Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Visszatértem az "élők sorába", így úgy döntöttem, hogy hozzátok is!!!!

Kistörpe! Ne haragudj, hogy nem válaszoltam az üzenetedre, nagyon nagyon jól estek a szavaid, köszönöm szépen! Örülök, hogy nem lettél munkanélküli, és nagyon drukkolok a következő beültihez!

Móni! Köszönöm Neked a sok-sok törődést, nélküled nem biztos, hogy most itt lennék! És nagyon örülök, hogy a Te kis pocilakóddal minden a legnagyobb rendben! :)

Nita! Hihetetlen, hogy már a 17. hetet "taposod"!!! Hidd el, minden rendben lesz az afp eredménnyel.

Csige! Nagyon "édes" a Te kis Csigéd is! Pihenj nagyon sokat, de azért néha látogass meg minket! :wink:

Melisch! Nagyon szurkolok Neked, lassan itt a ciklus vége és lehet izgulni, remélem, ez a hónap a Tiétek! :wink:

Pampalini! Sajnálom, hogy Téged is "meglátogatott" piri. Most "vegyétek a nyakatokba" a várost a pároddal, és "vonszoljatok" egy gólyapárt a kéményetek fölé! :lol: Hajrá új hónap!!!

Tary! Elég érdekes, amit piriről írtál, én azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy érdemes lenne csinálnod egy tesztet, de ez csak az én véleményem. Hogy állsz a futással? Gyerekek hogy vannak? Köszönöm, hogy aggódtál értem!

Nika! Örülök, hogy tetszik az új otthon és a környezet, reméljük, hamarosan egy "új" kis lakóval gazdagodik a lakás! Elbűvölő a fotón a kisfiad!

Zsuzska! Te hogy vagy mostanában? Régen jártál erre, remélem, minden ok! :wink:

Lujzici! Sajnálom pirit, de meg kell mondanom, egy picit irigyellek az utazás miatt, mégha melóval fog telni akkor is. Vigyázzatok nagyon Magatokra, és szurkolok, hogy eggyel többen térjetek haza! :wink:

Hát akkor most írok egy kicsit magamról:
Az első pár nap nehéz volt, soksok sírással telt, de szerencsém volt, hogy végül nem lett műtét. Bár ami a mensit illeti, hát nem volt az igazi. Már várom nagyon a következőt és remélem, hogy utána már minden ok lesz. Sikerült túltennem magam a történteken és mostmár tudok ismét csak előre nézni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondolt rám!

Üdv az "újaknak", és mielőbbi babásodást kívánok!

Lányok! Itt a tavasz és a jó idő, szervezni kellene talit, nem?!
pedi
Kalocsa

sziasztok csajok!
csige nagyon édes a pocaklakód!gratula hozzá :D !
én megcsináltam minden Lh tesztet vasárnap és hétfőn pozitív lett!mi hétfőn reggel"gabalyodtunk"össze,és azóta nem,ráadásul pont utána jöttek locsolok és gyorsan ki kellett vánszorogni hozzájuk,és szerintem semmi nem maradt bennem(bocsi hogy ilyen részletes voltam)!már nemtudom hogy mit érzek!azt hiszem már nem állok olyan pozitívan a dolgokhoz mint eddig!szerintetek lehetséges hogy összejött?eddig sose hőmérőztem de ma megmértem 36,6 volt!ez jelent valamit?
brigitta17

amúgy csajok hogy vagytok?olvastam vissza de nem tudtam megjegyezni a sok infót!
remélem mindenki jól van!
Irjatok!!!!!!! :lol:

Puszi:Brigi
brigitta17

Pedi gratulálok, hogy összeszedted magad! Fel a fejjel lesz neked még pocaklakód az idén meglásd!

Én ezt a hónapot inkább letudom mivel kevés volt az akció és az sem éppen jókor, ezt teszi az ünnep és, hogy mi nagymamámnál voltunk mint telt ház így csak este lefekvés után lett volna lakalmunk összebújni. Pé-m kb. pénteken volt de mi csak szerdán és szombaton este voltunk együtt így nem nagyon bizakodok kevés a kiskatona és még a mozgékonyságuk is nagyon lassú. Lesz ami lesz már nincs mit tenni csak várni és várni türelmesen.

Brigitta ne aggód nem folyt ki minden tuti marad még bent valami :lol: . A hőd nem jelent semmit. Pé után gyakori a magasabb hő akár 37 is lehet és a hormonoknak tudható be. Optimális ha pé után magasabb a hőd és aztán piri idején újra leeseik. Sajnos a hő esetleg jelezhet jó hormonháztartást de nem jelez korai terhességet. Ki kell várni ott is piri napját míg tesztelsz, vagy előbb a hő csak megerősiti a terhességett ha nem esik vissza.

