inkább télen állnak le, akkor szoktunk menni mi is valahová.
Na hozok egy kávét és megpróbálom folytatni a dolgomat. :( :(
Vendég

Rakok fel egy-két képet:

Megjött a nyuszi:
Kép
Kép
Kép
Hátha megéhezett a nyuszi a hosszú úton: :lol: :lol:
Kép
Kép

Majd később még rakok fel képeket, ha nem gond.
Vendég

Eriken a 2.500,- Ft-os új szandija van. Szerintem tök jó.

Egyébként én is viszem magammal az utánfutóimat, ahová csak tudom, kivéve a járványos, taknyos időben. Mondjuk nekem olyan szempontból könnyebb, hogy apósom nagyon szeret vigyázni rájuk és foglalkozni velük. Nagyon sokszor Ő zavar engem/minket, hogy intézzük a gyerekek nélkül a dolgainkat. :lol: :lol:

Ani, a ragaszkodás nem gonoszság.
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Sehol senki? :cry: :cry: :cry:

Akkor én is megyek valamerre, majd nézegetem, hogy valaki megszán-e és beszélget velem. 8) 8) 8)
Vendég

Szia Tuntun! Bocsi, de én is csak benéztem, lassan megyünk sétálni, tornára, meg Anyuékhoz, utána párom nagymamája, csak este jövünk haza :oops: Szép napot mindenkinek :!:

yuyu79

Sziasztok!
Bárányhimlős Dani, szerencsére az oltásnak köszönhetően csak néhány pötty van rajta, láza nincs, meg talán annyira nem is viszket neki. Tegnap estére jöttek ki rajta a pöttyök :? De azt mondta a dokinénink, hogy pár nap alatt rendbejön, hétfőn már mehet oviba. Na most örülök igazán, hogy beadattam neki az oltást :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

lányok:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=906

Ez a tiltakozó nyilatkozat a gyed lerövidítése ellen,alá is lehet írni. Nem akarok vitát szítani,csak akit érdekel,az olvassa le,ok???

dadomi,jobbulást nagycsillagszaműdnek. Kiscsillagszeműd még nem pöttyösödik?
Megkaptam a privit,írok majd vissza,csak most épp a fejem felett van egy nagy fekete felhő,és behavazódtam...
Vendég

Dadomi,sajálom a nagyfiad,remélem olyan jól viseli majd mint Csilla,bár neki nagyon sok pöttye volt. Nekem azt mondta a doki,hogy az utolsó pöttyök a tenyéren és a talpon jönnek ki,utána már nem lesz több. Ez így is lett.
Ma mi is sétáltunk már egy nagyot délelőtt,aztán játszótér és most már másfél órája alszik a kisasszony :)
Nem tudom dicsekedtem-e már,hogy Noémi a vesrmondáson 3.helyezést ért el.

Kép
Kép
josi

hú,de nincs itt senki :(

Josi gratulálok a lánykádnak!!!!Csak így tovább :wink:
Csilla,édes szíve,túl van akkor ezen a nyavaján szerencsére.

tuntun,tök jók a képek :lol:
Kendős kicsifiad nagyon tetszik Elizámnak :P
Az ő fejére is fel kellett tennem a kendőt,mikor meglátta a képen :D
És tényleg jó a szandi,jó színei is vannak,tetszik.

Olyan szomorkás az idő ma :(

Banoed,írj pár szót,hogy mi van veletek!!!!
Évi,Emma,Devcsa,a többieket már nem is írok,de nagyon eltűnt mindenki :cry:

Eliza sikeresen és szerencsésen(kop-kop)áttért a tápszerről a tejre :D
Na,megyek,bekészítek egy adag mosást...
Vendég

Hahó!
Itt vagyok, csak kissé besokalltam. :twisted: (nem a babanetből, dologból ) :lol: Most jöttem felüdülni hozzátok.
Meg nem nagyon vagyunk bent,. ahogy Ani is írta, gyerekek mindig kint lennének, főleg Ármin.
Naggyon jóóók a képek!! Dius, Bencéd egyidős Árminommal, de sokkal idősebbnek néz ki, olyan nagyfiús, nagyon szép kis kölyök, Tuntun gyerkői nemkülönben! Kérek szépen mééég képeket! :lol:
Dadomi, jobbulást nagyfiadnak! Mikor kezdesz a melóhelyeden? :) Mesélj ám majd, milyen!
Yuyu, Enikő nagyon ügyes! Hamarosan futhatsz utána, aztán majd ő sétáltat téged! :lol:
Nyaralás: nem vagyunk egyformák, én se mennék sehova gyerekek nélkül, de azt sem ítélem el, aki igen. Mi majd kb 6 hét múlva megyünk kikapcsolódni kicsit, már alig várom. :D
Én is dobok pár képet, ha nem baj... :oops:
Kép Kép Kép Kép

been

Jaj, Noéminek pedig gratulálok, ő is ügyes volt!

been

Sziasztok!
Ani:itt voltam reggel ,de nem engedett be a Ballasa fórumra :evil:
hiába frissítettem.

