Sziasztok!
Én is kivagyok ám nagyon!!!
Jól kezdődik a félévünk...nos az eleje tényleg jó volt, a húsvét nagyon kellemesen telt,
voltunk Miskolcon nagyszülőknél, rokonoknál...kapott Kami babykompot, és a locsolkodásért
gyönyörű nagy kb.25cm -es csokitojást adtunk Kami fényképével , mindenki el volt töle ájulva, majd hétfőn a debreceni rokonokat látogattuk meg.
Szerdán fél éves lett a drágám, szépen bele is mászott a tortájába, amit jóízűen le is nyalogatott a kezéről.
Este mikor hazajöttünk a nagyszülőktől, apja észrevett a tarkoján egy kis dudort, ekkor még nem tulajdonitottunk neki nagy jelentőséget. Másnap reggel (tegnap) kijött a körzeti orvos,
kitapogatta és a dudor közepén talált egy nyirokcsomót ami be van ödémásodva.
Na hót idegek lettünk, kiirta vérvételre, h majd abbol kidetül h virusos-e...
Ma reggel voltunk vérvételen, ketten , mert párom üzleti ügyben pesten van, alig tudtunk időben odaérni, mert reggel mire megetettem, felöltöztünk ujra téliesitve, akkor nem találtam meg semmit ami kellett volna, nagyon mérges voltam.
Akkor a vérvételen lefogni egyedül a gyereket, aki ült az ölemben és üvöltött, mert mind a két karján megszúrták a vénáját, borzasztó volt! Mondjuk utána szerencsére már nyugodtabb volt,
mosolygott, gondolom szegénykémnek még ilyen kis rövidtávú a memóriája, szerencsére hamar elfelejti a dolgokat.
Utána olyan jót aludt a babkocsiban a jó levegőn , annak örültem egyedül.
Mire hazaértünk 1 óra séta után meg itthon ugy szörcsögött, ugyh ki kellett szivni az orrát, de már olyan okos tudja miről van szó és nem engedi, ugyh az megint egy nagy szenvedés volt orditással együtt.
Mindezek mellett 3 napja megjött a menzesem, de igy a terhesség utáni menzeseim borzasztóak, olyan mennyiségben ömlik belőlem, h az elviselhetetlen. Szerintetek ez normális? Nektek is
megváltozott a mennyisége terhesség után???
Ja és plusszba, olyan ciki és kellemetlen tegnap este kijött az aranyerem is, ami nagyon nagy és fáj, nem tudom
mit kellene vele kezdenem a krémen kivül, orvoshoz kellene fordulnom?!
Közületek nem fordult elő vkivel, és mi hatott rá??
Nos én már teljesen kész vagyok ezektől...ma délután lesz Kaminak véreredmény, nagyon ideges vagyok.
Bocsi de most ennyi, majd jövök később.