Kép
Kép
melisch

nyuszi én az expressz.hu-n vettem a babakocsit....brendonba én nem veszek........100. ezreket elkérnek egy szar kkinézetű kocsiért.........
ott leszek a kismama börzén...barinőmmel megyek.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch: Akkor még ezekszerint reménykedhetek?
brigitta17

brigi nyugodtan....nagyrésze kifolyik...de amennyi kell az bent marad...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj de jó,és az nem baj hogy csak egyszer voltunk együtt és nem agyba-főbe csináltuk?az Lh teszt szerint jokor!jaj szerintem nem jó ez hogy ennyire nagyon akarom,álltalában amit nagyon akar az ember az sose jön össze!de még azért reménykedem!29én kell megjönni,az még nagyon messze van :?
brigitta17

brigi mi 1x voltunk csak együtt félidő közelébe....és most majdnem a 17.hétbe vagyok...és már érzem néha a mocorgást kis manokámnak......
szóval drukk neked is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de jó!gratula nektek :D :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ügyik voltatok!
mikor ilyen jókat olvasok akkor máris pozitívan állok a dolgokhoz!
:D :P

és megérezted hogy összejött?
vagy csak mikor nem jött meg akkor?
brigitta17

igazából nem figyeltem magam,direkt....a menzi előtt 1 nappal éreztem egy késztetést.volt 1 teszt is itthon....hát ellőttem...és halvány pozi lett....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Rég jártam itt,gratulálok a kismamiknak,úgy látom elég sokan vagytok:)
Nita látom te már 16 hetes vagy,nem semmi hogy tellik az idő:)

KépKép
bettike83

Biztos szép a babakocsi:)visszaolvastam picit...

KépKép
bettike83

Nálam még nem sok változás van eddig,hónap végén megyek dokihóz és meglátjuk mit mond,találtam egy jót és majd elküld mindenféle viszgálatra.egyenlőre szedek egy gyógyszert ami rendbe teszi a mensimet,úgy néz ki van is hatása,ebben a hónapban időben volt peteérésem:)

KépKép
bettike83

szia pedi-na végre itt vagy.nem haragszom ,hogy nem irtál,lényeg,hogy jeletkeztél.minden jóra fordul hidd el.
kistörpe

akkor megpróbálom elterelni a gondolataimat,és talán így gyorsabban telik az idő is!
csak tudod mi a furi,hogy ezzel kapcsolatban álmodok,most azt hiszem az volt hogy a munkahelyemen megmondtam és az mondták h,dolgozzam végig!az előtt meg valami olyasmit hogy már nagy hassal sétáltam!
már tiszta h.lye vagyok :oops: !!!!!!!!
brigitta17

Látom Brigitta nálad is babaproject van,nálam is,egyenlőre sikertelenül.nálad mi a helyzet?

KépKép
bettike83

Nincs senki?:))))

KépKép
bettike83

Pedi! Örülök,hogy rendbejött a kis lelked!! Én tuti biztos vagyok benne,hogy nem is olyan sokára itt lesz az a baba!!

Brigi! Tényleg ne aggódj,ami bent akar maradni,az bent is marad!! :lol:

Megvan az cukor eredményem,4,8,úgyhogy amiatt sem kell aggódnom már!

Tudom Nita,hogy drága a Brendon,de nem lehet nagyon a férjemet lebeszélni... Ő a legjobbat akarja a kislányunknak,és sajnos ő azt az elvet vallja,hogy ami olcsó(bb),az már nem lehet jó. Ez van,nem tudok vele mit kezdeni. A többi cuccot viszont mi is a börzén fogjuk beszerezni,ruhákat nem is nagyon kell vennem,mert nagyon sokat kaptam barátoktól.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi ha gondolod össze futhatunk a börzén........???? :roll: :wink: :wink: :wink:
betti bizony már haladunk előre....hála égnek...nemsokára te is itt fogsz tartani.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok ha valaki tud írjon monyo83nak nagyon ráfér 3 napja erősödik a tesztje, a ma délutáni tök szép, de a nyálkahártyája csak 5,4 a doki nem látott neki semmit, gyanítja ,hogy esetleg méhen kívüli de azt sem látta. Ha valakinek van jó tanácsa neki akkor biztos jól fog esni neki. Remélem nem haragszik hogy megírtam nektek.

brigitta nálunk nem csak én álmodtam, hogy van egy fiam hanem még nagymamám is :lol:

Kép
Kép
melisch

jaj nagy drukk neki!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bizti 5.4 mm a nykh-ja??????ott még meg se tud tapadni a baba....minimum 8 mm-nek kell lenni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen ennyi, ezért szomorú, a doki azt mondta, talán elment a baba neki de a teszt szép pozitiv nem halvány csíkos a 25-ös, sajnos most várnia kell jövő héten lesz vérvétel nála.

Kép
Kép
melisch

most megnéztem.....szép erős a tezstje......lehet még korán ment és ezért nem látni....ha elment volna a baba annak lenne jele.barnázás vagy vérzés,..........hülye a dokija......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

látod nita milyen szép a tesztje és ez délutáni pisiből csinálta, ezért írtam, hogy szorítsunk neki, mert nem semmi a tesztje.