Been:ja de dönörüek a csemeték :roll: és kereted is szép.
Zsombi is hisztizik amikor be kell jönni az udvarról :cry: :cry: :cry:

Tutun:a te fiaid is nagyon szépek,én sajnos a kutya miatt nem csináltam kint tojás keresést.
berni611

Köszi, Évi, csak a felső 2 képen van a mi"kertünk", alatta anyóséké és anyuéké. :D
Itt mindjárt leszakad az ég, naná, hogy épp, mikor indulni kéne Hannáért az oviba, és nanááá, hogy reggel biciklivel mentünk... :twisted:
És naná, hogy Feri tegnap mosta le a kocsit. :?
Pfff...

been

Emma,de rég hallottam felőletek. Allergiád????
Nagyon édesek. Nagyfiú már igazán Ármin,miért mondod,hogy nem??? Eliza még mindig ámulattal nézi,még ma hisztit is abbahagyta. Hanna meg egyenesen gyönyörű!!!!! :wink: És nekem egyre jobban anyukája :wink:
Na,teszek én is képeket,lekicsinyítettem párat.
Nyuszikergetés: Kép
A nyuszik:
Kép
Kristóf nagyollóval vágta le a füvet a fészeknek:
Kép
Vendég

Összeszedik a levágott füvet:
Kép
Nyuszisimi:
Kép
Pocakos Elizám a kertben:
Kép
Eliza kergeti a nyuszit:
Kép
Vendég

Sziasztok,

én is megjöttem ám. Hajnal óta fent vagyok az utolsó beadandó dolgozatomat írtam meg és már el is vittem a postára ne is lássam. :lol: :lol:
Muszáj vagyok ilyen idétlen időben tanulni, mert a szomszédom gyerekei olyan zajjal vannak, hogy a saját gondolatom nem hallom. :twisted: :twisted: Én nem tudom mikor alszanak azok a gyerekek, de már reggel 6-tól megy a vircsaft egészen estig.

Emma, Ármin gyönyörű és Ő is nagyfiús már. Hanna meg tiszta anyukája (szerintem is).

Ani, Kristóf egyem a lelkét olyan "jól táplált" nagyfiú mint az én Ricsikém. :lol: :lol: A korához képest magasabb fiú?, mert nekem a képen úgy tűnik.
Eliza továbbra is nagyon aranyos.
Csináltattam Eriknek egy olyan szandit is, ami elöl zárt és oldalt lyukacsos. Azt is 2.500,- Ft-ért vettem és Ricsikének is holnapra lesz kész a szandija. Az is tiszta bőr talán 2.000,- Ft.

Itt is vacak az idő, de azért elment Erik a Papával egy kicsit sétálni. Olyan furcsa, hogy tegnap még szinte meztelenül voltunk ki, ma meg hosszú nadrág, dzseki. :(

Josi, hatalmas gratula Noéminek :lol: :lol: , ügyes csajszi.

Még valamit akartam de nem tudom mit.
Vendég

Még egy pár kép szóljatok, ha sok vagyok :oops: :oops: :

Fogy a csoki rendesen:
Kép

Kép

"A játszótér 1. emelete":
Kép

Apósommal kreált félig kész homokozótető:
Kép
Zsanérral csináltuk meg 3 részből és teljesen befedi a homokozót, felnyitva meg rá lehet ülni, meg játszani.
Vendég

Hát nem édes?:

Kép

Már egyáltalán nem önti ki az innivalót:

Kép

Ricsikém:

