Sziasztok Lányok!
Visszatértem az "élők sorába", így úgy döntöttem, hogy hozzátok is!!!!
Kistörpe! Ne haragudj, hogy nem válaszoltam az üzenetedre, nagyon nagyon jól estek a szavaid, köszönöm szépen! Örülök, hogy nem lettél munkanélküli, és nagyon drukkolok a következő beültihez!
Móni! Köszönöm Neked a sok-sok törődést, nélküled nem biztos, hogy most itt lennék! És nagyon örülök, hogy a Te kis pocilakóddal minden a legnagyobb rendben!
Nita! Hihetetlen, hogy már a 17. hetet "taposod"!!! Hidd el, minden rendben lesz az afp eredménnyel.
Csige! Nagyon "édes" a Te kis Csigéd is! Pihenj nagyon sokat, de azért néha látogass meg minket!
Melisch! Nagyon szurkolok Neked, lassan itt a ciklus vége és lehet izgulni, remélem, ez a hónap a Tiétek!
Pampalini! Sajnálom, hogy Téged is "meglátogatott" piri. Most "vegyétek a nyakatokba" a várost a pároddal, és "vonszoljatok" egy gólyapárt a kéményetek fölé!
Hajrá új hónap!!!
Tary! Elég érdekes, amit piriről írtál, én azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy érdemes lenne csinálnod egy tesztet, de ez csak az én véleményem. Hogy állsz a futással? Gyerekek hogy vannak? Köszönöm, hogy aggódtál értem!
Nika! Örülök, hogy tetszik az új otthon és a környezet, reméljük, hamarosan egy "új" kis lakóval gazdagodik a lakás! Elbűvölő a fotón a kisfiad!
Zsuzska! Te hogy vagy mostanában? Régen jártál erre, remélem, minden ok!
Lujzici! Sajnálom pirit, de meg kell mondanom, egy picit irigyellek az utazás miatt, mégha melóval fog telni akkor is. Vigyázzatok nagyon Magatokra, és szurkolok, hogy eggyel többen térjetek haza!
Hát akkor most írok egy kicsit magamról:
Az első pár nap nehéz volt, soksok sírással telt, de szerencsém volt, hogy végül nem lett műtét. Bár ami a mensit illeti, hát nem volt az igazi. Már várom nagyon a következőt és remélem, hogy utána már minden ok lesz. Sikerült túltennem magam a történteken és mostmár tudok ismét csak előre nézni.
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondolt rám!
Üdv az "újaknak", és mielőbbi babásodást kívánok!
Lányok! Itt a tavasz és a jó idő, szervezni kellene talit, nem?!