Kép
Kép
melisch

ott tuti baba van csak még nagyon picike....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

rémélem annyi éve próbálkoznak ők is :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

nagyon drukkolok neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon felpörögtünk...! :)

És felbukkantak az elveszett emberkék!

Pedi-annyira örülök, hogy visszatértél! És annak is, hogy ilyen pozitív vagy! Ha megjön utána próbálkozhattok rögtön ugye? És még az is lehet, hogy rögtön sikerül. Hiszen emlékszik a szervezeted! 1000-el drukkolok neked! :)

melisch-szerintem a szerdai nyerő lesz, mert a petének is és a katonáknak is nagy utat kell megtennie és pont fél úton fognak találkozni!!!

Innen is drukk Monyónak! Ezt mind neked küldöm: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
pampalini

monyo jöhetne ide is hogy tudjuk mi van vele...... :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!

Pedi!! örülök,hogy jól vagy,remélem minnél hamarabb sikerülni fog nektek a babóca :wink:

Hozzám sajna beköszöntött piri :evil: de majd a következő hónapba sikerülni fog...., ma már a 4.napom..., lassan készülök a peteérésre :D

Monyo! mennek a drukkok, szép erős a teszted :D ++++++++++++++

melisch! szép a hőgörbéd :D ,hogy tudod ide beilleszteni?? próbálkoztam,de nem tudom,hogy mit kell kimásolni :roll:

EDI
ediii

ediii mikor a fertility-n a chart oldalon vagy (ahol látod a naptárt + a görbét is egyben) a naptár fölött a következő gombokat találod Enter Period/Signs Home page Setup Tickers Account/Settings More Tools -> Home page Setup -ra kattints, rögtön a lap tetején megjelenik a Your Charting Home Page Web Address: szöveg és alatta van a link amit be kell másolj a profilodba. Ha lejjebb kitöltögeted megadhatod mit is engedélyezel látni Így néz ki az oldal, hogy tudjad jó helyen jársz beilesztem
Privacy:
Auto Update Publish Intercourse Data Publish Pregnancy Test Results
Publish Special, Custom Signs, mood and energy data Publish Chart Labels

Check the auto update if you want your home page to be updated each time you change your chart. The other checkboxes allow you to set the level of privacy that you desire for your home page.

Graphics:
Add Photo Add Charting Ticker Add BBT Chart Overlay
Add Weight Chart Add Weight Ticker Add Signs Analyzer Graph
Add CM Analyzer Graph Add Cycle Wheel Graph

amit bejelöltem azt feltétlenül jelöld be és akkor automatikusan magától aktualizálja magát.

Ha nem tudod szólj segítek!

Többiek lesztek ma? Én takarítani fogok, főzni. Szépen süt a nap szalad a ház igy lesz dolgom de ha tudok benézek 8)

Kép
Kép
melisch

melisch!
ezt most nem értem, pont azt nem rakta ki ami kellett volna, utána láttam ,hogy valami nem lett kijelölve,de nem tudom visszaállítani,vagyis ha újra kijelölöm,hogy mentem?? :roll:
Neharagudj,hogy zaklatlak :oops: :oops: :oops:

EDI
ediii

csajok!
vagytok az iwiwen?? jó lenne látni,hogy kikkel beszélgetek :oops: :oops: ,mert így elképzelek egy arcot és az nem olyan :D :D / persze ha nem gond/

EDI
ediii

ediii-
fránya piri :evil: !!!! Én vagyok iwiw-en:Pongráczné Tőzsér Boglárka :)

én vagyok 1 darabig mert a párom még alszik - éjszakás volt - és addig nem sok mindent tudok csinálni. :?

Kép
pampalini

Ediii ne bifáld a Add Weight Chart-t. Lejebb van egy Save Settings gomb azzal mented. Sikerülni fog én is sokat bajlódtam vele :lol: :lol: :lol:

iwiwen megtalálsz pampalini barátjaként nagy melinda :wink:

Kép
Kép
melisch

edííí én mészáros anita vagyok.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

eddi-én is vagyok az iwiwen csordás csabáné.mindenkinek puszi jó hétvégét,
kistörpe

jaj pontositok.-ediii.bocsi.rosszul szólitottalak meg.
kistörpe

kistörpe és helyileg hol laksz mert van egy pár csordás csabáné..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

győrság,elfelejtettem leirni.ma ilyen szórakozott vagyok.....
kistörpe

kistörpe jelöltelek :wink:

Kép
Kép
melisch

ok kistörpe.....én is bejelőltelek....csini vagy!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita most kerestelek az előbb 7 oldalnyi mészáros anita van segitséget akartam kérni hogy kit is jelőljek be de te megelőztél,köszike..
kistörpe

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is fent vagyok iwiw-en,Károlyfi Nóra a nevem. Megnézlek majd titeket én is!
Nita! Akár össze is futhatunk a börzén,a részleteket megbeszéljük!

Edii! Sajnálom pirit! Ne bánkódj,most jön majd a te időd!! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi bejelöltelek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyuszi álomszép menyasszony voltál!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyuszi jelöltelek.aranyos a pocakod....vigyázz magadra.
kistörpe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?