Kép
Vendég

tuntun dehogy vagy sok :D
Felénk is vannak olyan gyerekek,akiknek az alvásigényük egyenlő a nullával.
Kristófom kb.118-120 cm,és 18 kg volt legutóbb. Ő a legmagasabb a csoportban,és sztem magas a korához képest...sőt.
Én azon vagyok per pillanat kiakadva,hogy ezt a rohadt kis falut a szűk utcáival egyesek rallypályának képzelik. Nálunk is kinnt van az utca elején a 30-as tábla,de pl. tegnap reggel is egy hülye majom,itt lakik nemmessze,kb.70-nel száguldott el mellettünk.
eltökéltem most magam,akinek csak tudok,szólok,hogy vegyenek már vissza a tempón,mert ha elütnek valakit,akkor mi lesz? Elizástól majdnem bezúgtam a biciklivel az árokba. Hülye majmok!!!!
Vendég

tuntun nagyon szupi a játszótér!!!! :wink:
Vendég

Egy kicsit szeretnék mentegetőzni, mert nem vagyok ám én olyan gonosz szomszéd. :oops: :oops:
Nem az a bajom, hogy kint vannak és hangoskodnak, mert pl. Ricsikém állandóan kiabál, mint aki nagyothall, hanem tulajdonképpen azzal, hogy az anyuka idegbeteg tőlük, állandóan beléjük köt, üvölt velük és a gyerekek nagyon sokat sírnak. Amikor az apjuk v. a nagyanyjuk van velük észre se lehet venni a 3 gyereket a szomszédban. Náluk nincs olyan rendszer, hogy ebéd és lefekvés, hanem ahogy az anyuka kénye-kedve tartja. :evil: :evil: Van hogy dél előtt 10 perccel viszi őket a játszótérre.
Eggyel arrébb van egy másik kisfiú az olyan édesen dumál kint, hogy öröm hallgatni. Jókat szoktam mosolyogni a dumáján, pedig ő is hangos, mert azért elég messze vagyok tőle és mégis tisztán hallom amit mond :lol: :lol:
Remélem értitek mit akartam kihozni ebből. :oops: :oops:
Vendég

Ani, köszi :wink: Apa építette és van még egy "szint" az a gyerek kilátója :lol: :lol:

A homokozótetőre meg még akarok venni linóleumot és azzal befedni.

Ezt a rallypályát ne is mond :evil: :evil:

Az iskola utcája egyirányú, dehát a tábla ugye nem betonfal, főleg a potrohos kisebbségnek és nem 10-el jön be, hogy az elsős 80 kg-os gyerekét behozza a suliba. :evil: :evil:
Taníts a gyereknek közlekedési szabályokat, amikor ilyet lát.
Vendég

Ideért az eső :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok,

gondoltam, hogy holnap elrakom a húsvéti dekorációt, de még hagyom egy hétig. :lol: :lol:

Du. sikerült kb. 1 óra hosszát aludnom. Mintha Erik is megérezte volna, hogy jó lenne egy kicsit pihennem, majdnem fél ötkor kelt fel.
Olyan kis bágyadt és különösen ragaszkodó ma. Gondolom emiatt a front miatt. Ő hál istennek egyáltalán nem hisztizik, hanem nem olyan pörgös ilyenkor. Ma végig csak úgy volt hajlandó sétálni, hogy fogta a kezünket.
Vendég

Na azt hiszem mára eldugulok, mert csak szinte én vagyok ezen az oldalon :oops: :oops: :oops: Bár mentségemre legyen mondva, hogy én előre felkészítettelek Benneteket, hogy szeretek dumálni. :lol: :lol: :lol:
Vendég

nem baj tuntun,dumálj csak!!! :P
Eliza is hatalmasat aludt ma,de én 3 körül ébresztem,ugye Kristófért is kell menni,meg ha sokáig alszik,akkor este nem hajlandó elaludni.
Itt szinte semmi eső nem volt,pedig jó lett volna kicsit...
Vendég

Nálunk olyan felhőszakadás volt, hogy csak na.

Szerencsére nálunk a Papa itthon van, így Eriket nem kell rángatnom. Meg ha a férjem nem forgat, akkor Ő hozza-viszi Ricsit.
Eriknél nem gond a késői kelés, Ő este legkésőbb 9-kor már elalszik, de inkább előbb.
Vendég

Most éppen fürdenek, úgyhogy mára elköszönök.

Mindenkinek jó éjszakát!!!!
Vendég

Eni is aludt délután két órát, ami nagyon ritka nála mostanában, sőt, úgy kellet ébreszteni :-) Délelőtt meg sírva aludt el a babakocsiban séta közben, lehet hogy a front??

yuyu79

Jó reggelt Mindenkinek!

