Veronix!
Tudom, hogy a férjed nem lesz politikus (olvasok én a sorok között
) csak arra mondtam azt, hogy szólj ha lehet gratulálni, hogy ha valóban megkapja azt az állást!!! Vagy már megkapta?!?!?
Kriszta!
Hát akkor bocsi, de én azt hittem, hogy Te is most szerzed a jogsit!
Szóval akkor ez nálad "csak gyakolati óravevés"
szép magyarsággal megfogalmazva!
Menni fog az Neked meglásd, csak azt felejtsd el, hogy meg akarjál felelni a férjednek meg a többi (hüle) autósnak azzal, hogy Te is gyorsan mész, mert az a trendi!!!
És most röhögjél ki
meg
Judy meg
Bori ti is, ha akartok
,de én nem szégyelltem kirakni az autómra a "T" betűt!!! (kb. 3-4 hónapig volt rajta!)
Az akkori cégnél, ahol dolgoztam a fiúk szétröhögték az agyukat azon, hogy az autómon (
BMW)
ott a T-betű és hogy egy ilyen autóra ezt kirakni.....
De sz@rtam rájuk és másokra is és higgyétek el, hogy jó volt!!!!! Nem dudáltak rám a pirosnál, ha lefulladtam (mert azért 1-2szer ezt én is megjátszottam
), akkor sem dudáltak, ha ők úgy érezték, hogy lassan megyek, és a legtöbbször előzékenyek voltak!!! Szóval így utólag is úgy gondolom, hogy megérte a dolog, míg bele nem jöttem rendesen a vezetésbe!!! És lehet, hogy hülyeségnek tartjátok, de én tutira törvénybe foglalnám
hogy minimum fél évig a friss jogosítványosok tegyék ki az autójukra a T-betűt!!! Az Ő érdekükben is és a többi autós érdekében is.
Mert azért gondolj bele, hogy milyen idegesítő tud lenni az, ha valaki ráddudál, mert lefulladtál és egyébként is ideges vagy és akkor még (esetleg) jobban nekiállsz kapkodni és a végén azt sem tudod, hogy mit csinálj....stbstbstb. És tudom, hogy akkor is lennének és vannak is bunkók, akik ráddudálnának!!!!
De én akkoriban(most meg főleg!!!
) tojtam arra, aki dudált!!!!
Főleg, ha jön mögöttem és elkezd rám villogni....
na akkor nálam már rég rossz lóra tett, mert akkor tuti, hogy "csakazértsem" megyek ki előle!!!! (tudom ez rossz taktika, de hát engem ne villogjon le senki!!) Na ez az egy, amit még sosem csináltam, hogy csak azért rávillantsak valakire, mert lassan megy előttem. De tényleg!! Mondjuk nem bírom elviselni, ha valaki 80-nal megy a belső sávban, mert azt nem arra találták ki az autópályán meg ha előzni is lassabban előz, mint akit meg akar előzni....na ezek engem is fel tudnak húzni, de akkor sem villogok!!! (legfeljebb mamázok egy sort magamban
hogy az ilyen minek jön ki az uccára!!! ) Na jó, lelövöm magam!!!
Judy!
Anna a képeken!!!
Akkor most már ha férjed megkérdezi, hogy miért is költöttél ennyit, akkor nyugodtan lehet a Gyerekre fogni, hogy Ő verte el a pénzt, Te nem is tudsz róla!!!
És tessék annak a Kiscsajszinak rendesen enni adni!!!
Mi marad így a szomszédkutyának?!?!?!
Emse!
Minden hozzászólásoddal egyetértek!!!
CukiKati!
Dejó, hogy Orsi már "túlvan" rajta!!!!
És hogy az egész CSalád meggyógyult már!!!
Na jó, most megyek pakolászni! Este majd még bekukk, aztán két nap szünet! Ne hiányoljatok!
Bár úgysem hiányzok én innen!!!
További szép napot Mindenkinek!