Sziasztok!
Ma répáztunk!!!
Én megkóstoltam, nekem nem ízlett a répa, nem az a kifejezett édes répa volt, hozzátettem kb. 10 ml tejet és el sem hittem, megevett belőle 6 kanállal és még evett volna, de nem mertem többet, ugye most ízlelte először a répát! Holnap is azt kap!
Köv. kajcsi után pedig meggyes krumplit! Megpróbálkozom még egyszer a meggyel, remélem ebben már nem lesz kukac!!!
Sensi - jó bulizást, ne aggódj Lillus miatt, persze könnyű mondani, én is totál kivoltam, ha csak egy órára hagytam ott mondjuk anyóséknál a gyereket, már amikor kiléptem az ajtón kivoltam
De meglesz, ellesz, neked pedig kell egy kis kikapcsolódás!!! Tényleg, az a nagy haj mennyi idő alatt szárad meg???
Nem tudom, jó-e még a kenguru, azóta se próbáltuk
Clau - neked pedig jó lagzizást!!!
Én a vasnál azt csináltam, hogy előre kértem vényt, mert ugye bontástól számított 2 hónapig lehet használni, szóval nekünk a héten lejár, most bontom majd ki az újat. Meddig kell még adnod Balázsnak??? Mert nekünk a doki azt mondta, hogy lehet, hogy még 1-2 hónapig kell és hogy majd ő megnézi a nyálkahártyáját vagy valami ilyesmit, már nem emlékszem, de szerintem vérvétellel lehet igazán megmondani, hogy szükség van-e vasra, nem? Amúgy pedig megkezdtük a hozzátápit, már nem értem, miért kéne még tömnöm vassal a gyereket, nekünk még mindig a napi 5 csepp és az egy negyed tabletta folsav, hogy a vas jobban felszívódjon
Csajok, van még rajtam kívül valaki, akinek még nem jött meg a menszesze???
Nálunk tök fura az esti evés, mert ált. 21-kor eszik utoljára és a felénél bealszik, mégsem kel fel éjjel. Ma is negyed 7-kor kelt fel és még pelust is simán cseréltem, beadtam a D-vitamint, a gélt megcsináltam... szóval akkor biztos eszik este eleget, még ha be is alszik, nem? Csak felkelne, ha éhes lenne. Szóval én nem is panaszkodom!!!
Borkaby - anyukád térde
Nálunk dettó, Lottit minden jobban érdekli a cicinél mostanság
Ált. a tévé felé fordul, úgyhogy most már csomószor azt sem nézem, de pl. nem szabad már beszélni sem amikor cicizik, párom ha szól valamit, már elengedi a cicit és néz oda! A kanalat imádja!!!
Kata - változatlanul gyönyörűek a babáid, Zsófi milyen nagylány már, cuki a fülbevalós kép!!! Én is lángosra tippeltem volna
Igen, Dunakeszire mennénk, már ki is néztük a házat, csak hát a lakásunkra nem jelentkezik egyelőre vevő. Dunakeszin rengeteg ismerős van, Zolinak vagy 4 kollégája lakik ott és egy haveri házaspár az 1 éves fiúkkal, nekünk is szuper lenne, lenne kert és nagy terasz... álom, álom (egyelőre)
Timi - ti még nem kezdtétek meg a hozzátápit? Ja igen, most nézem, hogy még van pár napotok a 6. hónapig!
Ciciharapástól még ne tarts, meg amúgy is ha tartasz tőle, simán megfoghatja a tejleadó reflexet
Én is néha úgy ülök szopi közben, mint aki besz@rt, mert félek, hogy belémharap megint, de ez nem jó, lazítani kell, aztán üvölteni max. ha megint harap
Bettike - sokan vannak, akik direkt elválasztanak, hogy egy-egy etetés már ne cici legyen, szerintem ha rendesen eszik a baba, akkor nem gáz. Bár én még nem szeretném, de még annyira az elején vagyunk a kóstolásnak, hogy még kár is ezen gondolkoznom. Igen, Máté a rangidős, utána mi jövünk
Marek - Lotti tolat, a habitapi szuperül csúszik
Leteszem a közepére a hátára és már hason a végében van vagy lecsúszott a parkettára, de tök jó, mert feltörli legalább a port
Egész nap forog, mint egy körhinta, nem bír megállni.
Jaj, mennem kell, megébredt, közben nagytakarítunk párommal, épp függönyt mosunk, jó hétvégét mindenkinek!!!