Julcsi, elképzelhető.
Hát baromi vacak idő van nálunk. Kinézel és mintha egy ködös, őszi reggelt látnál :cry: :cry: Remélem később jobb idő lesz.
Ma édes ebédünk lesz, joghurtos gyümileves és lekváros derelye. Holnap terveztem, hogy elmegyünk a vácrátóti arborétumba, de ha ilyen lesz ma az idő, akkor nem érdemes. Lehet, hogy elmegyünk helyette az állatkertbe.
Mosnom is kellene, de most megint bentre teregessek?, na szóval nem kezdődik valami jókedvűen a hétvégém. :( Ráadásul a fejem is érzem, nem fáj, de.....

Remélem nálatok szebb idő van. Ha igen küldjétek a napocskát felénk is.

Mindenkinek szép napot!!!!
Vendég

Sziasztok!

Eső az nem volt tegnap csak néhány csepp,viszont a szél az fújt rendesen és lehült a levegő.
Délután kisütött a nap,de nem mentünk ki ,mert a szél hidegen fújt :evil:

Zsombi nehezen bírja a bent létet.

Tuntun:Bernikém 130 cm és 29,5 kg :roll:
Képzeld ,nem írtak semmiből a héten.Na tök kiakadtam,mert szegény gyerekek tanulással töltötte a fél tavaszi szünetét.
Majd a jövőhéte írnak.Akkor mi a francnak mondják,hogy ..na mindegy.
Édesek a gyerköcök.Én is aludtam tegnap 1 órát :roll:

Ani:Kristóf azzal a nagy ollóval :shock: a hideg futkosott a hátamon amikor megláttam.Cukik ahoyg kergetik a nyuszikat. :lol:

Been:az mindíg így szokott lenni ,lemosod az autót ,na tuti ,hogy esni fog :evil:

Yuyu:biztos a hidegfrontot érezte szegény lányka.
berni611

Tuntun:felétek modta a záport -zivatart :evil:
De amúgy a hétvégére jó időt mondott.

Én is iszom egy kv-t mert nyom az agyam :evil:

Küldök napocskát Kép
berni611

sziasztok

Kristóf nagyon ügyesen kezeli a sövényvágót,szerencsére jól bánik az ilyen dolgokkal,olló és tsai...persze csak akkor kapja meg,ha van ott vele valaki-na nem csak az Eliza :P
Mi tegnap is kinnt voltunk,muszáj. Sokszor már szinte csak reggel meg este vagyok bennt :roll:
Ma meg Pécsen voltunk,vásárolni,de a felét sem kaptam meg annak,amit szerettem volna,sajnos. Ruha volt a fő téma a beszerzőkörúton. Aztán hazajöttünk,csibevágás,mostmeg lassan megcsinálom vacsira a spagettit.
tuntun végülis mentetek valahova?? Eddig egész jó idő volt,most itt kicsit szemerkél az eső,anyu napernyő alatt bontja a csibéket :D
Legalább nem ázik.
Na,megyek,segítek még,aztán vacsi...
Vendég

Ma nem mentünk sehová, mert szombaton délutánonként jön a logopédus Ricsikéhez. Csak reggel elszaladtunk az Aldiba és utána jöttünk haza. Most voltunk először ott, jó sok finom édességet vettünk. :lol: Holnapra tervezzük az arborétumot reggeli után, feltéve ha éjjel nem esik az eső, mert akkor csak a sárba, vízbe mennének a gyerekek. Igazából nálunk nincs rossz idő, csak eléggé fúj a szél. Erik du. semmit nem aludt ma. Biztos, hogy valami front van.
Ani a gyerekeknek akartál ruhát venni? Hány csirkét vágtatok? Régebben mi is tartottunk anyósomnál, de valami fertőzés miatt már nem lehet venni náluk naposcsibéket. :cry: :cry: Pedig jó volt, mert megvolt a húsunk és tudtuk, hogy mit eszünk. :( :(

Én is általában a du. alvás alatt vagyok itt, vagy ha apósom viszi el a gyereket.
Mondjuk én ki is tudnám vinni a kertbe a gépet, de az már tényleg függőség lenne. :oops: :oops: :oops:
Bár lehet, hogy jövő héten ez lesz, de szigorúan a tanulás miatt :lol: :lol:
Vendég

tuntun :P
kisgyermekes anyák az internet fogságában a cikk címe :wink:
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... hid=126095

Mindenkinek kellett volna ruhát venni,de lényegében csak a gyerekek kaptak. De Elizának még kell vennem rövidnacikat,szoknyákat.
Ma 3-at vágtunk le,meg tegnap is.
Rántanivalókat veszünk,azokat etetjük 2 hétig,így kimegy belőlük a táp,aztán lenyirbáljuk őket.
Na,megyek,becsődítem a bandát,kész a kaja :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?